Az országhatáron túl jár az esztáriak híre

Az országhatáron túl jár az esztáriak híre

2 órája Esztár - Árulnának a nagyváradi piacon, boltokat létesítenének a nagyvárosokban, és cél a webes értékesítés is.
tovább »
Munkával hasznosan telik a szünidő

Munkával hasznosan telik a szünidő

26 perce Debrecen - A nyári szünetben rengeteg diák fordul diákszövetkezetekhez, hogy pénzt keressen.
tovább »

Tuzson Bence: dolgozni kell a jövedelemviszonyok jobbá tételén

48 perce Budapest - Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a munkanélküliségi ráta 1990 óta nem volt olyan jó, mint most, de tovább kell dolgozni a jövedelemviszonyok javításán.
tovább »

A második negyedévben is stagnált az okostelefon-piac

14 órája | Framingham - Az okostelefonok világpiaci forgalma nem nőtt lényegesen az idei második negyedévben sem az amerikai International Data Corporation (IDC) informatikai és távközlési piackutató vállalat felmérése szerint.
tovább »
Mabisz: nyáron ugrásszerűen növekszik a lakásbetörések száma

Mabisz: nyáron ugrásszerűen növekszik a lakásbetörések száma

18 órája | Budapest - Nyáron ugrásszerűen megnő a lakásbetörések száma, tavaly több mint 47 ezer lakásbetörés történt, különösen veszélyeztetett térségnek számít a közép-magyarországi régió, ahol a múlt évben mintegy 10 ezer betörést regisztráltak, ebből 6200-at Budapesten - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) pénteken az MTI-vel.
tovább »

Nézőpont: a magyarok háromnegyede elutasítja az állam megkárosítását

19 órája | Budapest - A magyarok háromnegyede elutasítja az állam megkárosítását, miközben ugyanennyien tartják jellemzőnek az adókerülést a gazdaságra a Nézőpont Intézet Gazdaságfehérítési Kerekasztalának közvélemény-kutatása szerint.
tovább »
A kutyákban jobban bíznak az emberek, mint a riasztókban a K&H Biztosító felmérése szerint

A kutyákban jobban bíznak az emberek, mint a riasztókban a K&H Biztosító felmérése szerint

18 órája | Budapest - A lakástulajdonosok 68 százaléka hatékony házőrzőnek tartja a kutyákat, az ebek megelőzik a rangsorban a saját videós megfigyelő rendszert, a polgárőrséget és a távfelügyelet nélküli riasztókat is - derült ki a K&H Biztosító felméréséből.
tovább »

Agrárkamara: módosult a pótbevallás és a tagdíjbefizetés határideje

19 órája | Budapest - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) július 31-ről augusztus 15-re módosította a tagdíjbefizetés határidejét - közölte a NAK pénteken az MTI-vel.
tovább »
A pestiekhez fogható árakat fizethetnek Debrecenben is

A pestiekhez fogható árakat fizethetnek Debrecenben is

20 órája | Debrecen - Debrecenben is megkezdődött a hajsza az egyetemhez közeli albérletekért.
tovább »
A Mercedes új autógyárat épít Magyarországon

A Mercedes új autógyárat épít Magyarországon

20 órája | Budapest - Új autógyárat épít a Mercedes kecskeméti gyára mellé, az 1 milliárd eurós beruházással felépülő gyárban évi 150 ezer autót gyárthatnak. A fejlesztés 2500 új munkahelyet jelent, a beruházáshoz a magyar kormány 12,9 milliárd forintos támogatást ajánlott fel - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten sajtótájékoztatón.
tovább »

Otthontérkép: megindult a diákok rohama az olcsóbb lakásokért

20 órája | Budapest - Megindult a diákok rohama az olcsóbb lakásokért, a fővárosi kiadó lakások keresési száma 22 százalékkal nőtt az elmúlt néhány napban - közölte az Otthontérkép ingatlankeresési portál pénteken az MTI-vel.
tovább »
Drogériákban is lehet csekket befizetni

Drogériákban is lehet csekket befizetni

20 órája | Budapest - A Magyar Posta Zrt. együttműködve csekkbefizető automatákat állít üzembe 25 drogériában - közölte a posta és a Rossmann Magyarország Kft. az MTI-vel pénteken.
tovább »
Megindult a diákok rohama az olcsóbb kiadó lakásokért

Megindult a diákok rohama az olcsóbb kiadó lakásokért

22 órája | Budapest - A felsőoktatási ponthatárok kihirdetését követően máris megugrott az érdeklődés a fővárosi kiadó lakások iránt: az Otthontérkép adatai szerint 22 százalékkal nőtt az ezt célzó keresések száma az elmúlt néhány napban. Az ingatlankeresési portál legfrissebb elemzéséből az derül ki, hogy a szobabérlet lehet a leghatékonyabb választás a diákok számára, a legjobban pedig azok járhatnak, akik egy többszobás otthont bérelnek ki a főváros egy kevésbé frekventált kerületében.
tovább »

Varga Mihály: a rendszerváltozás óta nem volt ilyen alacsony a munkanélküliség

22 órája | Budapest - A rendszerváltozás óta nem volt ilyen alacsony, 5,1 százalékos a munkanélküliség Magyarországon, az Európai Unióhoz viszonyítva is jól állunk, ahol 8,5 százalékos az átlagos munkanélküliségi ráta - mondta a nemzetgazdasági miniszter az M1 aktuális csatorna esti műsorában csütörtökön.
tovább »

Négymilliárd forintot csoportosítanak át háziorvosi ügyeleti ellátásra

22 órája | Budapest - A kormány 4,1 milliárd forintot csoportosít át a háziorvosi ügyelet ellátásra.
tovább »
Felvették a gyereket, de hol fog lakni? - Méregdrágák a debreceni albérletek

Felvették a gyereket, de hol fog lakni? - Méregdrágák a debreceni albérletek

21 órája | Debrecen - Volt olyan magánszemély, aki tíz új lakást vásárolt meg, hogy azután mindet kiadja.
tovább »

Stratégiai együttműködésre lépett Magyarországon a Huawei és a Wanhua-Borsodchem

28.07.2016 | Budapest/Kazincbarcika, 2016. július 28., csütörtök (MTI) - A két legnagyobb magyarországi kínai befektető, a Huawei Technologies és a Wanhua-Borsodchem stratégiai megállapodást kötött a magyarországi gyártás legmagasabb technológiai színvonalra emeléséről.
tovább »

A V4-ek közül Szlovákia költ a legtöbbet egészségügyre, de ott a legalacsonyabb a várható élettartam

28.07.2016 | Pozsony - Bár a visegrádi négyek (V4) országai közül Szlovákia fordítja egészségügyi kiadásokra hazai össztermékének (GDP) legnagyobb hányadát, a lakosság várható élettartama ott a legalacsonyabb - derült ki a szlovákiai egészségügyi minisztérium elemzéséből.
tovább »
Videó: Bajban a kisboltok - Nem tudnak magasabb fizetést adni, így viszont nem találnak dolgozót

Videó: Bajban a kisboltok - Nem tudnak magasabb fizetést adni, így viszont nem találnak dolgozót

28.07.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem tudnak árat emelni a verseny miatt a kereskedelemben, így a kisboltok képtelenek magasabb fizetést adni a dolgozóiknak a Kereskedelmi Szövetség szerint. Ennyi pénzért viszont nem találnak dolgozót, így a munkaerőhiány miatt sokan lehúzhatják a rolót.
tovább »

Termeléshez kötött támogatást kaphatnak 2017-től a burgonyatermesztők

28.07.2016 | Budapest - Amennyiben Brüsszel is elfogadja, 2017-től a burgonya bekerülhet a termeléshez kötött támogatási körbe, így élénkülhet az utóbbi években csökkenő termelési kedv Magyarországon - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) agrárgazdaságért felelős államtitkára csütörtökön az Országos és Nemzetközi Burgonya Tanácskozás, Fajta-és Növényvédelmi Technológiai Bemutatóján, Nyírteleken.
tovább »

Távozik a Vodafone Magyarország vezérigazgatója

28.07.2016 | Budapest - Öt év után távozik a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, Diego Massidda, akinek a pozícióját szeptember elsejétől a mobilszolgáltató jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Alexandre Froment-Curtil tölti be - jelentette be a Vodafone Magyarország csütörtökön.
tovább »

Kevésbé bíznak munkahelyükben a magyarok, mint egy éve egy felmérés szerint

28.07.2016 | Budapest - Kevésbé bíznak munkahelyükben a magyarok, mint egy éve, a legnagyobb mértékben a szakképzetlen munkavállalók bizalma csökkent a BNP Paribas Cardif biztosító és a Medián legfrissebb, reprezentatív munkaerőpiaci felmérése szerint.
tovább »
Elavult lakásokban él a magyarok nagy része

Elavult lakásokban él a magyarok nagy része

28.07.2016 | Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A hazai lakásállomány jelentős része korszerűtlen. Nem feltétlenül a legrégebbi a legrosszabb. Az utóbbi években ráadásul a lakásépítések lelassultak, így az állomány megújulása is alacsonyabb százalékban történt.
tovább »

Zuhan a törökországi idegenforgalom

28.07.2016 | Ankara - A terrortámadások és a feszült orosz viszony miatt több mint 40 százalékkal esett vissza a Törökországba érkező külföldi turisták száma júniusban az egy évvel korábbihoz képest, még a májusi 34,67 százalékos visszaesést is felülmúlva, és az adatok még értelemszerűen nem mutatják a júliusi sikertelen puccskísérlet hatását.
tovább »
NFM: lezárult a hűtőgépcsere-program

NFM: lezárult a hűtőgépcsere-program

28.07.2016 | Budapest - Lezárult az Otthon Melege Program 500 millió forintos keretösszeggel indított háztartási nagygépek (hűtő- és fagyasztó berendezések) cseréjét támogató pályázata, a program révén elérhető 25-45 ezer forint közötti vissza nem térítendő támogatásra országszerte 46 ezren jelentkeztek - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

NAV: havonta érdemes ellenőrizni a köztartozásmentes adózói adatbázist

28.07.2016 | Budapest - Minden hónap végén érdemes az ügyfeleknek átnézni, hogy adókötelezettségeiket határidőben teljesítették-e, mert csak akkor maradnak bent a köztartozásmentes adózói adatbázisban (KOMA), ha nincsen elmaradásuk az adóhivatal felé - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az MTI-nek csütörtökön eljutatott közleményében.
tovább »

EU-pénzek nélkül is?

28.07.2016 | Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a tusnádfürdői szabadegyetemen azt találta mondani, hogy uniós pénzek nélkül is működne a magyar gazdaság. Petneházi Attila írása.
tovább »

Az IKEA további édességeket hív vissza

28.07.2016 | Budapest - Az IKEA hat további, mogyoróra és mandulára allergiások vagy érzékenyek által nem fogyasztható terméket hív vissza azok lejárati idejétől függetlenül - közölte a társaság csütörtökön, azt követően, hogy a hét elején két csokoládét hívott vissza, mert a tejre vagy mogyoróra érzékeny embereknél allergiás reakciókat válthatnak ki.
tovább »

KSH: 142 ezerrel dolgoznak többen, mint egy évvel ezelőtt

28.07.2016 | Budapest - Április-júniusban a foglalkoztatottak száma 4 millió 343 ezer 700 volt, 142 ezerrel több, mint egy évvel korábban - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.
tovább »

KSH: 5,1 százalékra csökkent a munkanélküliségi ráta április-júniusban

28.07.2016 | Budapest - Egy év alatt 76 ezerrel, 234 ezerre csökkent a munkanélküliek száma, és 1,8 százalékponttal 5,1 százalékosra mérséklődött a munkanélküliségi ráta az április-júniusi időszakban - jelentette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön.
tovább »

Magyarországon megéri ipari cégnél dolgozni

28.07.2016 | Debrecen - A felvételt tervező hazai cégek aránya 24-ről 18 százalékra zsugorodott év eleje óta.
tovább »
Ejtőernyőst faragna a honvédség a közmunkásokból

Ejtőernyőst faragna a honvédség a közmunkásokból

28.07.2016 | Budapest, Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza - Lövészek, ejtőernyősök vagy akár a díszszázad tagjai is lehetnek azok a közmunkások és álláskeresők, akik jelentkeznek a honvédség által meghirdetett toborzásra. Bár a minisztérium tagadta, a kiküldött levelekből az derült ki, hogy ha valakit alkalmasnak találnak a katonai szolgálatra, de nem fogadja el az ajánlatot, az bukja a közmunkát és az összes támogatást is. Szurovecz Illés cikke az Abcúgon.
tovább »

Mol: az INA két gázmezőn kezdett próbatermelést

28.07.2016 | Budapest - Az INA sikeresen megindította a próbatermelést két horvátországi gázmezőjén, a beruházás értéke 64 millió dollár volt - közölte a Mol Nyrt. a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
tovább »
Újra sláger a készpénz

Újra sláger a készpénz

28.07.2016 | Debrecen - Ahhoz, hogy utolérjük a Nyugatot, először is a jövedelmeknek kellene felzárkózniuk.
tovább »
Videó: Katasztrofális állapotok a kéményseprésben - Nincs elég szakember, eszköz és műszer

Videó: Katasztrofális állapotok a kéményseprésben - Nincs elég szakember, eszköz és műszer

28.07.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nincs elég szakember, eszköz és műszer abban a 15 megyében, ahol júliustól a katasztrófavédelem látja el a kéményseprést egy tavalyi törvénymódosítás után. A szakszervezet szerint katasztrofális állapotok uralkodnak az országban és az állam egyszerűen nem képes ellátni a feladatot.
tovább »
Felvették a gyereket, de hol fog lakni?

Felvették a gyereket, de hol fog lakni?

28.07.2016 | Debrecen - Kevesen képesek lakást venni az egyetemista fiatalnak. Marad a kollégium vagy az albérlet.
tovább »
Az OKJ-képzés is megkönnyíti az álláskeresést!

Az OKJ-képzés is megkönnyíti az álláskeresést!

28.07.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az OKJ-s képzést általában lebecsülik a köztudatban, pedig sok előnye van. Az egyik az, hogy az önéletrajzban azt mutatja, hogy az álláskereső folyamatosan képzi magát - olvasható a Cvonline.hu oldalán.
tovább »

Miért nőnek a hazai bérek?

28.07.2016 | Debrecen - A reálbérek Magyarországon immár negyvenegy hónapja folyamatosan emelkednek.
tovább »
Szokatlanul harmatos hajnalokra ébredtünk

Szokatlanul harmatos hajnalokra ébredtünk

28.07.2016 | Debrecen - Mérsékelten meleg, csapadékmentes, mégis izzasztóan fülledt időnk volt az elmúlt héten.
tovább »

Nyugodtabb álmot ígérnek

28.07.2016 | Debrecen - Új ellenőrzési rendszert vezetett be a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Nem zaklatni akarnak…
tovább »
Magától is megy a szekér?

Magától is megy a szekér?

28.07.2016 | Debrecen - Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerint uniós pénzek nélkül is működne a gazdaság.
tovább »

NVI: nem lesz népszavazás az állami földek privatizációjáról

28.07.2016 | Budapest - Nem lehet népszavazást kiírni az állami földek privatizációjáról, mert nem lesz meg a szükséges 200 ezer hiteles aláírás az MSZP kezdeményezéséhez - mondta a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnökhelyettese az ATV Egyenes Beszéd című műsorában szerda este a kereskedelmi csatorna honlapja szerint.
tovább »

Debrecen regionális turisztikai központtá válhat

27.07.2016 | Budapest - A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a rendelkezésére álló eszközeivel támogatja Debrecen fejlesztését és minél sikeresebb megjelenését a turisztikai piacon - közölte az MTÜ szerdán.
tovább »

Agrárkamara: a meggondolatlan kiskereskedelmi akciók piaci zavart keltenek

27.07.2016 | Budapest - A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) álláspontja szerint a meggondolatlan kiskereskedelmi akciók piaci zavart keltenek - mondta a NAK elnöke szerdán az MTI-nek, arra reagálva, hogy a Tesco áruházlánc dinnyeértékesítési akciót hirdetett, kiváltva a dinnyetermesztők tiltakozását.
tovább »

Csődeljárást indul a Carpatica román biztosító ellen is

27.07.2016 | Bukarest - Csődeljárást kezdeményezett a Carpatica Asig román biztosító ellen az összevont román pénzügyi felügyelet (ASF) szerdán, és megvonta a társaság működési engedélyét. Ezzel már a harmadik román biztosítótársaság kerül csődeljárás alá az Astra és a Forte után.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
 

Dominika, a nap szépe

Dominika nagyon magabiztosan mozgott a kamera előtt. A csinos lány már több fotózáson és szépségversenyen vett részt. Szabadidejét szívesen tölti sportolással.
tovább »
További hírek a Gazdaság kategóriából
Az országhatáron túl jár az esztáriak híre
Esztár - Árulnának a nagyváradi piacon, boltokat létesítenének a nagyvárosokban, és cél a webes értékesítés is. tovább »
Tuzson Bence: dolgozni kell a jövedelemviszonyok jobbá tételén
Budapest - Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint a munkanélküliségi ráta 1990 [...] tovább »
Munkával hasznosan telik a szünidő
Debrecen - A nyári szünetben rengeteg diák fordul diákszövetkezetekhez, hogy pénzt keressen. tovább »
A második negyedévben is stagnált az okostelefon-piac
Framingham - Az okostelefonok világpiaci forgalma nem nőtt lényegesen az idei második negyedévben sem az amerikai [...] tovább »
Mabisz: nyáron ugrásszerűen növekszik a lakásbetörések száma
Budapest - Nyáron ugrásszerűen megnő a lakásbetörések száma, tavaly több mint 47 ezer lakásbetörés [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása