Vizes vb 2017 - A Magyar Nagydíj miatt problémát jelent az elszállásolás

Vizes vb 2017 - A Magyar Nagydíj miatt problémát jelent az elszállásolás

2 órája | Budapest - Ugyan az érintett szállodákkal már egy éve folytatott folyamatos tárgyalásokat a jövő évi budapesti vizes világbajnokság rendezésére hivatott BP2017 Nkft., a Forma-1-es Magyar Nagydíj résztvevői sajtóhírek szerint már lefoglalták a luxusszállodákat.
tovább »
A HVG állásbörze kiállítóinak állásajánlatai

A HVG állásbörze kiállítóinak állásajánlatai

1 órája | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nemsokára ismét HVG Állásbörze, ahol számos nagynevű vállalat fog kiállítóként megjelenni. Érdemes felkészülnünk, mert a börzén való találkozás álmaink munkáltatójával akár már egy első körös interjúval is felér - olvasható a Cvonline.hu oldalán!
tovább »

NMHH: a hírközlési szolgáltatások árai nem változtak lényegesen az első fél évben

1 órája Budapest - A hírközlési árak 2016 első fél évében mindössze 0,1 százalékkal emelkedtek a tavaly év végi szinthez képest, 1,2 százalékos infláció mellett. A roamingdíjak csökkenése hívásindítás esetén 4-től 74 százalékig terjedt, de a hazai átlagos telefonálási díjszintben ez minimális változást hozott - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken az MTI-vel.
tovább »

Fiatalok töltik be a nagy informatikushiányt?

17 perce Budapest - Sok ezer betöltetlen, jól fizető informatikusi állás várja a megfelelő jelentkezőket.
tovább »

Csok - Novák Katalin: egyre népszerűbb az otthonteremtési program, már 27 ezer családnak tudtak segíteni

3 órája | Budapest - Egyre népszerűbb a családi otthonteremtési kedvezmény (csok), augusztusban 16 százalékkal több igénylést fogadtak be, mint az előző hónapban, és eddig 56 milliárd forintot fordítottak támogatásra, amivel 27 ezer családnak tudtak segíteni - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára pénteken az MTI-vel.
tovább »

Ellenőrzi a tűzifa kereskedőket a Nébih

3 órája | Budapest - Ellenőrzést indított a tűzifa kereskedelem területén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel, az elmúlt hetek vizsgálatai alapján a leggyakoribb probléma az új típusú szállítójegy hiánya, valamint annak hibás kitöltése.
tovább »

A Mediaworks megvette a Pannon Lapok Társaságát

5 órája | Budapest - A Mediaworks Hungary Zrt. megvásárolta a Pannon Lapok Társasága Kft.-t (PLT) a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) engedélyével - tájékoztatta a Mediawoks pénteken az MTI-t.
tovább »
Emelkedik az üzemanyagok ára

Emelkedik az üzemanyagok ára

8 órája | Budapest - Emelkedik bruttó 6,35 forinttal a 95-ös benzin, és 12,70 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára szombattól a jövedékiadó-szabályozás változása miatt.
tovább »

Ónodi-Szűcs: az alapbérrel a mozgóbérelemek is emelkednek az egészségügyben

18 órája | Budapest - A szeptember 1-jétől érvényes alapbéremeléssel az egészségügyben dolgozók mozgóbérelemei, például az ügyeleti és a készenléti díj, a műszakpótlék is nőnek - mondta az egészségügyért felelős államtitkár az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
tovább »
Ha vásárolt mostanában ilyen ásványvizet, semmiképp se igyon belőle!

Ha vásárolt mostanában ilyen ásványvizet, semmiképp se igyon belőle!

1 napja | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Bár a Tesco közleménye nem tér ki a termékvisszahívás pontos okára, annyi bizonyos, hogy valami nem stimmel a képen látható ásványvízzel.
tovább »

Paksi bővítés - Aszódi: megkapta a környezetvédelmi engedélyt a beruházás

1 napja | Budapest - Kiadta a Paks II projekt környezetvédelmi engedélyét csütörtökön a Baranya Megyei Kormányhivatal - tájékoztatta az MTI-t Aszódi Attila a paksi atomerőmű teljesítményének fenntartásáért felelős kormánybiztos.
tovább »

NFM: 11 pályázat érkezett a bányászati koncessziós kiírásra

1 napja | Budapest - A szénhidrogén kutatására, feltárására és kitermelésére, valamint geotermikus energia kutatására, kinyerésére és hasznosítására az idén júniusban meghirdetett bányászati koncessziós pályázatokra 11 formailag érvényes pályázat érkezett, ugyanakkor a meghirdetett tíz területből háromra nem nyújtottak be ajánlatot - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

ÁSZ: Magyarország megfelelően gazdálkodott a szén-dioxid-kvótákkal

1 napja | Budapest - Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálata szerint Magyarország megfelelően gazdálkodott a szén-dioxid-kvótákkal, az ellenőrzött szervezetek szabályozottsága megfelelt a jogszabályoknak, csökkent a szén-dioxid-kibocsátás, és az értékesített kvóták bevételeinek felhasználása is klímapolitikai célokat szolgált.
tovább »

Több mint öt tonna hamis növényvédő szert talált a hatóság

1 napja | Budapest - Országszerte terítette a hamis növényvédő szereket 7 cég, az ellenőrzéssorozatban több mint 2600 kilogramm hamis növényvédő szert foglaltak le és további 3000 kilogramm visszahívását rendelték el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei, a hamisított termékek forgalmazói több millió forintos bírságra számíthatnak - közölte a hatóság az MTI-vel csütörtökön.
tovább »
Ha későn indul a karriered

Ha későn indul a karriered

1 napja | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Van olyan élethelyzet, amikor karrierépítés helyett más tölti ki a napjainkat.  Az iskolák elvégzése után, vagy még közben, történik valami, ami miatt más irányt vehet az életed - olvasható a Cvonline.hu állásportálon. 
tovább »

Az üzleti várakozások minimálisan javultak

1 napja | Budapest - Szeptemberben hibahatáron belül nőtt a GKI (egyébként hullámzó) konjunktúraindexe.
tovább »

Nem mindegy a tulajdonosi háttér

1 napja | Budapest - Javulóban az állami cégek eredményessége, de döntő többségük még mindig veszteséges.
tovább »
Uniós pénzek nélkül áll minden

Uniós pénzek nélkül áll minden

1 napja | Hajdú-Bihar - Az egyik ültetvényt vágott ki idő előtt, a másik pedig az alvállalkozóiért aggódik.
tovább »
EY: a magyar cégvezetők 12-18 százaléka mérlegelne egy korrupciós ajánlatot

EY: a magyar cégvezetők 12-18 százaléka mérlegelne egy korrupciós ajánlatot

23 órája | Budapest - A magyar vállalatvezetők 54 százaléka legalább egy olyan esetről tud, amikor korrumpálni próbáltak egy hivatalos szerv ügyintézőit, a cégvezetők 12-18 százaléka fogadna el, illetve mérlegelne egy korrupciós ajánlatot - derült ki az EY nemzetközi tanácsadó és könyvvizsgáló cég legutóbbi felmérésből, amit szerdán sajtótájékoztatón mutattak be Budapesten.
tovább »

ÁSZ: megfelelő a magyar katasztrófavédelmi rendszer

28.09.2016 | Budapest - Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elemzése szerint a magyar katasztrófavédelmi rendszer megfelelő biztonságot nyújt a lakosság számára.
tovább »

A helyi termelési lehetőségeket keresik a kis önellátó önkormányzati gazdaságok

28.09.2016 | Budapest/Hernádszentandrás - A kis településeken létfontosságú, hogy legyen foglalkoztatás, amely megélhetést biztosít a helyieknek, segíti a lakosság helyben tartását. A kormány különféle támogatási lehetőségekkel, egyebek között mintaprogramok finanszírozásával támogatja, hogy kis háztáji gazdaságok létesüljenek önellátásra, illetve a helyi termelési lehetőségek szélesítésére. Körképünkben önkormányzati kezdeményezésre létrejött kis gazdaságokat mutatunk be, amelyek nemcsak az önfenntartásra alkalmasak, hanem - olykor egyedi ötletek megvalósításával - a piacon is képesek helytállni.
tovább »
Jelzésértékű miniszteri látogatás Csengerben és Kisvárdán

Jelzésértékű miniszteri látogatás Csengerben és Kisvárdán

28.09.2016 | Csenger, Kisvárda - Sűrű napja volt szerdán Varga Mihály nemzetgazdasági és Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszternek: a tárcavezetők a délelőttöt Csengerben töltötték, ahol a Szamos Cipőipari és Kereskedelmi Kft.-nél vendégeskedtek, délután pedig a Master Good Kft. kisvárdai telephelyén jártak.
tovább »
Fejlesztette baromfifeldolgozóit a kisvárdai Master Good Kft.

Fejlesztette baromfifeldolgozóit a kisvárdai Master Good Kft.

28.09.2016 | Kisvárda - Kormányzati segítséggel, összesen 878 millió forintból fejlesztette baromfifeldolgozóit a kisvárdai Master Good Kft., amely a Nagyvállalati Beruházási Támogatási (NBT) Program keretében 439 millió forint támogatást kapott.
tovább »
A jó szakembereknek épp most épül a jövő

A jó szakembereknek épp most épül a jövő

28.09.2016 | Debrecen - Negyven képzésből választhattak a felnőttek, a mérlegképes könyvelő az egyik legnépszerűbb.
tovább »

Varga: a magyar gazdaság kilábalt a válságból

28.09.2016 | Csenger - A magyar gazdaság túlélte a 2008-ban, az előző kormányok alatt kitört válságot és talpon maradt - jelentette ki Varga Mihály a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csengerben szerdán.
tovább »

Kúria: az NMHH-nak mintegy százmillió forintot kell visszafizetnie az Klubrádiónak

28.09.2016 | Budapest - A Kúria szerint vissza kell fizetnie a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnak (NMHH) a Klubrádió által befizetett 103 millió forintos médiahasználati és frekvenciahasználati díjat, ugyanakkor a Kúria a jó hírnév sérelme miatt nem ötmillió, hanem csak kétmillió forintos kárt ítéltek meg a rádiónak az NMHH-val szemben indított polgári perének szerdai felülvizsgálati tárgyalásán.
tovább »
Videó: Az emberek szerint sokba kerül egy gyerek

Videó: Az emberek szerint sokba kerül egy gyerek

28.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Borúlátóak a gyermekvállalás előtt állók. Egy friss felmérés szerint több mint 60 százalékuk gondolja úgy, hogy komoly anyagi megterheléssel jár, ha gyerekük születik. Aki tud, már előre próbál pénzt félretenni.
tovább »
Új szolgáltató, régi hibabejelentő: ugyanazt a gázt kapják a fogyasztók, de már egy másik cégtől

Új szolgáltató, régi hibabejelentő: ugyanazt a gázt kapják a fogyasztók, de már egy másik cégtől

28.09.2016 | Hajdú-Bihar - Néhány nap múlva új időszámítás köszönt be a gázfogyasztók életében, bár remélhetőleg ők ezt nem fogják észrevenni: a Tigáz ügyfeleit az Első Nemzeti Közműszolgáltató Zrt. veszi át, a gyakorlatban a gázszolgáltatást az ENKSZ–hez tartozó, állami tulajdonú Főgáz nyújtja majd – ugyanazon az áron, mint ahogy eddig kapták.
tovább »

Fazekas: Magyarországon kevésbé érzékelhető a tejfelvásárlási árak növekedése

28.09.2016 | Budapest - Az európai országokban már megindult a tejfelvásárlási árak emelkedése, Magyarországon azonban ez még nem nagyon érzékelhető - mondta a földművelésügyi miniszter szerdán az M1 aktuális csatornán.
tovább »
5 mondat, amit sose mondj egy munkahelyen

5 mondat, amit sose mondj egy munkahelyen

28.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A napjaink legnagyobb részét a munkahelyünkön töltjük, ezért szeretnénk minél otthonosabban érezni magunkat ott. Azonban figyelnünk kell arra, hogy ne engedjük el magunkat túlságosan, és ne zavarjunk másokat.Már egy-két rossz mondattal könnyen alááshatjuk a pozíciónkat egy cégnél. Összegyűjtöttük, hogy melyek azok a mondatok, amiket sosem szabad kimondanunk munkavégzés közben - olvasható a Cvonline.hu oldalán.
tovább »
Pénztárgépek - NGM: január 1-jétől kötelező az online kassza

Pénztárgépek - NGM: január 1-jétől kötelező az online kassza

28.09.2016 | Budapest - Megjelent a Magyar Közlönyben kedden a pénztárgép rendelet módosítása, amely szerint a korábban tervezett szeptember végi időpont helyett egységesen 2017. január 1-jétől lesz kötelező az online kassza használata. A pénztárgép használatára újonnan kötelezettek köre nem változik - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).
tovább »

A magyarok többsége megtakarítana, de csak keveseknek sikerül

28.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A megkérdezettek négyötöde szerint a váratlan helyzetek miatt mindenképpen szükség van néhány hónapnyi tartalékra, de csak valamivel több mint egyharmaduk gondolja úgy, hogy rendelkezik is az ehhez szükséges megtakarítással.
tovább »

Zsigó Róbert: változtak a húskészítményekre és a sütőipari termékekre vonatkozó előírások

27.09.2016 | Budapest - Változtak a húskészítményekre és a sütőipari termékekre vonatkozó előírások a Magyar Élelmiszerkönyvben azért, hogy a magyar fogyasztók az eddiginél is jobb minőségű élelmiszerekhez juthassanak - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
tovább »

Népszerűek a digitális fizetési megoldások a közép-kelet európai régióban egy felmérés szerint

27.09.2016 | Budapest - A Közép-Kelet Európában élők 60 százaléka már használ fizetési alkalmazásokat, a megkérdezettek túlnyomó többsége, 80 százaléka szívesebben fizetne a bankkártya helyett okostelefonjával vagy tabletjével - derül ki a Mastercard által megrendelt tanulmányából.
tovább »
Hogyan fogadjuk a gratulációt? - 6 tuti üzleti etikett tipp

Hogyan fogadjuk a gratulációt? - 6 tuti üzleti etikett tipp

27.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Sokunkkal előfordul, hogy hirtelen nem tudunk mit kezdeni azzal, ha valaki bókol, vagy gratulál nekünk és emiatt a reakciónk akár gorombának, vagy furcsának tűnhet. Ennek oka talán ott keresendő, hogy gyerekkorunk óta arra neveltek minket, hogy legyünk alázatosak és szerények, nem pedig hivalkodóak és önteltek. Azonban a gratuláció elfogadása nem minősül sem felvágásnak, sem nagyképűségnek.
tovább »
4 tipp a sikeres álláskereséshez

4 tipp a sikeres álláskereséshez

27.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Amikor tartósan keresünk állást, akkor azt munkaként kell felfognunk, hiszen önmagunk sikeres elhelyezése a feladatunk. Fontos, hogy tudatosan végezzük az ezzel járó teendőket.Összegyűjtöttük mire érdemes álláskeresőként figyelni, hiszen ezek segítségével előnybe kerülhetünk a többi jelölttel szemben - olvasható a Cvonline.hu oldalán.
tovább »
„Láttuk a Facebookon, hogy van egy gyereke... Ugye nem lesz gond?”

„Láttuk a Facebookon, hogy van egy gyereke... Ugye nem lesz gond?”

27.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Főleg a nőket teszik ki az állásinterjúkon olyan kínos kérdéseknek, amikről egy férfit még véletlenül sem faggatnának. Ha gyerekes nő ül velük szemben, azon problémáznak, hogyan tudja majd összeegyeztetni a munkájával a nevelést, ha még nincs gyereke, akkor meg azon, hogy mikor lesz. A férfi interjúztatók sokszor észre sem veszik, milyen fájó pontokra szúrnak oda ormótlan kérdéseikkel. Prókai Eszter cikke az Abcúgon.
tovább »

OGY - Tovább szigorították a tiltott online kaszinókkal szembeni fellépést

27.09.2016 | Budapest - A tiltott szerencsejáték megakadályozása érdekében a játékosok számlatranzakciójának teljesítését is letilthatják a jövőben egy a kormány kezdeményezésére, kedden elfogadott törvénymódosítás nyomán.
tovább »

Újabb vidékfejlesztési pályázatok jelennek meg ősszel

27.09.2016 | Budapest - Az ősszel újabb pályázati dömping várható a Vidékfejlesztési Programban, az év végéig mintegy 200 milliárd forint keretre jelennek meg kiírások - mondta Kis Miklós Zsolt, a Miniszterelnökség agrár-vidékfejlesztésért felelős államtitkára kedden háttérbeszélgetésen, Budapesten.
tovább »

Körtét az almával…

27.09.2016 | Amikor először hallottam belga uniós képviselők azon javaslatáról, hogy az összes tagállamban az átlagkereset 60 százalékára kellene emelni a minimálbér összegét, azonnal a régi vicc jutott eszembe: mi a különbség egy brit és egy magyar nyugdíjas között? A brit reggel felkel, magához veszi kedvenc whiskyjét, lemegy a klubjába és ott ül estig. A magyar reggel felkel, magához veszi a vizeletmintáját, lemegy az sztk-ba és ott ül estig… Petneházi Attila írása.
tovább »
Egységes minimálbér. Ez már a vég?

Egységes minimálbér. Ez már a vég?

27.09.2016 | Debrecen - A Naplónak nyilatkozó vendéglátósok és taxisok komoly fenntartással fogadják az ötletet.
tovább »
Ha kivonja művelés alól, nem építhet

Ha kivonja művelés alól, nem építhet

26.09.2016 | Debrecen - A zártkertek művelési ágának megváltoztatása nem mindenben jelent könnyítést.
tovább »
Állami milliók, amikért „csak le kell hajolnunk” – ez a lakástakarék

Állami milliók, amikért „csak le kell hajolnunk” – ez a lakástakarék

26.09.2016 | Miskolc - Családon belül több szerződés is köthető, így megtöbbszörözhető az állami támogatás.
tovább »
A legrégebbi tanodákat gáncsolta el a kormány

A legrégebbi tanodákat gáncsolta el a kormány

26.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Told - Meglepő eredményt hozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma a kifejezetten a tanodák támogatására kiírt EFOP pályázata: ugyanis éppen a tapasztalt, számos korábbi tanodapályázaton nyertes civil szervezetek projektjei nem kapnak az 5,3 milliárd forint szétosztandó támogatásból. A nyertesek hivatalos névsora egyelőre nem nyilvános. Neuberger Eszter cikke az Abcúgon.
tovább »
6 órás munkarend Svédországban

6 órás munkarend Svédországban

27.09.2016 | Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A hétköznapokban gyakran rohanunk és úgy érezzük, hogy nincsen időnk semmire, hiszen a napunk nagy részét a munkahelyünkön töltjük. Azonban, ha csökkentett munkaidőben dolgozunk, akkor a fizetésünk arányosan kevesebb, ami jelentős bevételkiesést eredményezhet - olvasható a Cvonline.hu oldalán.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
 
További hírek a Gazdaság kategóriából
NMHH: a hírközlési szolgáltatások árai nem változtak lényegesen az első fél évben
Budapest - A hírközlési árak 2016 első fél évében mindössze 0,1 százalékkal emelkedtek a tavaly év végi [...] tovább »
Fiatalok töltik be a nagy informatikushiányt?
Budapest - Sok ezer betöltetlen, jól fizető informatikusi állás várja a megfelelő jelentkezőket. tovább »
Csok – Novák Katalin: egyre népszerűbb az otthonteremtési program, már 27 ezer családnak tudtak segíteni
Budapest - Egyre népszerűbb a családi otthonteremtési kedvezmény (csok), augusztusban 16 százalékkal több [...] tovább »
Ellenőrzi a tűzifa kereskedőket a Nébih
Budapest - Ellenőrzést indított a tűzifa kereskedelem területén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal [...] tovább »
Vizes vb 2017 – A Magyar Nagydíj miatt problémát jelent az elszállásolás
Budapest - Ugyan az érintett szállodákkal már egy éve folytatott folyamatos tárgyalásokat a jövő évi budapesti [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása