2015.02.14 19:36; Frissítve: 2015.02.14 19:36


Putyin Budapesten – Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Putyin Budapesten – Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden
Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) – Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
hiba beküldése

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint az I., a II., az V., a VI., a VII., a VIII., a IX., a XI., a XIII., a XIV., a XV., a XX., a XXII. és a XXIII. kerületet érintik a forgalmirend-változások.

Szakaszosan és időszakosan lezárásra kell készülni kedden déltől este 9 óráig többek között a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér 2 terminál “E” portájánál, a 4-es és a 6-os számú főúton, az M0-ás autóúton, az M0-ás hídon, az M3-as és az M5-ös bevezetőn, a Kacsóh Pongrác úti felüljárón, az Erzsébet hídon, a Margit hídon, a Lánchídon, több rakparti szakaszon, a Hősök tere, a Kossuth tér, a Sándor-palota, a Fiumei úti temető környékén, és további számos forgalmas útszakaszon, például az Üllői úton, a Széchenyi téren, az Andrássy úton, a Bajcsy Zsilinszky úton, a Váci úton.

A zárással érintett útszakaszokon ideiglenes megállási tilalom lép életbe.

A BBRFK arra kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Bővebb információk: http://police.hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatozas-budapesten-4XX. kerület.
MON.HU

További hírek a Budapest hírei kategóriából
“Lehet, hogy sokan megbotránkoznak ezen a videón…” – Most azt az egyet is láthatod, amit Luxus Vivi eddig nem mutatott meg…
Budapest, Nyíregyháza - Figyelem, kényes tartalom! Vivi elképesztő felvételt osztott meg az Instagram-oldalán: [...] tovább »
Induljon az augusztus olcsó használt autókkal! Ezekre licitálhat most a NAV-nál!
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Mutatjuk, milyen kocsikra lehet most licitálni a NAV-nál Borsod-Abaúj-Zemplén, [...] tovább »
Húsvágó bárddal vágták fejbe a tornanádaskai férfit Budapesten
Budapest, Tornanádaska - Budapesten támadták meg a tornanádaskai munkást egy étteremben. tovább »
Az Országgyűlés gazdasági bizottsága elfogadta a Közbeszerzési Hatóság 2017. évi beszámolóját
Budapest - Az Országgyűlés gazdasági bizottsága elfogadta a Közbeszerzési Hatóság 2017-es évre vonatkozó [...] tovább »
Ezüstérmes lett a Miskolc Steelers
Budapest, Miskolc - Szombaton Budapesten rendezték meg a HFL 2018-as döntőjét. tovább »
Még több kategóriábol »


BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása