Frissítve:

Napi horoszkóp – Vasárnap 2013.05.05.

Napi horoszkóp – Vasárnap 2013.05.05.
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21-04.20

A vágya, hogy eredményes legyen, dicséretes, azonban nem szabad elfelejtenie, hogy az életben vannak fontosabb dolgok is, mint a siker. Nem szabad ennek oltárán feláldoznia az emberi kapcsolatait. Ne legyen keményfejű és ne várj el a családjától, hogy akkor is kiálljanak Ön mellett, ha érzik, hogy a vesztébe rohan. Nem az irigység adja a szavakat a szájukba, sokkal inkább az aggódás és az őszinte féltés.

Bika
04.21-05.21

Azért, mert nem éri jól magát a bőrében, még nem ok arra, hogy ok nélkül megbántsa azokat az embereket, akik próbálják Önt megóvni a hibáktól, melyeket éppen készül ejteni. Forduljon önmagába és a kiegyensúlyozatlansága okát ott keresse, ne a környezetében. Válogassa meg a szavait, mert hajlamos lehet olyan sértő módon megnyilatkozni, mellyel végképp elüldözi azokat, akik igazán közel állnak Önhöz.

Ikrek
05.22-06.21

A szerénység nem rossz, sőt kifejezetten hasznos is lehet. Legyen visszafogott, különösen akkor, ha tudja, mások segítségére szorul. Érzelmi zsarolással nem tud eredményt elérni, de ellenségeket szerezhet magának. Hajlamos lehet túlreagálni szavakat csak azért, mert nem gondol arra, miért is hangzottak el. A kritikák, melyeket kap, hallgassa meg figyelmesen, jegyezze meg és nyugodtabb pillanataiban értékelje ki.

Rák
06.22-07.22

Túl sok mindent szeretne egyszerre, így nem reménykedhet abban, hogy valóban eredményes is lehet. Vegyen kicsit vissza a lendületből és rangsorolja az elképzeléseit, terveit. Állítson fel fontossági sorrendet és lépésről lépésre kezdjen a megvalósításukba. Fogadja meg a partnere, barátai tanácsait, nélkülük még idáig sem jutott volna el. Ha testmozgásra adja a fejét, itt is fontos a fokozatosság és első alkalommal a mértékletesség.

Oroszlán
07.23-08.23

Nem igazán önmaga, így nem meglepő az sem, ha nehezen találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel. Érdemes lenne átgondolnia, mi is hiányzik valójában az életéből. Ha reálisan értékeli a helyzetét, észre kell vennie, hogy sok mindent elért már, a helyzete közel sem annyira kilátástalan, ahogyan azt a külvilág felé mutatja. És a legfontosabb, hogy nincs egyedül, a családja, barátai mindig kiálltak Ön mellett.

Szűz
08.24-09.23

Úgy érzi, bizonyítania kell. Önmagának, a családjának. Azonban ennek nem szabad mindent alárendelnie, és különösen nem áldozhatja fel ennek oltárán a baráti kapcsolatait. Szakítson rájuk is időt, ápolja a kapcsolatot velük is, hiszen ők is ott álltak Ön mellett a nehéz időkben. Éppen ideje visszaadni nekik, amit kapott, támaszt, segítséget, hogy megakadt életükben továbbléphessenek, ahogyan Ön is tette.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24-10.23

Bár valóban több energia és erő szunnyad Önben, mint általában, de ezt most nem képes megnyugtató módon sugározni. Az érzelmei és a józan esze ellentétben állnak egymással. Próbálja meg a különböző helyzetekben csak az egyiket előnyben részesíteni, arra hallgatva tevékenykedni. Úgy érzi, olyan emberek veszik körül, akik teljes mértékben más elveket vallanak, mint Ön. Ha ez valóban így van, ezek a kapcsolatok hamarosan eltűnnek az életéből fájdalommentesen.

Skorpió
10.24-11.22

Nyugtalanság és diszharmónia sugárzik Önből. Ez sajnálatos módon a környezetére is ragadós lesz, így nem csoda, ha pillanatok alatt képes lesz vitát szítani egy apró nézeteltérésből. Ingerülten, idegesen reagálnak egymás szavaira, tetteire. Ne csak a saját érdekeit tartsa szem előtt, vegye figyelembe a család többi tagjának igényeit is. Ha képes belátni, hogy a háttérben kell maradnia, a rend és a béke ismét helyreállhat.

Nyilas
11.23-12.21

Harcias hangulatban védi az igazát. Bár ezzel a stílussal is elérhet sikert, de hosszabb távon több kárt okoz magának, mint amennyi előnye származik abból, ha a mai napot győztesként zárhatja. Legyen belátóbb és vegye figyelembe a családtagok igényeit is. Ha képes az ő helyzetükbe képzelni magát, rá kell jönnie, hogy amit eddig elért Ön, az komoly áldozatot követelt tőlük és eljött az ideje, hogy mindezt visszaadja.

Bak
12.22-01.20

Még a bonyolultabb összefüggéseket is könnyedén felismeri, nem csoda, ha az egyszerű problémák felett úgy siklik át, hogy észre sem veszi. Ennek köszönhetően hirtelen megnövekszik a népszerűsége és kedvelt tanácsadóvá válik. Elsősorban a családtagjai fordulnak Önhöz, de az sem lenne meglepő, ha barátok is ott állnának váratlanul az ajtóban. Szívesen beszélget, hallgatja meg mások gondjait, kedvére való nap.

Vízöntő
01.21-02.19

Figyelmét igyekszik egy dologra terelni és így képes a felmerülő gondon az elejétől a végéig tevékenykedni, csak akkor nyugszik meg, ha végül sikeresen megoldja. Elégedetten dőlhet hátra, hisz ismét egy olyan napot zárhat, amikor a képességeit kamatoztatva komoly eredményt ért el. Hiába a hétvége, nem tud nyugodni, hiányzik Önnek a szellemi kihívás és a testi fáradtság, és hogy ezt megkapja, akár képes saját maga elé újabb feladatokat kitűzni.

Halak
02.20-03.20

Irány a messzi part. Persze nem szó szerint, sokkal inkább virtuálisan. Új tudásra szomjazik, szeretné a látókörét kiszélesíteni. Ennek érdekében még arra is képes, hogy kimozduljon a négy fal közül. Hiába, ha valamit nagyon szeretne, akkor addig nem nyugszik, míg el nem éri. Most már csak az a kérdés, hogy a most szerzett ismereteket hogyan tudja a mindennapi életben hasznosítani. Ez fogja ugyanis eldönteni, hogy hasznos volt-e a mai nap.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. április 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Asztalitenisz-vb – Újabb magyar győzelmek a selejtezőben
Budapest - Magyar győzelmekkel folytatódott a selejtező programja a budapesti asztalitenisz-világbajnokság [...] tovább »
Curling vegyespáros-vb – Újabb magyar győzelem
Budapest/Stavanger - Kiss Zsolt és Palancsa Dorottya legyőzte a török kettőst a norvégiai curling [...] tovább »
Fotók: Tábla őrzi Garamvölgyi Lajos emlékét
Debrecen - A család, valamint DVSC szurkolói és alkalmazottai jelenlétében felavatták szombaton azt a táblát, [...] tovább »
„A kapott gólunk rosszkor jött, de utána jókor egyenlítettünk”
Miskolc - A labdarúgó megyei I. osztály 24. fordulójának mérkőzéseit játszották szombaton. tovább »
Értékes győzelmek után a helyes úton maradnának
Nyírbátor, Sényő - Megyénk csapatai hazai pályán gyarapíthatják a pontjaik számát. tovább »
„A csapat átérezte a mérkőzés fontosságát”
Borsodnádasd - A labdarúgó Heves megyei I. osztályú bajnokság 24. fordulójában hazai pályán játszott a BLASE [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása