Frissítve:

Napi horoszkóp – kedd 2013.11.26.

Napi horoszkóp – kedd 2013.11.26.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21–04.20.

Remek hangulatban ébred, kiegyensúlyozottnak érzi magát és ez a kisugárzásán is érezhető. Így nem csoda, ha szívesen tartózkodnak a közelében, hisz erőt meríthetnek a nyugalmából, magabiztosságából. Tudtán kívül van ilyen hatással az emberekre, ezért sem érti a népszerűségét. Ne keressen magyarázatot, egyszerűen élvezze a népszerűséget, őrizze meg azt a boldogságot és életörömet, amely hegyeket is képes lenne megmozgatni.

Bika
04.21–05.21.

Úgy érzi, hatalmas erő szunnyad Önben és ezt azzal kívánja levezetni, hogy egyszerre több feladatba is belekezd. Már tudhatná, hogy ez nem vezet eredményre, hisz így képtelen összpontosítani, ami viszont együtt jár azzal, hogy hibázik. Ha erre felhívják a figyelmét, idegessé válik és innentől már el is indul lefelé a lejtőn. Kezdetnek válasszon inkább egy igazi kihívásnak tűnő kérdést, máris érezni fogja, már ezzel sokat tett azért, hogy az energiáit lekösse.

Ikrek
05.22–06.21.

A környezetében tapintani lehet a feszültséget, de Ön ne engedje, hogy ez átragadjon. Legyen az az ember, akihez fordulni lehet pár nyugtató szóért, átgondolt válaszért, megfontolt erőként álljon a csoportosulások élére. Ezzel az önbizalma is helyreáll, hisz már kezdte elveszíteni a hitét a tudásában, képességeiben. A mai napon újra érzi, mennyire fontos mások számára, számítanak Önre és képes felnőni a feladathoz.

Rák
4.01 – 4.01

Szellemileg és fizikailag is a csúcson van. Ilyenkor szinte megállíthatatlan, képes azokkal a feladatokkal is megbirkózni, melyeket a fiók mélyére süllyeszt, mert nem hisz saját magában. Élvezi a könnyed munkavégzést, hogy szinte erőlködés nélkül is szépen halad a céljai felé és egyúttal komoly súlyok esnek le a válláról azzal, hogy a hátralékait is ledolgozhatja. A felszabadultságát ossza meg a szeretteivel is, lepje meg őket egy kellemes vacsorával.

Oroszlán
5.01 – 5.01

Újdonságra vágyik, ezért keresi a meglepő megoldásokat, a kihívásokat, melyek első ránézésre megoldhatatlannak tűnnek. Elmélyülten dolgozik azon, hogy válaszokat találjon a kérdésekre, nem adja fel, ha nem hullik az ölébe, addig küzd, amíg megnyugtatóan rendezni tudja mindazt, amibe belefog. Az önbizalma ennek köszönhetően folyamatosan nő, arra azonban ügyeljen, hogy ne lépje át azt a határt, amely már önteltnek mutatná.

Szűz
6.01 – 6.01

Képes mindenben megtalálni azt a pontot, amely örömmel tölti el és innentől már minden sokkal egyszerűbbnek tűnik. Legyen komoly kihívás vagy csak egy egyszerű probléma, ami megoldásra vár, könnyedén veszi az akadályokat és ahelyett, hogy fáradtabbnak érezné magát, energiákkal töltődik fel a sikerek által. A családjában számítania kell kisebb nézeteltérésre, de most még ez sem képes elrontani a remek hangulatát.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
7.01 – 7.01

Kiegyensúlyozott, határozott, ilyenkor érdemes olyan feladatokkal is foglalkozni, amelyek komoly megterhelést jelentenek. Könnyedén küzdi le az akadályokat, melyeket a mai napon sodor az útjába az élet, Meglepő megoldásokat talál, de ezeket olyan elszántsággal képes képviselni, amely meggyőzően hat a környezetében élőkre és így szövetségeseket talál a terveihez. Együtt pedig még könnyebb az úton haladni, mint egyedül.

Skorpió
8.01 – 8.01

Remek hangulatban ébred, és ennek köszönheti azt is, hogy társakra talál tervei megvalósításához. Képes megtalálni mindenkihez azt a hangot, amellyel maga mellé állíthatja, ahol határozott vezetőre van szükség, ott ezt az arcát mutatja, de ha valaki biztatásra vágyik, Ön lesz e legjobb támasz a gondjaira. Az emberismerete a mai napon sem hagyja cserben, észreveszi azt is, mikor kell visszavonulnia, vagy közelítenek Önhöz ártó szándékkal.

Nyilas
9.01 – 9.01

Nyugalma irigylésre méltó, ennek is köszönheti, hogy könnyedén valósítja meg a terveit. Nem veszíti el a fejét, ha nehézségekbe ütközik, addig küzd, míg meg nem találja a megoldást. Bár ez alaposan kimeríti, mégis fáradhatatlannak érzi magát. Ügyeljen arra, hogy ne terhelje túl magát, mert egy bizonyos határt átlépve már az egészségét is kockára tenné. Érthető, hogy ki szeretné használni azt, ilyen remekül halad a munkával, de találja meg az arany középutat.

Bak
10.01 – 10.01

Hiányzik Önből a kitartás, a lelkesedés, így hamar feladja, ha nehézségekkel találja szembe magát. A legfontosabb az lenne, ha nem idegeskedne, hanem segítséget kérne olyanoktól, akik ismerik már ezt az oldalát is. Hisz ilyenkor képes ok nélkül megbántani másokat, nem válogatja meg a szavait, ennek pedig komoly következményei lehetnek, ha valaki még nem találkozott ezzel az énjével. Kerülje a friss kapcsolatait, olyanok körében mozogjon, akik már régóta kitartanak Ön mellett.

Vízöntő
11.01 – 11.01

Ügyeljen arra, hogy a szavaival ne bántson meg másokat. Idegesen ébred, ingerült, ha akadályokba ütközik, és ezzel egyre inkább elveszíti a kapcsolatot a külvilággal. Önmagába fordul, és ha valaki ebben megzavarja, képtelen megválogatni a szavait. Fogadja el, hogy nem töltheti a napját légüres térben, természetes, ha az emberek érdeklődnek Ön iránt, hisz érződik a zavar Ön körül, amely belülről emészti/.

Halak
12.01 – 12.01

Szeretné mielőbb letudni a kötelezettségeit, ezért hajlamos lehet meggondolatlanul döntéseket hozni. Ezzel azonban nemhogy közelebb kerülne a tervéhez, mielőbb szabadulni a kötöttségektől, csak további gondokat zúdít a nyakába. A „lassan járj, tovább érsz” elvet követve sokkal hatékonyabban tevékenykedhet, érdemes inkább napközben is rövidebb szüneteket közbeiktatni, hogy erőt meríthessen az új feladataihoz.

 További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. november 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Kyokushin Európa-bajnokság – Csaknem félezer harcművész a Jégpalotában; Chuck Norris is jöhet
Budapest - Legalább 25 ország közel félezer karatésának részvételével rendezik meg Budapesten pénteken és [...] tovább »
Női kézilabda MK – Elkerülte egymást a Ferencváros és a Győr a negyeddöntőben
Budapest - Elkerülte egymást a Ferencváros és a címvédő Győri Audi ETO KC a női kézilabda Magyar Kupa [...] tovább »
Megszorongatná a Miskolcot a DVSE
Debrecen - Macsi Patrik szerint nincs akkora különbség a DVSE és az MVLC között, mint ahogy a két MK-meccsen látszott. tovább »
Egyszer örülhetett a DEAC
Debrecen - Hátrányból fordítva győzték le Fodor Antal tanítványai a Dunaújváros együttesét. tovább »
IAAF – Ötös lista az Év férfi és női atlétája díjra
Budapest/Monte-Carlo - A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) a férfiaknál és a nőknél is közzétette azt az [...] tovább »
Szép nádudvari eredmények az aerobik Magyar Kupán
Nádudvar - A Magyar Torna Szövetség aerobik szakága, és a Blue Gym Aerobik Egyesület szervezésében októberben [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása