Frissítve:

Napi horoszkóp – 2016. január 13.

Halak Halak - © Forrás: http://astrologyking.com
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
Kiszámíthatatlanul viselkedik, így nem csoda, ha elkerülik az emberek. Egy egyszerű kérdésen is képes bosszankodni pusztán azért, mert épp valamivel el volt foglalva és megzavarták. Azért, mert belülről emészti a feszültség, még nincs oka ezt a környezetében élőkön levezetni. Ha már így magára maradt, gondolkodjon el azon, mi vezetett ahhoz, hogy elvesztette a belső egyensúlyát és képtelen megtalálni a közös hangot a környezetében élőkkel.

Bika
04.21 – 05.21
Hiába van tele ötletekkel, ha nem talál segítőket a megvalósításukhoz. Ha egyszerre csak egy kérdéssel foglalkozik, nagyobb az esélye, hogy legalább néhányat mégis sikerül megvalósítani, Ne kapkodjon, hiszen ilyenkor hajlamos lehet hibázni, tervezze meg előre a lépéseit és csak utána induljon el az úton. Ne tekintse eredménytelennek a napot, ha maradtak még lezáratlan ügyei, hiszen egyedül ennél többet nem várhat el magától.

Ikrek
05.22 – 06.21
Törekedjen a minőségre, a mennyiség nem lehet a célja. Olyan feladatok várnak Önre a mai napon, ahol nagyon fontos, hogy pontosan, hibátlanul dolgozzon. Összpontosítson mindig az adott kérdésre, ne aprózza el a figyelmét azzal, hogy egyszerre több folyamatot próbál kézben tartani. Keressen maga mellé segítőket, akik átsegítik a holtponton, biztatják, mikor már feladná. Nem kell sok ugyanis ahhoz, hogy maga mögött hagyjon mindent, túl fáradt ahhoz, hogy a komolyabb csatákat megvívja.

Rák
06.22 – 07.22
Ne erőltesse az akaratát a környezetében élőkre, ezzel ugyanis nem fogja tudni őket maga mellé állítani. Ha azonban kér, olyan célokat tűz ki eléjük, mellyel azonosulni tudnak, szervezőképességének köszönhetően remekül tudja összehangolni a teljesítményüket. Jó vezető, ezt már nem egyszer bizonyította és a mai napon ismét megteheti. Nem marad észrevétlen a teljesítménye, nap végére remek csapatot kovácsol össze.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Olyan feladatok várnak Önre, amelyek nem tűrnek halasztást. Hiába megy nehezen az ébredés, nem teheti meg, hogy lazít. Egyedül képtelen lesz a kötelezettségeit maradéktalanul ellátni, ezért igyekezzen megtalálni a közös hangot a környezetében élőkkel. Mivel fáradt, hajlamos lehet hamar feladni és ingerültté válni. Ebben nyújthatnak segítséget azok, akiket sikerül bevonnia a munkájába.

Szűz
08.24 – 09.23
Járjon nyitott szemmel, hogy észrevegye a kínálkozó lehetőséget, Már régóta tervezi, hogy kipróbálna valami újat, csak még nem tudta, merre is induljon el. Most egy olyan alkalom kínálkozik, amely megmutatja, merre lehetne keresnivalója, Nem feltétlenül kap mindjárt célokat is, de tapasztalatokat gyűjthet, melyeket aztán az élet más területén is hasznosíthat. Egyúttal új emberek is az életébe lépnek, ne zárkózzon el előlük.

Mérleg
09.24 – 10.23
Nem szívesen mozog emberek között, azonban most nem teheti meg, hogy hátat fordít nekik. Egyedül ugyanis képtelen lesz megbirkózni azokkal az akadályokkal, melyek Önre várnak. Bár, ha jobban belegondol, nem is olyan vészes a helyzet, talán éppen azzal sodorja magát ebbe a feszült helyzetbe, hogy menekülne a világból és ilyenkor hajlamos kapkodni, hibázni és mindent sokkal hamarabb feladni.

Skorpió
10.24 – 11.22
Nehezen áll ellen a kísértésnek, ezért kerüljön minden olyan helyzetet, ahol a könnyelműségének komolyabb következményei lehetnek. Ilyen például a vásárlás, hajlamos lehet ugyanis elcsábulni egy nagyobb értékű tárgy irányába, mellyel felborítaná az anyagi egyensúlyt, amit természetesen már holnapra megbánna. Valamit leplezni szeretne azzal, hogy beszerző körútra indulna, inkább a szerettei felé fordítsa a figyelmét.

Nyilas
11.23 – 12.21
Szeretne kitörni a megszokások szabta határok közül, de ezt a szabadságvágyát most nem tudja kielégíteni, hiszen rengeteg kötelezettség vár elintézésre. Egy kis bűnözés azonban megengedhető, ha például fogyókúrázik, engedjen a cukrászda csábításának. A célját már így is eléri, egy kis színt vitt a szürke hétköznapba, amely már elegendő ahhoz, hogy a belső feszültség oldódjon, kicsit megnyugodjon,

Bak
12.22 – 01.20
Nem érti a tréfát a mai napon, így aztán nem csoda, ha messzire elkerülik a környezetében élők. Ott is ártó szándékot vél felfedezni, ahol a másik felet nem vezérli rosszindulat, egyszerűen csak lazítani szeretne kicsit, oldani a feszültséget egy tréfával. Kerülje inkább az embereket, olyan feladatokba temetkezzen, amelyekkel egyedül is képes megbirkózni. Ha így tesz, nagyobb veszteségek nélkül teljesítheti a ma napot.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A kisugárzásának köszönhetően könnyen hívja fel magára a figyelmet. Segítőkész, így megtalálják mindazok, akiknek tanácsra lenne szükségük. Képes belehelyezni magát a másik helyzetébe, ezért ötletei elfogadhatóak, könnyen megvalósíthatóak. Ha közben figyel a belső hangjára, észreveheti, hogy miközben másokkal beszélget, tulajdonképpen a saját problémáit oldja meg, hiszen hasonló gondokkal küzd Ön is.

Halak
02.20 – 03.20
Keresi magának az új kihívásokat, a rutin feladatok ugyanis nem kötik le az energiáit. Eközben azonban hajlamos lehet hibázni, kapkodni. Érthető, ha szeretné megszínesíteni a napot, de ez ne menjen azon kötelezettségei rovására, melyek elintézése nem várhat. Számítanak a munkájára, nem hagyhatja cserben azokat, akik ott állnak Ön mellett olyankor is, amikor kevésbé ég Önben a tettvágy.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. január 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Jégkorong Erste Liga – Könnyed debreceni sikerrel zárult az alapszakasz
Debrecen - A DEAC magabiztosan nyerte az alapszakasz utolsó mérkőzését a jégkorong Erste Ligában: hétfőn este [...] tovább »
Jégkorong Erste Liga – Vereséggel zárta az alapszakaszt a Csíkszereda
Budapest/Brassó - A Csíkszereda elvesztette utolsó mérkőzését az alapszakaszban a jégkorong Erste Ligában, [...] tovább »
Férfi kézilabda-vb – Újabb norvég győzelem a magyarok csoportjában
Herning - Norvégia válogatottja három góllal legyőzte Svédország csapat a német-dán közös rendezésű férfi [...] tovább »
Kisvárda Master Good – A szerdai edzőmeccs
Kisvárda - Az egyiptomi tavasz után ismét az itthoni télben folytatja a felkészülését a Kisvárda Master Good [...] tovább »
Férfi kézilabda-vb – Regeneráció után közös főzés és wellness szerepelt a magyarok programjában
Herning - A Tunézia ellen 26-21-re megnyert vasárnapi mérkőzést követően a játékosok számára szokás szerint [...] tovább »
Labdarúgás – Ketten távoznak Nyírbátorból
Nyírbátor - Hétfőn elkezdte a felkészülést a harmadosztályú labdarúgóklub. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása