Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 9.

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
A mai napon nagy szerephez jutnak az érzelmei, bár képes uralkodni felettük, mégis ott motoszkálnak Önben a döntéshozatalai során. Tisztában van azzal, hogy nem lenne helyes a szíve szavát követni, hiszen ez nem vinné közelebb a céljaihoz, mégis nehéz megőriznie a hideg fejét. Kimerülten és egy kicsit feszülten tér haza, de ne a szerettein vezesse ezt le, inkább vonuljon vissza és bújjon korán ágyba.

Bika
04.21 – 05.21
A mai napon meg kell tapasztalnia a szakítás fájdalmát. Bizonyos kapcsolatai az utóbbi időben megromlottak, de eddig képtelenek voltak búcsút inteni egymásnak. Erőt vesz magán, hogy utoljára leüljenek és átbeszéljék mindazt, ami idáig vezetett. Sokat tanulhat a beszélgetésekből, bizonyos kérdések új megvilágításba kerülnek, de ez sem segít már azon, hogy együtt haladjanak tovább azon az úton, melyen együtt indultak el.

Ikrek
05.22 – 06.21
Éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a mai nap kínál Önnek. Úgy tűnik, fejest kell ugrania a mély vízbe, de készen áll arra, hogy egy ilyen fordulatot könnyedén fogadjon, az akadályokat leküzdje. Bár kezdetben bizonytalanul lépdel az úton, de ahogy halad előre, egyre magabiztosabbá válik és kezdi elhinni, hogy valóban erre volt szüksége. Szerettei kitartanak Ön mellett ha láthatják, valóban boldoggá teszi Önt a változás.

Rák
06.22 – 07.22
Érdemes a mai napon kicsit álmodozni. Hol szeretne lenni úgy tíz év múlva, melyek azok a tervei, melyek még nem valósultak meg. Tisztán látja a lehetőségeit, így most képes úgy kitűzni célokat maga elé, hogy azok valóban elérhetőek is legyenek. Olyan emberek állnak Ön mellett, akik szívesen egyengetnék az útját és együtt élvezhetnék az elért eredményeket. Legyen bátor és határozott, amit a fejébe vesz, kövesse.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Érdemes a mai napon elgondolkodnia azokon a kapcsolatain, melyekre az utóbbi időben nem maradt ideje. Oka van annak, hogy egyeseket elhanyagolt, azonban vannak köztük értékes emberek is, akiket nem lenne szabad elveszítenie. Mindenképpen teremtsen lehetőséget arra, hogy újra találkozzon azokkal, akik sokat jelenhetnek Önnek. Új célokat is szeretne kitűzni maga elé, ebben segítségére lehetnek ezek a beszélgetések.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Lassan nyugszanak csak meg a kedélyek, ne siettesse a békekötést. Időt kell adni az érdekelteknek, hogy belássák, túl hamar ítélkeztek, ráadásul hagyták, hogy az indulatok magukkal ragadják őket. Ön, mint kívülálló pontosan látja, hogy minden félnek van igazsága, de erre csak akkor tudja felhívni a figyelmüket, ha valamennyien képesek eltávolodni a kérdéstől és higgadtan, hideg fejjel gondolkodni.

Mérleg
09.24 – 10.23
Nehezen hoz meg döntéseket, pedig ezek elkerülhetetlenek, ha szeretne továbblépni. Érzi, hogy most jött el az a pillanat, amikor van ereje ahhoz, hogy elinduljon, csak épp azt nem tudja, merre is kellene. Beszéljen a szeretteivel, barátokkal, ők segíthetnek Önnek megtalálni a saját útját, ismét célokat kitűzni, hogy újra önmagára találjon. Addig is azonban, amíg ez megtörténik, ne tétlenkedjen, segítsen másoknak.

Skorpió
10.24 – 11.22
Ne engedje, hogy kihasználják. Megteheti, hogy kiválasztja, kikkel tölti el a mai napját, így elkerülheti, hogy olyan kérésekkel is megtalálják, melyek meghaladnák a képességeit, lehetőségeit. Képtelen ugyanis nemet mondani még akkor is, ha tisztában van azzal, hogy jelentős erőfeszítés árán sem tudná elvégezni a feladatot. A kisebb ellenállás irányába mozdul el, ez írható a fáradtság számlájára, de érdemes elgondolkodnia azon, meddig járhat ezen az úton.

Nyilas
11.23 – 12.21
Túl magasra tette a mércét és ezzel csak a környezetében élőknek okoz kellemetlen perceket. Az elvárásai nincsenek összhangban a lehetőségekkel és ha ezt nem látja be még időben, egyre csak nő Ön körül a feszültség. Gondolja át, melyek azok az eredmények, amelyek valóban elérhetőek és azokat erőltesse, a többit halassza el. Ne üldözzön minden áron olyan álmokat, melyek megvalósítására még nem készült fel.

Bak
12.22 – 01.20
Néha fejjel rohan a falnak, de ez a mai keményebbnek bizonyul. Egyedül képtelen lesz megoldani a problémát, ezért forduljon segítségért azokhoz a barátokhoz, akik tisztában vannak mindazzal, amit eddig letett az asztalra és a képességeivel. Az ő szavukra támaszkodhat és gondolkodás nélkül megfogadhatja az elhangzottakat. A legnagyobb segítség éppen az, hogy nem kell dönteni, csak követni másokat.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Ne csak arra figyeljen, hogy mit mondanak, hanem arra is, ki teszi ezt. Hiszen vannak a környezetében olyan emberek, akiknek a véleményére kevésbé ad, most mégsem tudja elengedni a füle mellett az elhangzottakat. Tegye félre a sértettségét, sokkal könnyebben tud továbblépni. Keresse azok társaságát, akik ilyenkor megnyugvást jelentenek, mert kiöntheti nekik a szívét őszintén, minden álarc nélkül.

Halak
02.20 – 03.20
Nehezen képes alkalmazkodni, de ez elkerülhetetlen, ha továbbra is szeretné elérni a kitűzött céljait. Tegye félre a személyes véleményét és fogadja el azt is, ha mások nem úgy gondolkodnak, ahogyan Ön. Érdemes megfontolnia, hogy a hallott információkat hogyan tudná hasznosítani, a saját előnyére fordítani. Ha képes önmagát a háttérbe szorítani legalább a mai napon, hosszú távon még számíthat a sikerekre.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. november 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 09.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Női ökölvívó-vb – Sima vereséggel búcsúzott Szűcs Szabina
Újdelhi - Az 54 kilogrammos kategóriában szereplő Szűcs Szabina a selejtezőben technikai kiütéssel kikapott [...] tovább »
Síugró vk – Négyen a kristálygömbért
Budapest - Négy nagy esélyese van a síugrók szombaton rajtoló világkupa-sorozatának, amely a lengyelországi [...] tovább »
Úszó-vk – Hosszú újabb aranyérme Szingapúrban
Budapest/Szingapúr - Hosszú Katinka magabiztosan nyerte meg a 400 méter vegyest pénteken az úszó [...] tovább »
Döntetlent ért el a Balmaz a DVTK ellen
Balmazújváros - Edzőmérkőzést játszott az NB II-ben szereplő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttese, az [...] tovább »
Éremeső a Rebrei Gym-ben
Máriapócs - A máriapócsi Rebrei Gym versenyzői az elmúlt napokban részt vettek az olaszországi Carrarában [...] tovább »
Deutsch Tamás: a 130 éves MTK-t ma is három tényező “röpíti előre”
Budapest - Deutsch Tamás, az idén 130 éves MTK elnöke szerint a fővárosi klubot ma is három tényező, a [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása