Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 10.

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Minden erejével az elvégzendő feladataira összpontosítson, kerülje az olyan helyzeteket, amelyek csak újabb viták forrása lehet. Képtelen ugyanis meghallgatni a környezetében élőket, a saját feje után megy, hiába próbálják meg figyelmeztetni, hogy rossz úton jár. Tartsa szem előtt a céljait, és azt se feledje, hogy egyedül azokat képtelen lesz elérni. A mai napon sajnos a türelme fogytán van, de kipihenten másképp fogja látni a felmerülő kérdéseket.

Bika
04.21 – 05.21
Bár rengeteg kötelezettség vár Önre, mégis próbálja meg csak a legszükségesebbeket elintézni és mielőbb kikapcsolódni. Új kihívások várnak Önre, de még nem készült fel ezekre. Érdemes lenne az elért eredményeket is számba vennie, hiszen a csalódások, melyek elkerülhetetlenek, hamar kedvét szeghetik, de ha ott motoszkál Önben a siker íze, erőt adhat a folytatáshoz, segít felállni, ha elbukik.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai napon képtelen megőrizni a hideg fejét és tárgyilagosan gondolkodni, a véleményét úgy megfogalmazni, hogy ne csapjon át személyeskedésbe a legkisebb nézeteltérés is. Önt lepi meg a legjobban, mennyire élesek tudnak lenni a szavak és mélyek a sebek, amelyeket ejtenek. Át kell gondolnia, vajon érdemes-e ennek kitennie a kapcsolatait, vagy inkább visszavonulót fúj és egyedül tevékenykedik, kerülve az ilyen helyzetek kialakulását.

Rák
06.22 – 07.22
Ha valami elromolhat, az el is fog. Vannak napok, amikor ez elkerülhetetlen és ilyen ez a mai is. Nehezen tudja elfogadni, ha nem értenek Önnel egyet, így egyre csak nő a feszültség. Elég egy apró hiba és máris idegessé válik, ahelyett, hogy keresné a megoldást a javításra, csak bűnbakok után kutat. Mielőbb tudja le a kötelezettségeit és próbáljon meg kikapcsolódni, pihenni, elterelni a figyelmét a gondokról.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Bal lábbal kelt fel, vagy egyszerűen csak túl fáradt ahhoz, hogy alkalmazkodjon. Ha teheti, inkább kerülje a nagyobb társaságot, mert képtelen beilleszkedni, elfogadni, hogy más vélemény is létezik az Önén kívül. Márpedig Ön nem tud minden következményt számba venni, így a figyelmeztető szavakra hallgatnia kellene. Ha mégis a saját feje után kíván menni, legalább egyedül hibázzon, ne okozzon másoknak is fájdalmat.

Szűz
08.24 – 09.23
Hiába az eredmények, Ön továbbra is elégedetlen a helyzetével. Annyira szeretne bizonyítani, hogy már arra a kérdésre se tudna válaszolni, kinek is kellene. Az egészségét teszi kockára, ha nem lassít és hajszolja a sikert. Ne vállaljon egy ideig új feladatokat, inkább azokra összpontosítson, amelyek folyamatban vannak. Ne csak arra figyeljen, hogy elérje a céljait, hanem az utat is lesse, hiszen abból is sokat tanulhat.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
Végre képes döntéseket hozni, az elmúlt időszak bizonytalanságának vége. Bár sokat gondolkodik, mielőtt végül elmondja a véleményét, de azt képes megvédeni a kétkedőkkel szemben, nehéz zavarba hozni keresztkérdésekkel. Ez az időszak kifejezetten kedvező, hogy olyan kérdésekkel is foglalkozzon, melyek komolyabb utánajárást igényelnek, mert megvan Önben a kitartás, hogy addig ne nyugodjon, míg valamennyi körülményt fel nem deríti.

Skorpió
10.24 – 11.22
Úgy érzi, kezd körmére égni a sok teendő. Nem szégyen, ha elfogadja a felkínált segítséget, e nélkül ugyanis nagy valószínűséggel képtelen lenne helytállni. Egyre idegesebben veszi tudomásul, hogy a terhelhetősége jelentősen csökkent az elmúlt időszakban. Köszönheti mindezt annak, hogy képtelen kikapcsolódni, regenerálódni, ami nem is csoda, hisz nem tud szabadulni a gondjaitól, a pihenés alatt is csak a megoldásokat keresi.

Nyilas
11.23 – 12.21
A bolhából is elefántot csinál. Ez egyébként sem egy kedvező hozzáállás, de ha ennek köszönhetően a legkisebb nézeteltérés is heves veszekedésé fajul, csak tovább ront a helyzeten. Képtelen parancsolni magának, ha valahol ellenállásba ütközik, nem hallgat a szóra, csak a maga igazát hajtogatja, az egyetlen megoldásnak saját elképzeléseit tartja elfogadhatónak. Nem csoda, ha szép lassan egyedül marad a problémáival.

Bak
12.22 – 01.20
Csak óvatosan fogjon új dolgokba, ugyanis ha valami nem az elképzelései szerint alakul, hajlamos lehet elveszíteni a türelmét. Míg a rutinfeladatok ellátása nem okoz komoly nehézséget, addig az ismeretlen kihívások számos buktatót rejthetnek, amelyek meghaladják jelenleg a lehetőségeit és a képességeit. Ahelyett, hogy ilyenkor elgondolkodna és megoldásokat keresne, ingerült kapkodásba kezd.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Nehezen hozza meg a szükséges döntéseket és még ezekért is képtelen kiállni. Így érdemes a fontos kérdéseket elhalasztani, ha pedig ez nem megoldható, akkor ellentmondást nem tűrően kimondani, amit gondol, majd kerülendő a keresztkérdéseket, a kétkedők általi elbizonytalanodást, távozni vagy a tettek mezejére lépni. Az idő pedig majd eldönti, valóban Önnek volt igaza, vagy érdemes lett volna tovább rágódni a megoldáson.

Halak
02.20 – 03.20
Ne támasszon túlzott elvárásokat a környezetében élőkkel szemben, ezzel ugyanis csak megterheli a kapcsolatait. Minden vita forrása a mai napon abból ered, hogy képtelen helyesen felmérni mások lehetőségeit és így olyan megoldásokat vár tőlük, melyek meghaladják a lehetőségeiket. Ön pedig elégedetlen a válaszokkal, hisz feltételezi, ugyanannyit képesek ők is nyújtani, amennyit Ön is letesz az asztalra.


hiba beküldéseTovábbi hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. november 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 09.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Nyíregyházi KC – Megszerezték idénybeli első hazai győzelmüket
Nyíregyháza - Pénteken a bajnokság 8. fordulójában a Kecskemétet fogadta a Nyíregyházi KC NB I B-s csapata. A [...] tovább »
Fogasy: Nehéz feladat volt
Az abszolút kilencedik helyen végzett Fogasy Gergely és Berendi Dávid a jövőévi magyar Európa-bajnoki futam [...] tovább »
Harminchárom éves volt a szkanderes
Ukrajna - Harminchárom esztendősen, autóbalesetben életét vesztette Andrij Puskar 14-szeres világbajnok ukrán [...] tovább »
Két válogatott kézilabdázó is szerződést hosszabbított Érden
Érd - Janurik Kinga és Katarina Krpez Slezak is szerződést hosszabbított az Érd HC női kézilabdaklubbal. tovább »
Magyar-finn – Pátkai visszatért a klubjához
Budapest - Pátkai Máté visszatért klubjához, mivel sárga lapos eltiltása miatt nem léphet pályára vasárnap a [...] tovább »
Nem pomponrázással világbajnok
Nyíregyháza - A 23 éves nyíregyházi lány a magyar egyetemi cheerleader-válogatottal lett a világ legjobbja. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása