Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 11.

Napi horoszkóp – 2015. szeptember 11. © Illusztráció: Getty Images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Ne rögtönözzön, mert a hirtelen döntéseinek jelenleg beláthatatlan következményei lehetnek. Maradjon a háttérben és engedje, hogy mások irányítsanak, fogadja el, hogy jelenleg nincs teljesítőképessége csúcsán. Hiába lennének remek elképzelései, ha képtelen a megvalósításukra. Ha akadályokba ütközik a megoldások keresése helyett inkább felelősöket próbál találni, akiket aztán okolhat a sikertelensége miatt.

Bika
04.21 – 05.21
Túl magasra teszi a mércét, nem csoda, ha többen is kiesnek a rostán. De ez a szűrő most valóban túl szigorú, értékes embereket bánthat meg azzal, ha a teljesítményüket nem ismeri el, lekicsinyli mindazt, amit Önért tesznek. A segítség sohasem lehet kevés és nem támaszthat olyan igényeket, amelyeknek nagy valószínűséggel Ön is képtelen lenne megfelelni. Így, mielőtt megfogalmazza a kritikáit, magában rendezze el a gondolatait.

Ikrek
05.22 – 06.21
Ha másokkal folytat megbeszéléseket, az ne arról szóljon, hogy Önnek van igaza és máshogy már nem is lehet, mint ahogyan azt Ön elképzelte. Hajlamos ugyanis visszaélni a megszerzett hatalmával, tekintélyével és meg sem hallgatva másokat a saját akaratát és véleményét érvényre juttatni. Ezzel azonban elveszíti annak az esélyét, hogy a terveiben szereplő hibákra még azelőtt fény derüljön, hogy komolyabb következményei legyenek.

Rák
06.22 – 07.22
Hatalmas önfegyelemre lesz szüksége ahhoz, hogy tartani tudja magát mindahhoz, melyet eltervezett vagy másoknak megígért. Ne feledkezzen meg eközben a szeretteiről sem, akik számítanak az Ön segítségére, olyan problémákkal küzdenek, melyekkel egyedül képtelenek lennének megbirkózni, szükségük van arra, hogy valakivel megbeszélhessék. Az Ön válla kiváló ahhoz, hogy azon kisírhassák magukat.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Akkor érzi igazán elemében magát, ha emberek között lehet, így bármibe is fog, azt lesi, jön-e valahonnan segítség. Ha nem kap, képes a saját dolgát félbeszakítani, hogy másokkal lehessen együtt és Ön ajánlja fel azt, hogy együtt tevékenykedjenek. A megszokott környezetéből kikerülve azonban elveszíti a magabiztosságát, így új ismeretségek kötésére ez a nap nem alkalmas. Ápolja a meglévő kapcsolatait, különösen a családi kötelékeket.

Szűz
08.24 – 09.23
A mai nap remek alkalmakat nyújt arra, hogy a régebbi nézeteltéréseket újra felelevenítve végre pontot tegyenek az ügy végére. Legyen Ön az egyik érdekelt vagy egyszerűen csak a döntőbíró szerepe hárul Önre, képes olyan harmóniát teremteni maga körül, amely előszele lehet a hőn áhított megbékélésnek. Tiszta gondolkodása arra sarkallja, hogy addig ne nyugodjon, amíg nem talál minden fél számára elfogadható megoldást.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
Sokkal fontosabbnak tartja azt, hogy másokért tevékenykedjen, mint a saját céljai. Ezért önmaga érdekeit háttérbe szorítva mindenhol ott van, ahol számítanak Önre. Gyermeki kíváncsisággal veti bele magát minden olyan problémába, melyek eddig elkerülték, tanulási folyamatnak tekinti, hogy részese lehet a megoldás keresésének. Valóban hasznos tudásra tesz szert és emellett kivívja mások elismerését önzetlenségéért.

Skorpió
10.24 – 11.22
Összhangban önmagával nem is tehet mást, mint hatalmas lendülettel veti bele magát a napba. Megállíthatatlan, ha a saját céljairól van szó, nem hátrál meg akkor sem, ha hirtelen akadályokba ütközik. Ahelyett, hogy ideges kapkodásba kezdene, nyugodtan átgondolva keresi a megoldásokat. Eredményes napot zár, hisz képes volt megőrizni a hideg fejét és családi körben is megteremteni azt a meghittséget, melyre már annyira vágyott.

Nyilas
11.23 – 12.21
Vágyik arra, hogy elrendezze a dolgait, így lezárja a függőben lévő ügyeket és tisztázza azokat a nézeteltéréseket, melyek megmérgezik bizonyos kapcsolatait. Mintha egy időszak lezárására készülne és nem szeretne megoldatlan problémákat maga mögött hagyni. Ezért képes olyan megállapodásokat is megkötni, melyek nem kifejezetten előnyösek, más napokon egyenesen megalázónak érezne, de most a béke megteremtése érdekében belemegy.

Bak
12.22 – 01.20
Tisztában van azzal, hogy a céljai egyúttal egy kisebb közösség előnyére is válhat. Ezért aztán mindent egy lapra helyezve addig nem nyugszik, míg legalább be nem indítja a folyamatot. Abban bízik, hogy a hosszú menetelés során számos segítséget kap, így végül elérheti mindazt, amit megálmodott. Remek nap ez a mai arra, hogy erre ösztönözze a környezetében élőket és valóban megmutassa nekik az utat, amin érdemes elindulni.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Ne az legyen a legfőbb célja, hogy a saját érdekeit érvényre juttassa, még akkor sem, ha olyan közegben mozog, ahol ez szinte elvárás. Inkább arra keressen megoldást, hogy a környezetében élők terveit hogyan hozhatja összhangba a sajátjaival. Megtalálva a közös pontokat immáron egy közös ügyért harcolhatnak, amely megsokszorozza a lehetőségeket és az energiákat, egyúttal könnyebbé teszi a megoldások megtalálását.

Halak
02.20 – 03.20
Nyíltan, de ugyanakkor magabiztosan közeledik az emberekhez, ezáltal ők is nyitottan, egyúttal tisztelettel fogadják. Sokat adnak a véleményére, éppen ezért fontolja meg minden szavát, hisz azok most döntőek lehetnek, sorsok múlhatnak rajta. Új irányt mutat azoknak, akik elakadtak az életükben, megoldást kínál olyan problémákra, melyekkel képtelenek voltak megbirkózni. Fárasztó, ugyanakkor felemelő napot zárhat.


hiba beküldéseTovábbi hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. március 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Műkorcsolya-vb – Kűrbe jutást remél az ágazati igazgató
Budapest - Vardanjan Gurgen ágazati sportigazgató azt reméli, hogy Tóth Ivett és a Janovszkaja Anna, Lukács Ádám [...] tovább »
Miami tenisztorna – Stollár kikapott a selejtezőben
Budapest/Miami - Nem jutott tovább a selejtező első fordulójából Stollár Fanny a Miamiban zajló keménypályás [...] tovább »
Nyíregyházi KC – Az ötödik meccsüket is behúzták
Nyíregyháza - Koncentrált játékkal az első félidőben eldöntötték a mérkőzést. tovább »
Élő tv-sportközvetítések – Kedd, szerda
Budapest - A keddi és szerdai élő sportközvetítések a hazai televíziókban. tovább »
Gödöllőn villantották meg oroszlánkörmeiket
Nyíregyháza - A közelmúltban rendezték a dr. Kotsis Attiláné U15 Országos Röplabda Gyermek Bajnokság [...] tovább »
Hét gólt rúgott a tizenháromból
Alsózsolca - A megyei II. osztályú bajnokság Északi csoportjának 19. fordulója keretében az Alsózsolcai [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása