Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. március 4.

Napi horoszkóp – 2015. március 4.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
Úgy fest, a viharfelhők lassan elvonulnak, így ismét ura lehet önmagának. Nem kell arra ügyelnie, hogyan állítsa össze a csapatát, mert végre elásták a csatabárdot, képesek lesznek együtt dolgozni. Ez jelentősen megkönnyíti a dolgát, hisz eddig a legtöbb energiát az emésztette fel, hogy a haragban álló feleket távol tartsa egymástól. A hangulat ugyan még nem a régi, de már lát arra reményt, hogy újra képesek lesznek békében együttműködni.

Bika
04.21 – 05.21
Könnyedén fogadja a nehézségeket, nem engedi, hogy úrrá legyen Önön a pánik. Pedig az akadály nem kicsi, egyedül képtelen is lenne megbirkózni vele. Azzal azonban, hogy megőrzi a nyugalmát, segítőkre talál, hisz bíznak Önben és az elszántságában. A magabiztosságára és a harmónia-teremtő képességére családja is számít, ugyanis otthonában kisebb háború készül kirobbanni, Önnek kell a szemben álló felek között hidat építeni.

Ikrek
05.22 – 06.21
Még Önt is meglepi, hogy az eddig megoldhatatlannak tűnő problémák milyen egyszerűen tűnnek el az életéből. Talán épp az segített ebben, hogy nem foglalkozott velük, próbált átlépni felettük és így, hogy nem uralkodott el Önön a pánikhangulat, sokkal könnyebben talált megoldást. Ez lehet a legnagyobb tanulsága is az esetnek, nem szabad leragadni és görcsösen küzdeni, néha segítséget jelenthet az, ha egy kicsit eltávolodik és más oldalról közelíti meg a kérdést.

Rák
06.22 – 07.22
Határozott és magabiztos, könnyedén találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel. Hajlandó kompromisszumokra is, hogy a remek hangulatot megőrizhesse. Nem esik nehezére szívességet tenni, bár cserébe elvárja ugyanezt. Ha nem követeli, csak kéri, akkor nem is kell csalódnia. Családi életében viharfelhők gyülekeznek. Ismerje ezt fel még a mai napon, mert most képes lehet elsimítani a nézeteltéréseket.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Remek hangulata átragad a környezetében élőkre is. Nem csinál titkot abból, hogy tele van lendülettel, tettvággyal és ehhez partnerekre van szüksége. Nincs is hiány olyan emberekből, akik készséggel dolgoznak a keze alá, hisz a siker borítékolható, ennek mindenki a részese szeretne lenni. Legyen nagylelkű a köszönetnyilvánításokkal, így máskor is számíthat ilyen remek társaságra, ha eredményeket szeretne elérni.

Szűz
08.24 – 09.23
Akkor érzi igazán elemében magát, ha emberek között mozoghat. Érdemes ezért elsősorban olyan feladatok elvégzését kitűzni, melyeknél elengedhetetlen mások jelenléte. Legyenek azért Ön mellett, mert segítségre szorul, vagy tanulni szeretnének Öntől, a lényeg, hogy nincs egyedül. Kiváló társaság, felszabadultan beszélget, szolgál tanácsokkal, ha valakinek erre van szüksége, de remek hallgatóság, ha csak a bánatát szeretné valaki megosztani Önnel.

Mérleg
09.24 – 10.23
Amit ma megtehet, ne halassza holnapra. Remek hangulatban ébred, tele van lendülettel, használja ezt ki. A sikerélmények csak tovább növelik Önben a tettvágyat, így szinte megállíthatatlan. Ne legyen azonban telhetetlen, iktasson be rövidebb szüneteket, szívjon ilyenkor egy kis friss levegőt, hogy átgondolhassa az elért eredményeket. A nap végén elégedett fáradtság lesz úrrá Önön, de ezen nem is kell csodálkozni.

Skorpió
10.24 – 11.22
Remek hangulatban ébred, ragadja meg az alkalmat, hogy egy régóta dédelgetett álmát megvalósítja. Tervezgette már egy ideje, nem is igényel komolyabb előkészületeket, mégis halogatta. Most azonban ne várjon tovább, hisz minden körülmény adott és igazán megérdemli, hogy egy kicsit magára figyeljen, valami olyat tegyen, ami az Ön kényelmét szolgálja, az Ön igényét elégíti ki. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalása.

Nyilas
11.23 – 12.21
Ez a nap elsősorban az emberi kapcsolatok ápolásáról szól. Bár eközben rengeteg feladatát is elvégzi, mégsem az elért eredmények jelentik az igazi sikert, hanem az, hogy nem volt egyedül, számíthatott mások segítségére. Képes volt megtalálni a közös hangot még azokkal is, akiket eddig valamiért az ellenségének gondolt. Világossá vált az Ön számára is, hogy elhamarkodottan, mások információira építve ítélkezett, ami nem volt helyes.

Bak
12.22 – 01.20
Bármibe is kezdjen a mai napon, bízhat a sikerben. Legyenek ezek rutin feladatok, melyek nem is igényelnek komolyabb fejtörést, vagy új kihívások, amikor minden figyelmét az adott kérdésre kell fordítania, számíthat arra, hogy remekül veszi az akadályokat. Érdemes ezért olyan terveit is ismét a kezébe venni, melyeket eddig halogatott, mert nem érzett magában kellő erőt ahhoz, hogy elmélyüljön a kivitelezésében.

Vízöntő
01.21 – 02.19
A mai nap ideális arra, hogy emberek között mozogjon, új ismeretségeket kössön. Nyitott és őszinte, egészséges kíváncsisággal fogadja az újdonságokat. A felszabadultságának köszönhetően remek beszélgetőpartner, kiváló hallgatóság, de ha válaszolnia kell, mindig van a tarsolyában egy felelet. Komoly kérdésekben azonban képtelen dönteni, ugyanis bekapcsol a vészcsengő és csak a hátrányokat képes felismerni.

Halak
02.20 – 03.20
Tele lendülettel kezdi a napot, de igyekezzen beosztani az erejét. Ilyenkor ugyanis hajlamos túlvállalni magát és ilyenkor délutánra már teljes káosz a napja. Egyszerre egy feladatra összpontosítson, ha azt lezárta, fogjon neki a következőnek. Lépésről lépésre haladva is sokat elvégezhet. Akkor igazán eredményes, amikor minden figyelmét egy dologra fordítja, ugyanis olyankor veszi észre a buktatókat és tudja azokat elkerülni.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. december 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 10.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 08.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Karate érmek és eredmények
Miskolc - A miskolci Justitia Fuji-Yama SE versenyzői és edzői december 9-én részt vettek a Nyílt Shito Világkupán. tovább »
MVLC: A históriás könyvben lenne
Miskolc - A hét végén a Magyar Kupa négyes döntőjében szerepel a Pann­Ergy-MVLC pólócsapata. tovább »
DEAC: Komáromban játszik a floorballcsapat
Debrecen - Idén utolsó idegenbeli mérkőzése vár a DEAC floorballosaira: Varga Tibor legénységének az [...] tovább »
Rövidpályás úszó-vb – Hosszú: most már élvezni akarom a versenyeket
Hangcsou - Élvezni szeretné a versenyzést, ezért nem halmozza annyira a számokat - mondta Hosszú Katinka. [...] tovább »
Rövidpályás úszó-vb – Eredmények
Hangcsou - A kínai Hangcsouban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság pénteki versenynapjának eredményei. tovább »
Fatum-Nyíregyháza – Most vérrel és izzadsággal
Nyíregyháza - Kaposváron küzdőképességüket bizonyították a Fatum-Nyíregyháza játékosai. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása