Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. március 28.

Napi horoszkóp – 2015. március 28.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Tervezzen bátran, hisz az elvégzett feladatok végül elégedettséggel, megnyugvással töltik el. Ráadásul tombol Önben az energia, amit valahogy le kell ahhoz vezetni, hogy ne alakuljon ki belső feszültség, amit aztán a családtagokon vezetne le. Képtelen ugyanis arra, hogy kikapcsolja az Önt kínzó gondolatokat, ahelyett, hogy hátradőlne és pihenne, folyamatosan megoldásokat próbál keresni a problémákra. Azok azonban valahogy most nem akarnak jönni.

Bika
04.21 – 05.21
Különösen a családtagokkal keveredhet a mai napon olyan vitákba, melyek nem hoznak eredményt, hisz képtelenek lesznek egymás véleményében meglátni a valóságot. Próbálja meg megőrizni a nyugalmát és szigorúan tényekkel alátámasztani a mondanivalóját, ne engedje, hogy az érzelmek elhatalmasodjanak a beszélgetésekben. Mindenképpen tartózkodjon a személyeskedő stílustól, az eredményt nem, csak komoly sértődést hozhat.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai napon lehetősége nyílik érdekes emberek megismerésére. Talán bevásárlás közben vagy csak az utcán sétálgatva bukkan fel az az ember, aki új színt hozhat az életébe azáltal, hogy megmutatja Önnek, másképp is lehet ugyanazt a problémát látni. Az új nézőpont pedig új megoldási lehetőséget is jelent. Ne zárkózzon el az elől sem, hogy akár az ezotéria vagy egyéb, eddig az Ön számára túl misztikusnak tűnő nézetekkel kerüljön közelebbi kapcsolatba.

Rák
06.22 – 07.22
Ne hagyja, hogy a reggeli fejfájása, rossz közérzete rányomja a bélyegét az egész napjára. Próbálja meg elterelni a figyelmét arról, ami a belsőjében tombol és ne ódzkodjon a fájdalomcsillapítótól sem, ha másképp nem múlik a fájdalom. Ha módjában áll, menjen társaságba, keresse új emberek ismeretségét. Bár úgy érzi, a mai napon képtelen bármire is, ha elvesztegeti, bánni fogja az elszalasztott lehetőségeket.


Önnek mi a csillagjegye?

View Results

Loading ... Loading ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
A mai nap alkalmas arra, hogy átgondolja, merre érdemes elindulnia. Most képes az érdekeit úgy képviselni, hogy másokat is beállítson maga mögé, új segítőkre találjon. A céljait összhangba hozza a környezetében élőkkel és így hamar csapat épül Ön köré. Kiváló vezető, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikereket érjen el. Tervezzen bátran hosszabb távra, sikeres időszak előtt áll, bár buktatókkal számolnia kell.

Szűz
08.24 – 09.23
Ne kapkodjon, ne idegeskedjen. Bőven van ideje elkészülni az eltervezett munkáival, ha nem azt nézi, mi hátráltatja, hanem a megoldásokra összpontosít. Ha úgy érzi, felesleges energiák tombolnak Önben, azt ne arra fordítsa, hogy pánikot kelt önmaga körül, sokkal inkább arra, hogy új célokat tűz ki maga elé. Hisz akkor képes előrelépni, ha van irány, amerre elindulhat. A távlati terveit megvalósítását is előrébb hozhatja.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ne csak a megérzéseire hallgasson, hanem a barátok, közeli ismerősök véleményére is. Bár ösztönösen jól reagál a kihívásokra és képes a véleményét alátámasztani érvekkel is, de azok a felek, akik nem érdekeltek a kérdésben, sokkal tényszerűbben képesek megítélni a helyzetet, mint Ön, aki nem tudja az érzelmeit kizárni a döntéseiből. Márpedig a mai napon olyan kérdésekre kell választ adnia, amelyek hideg fejet igényelnek és az érzelmek teljes kizárását.

Skorpió
10.24 – 11.22
A mai nap hajlamos lehet arra, hogy könnyelmű ígéreteket tegyen. Mielőtt túlzottan merész lenne, gondolkodjon el azon, mennyire reális, amit kimondani készül. Amennyiben ugyanis könnyelműen játszik a szavakkal, nemcsak a tágabb, de a szűkebb környezetében válhat hiteltelenné és komoly pénzügyi nehézségeket szerezhet magának. Ha nem tudja felmérni a határait, inkább hallgasson, de azt semmiképpen ne feledje, hogy a szavainak súlya van.

Nyilas
11.23 – 12.21
Minél tisztábban képes megfogalmazni a céljait, annál könnyebben tudja elérni azokat. Szerencsés, hisz a mai napon könnyen megtalálja a közös hangot azokkal, akik segítségére lehetnek, így támogatják Önt. Mutassa ki az igazi énjét, azaz legyen terhelhető, tisztelettudó és szorgalmas. Így a siker sem fog sokat váratni magára. Az se keserítse el, ha a tervei megvalósítása érdekében küzdenie kell, most nem fog elmaradni az eredménye.

Bak
12.22 – 01.20
A délelőtt nehezen telik, elsősorban azért, mert képtelen nyugodt légkört teremteni önmaga körül. Nem az a baj, hogy izzik a levegő, hanem az, hogy képtelen megtalálni a közös hangot a környezetében élőkkel. Bár nem kötekedik, mégsem fogadja el a hallottakat, a segítő szándék mögé rosszindulatot képzel. Szerencsére délutánra enyhül a bizalmatlansága, így a nap végén még sikereket is elkönyvelhet.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Kerülje a vitákat, nézeteltéréseket és lehetőleg azoknak se mondjon ellent, akitől a jövője alakulása függ, még akkor sem, ha az elhangzottakban nincs feltétlenül igazuk. Különösen délelőtt könnyen a rövidebbet húzhatja ugyanis. Délutánra szerencsére már elmondható, hogy a feszült légkör a környezetében oldódni látszik, és így a beszélgetések sem alakulnak át feltétlenül heves veszekedésekbe, hisz képesek egymás véleményét higgadtan végighallgatni.

Halak
02.20 – 03.20
A csillagok állása a mai napra nem tartogat kihívásokat, így a betervezett feladataival haladhat előre. Érdekes fejlemények vannak azonban kialakulóban. Csak Önön, elsősorban a rugalmasságán fog múlni, mindezek hogyan hatnak majd a jövőjére, karrierjére. Ha képes alkalmazkodni az új körülményekhez, esetleg még építő jellegű javaslatokkal is előáll, könnyen lehet, ugródeszkához érkezik az élete.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Rövidpályás úszó Eb – Hosszú Katinka újabb két számban döntős
Koppenhága - A három versenynap után négy aranynál tartó Hosszú Katinka 50 méteres hátúszásban és 200 méter [...] tovább »
Futsal: dupla sikerrel zárult az év
Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu és a DEAC is megnyerte idei utolsó találkozóját a bajnokságban. tovább »
Magyar Ring Gála – Szabó Zoltán a kisváltósúly magyar bajnoka
Székesfehérvár - Szabó Zoltán nyerte el a kisváltósúly magyar bajnoki övét, miután győzött Törteli Balázs [...] tovább »
Női kézilabda-vb – Döntőben az olimpiai ezüstérmes franciák
Hamburg - A francia női kézilabda-válogatott két góllal legyőzte Svédország csapatát a németországi [...] tovább »
Két Hosszú arany a rövidpályás Eb-n
Koppenhága - Hosszú Katinka pénteken a harmadik és a negyedik elsőségét érte el Koppenhágában. tovább »
Nem rendezik meg a műugró ob-t
Budapest - A Magyar Műugró Szövetség versenyirodája „nem működőképes”, így a sportágban rendhagyó [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása