Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. március 1.

Napi horoszkóp – 2015. március 1.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Nem találja az egyensúlyt önmagában és ilyenkor hajlamos ezt a környezetében élőkre is kivetíteni. Ha nem értik meg Önt, bennük keresi a hibát, pedig a gond az, hogy képtelen a véleményét egyértelműen szavakba önteni. Ráadásul türelmetlen, így a felmerülő kérdésekre sem válaszol megfelelő hangnemben, ami csak tovább növeli az ellenszenvet az Ön irányába. Lehetőleg kerülje az embereket, ezzel is csökkentve annak a lehetőségét, hogy új ellenségeket szerezzen.

Bika
04.21 – 05.21
A félreértések napja lesz a mai. Még idejében kapcsoljon és meneküljön a helyzetből, ugyanis az apró nézeteltérések komoly vitákká, veszekedésekké fajulhatnak. Legyen Ön az okosabb, aki enged, bár rövid távon úgy érzi, ez vereség, az idő Önt fogja igazolni. Ne harcoljon az igazáért, mert a másik felet úgysem tudja meggyőzni, ugyanis az ő álláspontja egy hibás információn alapul. Ha ezt belátja, el fogja ismerni, Önnek volt igaza.

Ikrek
05.22 – 06.21
Ajánlatokkal bombázzák, de ez ne tegye könnyelművé. Hiába tűnnek visszautasíthatatlannak, rejtegetnek buktatókat. Kérjen gondolkodási időt és beszéljen barátokkal, de főleg a családtagokkal, hisz a döntésének következményei őket is érinti. Bizonyos szempontból valóban kedvezőbb helyzetet teremthet, ha elfogadja, azonban semmit nem adnak ingyen. Ha pedig a gondolkodási idő miatt elesik a lehetőségtől, ne bánja.

Rák
06.22 – 07.22
Kedvességével valóban sokat elérhet, de nem mindent. Mosolyogjon, de ne sértődjön meg, ha ennek ellenére nemet mondanak. Ha úgy érzi, egyedül képtelen megbirkózni az Önre váró feladatokkal, keressen tovább segítőket. De ne rettenjen meg attól sem, ha végül magára marad, a probléma közel sem akkora, mint azt első ránézésre gondolja. A lényeg, hogy a céljait ne veszítse szem elől, akkor meg fogja találni az oda vezető utat is.


Önnek mi a csillagjegye?

View Results

Loading ... Loading ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ha csak kalandokra vágyik, a mai nap kedvére való lesz. Képtelen ugyanis komoly kihívások leküzdésére, komoly összpontosítást igénylő feladatok elvégzésére, de mindenben talál valami kedvére valót, így élvez minden pillanatot, amit kínál az élet. Viszont kitartásának hiánya miatt nagy eredményeket nem könyvelhet el, bár nem is dolgozik meg azért. Felszabadultságát sikerül az esti órákra is megőrizni, így ha társaságban tölti, Ön kerülhet a középpontba.

Szűz
08.24 – 09.23
Minden egyes feladatnak úgy kezd neki, mintha háborúba indulna. Elsöpri az útjában álló akadályokat, még arra sincs tekintettel, ha ezzel a környezetében élőket bántja meg. Így azonban a nap folyamán csak ellenségeket szerez, segítőkre nem talál. Márpedig egyedül csatát sem lehet nyerni, így a taktikája nem is járhat sikerrel. Lassítson és tájékozódjon, mielőtt egy probléma megoldásába kezd.

Mérleg
09.24 – 10.23
Annyi minden jár a fejében, hogy képtelen arra összpontosítani, amit éppen csinál. Így azonban csak lassan halad a kötelezettségeivel. Egyre idegesebbé válik a nap folyamán, hisz érzi, hogy hiába tevékenykedik fáradhatatlanul, igazából nincs eredménye. Pár percig függesszen fel mindent, hogy rendezhesse a gondolatait és haditervet eszeljen ki. Ha sikerül jól összeállítania, mindig visszanyúlhat hozzá, amikor kezd kétségbe esni.

Skorpió
10.24 – 11.22
Szíve szerint kerülné az embereket, de ezt nem teheti meg. Az ilyen napokon van igazán szüksége önfegyelemre, hisz hajlamos lehet vitát szítani, feszültséget okozni az örökös elégedetlenségével. Függőben lévő ügyeit mielőbb zárja le, eközben törekedjen arra, hogy nem vág mások szavába még akkor sem, ha nem ért egyet vele. Nem kell feltétlenül hangot adnia a véleményének, a hallgatás jelen esetben aranyat érhet.

Nyilas
11.23 – 12.21
Képes befolyásolni másokat, azonban ezzel ne éljen vissza. Hajlamos lehet ugyanis kihasználni másokat, ha nem veszi észre, mikor lépi át a határt. Ennek következményei nem jelentkeznek azonnal, azonban hosszabb távon barátokat veszíthet el, ha most figyelmetlen. Új ismeretségeket köt, de itt is fontos tudnia, meddig mehet el anélkül, hogy mindjárt ellenszenves képet alakítson ki magáról.

Bak
12.22 – 01.20
Feszült Ön körül a légkör és bármennyire igyekszik megnyugtatni a kedélyeket, képtelen rá. Talán épp Ön okozza ezt a hangulatot azzal a vibrálással, ami árad Önből. A felesleges energiáit ugyanis képtelen volt levezetni az elmúlt napokban, ennek köszönhetően azonban Ön túl ideges. Nehezen viseli az ellentmondást is, elvárná, hogy Önnel értsenek egyet. Vonuljon inkább vissza, kerülje az embereket.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Belső kételyek gyötrik és ez különösen akkor okoz nehézséget, ha döntenie kell. Képtelen ugyanis megválaszolni a legegyszerűbb kérdéseket is, ugyanis a szíve teljesen mást diktál, mint az esze. Ez természetesen egy jelzés, hisz nem az adott kérdés okozza igazán a fejtörést, hanem az, hogy alapjaiban elégedetlen a helyzetével. Amíg nem képes tisztázni önmagában a fontos kérdéseket, nem reménykedhet abban, hogy újra önmaga lesz.

Halak
02.20 – 03.20
Bár tele van lendülettel, ez még ne sarkallja arra, hogy könnyelműen túl sok feladatot vállaljon magára. A belső egyensúlya ugyanis törékeny, elég egy apró nehézség és máris képes kétségbeesve menekülni. Rengeteg energiát emészt fel az, hogy fenntartsa a határozottság látszatát, miközben belülről kétségek gyötrik. Próbáljon meg olyan környezetben mozogni, ahol jól ismerik és elfogadják olyankor is, ha hamar elveszíti a türelmét.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Rövidpályás úszó Eb – Hosszú Katinka újabb két számban döntős
Koppenhága - A három versenynap után négy aranynál tartó Hosszú Katinka 50 méteres hátúszásban és 200 méter [...] tovább »
Futsal: dupla sikerrel zárult az év
Berettyóújfalu, Debrecen - A Berettyóújfalu és a DEAC is megnyerte idei utolsó találkozóját a bajnokságban. tovább »
Magyar Ring Gála – Szabó Zoltán a kisváltósúly magyar bajnoka
Székesfehérvár - Szabó Zoltán nyerte el a kisváltósúly magyar bajnoki övét, miután győzött Törteli Balázs [...] tovább »
Női kézilabda-vb – Döntőben az olimpiai ezüstérmes franciák
Hamburg - A francia női kézilabda-válogatott két góllal legyőzte Svédország csapatát a németországi [...] tovább »
Két Hosszú arany a rövidpályás Eb-n
Koppenhága - Hosszú Katinka pénteken a harmadik és a negyedik elsőségét érte el Koppenhágában. tovább »
Nem rendezik meg a műugró ob-t
Budapest - A Magyar Műugró Szövetség versenyirodája „nem működőképes”, így a sportágban rendhagyó [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása