Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. május 9.

Napi horoszkóp – 2015. május 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
A mai napon elmondható Önről, hogy jobb elkerülni a társaságát. Sugárzik Önből a pesszimizmus, az elkeseredettség, amivel a környezetében tartózkodókat is megfertőzi. Ennek köszönheti, hogy szinte megfagy a levegő Ön körül és szép lassan egyedül találja magát. Annyira ezt nem is bánja, bár nem ez volt a szándéka, mégis örül annak, hogy visszavonulhat a gondolatai közé és nem zavarják abban, hogy keresse búskomorsága okait.

Bika
04.21 – 05.21
Egy darabig képes ugyan uralkodni magán, de aztán bombaként robban. Amíg ez nem csap át mások hibáztatásába, az ok nélküli veszekedésekbe, addig kifejezetten hasznos, hogy szabad teret enged az Önt gyötrő feszültségnek. Tudnia kell azonban, hol az a határ, ameddig elmehet, amivel még nem bánt meg másokat. Ezt nagyon nehéz felismerni, különösen, ha túl ingerült, ezért gyakoroljon önfegyelmet.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai napon az érzelmek hullámvasútján utazik. Heves viták, érzékeny pillanatok, átölelném a világot hangulat váltogatják egymást, miközben kifelé próbálná egy kiegyensúlyozott, erős ember benyomását kelteni. Szűk családi körben azonban nincs szüksége erre a színjátékra, bátran elengedheti magát. Engedje, hogy utat törjenek a felszínre az Önben tomboló energiák és feszültségek, mert csak így szabadulhat meg tőlük végérvényesen.

Rák
06.22 – 07.22
Tele energiával ébred, azonban nem várhatja el ezt a családtagoktól is. El kell fogadnia, ha ők a munka helyett inkább a pihenést választják. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindent egymagának kell elintézni, de talán Ön is beérhetné kevesebbel és így az elvárásai is csökkennének. Találják meg a közös nevezőt, amellyel még mindannyian elégedettek lehetnek és nem csak vitákról fog szólni a mai nap.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Legszívesebben magához ölelné az egész világot. Mivel ezt nem teheti meg, kezdje mindjárt a családtagjaival. Valahogy most minden probléma lényegtelennek tűnik, mintha nem is lennének ellentétek Önök között. Lelkileg erősnek és kiegyensúlyozottnak érzi magát és ezt szeretné átadni szeretteinek, barátainak. Beszélgessen velük, legyen nyitott a problémájukra és adjon tanácsokat azoknak, akik ezt kérik Öntől.

Szűz
08.24 – 09.23
Ismét egy olyan napra ébredt, amikor képtelen tétlenkedni. Tele energiával veti bele magát olyan feladatokba a ház körül, melyeket eddig halogatott, mert igazán nem szereti azokat. Most valamiért mégis vágyat érez az iránt, hogy elvégezze és kipipálhassa ezeket a kötelezettségeit is. Az elégedettség, amely úrrá lesz Önön a jól végzett munka végén, kárpótolja mindazért a „szenvedésért”, amit el kellett viselnie.

Mérleg
09.24 – 10.23
Bár a tervei igen hamar füstbe szállnak, mégsem bosszankodik. Hiszen ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szerettei elképzelései jutnak érvényre, olyan programokat szerveznek, amelyek az ő igényeiknek jobban megfelel, mint amire Ön gondolt. Bár Öntől távol állnak ezek, mégis képes remekül érezni magát csak azért, mert boldognak látja azokat, akik igazán közel állnak Önhöz. Az irányítás ugyan kicsúszott a kezei közül, végül mégis remek napot tudhat maga mögött.

Skorpió
10.24 – 11.22
Ideje tisztázni bizonyos nézeteltéréseket, melyek egy ideje mérgezik a családi kapcsolatokat. Próbálta eddig a szőnyeg alá söpörni azokat, de ez hosszú távon már nem mehet tovább. Képes lesz elsimítani az érdekellentéteket, de nem lesz egyszerű összehangolni minden fél igényét. Alaposan kimeríti a sok egyeztetés, de megéri, mert végre pontot tehetnek a hónapok óta elhúzódó ügy végére és tiszta lappal folytathatják.

Nyilas
11.23 -12.21
Tele van lendülettel és próbálja magával ragadnia szeretteit is. Vágyik a kalandozásokra, izgalmasnak ígérkező programokra, de társat ehhez nem talál. Ne keseredjen el, kerekedjen fel egyedül, így is remekül szórakozhat. Ráadásul mosolya magával ragadó, könnyedén köt ismeretségeket, így attól sem kell tartania, nem lesz kivel osztoznia az élményekben. Éveket fiatalodik ezen a napon csak azért, mert önmagát helyezte előtérbe.

Bak
12.22 – 01.20
Feszült Ön körül a légkör, de nem engedi, hogy ez úrrá legyen a közérzetén. Ennek köszönheti, hogy Önhöz fordulnak megnyugvást keresni, vagy egyszerűen csak választ kapni arra a kérdésre, mi kell a kiegyensúlyozottsághoz, elégedettséghez. Hisz Ön ezt sugározza magából, miközben forr a levegő, Ön nyugodt, boldog ember benyomását kelti. A titkot igazából Ön sem tudja, és ne is gondolkodjon el rajta, mert úgysem találna választ.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Azt sem tudja, mit csináljon, annyi mindent szeretne a mai napba bezsúfolni. Legyen egy kicsit önző és azokat részesítse előnyben, amelyek valóban az Ön szórakozását, kikapcsolódását szolgálja. Tegye most félre azokat az érzéseit, hogy kárpótolnia kell a családját, vagy egyszerűen gondoljon arra, hogy nem adhatja meg nekik mindazt, amit szeretne, ha Ön sem elégedett és kiegyensúlyozott.

Halak
02.20 – 03.20
Ha napok óta nyomasztotta, hogy képtelen döntésre jutni, akkor ennek most véget vethet. Végre tisztán látja maga előtt a megoldást, nincs is más teendője, mint a tettek mezejére lépni. Ez ugyan azzal jár, hogy bizonyos kapcsolatokat elveszít az életében, de mások éppen ezáltal válnak erősebbé, mélyebbé. Áldozat nélkül nincs haladás, ezt most a saját bőrén kell megtapasztalnia. De azt is tudja, helyben toporogni tartósan szintén boldogtalansághoz vezet.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Rangos hokitornát rendez a hétvégén Debrecen
Debrecen - A hétvégén sem maradnak érdekes esemény nélkül mindazok, akik ellátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba. [...] tovább »
Díjesővel zárult a jubileumi Oxigén Kupa Debrecenben
Debrecen - A futóverseny-sorozat legjobb amatőrje Pásztor Kornélia, igazolt versenyzője Kazi Tamás lett. tovább »
DVSC: Kóródi és Bíró is felépült
Debrecen - Szilvási Péter viszont sérült, Völgyi Dániel pedig továbbra is betegséggel küszködik. tovább »
Elkelt a világ legértékesebb futballmatrica-albuma
Budapest - Tizenkétezer eurós (3,7 millió forint) rekordáron kelt el egy Pelé aláírásaival ellátott [...] tovább »
Első magyarként az Antarktisz pereméről a Déli-sarkig akar síelni Wynne-Hughes Veronika
Budapest - Wynne-Hughes Veronika első magyarként szeretne egyedül elsíelni az Antarktisz peremétől a Déli-sarkig. tovább »
Tokió 2020 – Berki mindent feláldoz a részvételért és a sikeres szereplésért
Budapest - Mindent a 2020-as tokiói olimpiának rendel alá Berki Krisztián, aki a hétvégén Dohában nyert torna [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása