Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. május 7.

Napi horoszkóp – 2015. május 7.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Magabiztos, határozott, ilyenkor képes maga mellé embereket állítani, akik aztán mindent elkövetnek annak érdekében, hogy a céljait elérhesse. Vannak olyan álmai, amelyek immáron megvalósíthatóak, bár még nem érzi elérkezettnek az időt. Mivel azonban nem egyedül kell megküzdenie az akadályokkal, így sokkal könnyebben és gyorsabban találhat megoldást és válaszokat, éppen ezért ne halogassa tovább a terveit.

Bika
04.21 – 05.21
Ha feszült Ön körül a hangulat, ne a menekülést válassza. Megvan Önben az a belső nyugalom és erő, amely ahhoz szükséges, hogy a légkörben cikázó villámokat elhárítsa és békét teremtsen a vitázó felek között. Nem Önnek kell ítéletet alkotnia, egyszerűen csak meg kell mutatnia az utat, amin elindulva végül eljuthatnak a közös megegyezéshez. Adja meg az esélyt arra, hogy a nézeteltérések ne hatalmas veszekedésekbe torkolljanak.

Ikrek
05.22 – 06.21
Olyan feladatokkal töltse a mai napot, aminek köszönhetően emberek között mozoghat, akár rájuk utalva kell tevékenykednie. Nyitott és befogadó, nem érdemes visszahúzódnia, hisz új ismeretségek léphetnek az életébe. A kapcsolatok, melyek kialakulóban vannak, hosszabb távon is előnyére lehetnek. Nem feltétlenül szakmai, hivatali életében számíthat rájuk, a magánéletébe hozhatnak új színt, váratlan fordulatot.

Rák
06.22 – 07.22
Ne meneküljön a problémák elől, keresse a megoldásokat. Csak egy kis erőfeszítést igényel, hogy a kérdésekre megtalálja a válaszokat, a csillagoknak köszönhetően ugyanis az elméje tiszta és friss. Többen felkeresik a gondjaikkal, hiszen olyan tanácsokkal szolgálhat, melyek valóban kiutat jelenthetnek a végtelennek tűnő alagútból. Miközben másokra figyel, egyúttal jobban behatárolhatja saját helyzetét is.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Fordítson figyelmet a mai napon azokra az ismerőseire, akiket az utóbbi időben elhanyagolt. Az idő hiánya több barátot elsodort Ön mellől, mégsem feledkezhet meg róluk, ahogyan arról sem, mi mindent jelentettek Önnek egykoron. Ők ott álltak Ön mellett a nehéz időkben és osztozkodtak a boldogságában, most pedig arra várnak, hogy ismét részesei lehessenek a mindennapjainak. Vegye fel velük a kapcsolatot.

Szűz
08.24 – 09.23
A mai napon érdemes ismét azon terveinek figyelmet szentelni, melyeket eddig megvalósíthatatlannak gondolt. A csillagok éppen azokat az embereket sodorja az útjába, akik megadhatják a lendületet és elindíthatják a megfelelő úton. Önnek csak nyitott szemmel kell járnia, hogy felismerje a lehetőségeit. Ismerje fel azonban a határait, ne akarjon egyszerre mindent elérni, ha a kezdő lépéseket megteszi, már elégedett lehet.

Mérleg
09.24 – 10.23
Könnyedén veszi azokat az akadályokat, amikkel a mai napon kell megküzdenie. Hiába szeretett volna egy nyugodtabb napot, erre nem lesz lehetősége. Kénytelen lesz olyan kérdésekkel foglalkozni, melyeket eddig a szőnyeg alá söpört, ugyanis tovább nem halogathatja a döntést. Hallgasson a megérzéseire és az ösztöneire, ezek lehetnek a legjobb tanácsadók. A túl éles szavakat azonban kerülje el, mert könnyen megsebezheti a környezetében élőket.

Skorpió
10.24 – 11.22
Elégedett és nyugodt, ezt a környezetében élők is megtapasztalhatják. Bátran vesse bele magát az életbe és lépjen a tettek mezejére, ha kész tervekkel rendelkezik. Még segítőket sem kell keresnie, hisz a kisugárzásának köszönhetően szívesen állnak Ön mellé még azok is, akik eddig nem értettek egyet Önnel. Ne legyen azonban túl magabiztos, mert ezzel ellenségeket is szerezhet magának, ha nem figyel.

Nyilas
11.23 – 12.21
Egyensúlyban önmagával sokkal könnyebben találja meg a közös hangot a szeretteivel. Képes elsimítani a tág családban dúló viharokat, ehhez nincs is másra szüksége, csak a diplomáciai képességére. Egy asztalhoz ülteti a szemben álló feleket és addig nem engedi felállni őket, amíg nem jutnak egyezségre. Megadja azokat a pontokat, amik mentén elindulhatnak, de a végső döntést, hogy merre keressék a megoldást, már rájuk bízza.

Bak
12.22 – 01.20
Legyen kicsit visszahúzódóbb, ugyanis hiába is próbálná ráerőltetni a véleményét a környezetében élőkre, csak ellenállásba ütközne. Kénytelen kerülőúton eljutni a tervei megvalósításához, ha nem szeretné elveszíteni a megbecsülésüket. Apró lépésekkel azonban végül célt érhet úgy, hogy észre sem veszik, hogy érvényre juttatta az akaratát. Legyen türelmes és belátó, hisz az állóvizet próbálja felkavarni, amiben eddig mindenki megtalálta a helyét és a számításait.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Azért, mert nem érzi jól magát a bőrében, még nem ok arra, hogy másokat megbántson. Képtelen uralkodni az indulatain, így olyan szavak is kicsúsznak a száján, melyekkel komoly sebeket ejt a szerettei lelkén, szívén. Számoljon el tízig, mielőtt véleményt nyilvánít, még így is őszinte lehet, de legalább képes becsomagolni azt. Nem erőssége ugyan a köntörfalazás és a kerülőút, de most talán ez lehet a valódi megoldás.

Halak
02.20 – 03.20
Bár a céltudatossága dicséretre méltó, azt azonban ne felejtse el, az életben vannak fontosabb dolgok is, mint a sikerek elérése. Olyannyira vágyik az elismerésre, hogy közben megfeledkezik azokról az emberekről, akik a stabil hátországot biztosítják és egy-egy lépésével képes őket megbántani. Gondolkodjon, mielőtt cselekszik és a következmények számba vételénél az emberi tényezőket se zárja ki.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Újra összegyűlt a Debreceni Kinizsi nagy családja
Debrecen - Két esztendeje olyan sporttörténeti találkozó színhelye volt az egykori dohánygyár szociális [...] tovább »
Steelvent Ózd Rallye – Prológ, Hegyhát, majd Nógrád
Ózd - Péntektől vasárnap estig rendezik meg az idei ralibajnokság második futamát, a Steelvent Ózd Rallye-t. tovább »
Erőt demonstrálva, hibátlanul a négy között
Nyíregyháza - Harmadik mérkőzését is megnyerte az országos juniorbajnokságon a nyíregyházi fiú kosárlabda-csapat. tovább »
Steelvent Ózd Rallye – A bajnok kilőtt az idei évad rajtjánál
Miskolc, Ózd - Herczig Norbertet a szezonnyitón csak megszorítani tudták, a Steelvent Ózd Rallye-ra is győzelmi [...] tovább »
Női labdarúgás: Kilencet rúgott a Szerencs, menetel a Tiszalúc
Miskolc - A női megyei kispályás labdarúgó-bajnokságban a 13. fordulót játszották a csapatok. tovább »
Klublicenc: DVTK igen, Mezőkövesd még nem
Miskolc, Mezőkövesd - A Magyar Labdarúgó Szövetség Elsőfokú Licencadó Bizottsága 2017. április 25-i ülésén [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása