Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. május 6.

Napi horoszkóp – 2015. május 6.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Tombol Önben a bizonyítási vágy és ez a feszültség egyúttal átragad a környezetében élőkre is. Érzik, hogy érdemes Önnel tartani, hisz az eredmények garantáltak, bizony addig nem fog nyugodni, míg el nem éri a céljait. Ugyan mindehhez olyan utakra téved, melyek nem szokványosak, mégis képes magával ragadni az embereket. Bár a közmondás szerint a cél szentesíti az eszközt, ez nem jelentheti azt, hogy elragadtatja magát.

Bika
04.21 – 05.21
A környezetében élők megérzik azt a feszültséget, amit sugároz, így igyekeznek messzire elkerülni Önt. Ezt nem veheti zokon, hisz ha jobban belegondol, Ön sem vágyik a társaságukra. Olyan célokat tűzzön ki maga elé, amelyek teljes összpontosítást igényelnek, így tud felülemelkedni a problémáin. Ne másoktól várjon megoldásokat, legyen Ön az, aki ezt megkeresi és lépjen a tettek mezejére.

Ikrek
05.22 – 06.21
Tele feszültségekkel ébred, bár még önmagának sem tudná megmagyarázni, mi táplálja ezt. Ha belegondol a helyzetébe, semmi olyan változás nem állt be, ami miatt most aggódni kellene. Eddig sem volt könnyű és csak a csoda segített volna ezen, az pedig, hogy ez elmaradt, nem meglepő. Ahogyan képes volt felülemelkedni a problémákon és másokat megkímélni azoktól, úgy ez az út most is járható.

Rák
06.22 – 07.22
Húzóerő lehet, ha csapatban kell tevékenykednie. Komoly felelősséget vállal magára, mégis vágyik erre a szellemi kihívásra. Mivel fizikailag nem érzi csúcsformában magát, ezt próbálja azzal leplezni, hogy olyan utakat választ, ahol a gondolkodásé a főszerep. Így is erős megterhelésnek teszi ki a szervezetét, amely jelzi is, hogy ideje lenne lassítani. Életmódváltás, egészségesebb táplálkozás még elkerülhetővé teheti a komolyabb betegségeket.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ne zárkózzon be a saját világába, ha a környezetében élők keresik a társaságát, álljon a rendelkezésükre. Nehezére esik ugyan elfelejteni azokat a problémákat, melyek nyomasztják, mégis akkor találhat megoldást rájuk, ha nem ragaszkodik görcsösen ahhoz, hogy keresse azokat. Talán éppen azokra a kerülőutakra lesz szüksége, melyekre mások kényszerítik azáltal, hogy nem engedik magába fordulni.

Szűz
08.24 – 09.23
Könnyedén veszi azon akadályokat, melyekkel a mai napon kell megbirkóznia. Magabiztos és határozott, arra törekszik, hogy a kétségbeesés ne tompítsa el az elméjét, hisz így képes lesz a megoldásokat keresni. Válaszok, melyek egyszerűek és logikusak, de csak akkor ismerhetőek fel, ha képes gondolkodni. Ezért érdemes megőriznie a nyugalmát és nem engedni, hogy az a feszült légkör magával ragadja, amely körbeveszi Önt.

Mérleg
09.24 – 10.23
Összességében kellemes nap vár Önre, bár számos olyan esemény kavarja fel az állóvizet, mely az adott pillanatban kifejezetten bosszantó, elkeserítő. Mégsem adja fel, ahelyett, hogy kétségbe esne, inkább megoldásokat kezd keresni és könnyebben rájuk talál, mint gondolta volna. Mindezt annak köszönheti, hogy hisz mindabban, amit csinál és a képességeit sem becsüli alá. A magabiztossága hozza meg a kívánt eredményeket.

Skorpió
10.24 – 11.22
Olyan meglepetések várnak Önre, melyek ugyan apróságok, mégis új színeket hoznak az életébe. Legyen nyitott és befogadó és ne rettenjen meg, ha meglepő utakra próbálják csábítani, amelyek távol állnak Öntől. Tapasztalások és élmények, melyek a mai napon érik, végül megmutatják azt az irányt, amerre érdemes elindulnia ahhoz, hogy kilábalhasson abból a helyzetből, melyet kilátástalannak érzett eddig.

Nyilas
11.23 – 12.21
Használja ki azt, hogy a kisugárzásának köszönhetően keresik a társaságát, szívesen tartózkodnak a közelében. Itt elsősorban ne arra gondoljon, hogy megkönnyíti a dolgát és hátradőlve csak felosztja a feladatokat, sokkal inkább törekedjen arra, hogy elmélyíti a kapcsolatait. Mutassa meg az emberi oldalát, hogy Ön is képes érezni és átérezni mások helyzetét, és akár tanácsokkal szolgálni, ha problémák merülnek fel.

Bak
12.22 – 01.20
Másokra van utalva, azonban ezt képes elfogadni, ami nagyban megkönnyíti a helyzetét. Nem küzd azért, hogy magához ragadja az irányítást, egyszerűen engedi sodortatni magát az árral. A kisebb feszültség egyúttal belső nyugalmat is hoz, így sokkal hatékonyabban tevékenykedhet. Bár ott motoszkál Önben a gondolat, hogy távolabb kerül a saját elképzeléseitől, azonban a mai napon szerzett tapasztalatok később még hasznára lesznek.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Legyen a mai nap a megbocsájtásé, és így olyan érzések támadhatnak Önben, melyek ismét színt hoznak a szürke hétköznapokba. Régi barátok, ismerősök maradtak el Ön mellől egy félreértés miatt vagy csak egyszerűen azért, mert engedték, hogy valaki Önök közé álljon. Most azonban lelkileg megerősödve, tisztán látva, miben hibáztak, képes lehet ezen felülemelkedni és feléleszteni mindazt, mely egykoron oly sokat jelentett Önnek.

Halak
02.20 – 03.20
Nyugodt nap vár Önre, és kisugárzásának köszönhetően nem kell egyedül megküzdenie a felmerülő akadályokkal sem. Nem érdemes bosszankodnia, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezte, ugyanis a kerülőutak is számos érdekességgel és eredményekkel kecsegtetnek. Ha ezeket felismeri, máris sokkal nyitottabban fogadhatja el mindazt, amivel találkozik és így ebből hozhatja ki a legjobbat.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. április 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
“Sajnos megint elpártolt tőlünk a szerencse”
Szabolcs-Szatmár Bereg - Megyei II. osztály: Nyírerdő-csoport. tovább »
“Ami könnyű lehetne, megnehezítjük, ami alapól nehéz, még nehezebbé tesszük”
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport. tovább »
“Olyan nehéz volt, mint egy skóttól borravalót kicsikarni”
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország-csoport. tovább »
Kiütéses vereséget szenvedett a Kisvárda
Kisvárda - Szombaton a Bajnokok Ligája döntős Győr vendége volt a Kisvárda NB I.-es csapata. A rengeteg hibával [...] tovább »
“Remélem, hogy minél hamarabb kilábalunk ebből a gödörből”
Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II felsőági bajnokság 4. fordulójának szombati mérkőzései. A Nagyrábé [...] tovább »
“Minden hatodik meccsbe egy döntetlen belefér”
Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II alsóági bajnokság 4. fordulójának eredményei. A Görbeháza edzőjét [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása