Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. május 12.

Napi horoszkóp – 2015. május 12. © Kép: Getty Images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Ha úgy érzi, túl feszült a hangulat Ön körül, akkor elsősorban saját magában keresse ennek az okát. Miközben ugyanis másokat hibáztat, igazából a belső feszültségét próbálja levezetni valakin. Ez az út csak oda vezethet, hogy nem talál megoldást a problémáira, de ellenségeket gyűjthet. Vonuljon inkább vissza, olyan feladatokkal kösse le az energiáit, melyek nagy összpontosítást igényelnek, és nem szorul mások segítségére.

Bika
04.21 – 05.21
Kimerülten ébred és ez rányomja a bélyegét a mai napjára. Képtelen összpontosítani, azonban az elkövetett hibáiért másokat okol. Ezzel ahelyett, hogy szövetségeseket, segítőket állítana maga mellé, csak az ellenségei számát gyarapítja. A rossz hangulatától képtelen szabadulni és családi körben is csak növeli a feszültséget. Korán vonuljon vissza és lehetőleg ne kezdeményezzen veszekedéseket, mert képtelenség Önnel egyezségre jutni.

Ikrek
05.22 – 06.21
Már a délelőtti órákban érzi, hogy kimerülőben vannak az energiaraktárai. Ha teheti, igyekezzen elhalasztani a kötelezettségeit és szerezzen magának pár szabad órát. Ezt töltse olyan foglalatosságokkal, melyek kikapcsolják, pihentetik. Ha erre nincs lehetősége, akkor is csak azokkal a kérdésekkel foglalkozzon, melyeket nem napolhat el. Tartson szüneteket, amikor kiszellőztetheti a fejét és feledheti a gondjait pár percre.

Rák
06.22 – 07.22
Bátran nézzen szembe azokkal a problémákkal, amelyek elől eddig sikeresen kitért. Ez ugyanis nem volt valódi megoldás, csak halogatta a kellemetlennek tűnő döntéseket, de mára világossá vált, hogy tovább nem menekülhet. Képes végre felvállalni azokat a kényelmetlenségeket, amelyek következnek és megbirkózni velük. A határozottságának köszönhetően ezt el is tudja fogadtatni a környezetében élőkkel.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Érdemes a mai napon olyan kérdésekkel foglalkozni, melyekkel egyedül képtelen lenne megbirkózni. Könnyedén találja meg ugyanis a közös hangot a környezetében élőkkel, így számíthat a segítségükre, ha elakadna. Megőrzi még akkor is a nyugalmát, ha nem találja a kiutat és ezzel kivívja mások elismerését. Hisz az látható, hogy a helyzet valóban elkeserítő, de Ön felülemelkedik önmagán és a kitörni készülő pánikhangulaton.

Szűz
08.24 – 09.23
Minden követ megmozgat annak érdekében, hogy a saját akaratát keresztülvigye. Ha képes a diplomáciai érzéke felülemelkedni a türelmetlenségén, akkor mindezt nagyobb károkozás nélkül elérheti, de ha az önfegyelme cserben hagyja, bizony számíthat arra, hogy megbánt embereket és végleg elveszít bizonyos partnereket. Válassza a hosszabbnak tűnő, de mégis sikerrel kecsegtető utat, ha nem az a célja, hogy egyedül maradjon.

Mérleg
09.24 – 10.23
A mai napon olyan oldaláról mutatkozik be, amelyről még Ön sem tudott. Egy probléma kapcsán kell rögtönöznie és ezzel egy olyan útra lép, ami számos újdonságot hoz az életébe. Ha mindemellett képes a nyugalmát is megőrzi, valóban Ön lehet a húzóerő bármilyen közegben.. A fárasztó, ugyanakkor sikerekben gazdag órák után megérdemli a pihenést, így az esti órákat töltse olyan tevékenységgel, amely valóban kedvére való.

Skorpió
10.24 – 11.22
Számos olyan feladattal kell megbirkóznia, melyeket kifejezetten azért halogatott eddig, mert próbálta volna elkerülni. Mivel belátta, hogy nincs tovább, így kénytelen lesz kézbe venni az ügyeket és addig nem nyugodni, amíg le nem zárja azokat. Rengeteg energiát pazarol arra, hogy bosszankodik, ahelyett, hogy a megoldásokat keresné. Ha végül mégis sikerrel jár, jutalmazza meg magát egy aprósággal, hogy érezze, volt értelme a küzdelmeinek.

Nyilas
11.23 – 12.21
Mozgalmas nap vár Önre, ezért érdemes már korán reggel megtervezni azt. Ahhoz, hogy az erejét képes legyen beosztani, kezdje a könnyebbik végével, a sikerélmények aztán további energiákkal töltik fel. Lépésről lépésre haladjon és iktasson be rövidebb szüneteket, amikor értékelheti az elvégzett feladatokat, de egyúttal kicsit kiszellőzteti a fejét. Irigykedve fogják figyelni, micsoda lendület is lakozik Önben.

Bak
12.22 – 01.20
Túl nagy nyomás nehezedik Önre, de képtelen ettől az érzéstől szabadulni. Pedig tudja, hogy így nem lesz kellő energiája olyan teljesítményt nyújtani, amit elvárnak Öntől a környezetében élők. Meg kell barátkoznia a ténnyel, hogy eredményeket kell felmutatnia ahhoz, hogy nyugalomra találjon. Keresse azt az utat, ahol ezt a leghamarabb elérheti. Várnak Önre olyan problémák, melyeket könnyedén képes megoldani, ezekkel foglalkozzon elsősorban.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Valami kalandra, izgalomra vágyik, azonban a kötelezettségei elől nem menekülhet. Vagy sietve letudja azokat és szabad utat enged a belső hangoknak vagy egyszerűen a szürke hétköznapba próbál becsempészni egy kis színt. Keressen például szokatlan megoldásokat a felmerülő kérdésekre és tartson is ki a véleménye mellett. Meglátja, ez is számtalan élménnyel fogja megajándékozni, hiszen új oldaláról mutatkozhat be, amellyel meglepi a környezetében élőket.

Halak
02.20 – 03.20
A belső bizonytalanságát azzal próbálja leplezni, hogy hajszolja a sikereket. Emiatt hajlamos lehet átgázolni mindazokon, akik figyelmeztetni próbálják, hogy nem a helyes úton jár. Ha ebbe az irányba halad, a kételyei nem szűnnek meg, viszont elveszíti maga mellől azokat az embereket, akik segíthetnének feloldani azokat. Nem lesz kivel megbeszélni a problémáit, márpedig a legtöbbször már azzal megoldja a kérdéseket, ha megfogalmazza és kimondja.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. február 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Nyíregyházi KC – Magabiztos szezonkezdet
Nyíregyháza - Nem tudták meglepni őket sem támadásban, sem védekezésben. tovább »
Kisvárda – Kellenek az átlövőgólok
Kisvárda - A remek kapusteljesítmény és a jó védekezés most is egy pontot ért a Fehérvár ellen. tovább »
Szpari – Pozitívumok, biztató játék végül vereséggel
Nyíregyháza - Szünet után hiába kapcsolt rá a Szpari, ez kevés volt Zalaegerszegen. tovább »
Kisvárda Master Good – Továbbra is érthetetlen, hogy miért nem volt gól
Kisvárda - Dajka László ismét önkritikusan értékelt, szerdán a Fradinál kupáznak a kisvárdaiak. tovább »
Kék Cápák – Nem sokan mondhatják el magukról
Nyíregyháza - A Blue Sharks edzője elégedett a csapatával a Hepp-kupán szerzett ezüstérem után. tovább »
Fatum-Nyíregyháza – Csak a legmerészebb álmaikban gondolták
Nyíregyháza - Az edző szerint a kupagyőzelem értékét tovább növeli a békéscsabaiak nemzetközi eredményessége. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása