Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. július 29.

Napi horoszkóp – 2015. július 29.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
A mai napon érdemes újra átgondolnia a rövid távú terveit. Tisztán képes felmérni a helyzetét, lehetőségeit, így olyan álmokat fogalmazhat meg, amelyek valóban elérhetőek és nem igényelnek komolyabb erőfeszítést sem, mégis jelentenek akkora kihívást, hogy az energiáit levezesse és végül elégedett lehessen az eredményekkel. Ne feledkezzen meg a szeretteiről sem, hiszen nem hagyhatja figyelmen kívül az ő igényeiket sem.

Bika
04.21 – 05.21
Végre azokkal a kérdésekkel foglalkozhat, amelyeket Ön is fontosnak tart. Nem érzi elvesztegetett időnek, ha egy ügy megoldása tovább tart, mint azt gondolta, hiszen tudja, az eredmény végül kárpótolja és nagy lépést tett meg annak érdekében, hogy egy álmát megvalósítsa. Legyen azonban türelmes, ugyanis a kapkodás következtében hibázhat és ahelyett, hogy előrelépne, inkább megtorpan, saját magát hátráltatja.

Ikrek
05.22 – 06.21
Tartsa a vágyait szem előtt és akkor könnyedén veheti az akadályokat. Ha ugyanis látja, mire képes, ha valamit igazán akar, a nehézségek sem tűnnek olyan nagynak. Szerencsére nem kell egyedül végigmennie az úton, amelyet kitűzött maga elé, számíthat mások segítségére, biztató szavaira. Néha elegendő ez is ahhoz, hogy ne adja fel és tudja, érdemes küzdenie. A legnagyobb támogatói a szerettei, otthonában nyugalom és meghittség várja.

Rák
06.22 – 07.22
Ne másokon vezesse le a belső feszültségét, magában kell megkeresnie az okokat. Elégedetlen a jelenlegi helyzetével, pedig abban nem következett be semmi olyan változás, ami ezt indokolná. Ha szeretne kikerülni a gödörből, akkor elsősorban az eredményeit, sikereit kell szem előtt tartani és azt az utat újra bejárni gondolatban, amelyeknek ezeket köszönheti. A csalódások is az élet részei, fogadja el, de ne tulajdonítson túl nagy jelentőséget nekik.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Az érzelmek vihara dúl Önben, de nem tudja, hogyan ossza ezt meg a környezetében élőkkel. Ha teheti, a szebb, vidám percekben keressen csak társaságot, hiszen a szomorúságát és a feszültségét hiába is próbálná megbeszélni, nem talál megértésre, ugyanis ezt elsősorban magának köszönheti. Az, hogy ide jutott, annak következménye, nem hallgatott azokra, akik előre figyelmeztették a kényes helyzetre.

Szűz
08.24 – 09.23
Nem könnyen találja meg a közös hangot azokkal, akik körében tevékenykednie kellene. Ezzel jelentősen megnehezíti a saját dolgát, hiszen így nem számíthat segítségre, ha akadályokba ütközne. Olyan feladatokat keressen magának, amivel egyedül is képes megbirkózni, tapasztalata, tudása elegendő ahhoz, hogy a nehézségeket leküzdje. Lapul ilyen a fiókja mélyén is, ha azokkal már végez, amelyek épp aktuálisak.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
A következő napokban elsősorban az elfogadást kell gyakorolnia. Képtelen ugyanis kiállni saját magáért, az igazát megvédeni, ezért inkább mások érdekeit tartja szem előtt. Ez azonban növelheti a belső feszültségét, ha nem tudja feldolgozni. Az elvei feladására ugyan nem kényszerül, de számos olyan feladatot is elvégez, amellyel képtelen azonosulni. Keresse a nyugodtabb percekben a szépséget, meghittséget, ez adhat erőt ahhoz, hogy a holtponton átlendüljön.

Skorpió
10.24 – 11.22
Olyan viták közepén találja magát, amelyhez érdemben nem is tud hozzászólni, Nem is érti, hogy keveredhetett ilyen helyzetbe, de most nem is érdemes erre energiát pazarolni, inkább keresse a legrövidebb kivezető utat. Ha ugyanis engedi, hogy elmélyüljön benne, csak komoly veszteségek árán lesz képes kikerülni belőlük. Márpedig a kérdések közel sem olyan fontosak, lényegesek az Ön szempontjából, hogy érdemes lenne áldozatot hozni értük.

Nyilas
11.23 – 12.21
A mai napon leginkább a türelmére lesz szüksége. Heves viták közepén találhatja magát, ha engedi, hogy az érzelmei vezéreljék. Hallgasson a józan eszére még akkor is, ha tudja, Önnek van igaza, de ezt képtelen megértetni a másik féllel. Inkább engedjen és bízzon abban, hogy az idő majd Önt igazolja. Bár ez visszalépést jelent, mégis ez a megoldás a jelenlegi helyzetben. Szerettei körében megnyugvásra lelhet.

Bak
12.22 – 01.20
Könnyedén képes megoldani még azokat a feladatokat is, melyeket egy ideje a fiókja mélyére rejtett, mert úgy gondolta, meghaladja a képességeit. Mindezt annak köszönheti, hogy most nem a nehézségeket tartja szem előtt, hanem a céljait, az elérni kívánt eredményeket. Hallgasson bátran a megérzéseire még akkor is, ha tudja, hogy azok ellentmondanak a józan észnek, az ösztönei a mai napon nem hagyják cserben.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Úgy fest, sikerült végre rendeznie a sorokat, de főleg a gondolatait. Végre tudja, mi igazán fontos, amivel foglalkoznia kell ahhoz, hogy elégedett lehessen és melyek azok az ügyek, amelyeket hanyagolhat és ettől nem lesz Önben hiányérzet. Már csak a kapcsolatait kellene hasonló szemszögből értékelnie, hiszen ezen a téren is vannak tisztázandó kérdések, érzések. A mai napon képes lesz feldolgozni a veszteségeket, így ne féljen kimondani azokat a szavakat, melyeket már egy ideje megfogalmazott magában.

Halak
02.20 – 03.20
Szellemileg friss, kipihent, ezért érdemes a fontos megbeszéléseit, döntéseket igénylő tárgyalásait a mai napra időzíteni. Ha valamiről határozott elképzelése van, abból nem enged, így ugyan elégedetten dőlhet hátra, hiszen minden úgy alakul, ahogyan szeretné, de vajon valóban ez a legjobb megoldás? Érdemes lenne meghallgatni mások véleményt is, az ugyanis nem gyengeség, ha megfogadja a hallottakat.


hiba beküldéseTovábbi hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. augusztus 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. augusztus 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. augusztus 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. augusztus 10.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. augusztus 9.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. augusztus 8.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Kisvárda Master Good SE – Csapatot szeretne kovácsolni
Kisvárda - A héten még három edzőmérkőzés vár a kisvárdai lányokra. tovább »
A Honvéd ellen lépnek pályára a kosarasok
Miskolc - A szeptember közepén rajtoló férfi NB I/B-s kosárlabda bajnokságra gőzerővel készül a Miskolci EAFC [...] tovább »
A Loki lányait nem téveszti meg a siker
Debrecen - Oguntoye Viktória szerint a győzelmek építik az önbizalmat és a közösséget. tovább »
Újoncként is sikerült felvennie a ritmust Kálmánházának
Kálmánháza - A kálmánházi csapat a mérkőzés végére elfáradt, a Kótaj megbüntette a hibákat. tovább »
Százötvenes tempóhoz nem elég az egyes, de még a kettes sem
Aszaló, Miskolc - Az NB I-ben is megfordult Hanyecz Béla a megyei II. osztályban dolgozik. tovább »
Sényő-Carnifex FC – Előre aláírták volna, de így…
Sényő - A sényőiek még nem tudják, örüljenek vagy szomorkodjanak a döntetlen után. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása