Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. július 27.

Napi horoszkóp – 2015. július 27.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Mielőtt bármit mondana, számoljon el tízig. Hajlamos lehet ugyanis az őszinte véleményét túl nyersen megfogalmazni és szavaival megbántani a másik felet. Nem kell eltitkolnia, amire gondol, de ha becsomagolja, könnyebben ér célt. Nem mindig a legrövidebb út ugyanis a legcélravezetőbb, néha figyelembe kell venni a körülményeket és különösen azokat az embereket, akikkel kapcsolatba került.

Bika
04.21 – 05.21
Képtelen rendezni a gondolatait, így a hangulata csapnivaló. A környezetében élők sem képesek követni Önt, így ne csodálkozzon, ha azt veszi észre, hogy egyedül marad a problémáival. Szabaduljon meg a gondjaitól úgy, hogy elengedi a sötét érzéseket, amelyek beárnyékolják a mindennapjait. Lazítania kell bizonyos kapcsolatain még akkor is, ha ezt most olyan elképzelhetetlennek tartja. Talán itt az ideje, hogy megbékéljen ezzel.

Ikrek
05.22 – 06.21
Villámhárítóként használja a környezetében élőket, de ez a hozzáállás hamar vissza is üthet. Ha szerencséje van, egyszerűen csak elkerülik, de ha emberére akad, akkor Önnek is meg kell birkóznia azzal az érzéssel, hogy minden ok nélkül Önt hibáztatják, ráadásul éppen akkor, amikor egyébként is belső bizonytalanságait próbálja leplezni. Mielőbb szabaduljon a kényes helyzetekből és inkább egyedül küzdje le az Önre váró nehézségeket.

Rák
06.22 – 07.22
Kiegyensúlyozott, nyugodt hangulatban ébred, így érdemes ismét nehezebb kérdésekkel is foglalkozni. Könnyedén veszi ugyanis az akadályokat, ahelyett, hogy a nehézségek láttán meghátrálna, keresi a megoldást, hogy tovább haladhasson az útján. Igaz ugyan, hogy nem minden esetben képes egyedül megbirkózni a kihívásokkal, de nem keseríti el az sem, ha segítséget kell kérnie, nem érzi ezt a gyengeség jelének.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Érdemes a mai napon kockáztatni is, ha ezzel új barátokra tehet szert. Többet kell megmutatnia magából, mint szeretné, mégsem esik ez annyira a nehezére, mint ahogyan számított rá. A beszélgetés során egyszer csak átlendül a holtponton és utána már szinte önmaga is meglepődik azon, milyen könnyedén mesél önmagáról, legrejtettebb titkairól, érzéseiről. A másik fél ezt értékeli azzal, hogy szintén a bizalmába fogadja.

Szűz
08.24 – 09.23
Az elmúlt időszak rossz perceiért kárpótolják a mai nap csodás órái. A nehézségeket könnyedén küzdi le és így a kötelezettségeivel sokkal gyorsabban végez, mint gondolná. A lopott időt arra használja, hogy önmagát kényeztesse és valóra váltsa egy régi álmát. Élvezze ki a szabad délutánt és estét, ne engedje, hogy bármi is beárnyékolja ezt a csodás érzést. Megérdemelte már, hogy végre mindenkit háttérbe szorítva önmagára figyeljen.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Mérleg
09.24 – 10.23
Túl feszült ahhoz, hogy a komolyabb problémákkal szembenézzen. Kerüli a kényes helyzeteket, azonban azt nem teheti meg, hogy minden nehézség elől elmeneküljön. Ne keresse azonban mások társaságát, inkább olyan feladatokat válasszon, amelyekkel akár egyedül is képes megbirkózni. Ha szerencsésen pontot tehet néhány ügye végére, elhozhatja azt a megnyugvást, amelyre vágyik és segít kilábalni a gödörből.

Skorpió
10.24 – 11.22
Nincs magyarázat a mai viselkedésére, de számítania kell komoly veszteségekre. Akaratán kívül bánt meg másokat és azok, akik nem ismerik a gyenge oldalát, komolyan sérülhetnek. Ne fogadja el, hogy képtelen uralkodni önmagán, keresse meg a bizonytalanság okát. Lehet, hogy egyszerűen csak fáradt, fásult és egy kis pihenés vagy változatosság átlendíti a holtponton. Ha ennyi elég, akkor mielőbb lépjen.

Nyilas
11.23 – 12.21
Amíg önmagában nem tisztázza az érzéseit, addig képtelen azt a külvilág számára is kimutatni. Mivel bizonytalan, így a környezetében élők sem tudják követni Önt, így teremt káoszt maga körül, ami viszont egyre feszültebbé teszi. Amint teheti, vonuljon félre és rendezze a gondolatait. Otthonába térve erre már nem lesz lehetősége, egy váratlan esemény ugyanis felkavarja az állóvizet és véget vet a nyugalomnak.

Bak
12.22 – 01.20
Nyugtalan, határozatlan és ezzel bizony nem könnyíti meg a környezetében élők helyzetét. Képtelenség ugyanis a kedvében járni, folyamatosan keresi a lehetőségét annak, hogy vitába szállhasson valakivel. Még önmagának is képes ellentmondani, olyan kérdésekben is megváltoztatja a véleményét, amelyekben eddig határozott elképzelésekkel rendelkezett. Vonuljon inkább a háttérbe és legyen csak csendes megfigyelő.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Hatalmas a zűrzavar a belső énjében, de ezt igyekszik eltakarni a külvilág előtt. Álarcot visel, de mögötte folyamatos harcot vív magával. Ahhoz, hogy végül győztesen kerülhessen ki, szüksége lesz egyedüllétre, hiszen csak így tudja feltenni és meg is válaszolni azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatják. Ha megtalálja a saját útját, újra magabiztosan, határozottan haladhat a céljai felé.

Halak
02.20 – 03.20
Hajlamos lehet még ott is hibázni, ahol máskor könnyedén veszi az akadályokat. Sokkal nagyobb összpontosításra van szüksége a mai napon, hogy leplezni tudja a fáradtságát és a bizonytalanságát. Próbálja fenntartani a képet, amelyet nehéz munkával alakított ki magáról, de ehhez hatalmas lelki erőre van szüksége. Gyenge és törékeny legbelül, de nem szeretné, ha ezt az oldalát környezetében élők is meglátnák.


hiba beküldéseTovábbi hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. április 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Női sakk Eb – Nincs magyar továbbjutó a vb-re
Magas-Tátra/Budapest - Egyik magyar induló, Gara Tícia, Gara Anita és Hoang Thanh Trang sem jutott tovább a [...] tovább »
„Mi lett volna ha legalább egy félidőt focizunk?”
Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 21. fordulójában elmaradt mérkőzés pótolták [...] tovább »
Európai Egyetemi Játékok – A kormány eddig csaknem 100 millió forinttal támogatta a rendezést
Budapest - A magyar kormány eddig 95,5 millió forinttal támogatta a 2024-es Európai Egyetemi Játékok (EEJ) [...] tovább »
Az együttérzés eleven virágai Debrecenben
Debrecen - Több ezren vettek részt Debrecenben a Méltóság Futófesztiválon, ahol a jelenlévők az emberi [...] tovább »
„Meg kell újulni edzőnek, játékosnak egyaránt a MEAFC-ban”
Miskolc - Walke Károly, a miskolci egyetemisták vezetőedzője úgy véli, a play-off egy teljesen más világ. tovább »
Pénzbüntetést kapott a Loki
Debrecen - Másfélmillió forintra büntette a Debreceni VSC-t a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása