Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. július 25.

Napi horoszkóp – 2015. július 25.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Végre egy kicsit megpihenhet, és látva az Ön kisimult ráncait, a szerettei is megnyugszanak, hisz az utóbbi időben képtelen volt kikapcsolódni, önfeledten belemerülni az élet apró csodáinak befogadásába. A mai napon azonban észreveszi az Önt körülvevő szépséget, órákig hajlandó csak ülni és gyönyörködni, élvezni a semmittevést. Ez a pihenés már kijárt Önnek, ne legyen lelkiismeret-furdalása, ha bizonyos feladatait nem végzi el.

Bika
04.21 – 05.21
Kipihenten ébred, ilyenkor aztán nem gondolkodik túl sokat, csak habzsolni szeretné az életet. Élvezi a nap minden pillanatát, töltse azt egyedül, családi körben vagy nagyobb társaságban. Nem gondolkodik, elfelejti a problémáit és teljesen átadja magát a kikapcsolódásnak. Energiával töltődik fel, bár közben el is fárad, ez valahogy mégis más, mint a hétköznapok kimerültsége. Az esti órákban lehetősége nyílik egy régóta halogatott beszélgetésre, legyen nyílt és őszinte.

Ikrek
05.22 – 06.21
Elsősorban szellemi téren érzi igazán frissnek magát, ezért aztán kifejezetten keresi a kihívásokat, melyeket aztán próbál logikusan gondolkodva leküzdeni, nem faltörő kos módjára elsöpörni az útból. Remek ötletei is támadnak, de ahogy ez lenni szokott, a kivitelezéshez hiányzik Önből a lendület. Vesse papírra, amiket kigondol, eljön majd egy alkalmasabb pillanat ahhoz, hogy a tettek mezejére lépjen.

Rák
06.22 – 07.22
Remek hangulatban ébred, mosolyával vidámságot csal mindenhova, ahol megjelenik. Nyitott és kíváncsi, érdeklődve figyeli az embereket. Nem mindenhol fogadják tárt karokkal, meglehet, hogy mások kevésbé fogékonyak most az újra. Ne legyen túl rámenős, ha egy adott kapcsolatnak helye van az életben, akkor eljön majd az alkalom, amikor valóban mindketten akarják ezt. Ha valahol szívesen látják, időzzön el hosszabban, hogy emlékeket vihessen magával és hagyjon maga mögött.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Csalódnia kell, de ezt elsősorban annak köszönheti, hogy túl sokat várt el egy kapcsolattól. Nem mérte fel helyesen, mire számíthat, szerette volna hinni, hogy szép jövő elé néznek együtt. Családi körben azonban megtalálhatja a kárpótlást, hisz az egyik rokon hajlandó nyitni az irányába és végre tiszta vizet önteni a pohárba. Legyen nyitott és őszinte, csak így kezdhetik elölről és javíthatják meg azt, amit egykoron elrontottak.

Szűz
08.24 – 09.23
Átveszik az érzelmek az uralmat, így a mai nap eseményei nem feltétlenül alakulnak a tervei szerint. Bár a kötelezettségeit nem tudja teljesíteni, de új emberek léphetnek az életébe. Ők a későbbiekben olyan barátokká válhatnak, akikre bizton számíthat, ha elakad az életben. Ugyanis hiába a szíve irányítja, mégis képes tisztán látni, ki közeledik Önhöz önzetlenül és valóban érdek nélkül.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
Bár szeretné megőrizni a nyugalmát, ez nem mindig sikerül. Egy darabig képes uralkodni az Önben tomboló feszültségen, de ha úgy érzi, egy adott helyzetben megreked, hajlamos lehet ingerülten, idegesen reagálni. Türelmetlensége azonban nem hoz eredményt, hacsak azt nem tekinti annak, hogy magára marad a gondjaival és már hiába is reménykedne a segítségben, nincs kihez fordulnia, egyedül kell megküzdenie az akadályokkal.

Skorpió
10.24 – 11.22
Számítania kell arra, hogy félreértik, ha nem válogatja meg a szavait. A túlzott őszinteség nem mindig célravezető, vannak olyan helyzetek, amikor a kerülőút ugyan hosszabb, de mégis eredményesebb. Ha azt akarja, hogy elfogadják, kénytelen a véleményét becsomagolni. Ha erre képtelen, inkább vonuljon félre és tartsa magában mindazt, amit gondol. Nem kell Önnek mindig a középpontban lenni.

Nyilas
11.23 – 12.21
Ne vegye magára, ha a környezetében élők erős kritikával illetik. Nem csak azért, mert túl érzékeny, de abban is igaza van, hogy Önön próbálják meg levezetni a bennük felgyülemlett feszültséget. Tudják, hogy erős és sokat képes elviselni annak érdekében, hogy elfogadják, befogadják. Azt azonban ne fogadja el szó nélkül, hogy villámhárítóként használják és Öntől várják el azt, hogy a vitázó felek között igazságot szolgáltasson.

Bak
12.22 – 01.20
Ha feszült Ön körül a légkör és ezen változtatni szeretne, akkor elsősorban saját magában kell szétnézni és rendeznie a sorokat. Amíg Ön nem talál rá a belső egyensúlyára, addig nem számíthat arra, hogy a környezetében élők is nyugodtan, kiegyensúlyozottan képesek viselkedni. Vibrál Ön körül a levegő, ez pedig átragad mindazokra, akikkel kapcsolatba kerül. Próbáljon inkább visszavonulni, amíg nem sikerül tisztáznia elégedetlenségének okait.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Csak nehezen tudja magát korlátok közé szorítani és betartani azokat a szabályokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a mai napot nagyobb veszteségek nélkül túlélje. A hangulata csapnivaló és ilyenkor képtelen tekintettel lenni a környezetében élőkre. Úgy gondolja, csak Önnek lehet igaza és mindenkinek alá kell rendelnie magát az Ön érdekeinek. Ez az elvárása azonban nem valósulhat meg, a nem változtat a viselkedésén.

Halak
02.20 – 03.20
Arra használja a közelében lévő embereket, hogy levezesse a feszültséget. Ez azonban hamar megbosszulhatja magát, hiszen senki nem fogadja szívesen, ha bűnbakot csinálnak belőle. Azt veszi észre, hogy magára marad és amikor segítségre szorulna már nincs kihez fordulni. Ha szeretné átvészelni a mai napot, fejtse meg, milyen folyamatok zajlódnak le Önben, hiszen ha feltárja az okokat, orvosolni is tudja.


hiba beküldéseTovábbi hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. október 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. október 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. október 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. október 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. október 11.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. október 10.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Vegyész RC: A kis pontok is számíthatnak
Kazincbarcika - A rangidős feladó, Toronyai Miklós bízik abban, hogy a VRCK okozhat meglepetést Szalonikiben. tovább »
Mecsek-rali – Több tízezer néző a Pécs környéki versenyen
Budapest - A szervezők szerint több tízezer néző és több mint 110 versenyző vett részt az 52. Mecsek-ralin, az [...] tovább »
Nyírbátor: a szívük is a pályán volt
Nyírbátor - A nehéz helyzetben lévő nyírbátori klub játékosai mindent megtettek a győzelemért. tovább »
Az orosz rulettet is bírták Kittiék
Nyíregyháza - A negyedik szettben tizenkilencre húzott lapot Hollósy László, ami szerencsére bejött. tovább »
Ismét jönnek extraligások
Nagyhalász - Izgalmas zárást ígér a vaspapucsosok egyéni pontvadászatának záróversenye. tovább »
Ifjúsági olimpia – Negyedik a magyar csapat az éremtáblázaton
Budapest/Buenos Aires - Magyarország 12 arannyal, 6 ezüsttel és 4 bronzzal a negyedik helyen áll a Buenos Aires-i [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása