Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. július 18.

Napi horoszkóp – 2015. július 18.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Ha amiatt aggódik, hogy minden rendben legyen, akkor biztos nem úgy fog alakulni, ahogyan azt elképzeli. Az izgalom meggátolja abban, hogy megtegye azokat a lépéseket, amelyekre szükség van a feltételek megteremtéséhez. A higgadt, megalapozott döntés, az alaposan előkészített cselekedetek elengedhetetlen feltételei ugyanis a nyugodtságának. Éppen ezért üljön le egy kicsit, és tervezze meg a folytatást.

Bika
04.21 – 05.21
Gondolja át alaposan, mit vár el a környezetében élőktől. Keresse meg a kényes választóvonalat az egészséges javítási szándék és az erőszakos megváltoztatási akarat között. A kulcs ehhez az önvizsgálat. Ha képes lesz elfogadni a többieket olyanoknak, amilyenek valójában, saját magát is könnyebben megérti. A helyreállt lelki békéje következtében a testi épsége is fenntartható. A reális önértékelés elengedhetetlen az érzelmi boldoguláshoz.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai napon bizonytalannak érzi magát. Szüksége van arra, hogy valaki felkarolja, néhány jó tanáccsal hozzásegítse a sikerhez. Próbálja meg önállóan hasznosítani a hallottakat, de arra figyeljen, hogy a későbbiekben osztozzon a dicsőségen. Magabiztossága megőrzéséhez ez elengedhetetlen. Ne hozzon azonban komolyabb döntéseket még segítséggel sem, mert most könnyen melléfoghat és erre most nincs szüksége.

Rák
06.22 – 07.22
Borzalmas napra ébredt. Már korán reggel vitába keveredik az egyik családtagjával, ami – részben az Ön konoksága miatt – komoly veszekedéssé fajulhat. Ez tönkreteheti az egész napját, hiszen nem csak lelkiismeret-furdalása lesz, hanem a feje is megfájdul. Ettől pedig elviselhetetlen lesz, mindenkivel kötekedik. Jobban járna, ha ma kerülné az embereket és inkább magára fordítana nagyobb figyelmet.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Nincs valami jó passzban, továbbra is gyengének érzi magát. Próbálkozott vitaminokkal, étrend-kiegészítőkkel, de nem segítettek, ideje valami mást bevetni, például hosszabb-rövidebb séták és nyugalmasabb életmód. Ha még mindig nem javul a helyzet, keresse fel háziorvosát, lehet nem csak a stressz okozza a rossz közérzetét. Mindenesetre ne hagyja, hogy hatalmába kerítse egy betegség, hiszen a közeljövőben több fronton is helyt kell állnia.

Szűz
08.24 – 09.23
Úgy néz ki, végre elindul a lejtőn felfelé. Ráférne már Önre némi szerencse, de ez azért egyenlőre még várat magára. Addig is, használja ki az időt és készítse fel magát az elkövetkező feladataira. Valószínűbb a siker, ha nem próbál mindjárt a „nagy vadra vadászni”. Érje be kisebb elismerésekkel és amikor már önbizalma elegendő lesz ahhoz, hogy komolyabb munkába kezdjen, meglátja, megtalálja a szerencséje.

Mérleg
09.24 – 10.23
Nehéz napra ébredt, de ezt elsősorban saját magának köszönheti. Hajlamos arra, hogy félretéve a közelmúlt tapasztalatait, vakon törjön a célja felé. Számoljon el inkább tízig, mielőtt bármit mond vagy cselekszik, mert könnyen eltaszíthatja a családtagokat, barátokat magától a túlzott erőszakosságával. Tapasztalhatta már, diplomáciával, jól átgondolt szavakkal és pár bókkal könnyebben elér bármit, mint a faltörő kossal.

Skorpió
10.24 – 11.22
Az utóbbi időben nem volt mindig kellően tapintatos azokhoz, akiknek a jóindulatától függ. Gondolja meg, ugyanez hogyan esne Önnek. Kellemetlen következményeket kerülhetne el, ha bevonná mindazokat az elgondolásaiba, akiket közvetlenül érint. Ha kiengeszteli őket és sikerül maga mellé állítania, kitűnő napja lesz. Könnyebben célt érhet, ha akad egy szövetségese, és az otthoni légkör is kellemesebb, ha egyetértenek.

Nyilas
11.23 – 12.21
Hajlamos arra, hogy ott is ellenállást lásson, ahol valójában nincs is. Nyilvánvalóan Önnek arra van szüksége, hogy létező problémáit önmaga előtt igazolni tudja. Ne szőjön összeesküvés-elméletet. A mai nap nem alkalmas komoly döntések meghozatalára. Lehetséges, hogy este nem minden az Ön elképzelése szerint történik majd. Ez egyszer hagyja a szeretteit is érvényesülni a program kiválasztásában.

Bak
12.22 – 01.20
Eddig próbálta elkerülni, de tovább már nem halogathatja. Felül kell vizsgálnia minden kötelezettségét abból a célból, hogy még takarékosabban gazdálkodhasson. Családjában ezen a téren most megértésre számíthat, elfogadják, hogy összébb kell húzni a nadrágszíjat. Viszont szerelmi kapcsolatát ne terhelje feleslegesen ezzel a kérdéssel, partnerével legyen nagyvonalú. Egy apró figyelmesség még nem anyagi csőd.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Úgy ébred, mintha az egész világ összeesküdött volna Ön ellen. Valójában azonban olyan problémák foglalkoztatják, amelyek kizárólag az Ön számlájára írandóak. Azon munkálkodjék, hogy önmagában a változatosságot erősítse. Néhány embertől ez eltávolíthatja ugyan, de emiatt ne riadjon vissza, akik most cserben hagyják, sosem álltak igazán Ön mellett. A szerelemben bízza magát az érzelmeire.

Halak
02.20 – 03.20
Egyedül Öntől függ, hogyan vészeli át az élet kihívásait. Kísérelje meg, hogy még önmagával szemben is igazságos legyen. Ha nem őrzi meg a hidegvérét és elhamarkodottan alkot véleményt – melynek hangot is ad – egyes kapcsolatai tönkremehetnek. Kapaszkodjon azon emberek szeretetébe, akik Önnek a közelmúltban sokat jelentettek. Akik ezekben a napokban kitartottak Ön mellett, igaz barátoknak számítanak.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. február 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
A reggeli és a délutáni sportolás előrébb állítja a test biológiai óráját
San Diego - A sport megváltoztathatja az emberi test biológia óráját, a változás iránya és mértéke a [...] tovább »
Brutális dobóformával győztek a Cápák
Nyíregyháza - A Nyíregyháza Blue Sharks péntek este Bonyhádon folytatta a férfi NB I./B alapszakaszát. tovább »
Szlovák jégkorongliga – A MAC kikapott Zólyomban, mégis küzdhet a rájátszásért
Budapest - A MAC sima, 3-0-s vereséget szenvedett Zólyomban a szlovák jégkorongliga alapszakaszának pénteki [...] tovább »
Jégkorong Erste Liga – Másodikként zárta a középszakaszt az Újpest
Budapest - Az UTE másodikként zárt a jégkorong Erste Liga középszakaszában, miután a felsőház pénteki [...] tovább »
Női kézilabda NB I – Egri vereség Mosonmagyaróváron
Budapest, Mosonmagyaróvár - A sereghajtó egri Eszterházy SC simán kikapott a Mosonmagyaróvár vendégeként a női [...] tovább »
Osztrák jégkorongliga – Ezúttal sem nyert a középszakaszban a Fehérvár
Budapest - A Fehérvár AV19 negyedik összecsapását is elveszítette a felsőházban az osztrák jégkorongliga [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása