Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. január 7.

Napi horoszkóp – 2015. január 7. © Kép: Getty Images
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
A mai nap a számvetésé. Súlyos döntéseket kell meghoznia, azonban ebben a felfokozott állapotban képes lehet rá. Tudja, hogy a következmények mérlegelésére nem maradt elég ideje, mégsem érzi úgy, hogy halogatnia kellene a válaszadást. Mielőbb zárja le magában a gondjait, hogy tovább tudjon lépni és végre elindulhasson azon az új úton, amelyet kijelölt magának. Tisztítsa meg a lelkét is, engedje el azokat az érzéseket, amelyek visszahúzzák.

Bika
04.21 – 05.21
Fájdalmas döntéseket kell meghoznia, mégis ez lehet az első lépés ahhoz, hogy továbblépjen. Egyszer és mindenkorra számoljon le a múltjával. Végre tisztán láthatja a céljait és a sikerhez vezető utat. Elhárulhatnak az akadályok is, melyek eddig az útját állták és ha jobban belegondol, önmaga építette fel azokat. Keressen új partnereket is, mert így más szemszögből is feltérképezheti mindazt, ami Önre vár.

Ikrek
05.22 – 06.21
Nincs oka elkeseredni, ha nem alakul minden az Ön elképzelései szerint. Arra kell gondolnia, hogy oka van annak, ha most tévútra kényszerülne. Le kell számolnia a múlt árnyékaival, ezen a napon képes lehet erre. Ha el tudja engedni a bánatra okot adó gondokat, olyan terhektől szabadítja meg magát, amelyek eddig hátráltatták, visszahúzták. Ha ilyen szemmel tekint a mai napjára, máris megtalálja az események értelmét.

Rák
06.22 – 07.22
Ha az események váratlan fordulatot vesznek, ne bosszankodjon miatta. Nem kell mindig a tökéletességre törekedni és minden percét beosztani, ha rögtönzésre kényszerítik, még jobb teljesítményre lehet képes, csak meg kell őriznie a hideg fejét. Logikusan gondolkodjon, ne engedje, hogy az érzelmei irányítsák, mert akkor valóban úrrá lehet Önön a kétségbeesés. Ha úgy érzi, összecsapnak a hullámok a feje felett, tartson egy rövid szünetet.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
A mai napon ne foglalkozzon a gondjaival, hisz azokat úgysem lehet megoldani. Remek teljesítményre lehet képes, ha felülemelkedik önmagán és képes feledni a problémáit. Ne a rosszra gondoljon, hanem a szépre, az elért eredményekre. Komoly utat járt be azért, hogy most végre a saját érdekeit helyezhesse előtérbe, emiatt ne legyen lelkiismeret-furdalása. Családi körben így is kénytelen lesz olyat tenni, amit másnapra megbán.

Szűz
08.24 – 09.23
Képtelen lazítani. Szeretné az elvarratlan szálakat lezárni, ezért őrült kapkodásba kezd. Ön is tudja, hogy lehetetlen, amire vállalkozik, mégis elkeseredett küzdelembe kezd. Az eredmények azonban elmaradnak, emiatt elkeseredik. Próbálja meg elfelejteni a problémáit és átmenetileg átlépni felettük. Keressen inkább új kihívásokat, ezek elterelik a figyelmét és ha részeredményeket fel tud mutatni, ismét önmagára találhat.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ne keseredjen el, ha a problémákat nem sikerül egy csapásra megoldani. A küzdelem megerősíti abban a hitben, hogy helyes úton jár. Ha túl könnyen érné el a céljait, kételkedne abban, valóban hátradőlhet, hisz rengeteg energiája maradna gondolkodni. Így viszont fáradt és kimerült, de úgy érzi, végre megvalósította mindazt, amire vágyott. Bár hajlamos elégedetlen lenni az eredményekkel, most semmi oka erre.

Skorpió
10.24 – 11.22
Több terhet helyeznek a vállára, mint amennyit szeretne. Ez ne keserítse el, próbálja inkább próbatételnek felfogni. Amennyiben sikeresen kiállja a próbát, erőt adhat a következő feladat nehézségeinek leküzdéséhez. Ha így fog neki, számíthat a jó eredményre, képes lesz az utolsó energiáit is mozgósítani a cél érdekében. Ha már lendületbe jött, ne hagyja veszni, foglalkozzon olyan kérdésekkel, melyeket szeretne gyorsan lezárni.

Nyilas
11.23-12.21
Egy nap alatt nem hozhatja helyre minden hibáját. Ezért ne is állítson össze túl zsúfolt tervet ennek érdekében. Azokra összepontosítson, amelyek a jövője szempontjából döntőek lehetnek. Ne a környezetében élőket okolja, ez lehet az első lépés a siker érdekében. Önmagában kell először rendbe tenni a dolgokat, csak így fogja megtalálni a helyes utat. Ha szükséges, legyen Ön a kezdeményező a békülés reményében.

Bak
12.22 – 01.20
Kisugárzásának köszönhetően könnyen talál szövetségeseket ahhoz, hogy mielőbb végezzen a feladataival. Így nem okoz akkora fáradtságot mindazt elvégezni, amit eltervezett. A felszabaduló időt használja arra, hogy új terveket készít elő. Keresse meg azokat a pontokat, melyek akár a mai napon el is végezhet, ha akadályokba ütközne, ne erőltesse azonban a megoldás keresését, hiszen tett le annyit az asztalra a mai napon, hogy akár hátra is dőlhet.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Tele van lendülettel, energiával és ezzel a környezetében élőket is megfertőzi. Képtelenség Ön mellett leülni, mert olyan magával ragadó a tettvágya, hogy arra ösztönöz mindenkit, vegye ki a részét a tennivalókból. Szívesen osztja fel a feladatokat, így Önre végül csak annyi munka vár, hogy összehangolja az embereket. A tökéletes siker érdekében azonban ne legyen követelőző, hisz elég kérnie és meghallgatásra talál.

Halak
02.20 – 03.20
Ma megmutathatja, mi is lakozik Önben. Igazi csapatemberként képes kiállni mások érdekeiért és harcolni még akkor is, ha nem azonosul vele tiszta szívből. Még akkor sem bizonytalanodik el, ha komoly akadályokba ütközik, tekinti inkább kihívásnak, mint ürügynek arra, hogy feladja. Ha meghívást kap, fogadja el, remek lehetőség ez arra, hogy kikapcsolódjon és kicsit feledje a problémáit.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. március 26.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 25.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Címvédésre készül uszonyok nélkül
Debrecen - Senánszky Petra ismét az első helyen csapna célba 50 gyorson az úszó ob-n. tovább »
Vízilabda OB II: miskolci vereségek
Miskolc - A férfi vízilabda OB II, középszakasz, K-1 csoport, 1. fordulójának eredményei. tovább »
Tiszatarján tornacsarnoka
Tiszatarján - Tiszatarjánban átadták az iskola mellé épített tornacsarnokot. tovább »
Csúcs, ahogy elrepült a japán a sáncról
Nyíregyháza - Planicán immár 252 méter a sáncrekord, ami másfél méterrel marad el a világcsúcstól. tovább »
Nincsen ünnep sport nélkül
Újfehértó - A fiatalok következő versenyét május elsején rendezi meg a sportember. tovább »
Lábtenisz után jöhet a tenisz Mezőnyárádon
Mezőnyárád - Első alkalommal szervezett Lábtenisz Bajnokságot a Mezőnyárádi Sportegyesület. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása