Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. január 29.

Napi horoszkóp – 2015. január 29.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Maga mögött képes hagyni a munkahelyi gondjait és képes feledni minden problémáját. Mély beszélgetéseket folytat a környezetében élőkkel, legyenek ők barátok, vagy olyan kapcsolatok, melyek hivatali életében alakultak ki. Meghallgatva gondjaikat, újra gyermeknek érzi magát. Hirtelen eltörpülnek saját kételyei és megérti, a világ körforgása nem állt meg egy percre sem. És bizony egy-egy leküzdött akadály csak erősítette Önt még akkor is, ha akkor éppen úgy érezte, veszített.

Bika
04.21 – 05.21
Ha így folytatja, nem lesz népszerű. Bár ingerlékeny hangulata a múlté, de továbbra is mindent elkövet, hogy a figyelem középpontjában maradjon. Talán érdemes lenne elgondolkodnia azon, mindezt úgy tegye, hogy szerettei kitartsanak Ön mellett. Mutassa meg nekik, milyen fontosak Önnek, mennyire becsüli őket azért, mert olyankor is kitartanak Ön mellett, amikor igazából még saját maga elől is menekülne. Ezzel is elérheti ugyanazt a célt, Önre figyelnek, de teljesen más szemmel.

Ikrek
05.22 – 06.21
Szellemi energiái a mai napon a csúcsra érnek. Olyan összefüggéseket ismer fel néhány másodperc alatt, amelyek eddig sosem tűntek fel. Mindent képes néhány perc alatt értelmezni, kielemezni és utána józan, logikus következtetéseket levonni. A partnerkapcsolatára is előnyös hatást gyakorolhat azon képessége, hogy most tisztán felismeri a problémákat és logikus érveléssel a megoldásokat is feltárja.

Rák
06.22 – 07.22
A mai nap a nyugtalanság jegyében telik. Ez ugyanúgy érinti a magánéletét, ahogy az emberekhez való megnyilvánulásait is. Igazi hangulatember, de ez nem szabad, hogy oda vezessen, hogy mindenkit hibáztat a környezetében. Irányítsa a felfokozott figyelmét sokkal inkább azokra a dolgokra, amelyek már régóta zavarják, és keressen rájuk úgy megoldást, hogy nem rontja el a viszonyát azokkal, akikkel érintkezik..


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Mind testileg, mind lelkileg összetörtnek, meggyötörtnek érzi magát. Mielőtt azonban mindezért a környezetében élőket kezdené okolni, számoljon el tízig és ezalatt keressen magában kapaszkodókat. Ugyanis ha teljes elkeseredettségével a nyakukba zúdítja mindazt, ami belülről őrli, könnyen megbánthatja őket, amit azonban semmiképpen nem szeretne. Egy forró fürdő, esetleg egy jó bor és könyv társaságában könnyebben feloldódnának Önben a belső görcsök.

Szűz
08.24 – 09.23
A munka, mely máskor nyugtatóan hatott Önre, most csak tovább fokozza a feszültséget. Az így kialakuló belső nyugtalanság már-már a környezetét is megmérgezi. De arra ügyeljen, hogy ne zúdítsa rájuk a gondjait, hanem azon dolgozzon, hogy önmagában legyen képes feloldani. Fogadja meg, hogy tesz valamit az egészsége érdekében, például eljár rendszeresen mozogni. Meglátja, a fizikai fáradtság valóságos csodaszerként fog hatni a lelki életére is.

Mérleg
09.24 – 10.23
A mai napon kivívja a környezetében élők elismerését egy olyan remek ötlettel, mely nem csak eredményekkel kecsegtet, de a mindennapjaikban is nagy könnyebbséget jelent. Persze még komoly szervezések várnak Önre ahhoz, hogy ezt a hétköznapokba is át tudják ültetni, de partnerekre talál, akik Ön mellett állnak mindenben és támogatják abban, hogy megvalósíthassa az elgondolásait. Tekintse őket ezért egyenrangú félnek.

Skorpió
10.24 – 11.22
Mindig vannak emberek, akik megirigylik a sikereit, tudását és tehetségét. A rosszindulatú megjegyzések visszajutnak Önhöz. Hallgassa meg, mit súg belső énje és annak megfelelően reagálja le a hallottakat. Ne hagyja, hogy a pletykák felkavarják, hisz lelki egyensúlyának elveszítése fizikai tünetekben is hamar jelentkezhetnek. Márpedig most nincs ideje táppénzre menni, épp egy komoly lehetőség kapujában áll.

Nyilas
11.23 – 12.21
Kisebb vihart kavar maga körül, mivel hagyja, hogy rossz közérzete a felszínre törjön és így a környezetéből érkező segítségkérésre nem feltétlenül úgy reagál, ahogyan azt elvárták Öntől. Igyekezzen félretenni az érzékenységét és a megbántottságát. A fáradtság egyébként is emberi tulajdonság. Ne szégyellje bevallani partnerének, hogy támaszra van szüksége a mindennapok teendőinek elvégzéséhez. Hisz tudja, néma gyereknek anyja sem érti a szavát.

Bak
12.22 – 01.20
Amennyiben úgy érzi, képtelen koncentrálni, halassza el a komplikáltabb feladatait holnapra. Engedjen meg magának egy nyugodtabb napot, hisz mikor messze még a hétvége, amikor pihenhet. Ha teheti, szabaduljon ki délután a négy fal közül. Új ismeretségekre tehet szert, melyek a későbbiekben komolyabbra is fordulhatnak, ha hagyja, hogy a szíve irányítsa és ne az érdekei. De ne legyen semmi esetre sem tolakodó.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Számvetést készít. Az év első hónapja mindig is komoly anyagi gondokkal köszönt be, hisz az ünnepi kiköltekezés hatásai ilyenkor jelentkeznek. Amennyiben rendelkezik pénzügyi tartalékokkal, most érzi csak meg ennek hasznát. Azonban ne élje fel, próbáljon beosztással lenni. Mérlegelje kiadásait, állítson fel fontossági sorrendet, illetve gondolja át azt is, melyeket halaszthat későbbre. Ha most időt nyer, nyugalmat nyer.

Halak
02.20 – 03.20
Ne akarja minden nap megváltani a világot. Igenis szüksége van még Önnek is nyugalmi időszakra. A felpörgetett életmód hamar rányomja bélyegét az egészségére. Az első tüneteket még félresöpörheti, mondhatja, hogy fáradt, kimerült, de mikor már az ágyból sem fog tudni felkelni, ne az legyen az első gondolata, hogy szerencsére minden munkáját leadta határidő előtt. Sokkal inkább jusson eszébe, hogy nem került volna ilyen helyzetbe, ha képes lett volna lazítani kicsit, amikor erre módja nyílt.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. december 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. december 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Martial 2020 nyaráig marad Manchesterben
Manchester - Egybehangzó brit sajtóértesülések szerint a Manchester United labdarúgóklub érvényesítette az [...] tovább »
Vívás: kiválóan szerepeltek az Interfencing DSC párbajtőrvívói
Debrecen - Pető Boróka bronzérmet nyert a kadetek között, Szabó Boglárka a gyermek és az újonc mezőnyben is a [...] tovább »
Férfi kézilabda-vb – Nagy László nem tagja a 21 fős keretnek, önállóan készül
Budapest - Nagy László, a Telekom Veszprém jobbátlövője nem tagja a januári, dán-német közös rendezésű [...] tovább »
Az országos mezőnyben is remekelnek lövészeink
Debrecen - A Diákolimpia Országos Döntőjén is látszott, ott vannak a legjobbak között a hajdú-bihariak. tovább »
Termálfürdő FC Tiszaújváros: Van előrelépés, és van miben fejlődni tavasszal
Tiszaújváros - A 9. helyen telel a Termálfürdő FC Tiszaújváros NB III-as labdarúgócsapata. tovább »
Több mint kétszáz ifjú úszó csobbant vízbe Újfaluban
Berettyóújfalu - Tizennyolc éves hagyományra tekint vissza a Herpály Sportúszó Egyesület által szervezett [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása