Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. január 28.

Napi horoszkóp – 2015. január 28.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Álmodozik. El van foglalva a saját gondolataival, mindez környezetében azt az érzetet kelti, hogy nem ezen a világon van. Talán igazuk is lehetne, ha Ön nem lenne tisztában a képességeivel, lehetőségeivel. Ön tudja a legjobban, hogy az ilyen napok alapozzák meg a jövőjét. Az ekkor szőtt tervek megvalósításába sokkal nagyobb lendülettel veti bele magát, mint a hideg fejjel, átgondoltan meghozott elképzelései valóra váltásába.

Bika
04.21 – 05.21
Ma mindent mondhatnak Önről, de azt nem, hogy nagy ívben kerüli a konfliktusokat. Mintha csak az a cél vezérelné minden mozdulatát, hogy belekössön az éppen Önnel szemben állóba. Ha valaki korábban ébredt fel, mint Ön, akkor megzavarta az álmát, ha azonban nem volt talpon, mire Ön, akkor már lusta. És ez így megy egész nap, nem csoda, ha mindenki menekül a szeme elől, így bár nem választotta, mégis ismét egyedül maradt.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai napon lehetősége nyílik esztétikai érzéke kinyilatkoztatására. Lehet, hogy semmi új nem kerül a lakásba, mégis sikerül úgy átrendeznie meglévő bútorait, hogy még a gyermekei sem ismernek az otthonukra. A ténykedésébe vonja be partnerét is, ne hagyja, hogy csak külső szemlélőként élje át a mai napot. A közös munka új színt visz a kapcsolatukba, vállalkozókedve őt is megfertőzi, mely a kapcsolatukat is elmélyítheti.

Rák
06.22 – 07.22
A mai napja eseménydúsan telik és sok elintéznivalót tartogat. Már reggel érzi, sosem fog a nap végére jutni, ezért kapkodni kezd. Egyszerre több dologba is belefog, és persze hogy így nem is halad. Használja ki a közbeiktatott rövid pihenőket arra, hogy haditervet állít össze. A fennálló feladatokat fontosságuk szerint rangsorolja és egyesével, egymás után lásson neki az elvégzésüknek. Bár így sem végez, mégis a legfontosabbakat lezárhatja.


Önnek mi a csillagjegye?

View Results

Loading ... Loading ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
A belső bizonytalansága továbbra is gyötri. Eddig jól tudta ezt álcázni, hisz nem kellett a napjait megtervezni, de a mai másképpen alakul. Elvárják Öntől, hogy egy bizonyos kérdésben álljon az ügy élére, de egyszerűen most képtelen határozott irányvonalak mentén megszervezni úgy, mely aztán vezérfonala lehet a résztvevőknek. Próbálja meg, hogy az Ön előtt álló nehézségeket új szemszögből közelíti meg, a rutinnak tűnő feladatokat is kihívásnak tekinti.

Szűz
08.24 – 09.23
Olyannyira összezavarodott, hogy megbántja a környezetében élőket. Ugyan nem ez a célja, és tisztában van azzal, hogy ezzel a taktikával nem jut előre, de képtelen uralkodni magán. Pedig ez az egyetlen lehetősége, hogy az elkövetkező napokat átvészelje. Fékezze az indulatait és ne ijessze el azokat az embereket, akik mindig kitartottak Ön mellett. A fontosabb beszélgetéseket halassza inkább egy későbbi időpontra, mert most egyszerűen képtelen a higgadtságra és lelke is zárva mások problémája előtt.

Mérleg
09.24 – 10.23
A mai napon különösen a kreatív munkák állnak Önhöz közel. Rengeteg ötlet cikázik a fejében. Különösen kapóra jön mindehhez, hogy szívesen kommunikál a környezetében élőkkel. Így az elképzeléseit megbeszélheti rokonaival, ismerőseivel, de most még partnerét is saját elképzelései eléréséhez mozgósítani tudja. A most folytatott megegyezések nem lehetnek azonban gyümölcsözőek, ha nem fordít kellő figyelmet a másik fél elképzeléseire is.

Skorpió
10.24 – 11.22
Megdöbben, milyen könnyedén halad a feladataival, szinte bele sem fogott és minden fáradtság nélkül máris a végére ért. Használja ki ezt a remek lehetőséget arra, hogy letudjon olyan kötelezettségeket is, melyeket későbbre tervezett, illetve készítse elő az olyanokat, melyek elvégzésére már nem marad ugyan ideje, de az előkészületek is komoly energiaráfordítást igényelnek. Így nem fogják váratlanul érni azok a napok, amikor legyűri Önt a téli fáradtság.

Nyilas
11.23 – 12.21
A külvilág úgy érzékeli, Ön ma kitűnő állapotban van. A valóság azonban ennek ellentéte. Hiányzik Önből a döntés képessége, az önbizalma éppen a mélyponton. Ez a bizonytalanság ahhoz vezet, hogy az élvezeteket hajhássza. Olyan új hobbit keres magának, melyben úgy érzi, kiteljesedhet. És éppen ez az útkeresése borít leplet belső életének zűrzavarára. Nagyon fontos lenne, ha legalább legjobb barátnőjével le tudna ülni egy kis beszélgetésre.

Bak
12.22 – 01.20
Az, hogy a hangulat feszült, nagyban Önön múlik, így viselje méltósággal az ezért kapott kritikát. Mindenkinek feltűnik, hogy gyakran ideges, ingerült. Találja meg a valóban fontos dolgait, helyezze azokat előtérbe, de mindeközben ne feledkezzen meg szeretteivel érzékeltetni, milyen sokat jelentenek Önnek. Nem tesz jót szervezetének az állandó stressz. Bár a tisztulási folyamat egyúttal komoly veszteségekkel járhat, ha maga mellett tudhatja a családját, nyert ügye van.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai napon nagyon kreatív és kommunikatív, ez megkönnyíti a helyzetét, hogy kiálljon a világ elé új ötleteivel. Egy kis merészséggel újításokat vezethet be a családjában. Használja ki a lehetőséget, és ezek a most elfogadtatott dolgok szolgálják egyúttal az egészségüket is. Hogy ez az étkezési szokásaikban fognak megjelenni, vagy a szabadidős tevékenységet fogják más irányba terelni csak azon múlik, Ön miben talál rá önmagára.

Halak
02.20 – 03.20
Az Ön szétszórtsága igazi kihívás a környezetében élőknek. Minden olyan tanács, amely arra irányul, hogy legyen megfontoltabb, átgondoltabb, falra hányt borsóként pereg le Önről. Még a legnagyobb jóindulattal sem képes most összpontosítani. Hagyja egyszerűen megtörténni a dolgokat, felesleges lenne az energiáit arra pazarolni, hogy cselekedeteit összehangolja. Vegyen egy forró fürdőt, ez legalább az idegeire jótékony hatást gyakorol.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
A Fradi vinné a Balmaz csapatkapitányát
Balmazújváros - Az újvárosi klubelnök szerint még nem érkezett nekik tetsző ajánlat Sigér Dávidért. tovább »
Rövidpályás úszó Eb – Két országos csúcs az előfutamokban
Budapest/Koppenhága - Két magyar országos csúcs is megdőlt az úszók koppenhágai rövidpályás [...] tovább »
Versenyek versenye – Kész az indulói lista, tízmillió forint összdíjazás
Budapest - Kialakult a férfiak 16-os, valamint a nők 12-es mezőnye a magyar asztalitenisz történetének legmagasabb [...] tovább »
Európa Kupa: A lengyelek megmutatták, hogy jobbak a DVTK-nál
Miskolc - A női kosárlabda Európa Kupában formalitásnak tűnik a jövő heti, lengyelországi visszavágó. tovább »
Nyíregyházi Kosársuli – Két meccs között csak egy nap pihenő jut
Nyíregyháza - A Nyíregyházi Kosársuli szombaton a Kecskemétet fogadja, hétfőn pedig a Diósgyőr U23 vendége lesz. tovább »
Nyírbátori FC – Nem baj, hogy tele kellett írni a füzetet
Nyírbátor - Az eredmények mellett az is fontos volt Nyírbátorban, hogy biztosítva legyen a fejlődési lehetőség [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása