Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. január 19.

Napi horoszkóp – 2015. január 19.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Mozgalmas napnak néz elébe, ott tornyosulnak Ön előtt az elvégzésre váró feladatok. Ettől hajlamos lesz kapkodásba fogni és hamar elveszíti a türelmét. Állítsa fontossági sorrendbe a megoldandó kérdéseket és kapaszkodjon bele ebbe. A magánéletében se söpörje az asztal alá a problémákat, egy mélyreható beszélgetés a partnerével könnyen tisztázhatja az Önök között fennálló feszültség okait.

Bika
04.21 – 05.21
Úgy érzi, mélypontra érkezett. Nem halad egyről a kettőre, ezért legszívesebben mindent eldobna magától. Tekintse ezt erőpróbának, amely megmutatja Önnek, mennyire fontosak is a tervei és céljai. És így megtalálja magában az energiákat is ahhoz, hogy talpra álljon és leküzdje a nehézségeket. Ha mégsem így lenne, az csak azt bizonyítja, hogy újakat kell önmaga elé kitűzni, hisz a régiek már nem is annyira aktuálisak.

Ikrek
05.22 – 06.21
Fogékony minden újra, ez különösen a tanulásban lehet nagy segítség. Most élvezi, hogy új dolgokat sajátíthat el és örömmel tölti el, hogy a szelleme elé kihívásokat állíthat. Ez természetesen a munkájára is hatást gyakorol, ami nem maradhat észrevétlen, elismerést vált ki a környezetében élőkből. De ez a tudásszomj nem csak a szakmai életében mutatkozik, minden más területen is keresi a friss információkat, legyen annak intellektuális, vagy spirituális vonzata.

Rák
06.22 – 07.22
Összhangba kerül végre önmagával. Ez a környezetében élők számára abban nyilvánul meg, hogy szívesen ad tanácsokat és segít, ha megkeresik. A magánéletére is pozitív hatást gyakorol ez a kiegyensúlyozottság és nyugalom, amely most árad Önből. De ügyeljen arra, hogy a mérleg egyensúlyban maradjon, mert csak úgy lehetnek a barátságai tartósak, ha ugyanannyit kap, amennyit ad. És hogy mindezt meg is őrizhesse, foglalkozzon kicsit önmagával. Ehhez kiváló eszköz lehet a meditáció.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ismét megtalálja a belső egyensúlyát, összhangba kerül önmagával. Mind a hivatali, mind a magánéletében képes harmóniát teremteni maga körül. Mindezt a kisugárzásának köszönheti, mely elsősorban abból táplálkozik, hogy partnerével és családjával meghitt a kapcsolata. Törekedjék arra, hogy ezt a békét hosszú ideig meg tudja őrizni és feltöltődjék élményekkel azokra az időkre, amikor ismét keresnie kell a saját útját.

Szűz
08.24 – 09.23
A problémák és a mindennapi kellemetlenségekből épült hegy nem tűnik kisebbnek. Ne veszítse el a kitartását és kísérelje meg, hogy ismét meglássa az igazán fontos gondokat, ellenkező esetben komoly nehézségekbe ütközhet. Rangsorolja újra a terveit, találja meg azokat a célokat, melyeket még mindig el kíván érni, a kevésbé fontosakat vesse el. Amennyiben ez sikerül, az út is szinte magától megnyílik Ön előtt.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ma hajlamos bizonyos problémák felett átlépni csak azért, hogy a külvilág szemében megőrizze a nyugodt ember benyomását. Ennek érdekében kerül minden konfliktust, az ezzel a veszéllyel járó beszélgetéseket gyorsan rövidre zárja. Sokkal célravezetőbb lenne, a kellemetlenségeket a nevükön nevezni, mint a szőnyeg alá seperni. Keressen a partnereivel, társaival közös nevezőt és annak mentén oldják meg a gondokat.

Skorpió
10.24 – 11.22
Szembesülnie kell a ténnyel, hogy az Ön befolyásának is vannak határai. A mai nap második felében a saját bőrén tapasztalja meg, hogy bizony a világ összes hatalma nem az Ön kezében lapul, bizonyos kérdésekben nem juttathatja érvényre az akaratát, hiábavaló minden küzdelem. Emiatt ne lógassa a fejét, bizony néha nem árt, ha kirángatják Önt az álomvilágából és arra kényszerítik, vegye észre a környezetében élők igényeit is.

Nyilas
11.23 – 12.21
A nap folyamán minden a megszokott menetben folyik, ám otthonában meglepetés várja. Hogy a partnere révén a mennyben vagy a pokolban találja magát pusztán az Ön megértésén fog múlni. Mivel az utóbbi időben számos új emberrel került kapcsolatba, komoly féltékenységet ébresztett kedvesében. Ha képes türelemmel és megértéssel végighallgatni a problémáját és a kételyeit eloszlatni, megalapozza a hosszú távú boldogságukat. Amennyiben a kitörésére Ön is ingerülten reagál, nem kizárt a szakítás sem.

Bak
12.22 – 01.20
Az érzelmek irányítják a mai napját. Egy új ismeretség gazdag élmények forrása lehet, amennyiben nyíltan és őszintén, minden érdek nélkül vág bele a kapcsolatba. A kezdődő barátság elnyomott érzéseket hoz felszínre. Régen beszélgetett már valakivel igazán felszabadultan szenvedélyről, másoktól való függésről, vagy az elválás okozta fájdalmakról, de most erre lehetősége nyílik. Ha képes kibeszélni magából a régi sebeket, végre az érzelmi élete is új mederbe terelődhet.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Szeretné ezt a napot élvezni? Mi más lenne erre a válasz, mint egy igen. Nincs más dolga, mint a kötelezettségeit a lehető legkevesebb energiabefektetéssel letudni, hogy hazaérve is maradjon ereje arra, hogy egy régi álmát megvalósítsa, melyet eddig nem igazán vett komolyan. Vagy engedjen meg magának néhány önfeledt órát a partnerével, menjenek el kettesben kikapcsolódni. Remekül fogják érezni magukat, képesek lesznek önfeledten csak egymásra figyelni

Halak
02.20 – 03.20
A mai napon ne nyomja el az érzéseit és ne tartsa magában a véleményét. Mondja ki bátran azt, ami először az eszébe jut, ami a szívét nyomja. Különösen a délutáni és az esti órákban adjon hangot az érzelmeinek, még ha ez a partneréből meglepetést vált is ki. Ilyen nyíltan és őszintén már régen beszélgettek, de ezzel egyúttal új irányt is szabhatnak a kapcsolatuknak, melyben az érzések feltárása sokkal nagyobb szerephez jut.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. március 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
DEAC: nagy küzdelem után újabb hazai győzelem
Debrecen - Nagyon értékes győzelmet aratott utolsó hazai alapszakasz mérkőzésén a DEAC kosárlabdacsapata. Az [...] tovább »
DVSE: csak fellángolásokra futotta a Fradi ellen
Debrecen - Nem volt esélye a DVSE vízilabdacsapatának az FTC-Telekom ellen az OB I középszakaszának 5. [...] tovább »
„A múlt hetet el kell felejteni, az az előtti hetet is el kell felejteni, és a mostanit?”
Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 20. fordulójában négy meccset játszottak szombaton. tovább »
„Itt ha van egy harmadik félidő akkor sem rúgunk gólt”
Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 20. fordulójában három meccset játszottak szombaton. tovább »
„Amit az elmúlt időszakban felépítettünk a mai napon leromboltuk!”
Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 20. fordulójában négy meccset játszottak szombaton. tovább »
„Gyakorlatilag helyzet nélkül nyerték meg a meccset”
Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 20. fordulóját játszották szombaton. Megyénk csapatainak eredményei. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása