Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. február 23.

Napi horoszkóp – 2015. február 23.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
A céljai megvalósíthatatlanok, legalábbis jelenleg nem áll módjában. Éppen ezért ne is élje bele magát abba, hogy elindul egy olyan úton, amiről nem tudja, hova vezet. Egyenlőre csak olyan kérdésekkel foglalkozzon, melyek megoldása nem okoz komolyabb fejtörést, hisz nincs elég energiája a felmerülő nehézségek leküzdéséhez. Természetesen semmi oka az elkeseredésre, a vágyait nem kell elfelejtenie, csak elnapolnia.

Bika
04.21 – 05.21
Elégedetlenségét próbálja pótcselekvésekbe fojtani. A vásárlás, egy cukrászda süteménykészletének elpusztítása azonban nem fog megoldást nyújtani a gondokra. Érdemes lenne inkább egy kedves baráttal megbeszélni a problémákat, hisz hosszú távon csak így léphet tovább. Ha őszintén beszél a kételyeiről, bízhat abban, hogy akár saját maga ismeri fel az utat, amelyen el kell indulnia, de ehhez valóban arra van szüksége, hogy ne meneküljön a nehézségek elől.

Ikrek
05.22 – 06.21
Határozatlan és bizonytalan. Ha döntésre is jut egy kérdésben, képtelen megvédeni a véleményét. Ha teheti, kerülje inkább az embereket, mert könnyen az áldozatukká válhat. Kihasználhatják, hogy képtelen nemet mondani és olyan feladatokkal is megbízhatják, amelyek elvégzése meghaladná a képességeit vagy az erejét. Családi körben azonban végre elengedheti magát, ők ugyanis megérzik Önön a kimerültséget, biztonságos légkört teremtenek.

Rák
06.22 – 07.22
Figyelmetlen és könnyelmű. Képtelen arra összpontosítani, amivel éppen foglalkozik, ilyenkor hajlamos hibázni. Elég egy apró zavaró jel a környezetéből, hogy elfelejtse, mit is csinál éppen és új feladatba kezd. Ennek köszönheti, hogy egyre csak gyűlnek az elintézendő dolgai és kisebb káoszt teremt maga körül. Iktasson be egy kis szünetet, ezalatt rendezze a gondolatait és egy gyors haditerv kidolgozásával végül zárjon le minden folyamatban lévő ügyet.

Oroszlán
07.23 – 08.23
A mai nap nem alkalmas arra, hogy tisztázza a nézeteltéréseket. Hajlamos lehet ugyanis túl kendőzetlenül hangot adni a véleményének, éles szavaival megbántani a másik felet. Ha vitába keveredik, próbáljon meg mihamarabb menekülni a helyzetből, ne engedje, hogy az indulatai magukkal ragadják. Kerülje az embereket, inkább olyan feladatokat vállaljon, amelyekkel egyedül is képes elvégezni, megoldani.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Olyan vágyak támadnak Önben, amelyek elérhetetlenek. Ezt Ön is tudja, mégsem képes szabadulni a gondolattól, hogy meg kell szereznie. Ne legyen könnyelmű, hisz ezzel az anyagi biztonságát tenné kockára. A kockázat, amit vállalni készül, túl nagy ahhoz képest, amit a beteljesülés feletti öröm okozhat. Ha Ön ezt nem így látja, beszéljen erről barátokkal, családtagokkal, ők képesek ugyanis tisztán felmérni a helyzetet.

Mérleg
09.24 – 10.23
Kezében tartja az irányítást és ha úgy érzi, leküzdhetetlen akadályokba ütközik, a véletlen siet a segítségére. Ne legyen azonban könnyelmű, fogadja el, ha segítséget kínálnak. A siker reményében ugyanis hajlamos lehet túlbecsülni a képességeit és olyan területekre is tévedni, ahol nincs kellő tapasztalata a felmerülő nehézségek leküzdéséhez. Ilyenkor jöhet jól, ha olyan emberek állnak a háta mögött, akik tudják a megoldást.

Skorpió
10.24 – 11.22
Tisztában van a korlátaival, ennek is köszönheti, hogy helyesen osztja be az erejét. Minden kötelezettségével képes megbirkózni, ez elégedettséggel tölti el. Kisugárzásának köszönhetően olyan emberekkel kerül kapcsolatba, akik eddig is Ön körül tevékenykedtek, de valamiért képtelenek voltak megtalálni a közös hangot. Most azonban nyitott Ön is az újra és képes figyelmesen meghallgatni a másik felet, felismerni a mondandójában a fontos információkat.

Nyilas
11.23 – 12.21
Remek hangulatban ébred, képes az elképzeléseit egyértelműen megfogalmazni. Ennek köszönheti, hogy a tervei megvalósításához partnereket talál, csapatban pedig gyorsabban halad a munka. Új utakat keres, amelyek ugyan ismeretlenek, mégsem ijed meg a kihívásoktól. Mérje fel azonban a lehetőségeit, ugyanis a túlzott merészség jelen esetben olyan területekre is csábíthatja, ahol képtelen lesz helyt állni.

Bak
12.22 – 01.20
A bolhából is elefántot csinál, ezzel azonban elriasztja azokat, akik segíthetnének Önnek. A problémákat súlyuknak megfelelően kezelje, ne túlozza el a következményeket. A megoldást keresse, ne a felelősöket, már csak azért is, mivel a gondok egy jelentős részét Ön okozta. Nem hallgatott a tanácsokra, mert úgy gondolta, Ön jobban tudja. Most már azonban kár emiatt bánkódnia, hisz vissza nem forgathatja az időt, tekintsen előre.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Kimerült és ingerült. Ez nem túl szerencsés párosítás, nem csoda, ha őrületbe kergeti a környezetében élőket. Kapkodva fog bele a teendőibe és ennek köszönhetően egyre nagyobb káosz alakul ki Ön körül. Segíteni azonban képtelenség Önnek, hisz mindenkiben csak a hibát keresi, ráadásul még ott is hátsó szándékot vél felfedezni, ahonnan tényleg csak jót kínálnak. Próbáljon mielőbb végezni a kötelezettségeivel és visszavonulni az otthonába.

Halak
02.20 – 03.20
Hajlamos lehet elcsábulni és könnyelműsködni. Ezért inkább ne maradjon egyedül, különösen olyan tevékenységekhez keressen partnert, ahol pénzt kell kiadni. A hirtelen támadt vágyak valamilyen hiányt próbálnának elfedni, így azonban csak pillanatnyi lehet a boldogsága. Ha módjában áll, inkább próbálja meg megkeresni önmagában az elégedetlensége forrását, hisz hosszabb távon ez jelentheti a megoldást.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. november 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 09.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Nyíregyházi KC – Megszerezték idénybeli első hazai győzelmüket
Nyíregyháza - Pénteken a bajnokság 8. fordulójában a Kecskemétet fogadta a Nyíregyházi KC NB I B-s csapata. A [...] tovább »
Fogasy: Nehéz feladat volt
Az abszolút kilencedik helyen végzett Fogasy Gergely és Berendi Dávid a jövőévi magyar Európa-bajnoki futam [...] tovább »
Harminchárom éves volt a szkanderes
Ukrajna - Harminchárom esztendősen, autóbalesetben életét vesztette Andrij Puskar 14-szeres világbajnok ukrán [...] tovább »
Két válogatott kézilabdázó is szerződést hosszabbított Érden
Érd - Janurik Kinga és Katarina Krpez Slezak is szerződést hosszabbított az Érd HC női kézilabdaklubbal. tovább »
Magyar-finn – Pátkai visszatért a klubjához
Budapest - Pátkai Máté visszatért klubjához, mivel sárga lapos eltiltása miatt nem léphet pályára vasárnap a [...] tovább »
Nem pomponrázással világbajnok
Nyíregyháza - A 23 éves nyíregyházi lány a magyar egyetemi cheerleader-válogatottal lett a világ legjobbja. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása