Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. február 21.

Napi horoszkóp – 2015. február 21.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Igazán nem kellene mindenbe beleütnie az orrát, mert még olyasmire bukkanhat, amiről jobb volna nem is tudni. A család életében egy olyan fekete folt van, amelyet igyekezett mindenki mélyen eltemetni magában, de Ön mégis megkavarta az állóvizet. Innentől azonban számolnia kell a következményekkel, amelyek akár helyrehozhatatlanok is lehetnek. Ugye mennyivel jobb lett volna csendben maradni?

Bika
04.21 – 05.21
Mozgalmas napra számíthat, de Önt pontosan az ilyen eseménydús órák éltetik. Ön ugyanis szereti a sok elintéznivalót, ha nem kell ölbe tett kézzel ülnie. Na, ha máskor nem, hát most ebben biztosan része lesz. Azért próbálja meg már a reggeli mellett rendszerezni teendőit, és az sem lenne baj, ha némi segítséget is elfogadna. Attól még Öné lesz a dicsőség, nem kell átengednie másnak.

Ikrek
05.22 – 06.21
Egy biztos: ma sajnos nem üldözi a szerencse! Sőt, ellenkezőleg. Rengeteg kellemetlenség éri ezen a napon. Energiájának egy részét arra kell pazarolnia, hogy ezek következményeit valahogyan orvosolja, a mások által vétett hibákat helyrehozza. Bosszúsága ellenére legyen nagyon óvatos, nehogy baleset legyen belőle. Próbáljon meg nyugodt maradni, bármi történjék is. Gondoljon arra, ami majd az út végén vár Önre.

Rák
06.22 – 07.22
Hogy ez a nap kedve szerint alakuljon, az jobbára kizárólag Öntől függ. Ha elég erőt érez magában ahhoz, hogy új dologba kezdjen, tegye azt, és fogjon neki teljes lendülettel! Ha viszont úgy dönt, hogy inkább befejezetlen munkáival foglalkozik, vesse bele magát azokba és nyúljon úgy hozzájuk, mintha csak most kezdené el. Ha nem azon töpreng, eddig mit és hogyan csinált, új színben fog a probléma feltűnni és könnyebben talál megoldást is.


Önnek mi a csillagjegye?

View Results

Loading ... Loading ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Hatalmas kerülőutat tesz meg, de célhoz ér. Néhány jel azt mutatja, hogy mindez nem is volt teljesen hasztalan. Egy régi tévedésről kiderül, hogy ez volt az egyetlen helyes döntés. Ez a felismerés ráadásul számos más megfigyelésének is új értelmet ad. A mai nap alkalmat ad arra, hogy ezeket a gondolatokat rendezze magában, levonja a megfelelő tanulságokat és bár ennek következtében régi feszültségek kerülnek felszínre, de megnyugtatóan rendezi is azokat.

Szűz
08.24 – 09.23
Pihentető ez a nap, még akkor is, ha rengeteg elvégzendő feladat várja. Okosan tette, hogy nem ment bele abba a szócsatába, amit a családja provokált Jobb is, ha inkább a barátok hívó szavát hallja meg. Annál is inkább, mert az esti kikapcsolódás valami egészen különleges és izgató élményt sejtet. Igyekezzen délután pihenni egy kicsit, hogy sokáig élvezni tudja ezt a feledhetetlen szórakozást és társaságot.

Mérleg
09.24 – 10.23
Bár úgy érzi, felkészült és képes lesz a kihívásokkal megbirkózni, mégis figyeljen arra, ne vállalja túl magát. Hamar elfogy az energiája, ha olyan feladatokra pazarolja, amelyekre nem elég felkészült. Ha túl magabiztos és nem kér segítséget, hibázhat, a helyrehozatala pedig végképp meghaladják a lehetőségeit. Mérje fel helyesen a viszonyokat és tudjon nemet mondani az igazán remeknek tűnő ajánlatra is, ha egy cseppnyi kételye támad.

Skorpió
10.24 – 11.22
Nagy a feszültség Ön körül, amit elsősorban saját magának köszönhet. Hajlamos lehet a bolhából is elefántot csinálni, ha ellentmondanak Önnek. Képes felhánytorgatni a múltat, pedig már fátylat borítottak rá. Talán csak ürügyet keresett arra, hogy ismét előhozakodjon a témával, mert annak idején mégsem sikerült a szívéből kihúzni a tüskét. Ha már így alakult, akkor most ne végezzen fél munkát, addig ne nyugodjon, amíg valóban ki nem beszéli magából mindazt, ami bántja.

Nyilas
11.23 – 12.21
Hajlamos lehet arra, hogy elhamarkodottan ítélkezzen, hiányos információk birtokában is azt gondolja, minden alapja megvan arra, hogy olyan döntéseket hozzon, melyek ráadásul mások életére is befolyással vannak. Legyen megfontolt, mert a könnyelműsége miatt komoly árat kell fizetnie a későbbiekben. Ha teheti, kerülje el az olyan helyzeteket, ahol véleményt kell nyilvánítania, ha pedig ez mégsem lehetséges, előtte tájékozódjon.

Bak
12.22 – 01.20
Érdemes elgondolkodnia azon, valóban csak az Ön akarata juthat érvényre. Mások véleményét meg sem hallgatva, faltörő kos módjára halad előre, így észre sem veszi, hogy rossz úton halad. Mire erre ráébred, már mindenki elhagyta, egyedül kellene helyrehozni azokat a hibákat, melyeket elkövetett. Nem éppen egyszerű, ami Önre vár, de nem is lehetetlen. Csak most előbb gondolkodjon és utána cselekedjen.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Bizonytalanság lesz úrrá Önön, ilyenkor az érzelmei arra törekednek, hogy átvegyék Ön felett az uralmat. Kiszámíthatatlanok a reakciói, elég egy apró szikra és máris felrobban az Önben tomboló feszültség. Olyan embereket is megbánt, akik közel állnak Önhöz. De képes belekötni idegenekbe is csak azért, mert a véletlen az útjába sodorta. Elesik lehetőségektől a hirtelen feltámadó viharok miatt, egy bocsánatkéréssel ezt már nem fogja tudni helyrehozni.

Halak
02.20 – 03.20
Legszívesebben kimenekülne a világból és csak magával foglalkozna, azonban erre nemhogy nincs lehetősége, ráadásul emberek között kell tevékenykednie. Nehezen képes máshoz alkalmazkodni, hisz még saját magával sincs megelégedve, így aztán folyamatosan vitákba keveredik, feszültség támad Ön körül. Ne akarja átvenni a vezetést, hagyja magát sodorni az árral, ha már nem szabadulhat meg a kötöttségeitől.

Címkék: ,


További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
A miskolci dzsúdós Gercsák Szabina Szentpétervárott tartja a zárórát
Miskolc - Oroszországban fejezi be az idei esztendőt a Miskolci Judo Club kiválósága. tovább »
Minden aranyat elhoztak a debreceni tornászlányok
Debrecen - Szenzációs sikereket értek el a Kossuth Gyakorló és a Refi tornászai hétvégén a Budapesten [...] tovább »
DVTK: A rövidpályás gyorskorcsolya és a női hoki is családtag lett
Miskolc - Újabb két sportággal bővült a Diósgyőri VTK, de ez még nem a vége. tovább »
MEAFC: “Szégyen volt ez a teljesítmény”
Miskolc - A férfi kosárlabda NB I/B Piros csoportjának 11. fordulójában a Budapesti Honvéd SE együttesét fogadta [...] tovább »
A válogatottakban is számolnak vele
Nyíregyháza - A nyíregyházi tollaslabdázó, Szentpáli Marcell a nemzetközi versenyeken is egyre eredményesebb. tovább »
Phjongcshang 2018 – Nagy Konrád két távon indulhat
Budapest/Lausanne - A gyorskorcsolyázó Nagy Konrád két távon, 1000 és 1500 méteren indulhat a februári, [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása