Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. december 30.

Napi horoszkóp – 2015. december 30.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos
03.21 – 04.20
Forr Ön körül a levegő és ezt elsősorban annak köszönheti, hogy feszült és ez az idegessége a környezetében élőkre is átragad. Ne kezdeményezzen vitákat, mert abból most nem kerülhet ki győztesen. Képtelen ugyanis érvelni, átgondolni a szavait, egyszerűen csak kiszaladnak a szavak a száján, azt sem nézve, hogy ezzel a másik felet megbánthatja. Amilyen gyorsan teheti, meneküljön az emberek közül és kerüljön ágyba.

Bika
04.21 – 05.21
Legyen Ön az, aki nagyvonalúan enged, ha vitára kerül sor. Hisz a nézetbeli különbségek nem áthidalhatatlanok, csak a keresett megoldásokban mutatkozik eltérés. Legyen úgy, ahogyan a másik fél szeretné, hiszen a végeredmény ugyanaz. A siker pedig mindenért kárpótlást nyújt, hiszen egy olyan régi vágya válhat valóra, melyet már a következő évi fogadalmai között emlegetett. Azzal, hogy engedett, méltán érezheti sajátjának is az elérteket.

Ikrek
05.22 – 06.21
Mintha légüres térbe került volna, annyira egyedül érzi magát. Hiába fordul bármilyen kérdéssel, kéréssel segítségért, csak elutasításban van része. Nehezen viseli az elutasítást, de nem szabad személyes sértésnek vennie. Keressen olyan feladatokat, melyekkel egyedül is képes megbirkózni, így elterelheti figyelmét arról, hogy magára maradt. Szerettei körében kárpótlást nyerhet, hiszen ott számítanak Önre és a véleményét kérik egy fontos kérdésben.

Rák
06.22 – 07.22
Hallgassa meg a környezetében élők véleményét is, hiszen nem tud minden körülményt számba venni. Akik tanácsokkal látnák el, teszik ezt őszintén, minden hátsó szándék nélkül. Ön azonban valami ok folytán bizalmatlan, de ennek okát nem tudná szavakba önteni. Ha képtelen felülemelkedni ezen az érzésen, inkább vonuljon vissza, engedje, hogy mások irányítsák a mai napját, ne akarja a saját terveit valóra váltani.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Telve ötletekkel és tettvággyal ébred, ennek köszönhetően a mai nap szinte meg sem áll. Hajtja a lendület, így az akadályokat észrevétlenül veszi, de közben elsodor olyan embereket is, akik figyelmeztetni szeretnék, túl gyors ez a tempó. Hallja meg a környezetében élők hangját, mert ha így halad, a nap végére egyedül marad. Márpedig most semmi sem fontosabb az Ön számára, mint a siker és az elismerés, de ezt nem lesz kitől megkapni.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Képes kézben tartani a mai napi eseményeket, talán Ön az egyetlen, aki átlátja az egészet. Számos irigye támad, de ha Ön megértéssel fordul feléjük, hamar elejét veheti a vitáknak, elkergetheti azokat a viharfelhőket, melyek már napok óta egyébként is gyülekeztek Önök felett. A lendülete segíti abban, hogy az önértékelése egészséges és így képes kompromisszumokat is kötni, ami elősegíti a békés hangulatot.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ne bánja, ha kicsúszik a kezéből az irányítás, így legalább lazíthat egy kicsit. Hiszen nem terheli felelősség, csak teszi, amit mások mondanak, javasolnak. Ha ezzel még eredményeket is képes felmutatni, végképp elszáll minden bánata és ismét erőre kap. De akkor se keseredjen el, ha végül ugyan fáradtan, de sikerek nélkül tér majd nyugovóra, hiszen ez a nap se volt haszontalan. Bebizonyította, hogy remek csapatjátékos, ez a későbbiekben még hasznára válhat.

Skorpió
10.24 – 11.22
Szellemileg friss, azonban a fizikai állapota közel sincs csúcsformában. Éppen ezért elsősorban olyan kihívásokat keressen, melyek nem igényelnek komolyabb erőfeszítést, de bátran vágjon bele szervezési munkákba vagy vegye a kezébe az irányítást. Mások munkájának összehangolása remekül megy, így végül reménykedhet abban, hogy képes lesz eredményeket felmutatni a nap végén. Ne feledkezzen meg azokról, akik Önnek tartottak, a köszönöm szó remek befektetés lehet a jövőjébe.

Nyilas
11.23 – 12.21
Szeretne mindenáron a középpontba kerülni, és ha ehhez másokon kell átgázolnia, az sem zavarja. Ez azonban igencsak rövid távú szemlélet, hiszen így olyan embereket bánthat meg, akikre eddig számíthatott. Ne úgy akarja elérni a céljait, hogy közben másokra nincs tekintettel, inkább próbálja meg a tekintélyét példamutatással megteremteni. Ha például készen áll arra, hogy a véleményét módosítsa, mert meghallgatja a többieket, máris sokat tesz a siker érdekében.

Bak
12.22 – 01.20
Hiába próbálna menekülni a felelősség elől, ezt a mai napon nem teheti meg. Várják az iránymutatást, a határozottsága és az önfegyelme azonban segítségére lehet abban, hogy végül elérje a kívánt eredményeket. Hallgassa meg a környezetében élőket is, mérlegeljen, és ezek után hozza meg a döntéseit. Mivel így nem csak az Ön akarata érvényesül, könnyedén talál segítséget is végül a kötelezettségei elvégzéséhez.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Tisztában van azzal, mi mindent kell még a mai napon elvégeznie, de hiányzik Önből az akarat és az elszántság, márpedig ezek nélkül nehezen fog tudni előrejutni. Próbálhat segítséget kérni, de ez is kevés lesz ahhoz, hogy valóban minden kérdést lezárjon. Bár időveszteségnek tűnhet, mégis tartson rövidebb szüneteket, amikor a fejét kiszellőzteti és pár percre feledni tudja a kötelezettségeit.

Halak
02.20 – 03.20
Bizalmatlan a környezetében élőkkel szemben, de még a szerettei körében sem érzi biztonságban magát. Mintha valamit titkolnának vagy szervezkednének Ön ellen. Képtelen ettől a gondolattól szabadulni és ennek szellemében ítél meg minden közeledési szándékot. Ha nem tudja megfejteni, miből ered ez az érzés, könnyen megmérgezheti a légkört maga körül és komoly viták kiváltója lehet, márpedig komoly oka nem lehet az üldözési mániájának.


hiba beküldéseTovábbi hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. július 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Labdarúgó NB I – Magabiztos hazai győzelemmel kezdett a Ferencváros
Budapest/Miskolc - A legutóbb ezüstérmes Ferencváros a vendég Diósgyőr 4-1-es legyőzésével rajtolt vasárnap a [...] tovább »
Sportközgazdász: Cristiano Ronaldo marketingértéke nagyobb, mint bármely más futballistáé
Budapest - A 33 éves portugál labdarúgó, Cristiano Ronaldo hozzáadott marketingértéke lényegesen nagyobb, mint [...] tovább »
Öttusa Eb – Ezüstérmes Marosi és a férfi csapat
Székesfehérvár - Ezüstérmet nyert Marosi Ádám a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság vasárnapi [...] tovább »
Véget ért a sóstói Fatum Property Kupa
Nyíregyháza - Vasárnap befejeződött a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt.–Nyíregyházi Sportcentrum Strandfoci [...] tovább »
Szeretné megvédeni bajnoki címét a Szeged kézilabdacsapata
Szeged - Szeretné megvédeni a kézilabda NB I-ben kiharcolt bajnoki címét a MOL-Pick Szeged, amely hat játékost [...] tovább »
Öttusa Eb – Vörös Zsuzsanna: szinte az egész szakosztály benne van a szervezésben
Székesfehérvár - Jelentős részt vállal a székesfehérvári öttusa Európa-bajnokság szervezéséből az [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása