Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. augusztus 4.

Napi horoszkóp – 2015. augusztus 4.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Olyan oldaláról mutatkozik be, amely még Ön előtt is rejtve volt. Nem is gondolta volna, hogy erre képes lehet, most mégis könnyedén tesz eleget a kihívásnak. Hogy eddig hol volt ez a képessége és honnan merített erőt, még Ön sem tudja, de az esti órákban érdemes lesz ezen is elgondolkodnia. A meditáció, jóga segítségére lehet abban, hogy jobban megismerje önmagát és felszínre hozza eddig ki nem aknázott energiáit.

Bika
04.21 – 05.21
Átengedi az irányítást az érzelmeinek, a következményekkel nem is számol. Képtelen belegondolni abba, hogy józan ésszel még véletlenül sem hozna ilyen döntéseket, egyszerűen csak követi a szíve hangját. Ennek köszönhetően a feje tetejére áll a világ Ön körül, hisz ezzel a lépésével teljesen összezavarja a környezetében élőket. Nem lenne ez olyan nagy gond, ha nem olyan kérdések merültek volna fel, amelyek hosszabb távon is befolyásolják az életét.

Ikrek
05.22 – 06.21
Izzik Ön körül a levegő és ez sajnos azt jelenti, bárhol is jelenik meg, pillanatok alatt feszültség támad. Ha képes kordában tartani az érzelmeit, akkor megfékezheti a hangulatot is, de ha szabadjára engedi mindazt, ami Önben rejtezik, komoly viták, veszekedések kiindulópontjává válik. Vannak olyan napok, amikor jobb elkerülni az emberek társaságát, ez a mai ilyen. Elfogadásra csak a legszűkebb családi körben számíthat.

Rák
06.22 – 07.22
Ön lehet a húzóereje minden olyan ügynek, amellyel képes azonosulni. Ha egyetért vele, tűzön-vízen át küzd érte, addig nem nyugszik, míg sikerre nem viszi. Minden energiáját abba fekteti, hogy megoldást találjon. A lelkesedése irigylésre méltó, de még így sem szabad megfeledkeznie az egyéb kötelezettségeiről. Ahogy azt sem várhatja el, hogy a családja megértéssel fogadja, a háttérbe szorultak.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Úgy fest, nem tud hibázni. Szerencsés csillagzat alatt született – mondják mások, de Ön tudja, hogy mindent megtett annak érdekében, hogy a mai napon már csak kisebb kiigazításokat kelljen tennie és több ügyét is sikeresen lezárjon. Így viszont azt a benyomást kelti, hogy amihez nyúl, arannyá válik és ezzel bizony az irigyei számát is megsokszorozza. Családi körben élvezheti igazán önfeledten a sikereket, hisz ők látták, mennyi munka előzte meg a mai napi eredményeket.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szűz
08.24 – 09.23
Ne hajszolja a sikert, a megfelelő pillanatban lesz a megfelelő helyen ahhoz, hogy elégedetten zárhassa a napot. Nem kell mindenáron Önnek a középpontban lenni ahhoz, hogy észrevegyék. A háttérből is tudja úgy irányítani az eseményeket, ahogyan az Önnek a legmegfelelőbb. Csak várjon nyugodtan, türelmesen, a befektetett munka gyümölcse be fog érni. És ha végre felér a csúcsra, ne feledkezzen meg azokról, akiknek mindezt köszönheti.

Mérleg
09.24 – 10.23
Hajlamos lehet felelőtlenül költekezni, pedig ez nem segít helyreállítani a lelki békéjét. Sokkal inkább szüksége lenne egy beszélgetésre, mint új ruhára. Ha úgy érzi, a partnerének nem tudná őszintén elmondani a gondját, hívja fel azt a barátját, akivel évek óta megosztja problémáit. Ő segítségére lehet abban, hogy a holtponton átlendüljön és ezután már valóban azzal tudja tisztázni a kérdést, akit az ténylegesen érint.

Skorpió
10.24 – 11.22
Hajlamos lehet arra, hogy külsőségek alapján ítélkezzen. Ez különösen akkor vezetheti tévútra, ha új ismeretségek lépnének az életébe, de elhamarkodottan alkot magában véleményt. Adjon esélyt mindenkinek, akivel most találkozik, szánjon időt arra, hogy alaposabban megismeri. Meglepődve tapasztalja, hogy az első benyomások mennyire csalókák lehetnek. Emberi sorsok felett nem lehet néhány másodperc alatt ítéletet alkotni.

Nyilas
11.23 – 12.21
Ne engedje, hogy apróságok elrontsák a kedvét. Képes olyan dolgokon felidegesíteni magát, amin más napokon egyszerűen átlép. Most azonban megmagyarázhatatlan okból felnagyítja a problémát és képtelen addig továbblépni, amíg meg nem keresi a felelőst és számon nem kérheti. Ezzel azonban elpazarolja az energiáját és olyan fontos dolgokat nem vesz észre, amelyek viszont valóban megoldásra várnának.

Bak
12.22 – 01.20
Könnyedén megy a munka, nem csoda, hisz segítséget kap. Ennek köszönhetően már kora délutánra végez mindazzal, amit a mai napra betervezett. Így marad ideje végre a családra, barátokra. Pihenjen, kapcsolódjon ki. Keressen olyan programot, amelyen valamennyien jól érezhetik magukat, a közös élmények elmélyítik a kötelékeket. Az esti órákban találjon módot arra, hogy a partnerével kettesben lehessenek.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Különösen azért kedvelik a barátai, mert kiáll mellettük még akkor is, ha nem ért velük együtt. Most is azért fordul Önhöz az egyik, hogy megerősítse a hitében. Négyszemközt elismeri, hogy Ön másképp gondolná helyesnek, mégis teljes vállszélességgel védi őt a külvilággal szemben. Egy-egy ilyen eset kapcsán aztán komoly lelki utat jár be, hisz belső világa tiltakozik az ellen, amit tesz.

Halak
02.20 – 03.20
Csak annyi munkát végezzen el, amennyit feltétlenül szükséges, minden más ráér még. Sokkal fontosabb lenne nagyobb figyelmet fordítani a családjára, mert az egyensúly kezd felborulni. A béke csak látszólagos, komoly érzelmi viharok dúlnak a háttérben. Jó lenne, ha még nyugodt körülmények között tudnák tisztázni, mert ha már robban a bomba, akkor már csak a számonkérés és a kiabálás marad.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. február 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Korábbi elsők ismét befutottak
Miskolc - Az Év sportolója 2018 díjátadót kedden tartottuk az Észak-Magyarország székházában. tovább »
Négy év után visszatér Niksa Dobud olimpiai bajnok vízilabdázó
Recco/Budapest - Négy év után visszatér Niksa Dobud, a horvátok olimpiai bajnok vízilabdázója, aki az [...] tovább »
Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Jutalmaztuk a legkiválóbbakat
Miskolc - A székházunkban tartott egyórás gálán sportolókat és csapatokat részesítettünk elismerésben. tovább »
Borsod-Abaúj-Zemplén megye Év sportolója 2018 – Megtartottuk a díjátadót
Miskolc - Mindenki nagy izgalommal várta a díjkiosztót: drukkoltak a szervezők és a meghívottak is. tovább »
Pénteken ismét Magyar Parasport Napja, országszerte Lélekmozgató
Budapest - Pénteken második alkalommal ünneplik meg a Magyar Parasport Napját, amelynek keretében idén is [...] tovább »
Nyíregyházi Kosársuli – Sokat jelenthet a végelszámolásnál
Nyíregyháza - A Nyíregyházi Kosársuli felnőttcsapata győzött, a junior megőrizte az első helyét. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása