Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. április 17.

Napi horoszkóp – 2015. április 17.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Ez a nap az Öné. Nem csak azért, mert minden az elképzelései szerint alakulnak, hanem azért, mert ezek a tervek egyúttal megegyeznek a környezetében élőkével is. Így együtt tevékenykednek, amely valódi boldogsággal tölti el. A hangulata kiváló, a közérzete sem hagy kivetnivalót. Őrizze meg ezt az esti órákra is. Ha pedig lehetősége nyílik kimozdulni, ne habozzon, remekül érezheti magát akár nagyobb társaságban, akár egy kulturális eseményen.

Bika
04.21 – 05.20
A kozmikus sugárzások gondoskodnak arról, hogy ma se unatkozzon. Nem szabad engednie, hogy az izgalom a hatalmába kerítse. Tervezze meg a napját és haladjon a kitűzött úton, ne térjen le róla. Kedvezőnek ígérkező ajánlatokra a mai napon ne adjon választ, mert hajlamos lehet a buktatókat figyelmen kívül hagyva dönteni. Otthonában teremtsen romantikus hangulatot, partnere meghálálja a figyelmességét.

Ikrek
05.21 – 06.21
A mai napon különösen érzékenyen reagál a külvilág hatásaira. Ez hasznára lehet, ha szociális illetve művészi területeken tevékenykedik. Azonban anyagi, pénzügyi kérdésekben szükség van a meggondoltságára is, így ezekben a kérdésekben halassza el a döntést későbbre. Egy új ismeretség is kilátásban van, bár a kapcsolatuk nem indul szerencsésen. Túl rámenősnek érzi a közeledését, de sikerül udvariasan megtartania a távolságot.

Rák
06.22 – 07.22
Ki korán kel, aranyat lel. Ez az egy vigasztalja abban, hogy képtelen volt kialudni magát., már az első madárcsicsergések kiverték a szeméből az álmot. A délelőtti órák valóban hatékonyan, hasznosan telnek, azonban délutánra alábbhagy a lendülete. Éppen ezért a döntéseket igyekezzen még a korai órákban meghozni és ha teheti, a délutáni órákban engedélyezzen magának kimenőt, sétálgasson vagy pihenjen otthonában.

Oroszlán
07.23 – 08.22
A hangulata csapnivaló, így jobban teszi, ha csak arra figyel a mai napon, hogy sikeresen túlélje. Hajlamos lehet a családtagjai érzéseit mélyen megsérteni, ezért kerülje a velük való beszélgetéseket, inkább vonuljon vissza egy jó könyv társaságában. Mivel igazán komoly problémák most nem nyomasztják a családi légkört, engedélyezhet magának egy lazább napot, amikor csak a saját érdekeit tartja szem előtt.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Szűz
08.23 – 09.22
Csak semmi idegeskedés. Bár nem alakulnak úgy a dolgok, ahogyan azt Ön szeretné, még nincs itt a világ vége. Szerencsére elmaradt munkák nem nyomasztják a lelkiismeretét, ezért aztán megengedheti magának azt is, hogy csak a legszükségesebb feladatait lássa el és már korán engedélyezze magának a pihenést, kikapcsolódást. Menjen el sétálni egy közeli parkba, üljön ki az udvarra, ha kiszellőzteti a fejét, sokkal szebb színben fogja látni a világot.

Mérleg
09.23 – 10.22
Nem érhet el mindent, amit szeretne, mivel akadályokat gördítenek Ön elé. Máskor mindezekre úgy tekint, mint leküzdendők, most azonban meghátrálásra késztetik. Hiányzik Önből a lelkesedés és a motiváció. Ne bosszankodjon ezen, szentelje ezt a napot arra, hogy felméri a gyengeségeit és megtervezi a további lépéseit. Kipihenten, felkészülten sokkal hamarabb és könnyebben ér el sikereket, amelyek aztán meghozzák a lelkesedését is.

Skorpió
10.23 – 11.21
Tele lelkesedéssel ébred és ez elkíséri végig a mai napján. Ilyen felfokozott állapotában azonban hajlamos arra, hogy elveszíti a türelmét és könnyen megbántja a környezetében élőket. Éppen ezért mielőtt mások szemére vetné, hogy nem állnak ki Ön mellett, gondolja át annak okait is. Könnyen lehet, olyan tempót diktál, mellyel már képtelenek lépést tartani, ezért ütközik folyamatosan akadályokba.

Nyilas
11.22 – 11.21
Hajlamos lesz arra, hogy a hangulata és ne a tények és érvek vezéreljék. Talán egy érzés nem hagyja nyugodni és motoszkál Önben oly erősen, hogy képtelen a józan eszére hallgatva cselekedni. Akár hallgathat is a megérzéseire, de fontos pénzügyi kérdésekben akkor ne hozzon döntést, mert itt könnyen becsaphatják. Például járjon utána az akciós ajánlatoknak vagy a kedvező vásárlási hiteleknek, mielőtt felelőtlenül kiköltekezne.

Bak
12.22 – 01.20
Úgy érzi, leginkább arra lenne szüksége, hogy kényeztessék. Ezt nehezen várhatja el a családtagoktól akkor, ha követelményként állítja eléjük. Első lépésként ne a betervezett feladatok felsorolásával kezdje a napot, inkább lepje meg Ön őket apró figyelmességgel és a mosolyával. Így máris nyert ügye van, ha a továbbiakban már csak semmittevéssel töltené az idejét, de közben szeretné, ha a házimunka se maradna el.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Nehezen lendül bele a munkába, ha tehetné, ki se bújna az ágyból. Kénytelen azonban, hisz halomban várják az elintézendő ügyek. Kérjen segítséget a környezetében élőktől, az ő lelkesedésük Önre is átragad és átlendíti a holtponton. Természetesen ne abban merüljön ki a kérés, hogy Ön végül nem tesz semmit, csak átadja a tennivalókat, mert ezzel ellenállást válthat ki. Mondjon le minden programot, vegyen egy forró fürdőt és bújjon korán az ágyba.

Halak
02.20 – 03.20
Könnyen befolyásolható, ami egyrészről nem hátrány, hisz ezzel elkerülhetőek veszekedések, de nem szerencsés, ha komoly kérdésekben kellene döntést hoznia. Képtelen ugyanis a körülményeket hideg fejjel mérlegelni, sokkal inkább hallgat a pillanatnyi megérzéseinek és a hallottakat sem értékeli, tényként fogadja el. Ha teheti, halasszon el minden döntést, most csak az információk begyűjtésével foglalkozzon.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
A Fradival játszottak 70 éves születésnapjukon Szirmabesenyőben
Szirmabesenyő - Emlékezetes rendezvényt tartottak vasárnap délután Szirmabesenyőben. tovább »
Ünnepnapi ajándékot kaptak Kisgyőrben
Kisgyőr - Augusztus 20. alkalmából műfüves pályát kaptak az ezerhatszáz lelkes Kisgyőr lakói. tovább »
Hazai vízben küzdenek a második fordulóért
Miskolc - A 39. héten öt vendéggárda érkezik a Kemény Dénes sportuszodába. tovább »
Futballsikereket ért el a DEAC az ünnepi hétvégén
Debrecen - Eredményes hétvégét zártak a Debrecen Egyetem labdarúgó-csapatai, a három mérkőzésen a [...] tovább »
Focikapus, majd edző lett az ötven éve az egri várat ostromló egykori janicsárból
Nyíregyháza - Kovács János is aktív részese volt az Egri csillagok 50 évvel ezelőtti forgatásának, és ott [...] tovább »
Birkózó-vb – Lőrincz Tamás is negyeddöntős
Párizs - A kötöttfogású Lőrincz Tamás (75 kg) követte a negyeddöntőbe öccsét, Viktort (85 kg) és Korpási [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása