Frissítve:

Napi horoszkóp – 2015. április 14.

Napi horoszkóp – 2015. április 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
A feszült hangulata sajnos a mai napra is rányomja a bélyegét. Több veszekedést provokál baráti, családi körben. Máskor Ön szokta a békét megteremteni, most éppen ellenkezőleg, ott is háborút szít, ahol eddig nyugalom honolt. Mindenki számára sokkal jobb lenne, ha egyedül töltené ezt a napot. Így lehetősége nyílik átgondolni a belső feszültségének okát, tisztázni önmagában, miért is gyötri az az érzés, hogy nem értik meg.

Bika
04.21 – 05.20
Vegyen erőt magán és üljön le a partnerével beszélgetni. Régóta nyomasztják a gondok, de eddig nem talált rá lehetőséget, hogy feltárja ezeket. Nem is lesz sosem alkalmas időpont, megfelelő helyszín, hacsak nem dolgozik ezen. Beleérző képességének köszönhetően a mai napon érthetően és megfelelő köntösben képes elmondani azokat a gondokat, melyek már régóta foglalkoztatják. Ha most nem lép, hosszú időre megmérgezi a kapcsolatukat.

Ikrek
05.21 – 06.21
A mai napon sajnos túlbecsüli az Önben buzgó energiát. A maga elé kitűzött célok igencsak távol állnak attól, amelyet képes ténylegesen elérni. Minderre kora délután már Ön is ráébred és csalódottság lesz úrrá Önön. Talán feledni kellene a még hátralévő feladatokat és inkább kimozdulni. Nem arról van szó, hogy csődöt mondott volna, pusztán elnapolja a teendőit és inkább a friss levegőn mozog egy kicsit, hogy feltöltse a belső raktárait.

Rák
06.22 – 07.22
A mai napot a nagyvonalúság jellemzi. Itt elsősorban ne anyagi, pénzügyi dolgokra gondoljon, sokkal inkább az érzelmi életére. Kész egyezségeket kötni a béke érdekében, nem fukarkodik a dicséretekkel, de képes az érzelmeit kimutatni akár testbeszéddel is. Mindez a légkörre, mely Önt körülveszi, pozitív hatással van és erősíti az összetartozás érzését családi körben is. Kiegyensúlyozottsága estig kitart, és sikerül a következő napokra is átmenekíteni.

Oroszlán
07.23 – 08.22
A belső kiegyensúlyozottság továbbra is sugárzik Önből. Ma azonban ezt a békét szeretné tágabb környezetében is kamatoztatni. Éppen ezért szívesen tevékenykedik nagyobb társaságban, még akkor is segítéségért fordul másokhoz, ha egyedül is képes lenne leküzdeni az akadályokat. A közösen elért eredmények feltöltik Önt és mindazokat, akik részesei lehettek a sikernek és mint a család összetartója kiválóan vizsgázik.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Szűz
08.23 – 09.22
Újabb és újabb lehetőségei nyílnak, hogy új embereket ismerjen meg. Magabiztosságának és kedvességének köszönhetően régi és új ismeretségei szívesen tartózkodnak Önnel. Jókedve ragadós, mosolyt csal a környezetében élők arcára. Nem kizárt, hogy valaki félreérti túlzott nyitottságát és többet remél egy egyszerű barátságnál. Adja egyértelműen tudtára, ha Ön nem egyedülálló, hogy valamit félreértett, de ha épp párt keres, tekintse lehetőségnek egy új kapcsolatra.

Mérleg
09.23 – 10.22
Olyan feladatokat vállaljon elsősorban, melyek nem teszik próbára a türelmét, nem igényelnek összpontosítást, hisz szinte rutinból képes megoldani. A hangulata kiszámíthatatlan, az egyik percben még önfeledten nevet egy tréfán, a következőben már ingerülten kapkod, megbánt másokat. Elsősorban emiatt nem számíthat mások segítségére és megértést se várjon , ha nem ad magyarázatot a viselkedésére.

Skorpió
10.23 – 11.21
Ahelyett, hogy másokra vetítené ki a belső békétlenségét, bizonytalanságát, inkább próbálja meg megkeresni a valódi okát. A mai viselkedésével ugyanis próbálna valamit leplezni, azonban ezzel csak azt éri el, hogy megbánt másokat és magára marad a problémáival. Keresse kedves barátai társaságát, akikkel őszintén, nyíltan beszélhet mindarról, ami foglalkoztatja és bár nehéz lesz megfogalmazni, végül sikerül szavakba önteni a gondokat.

Nyilas
11.22 – 11.21
Kimerült és ideges, és bármennyire próbál ezen úrrá lenni, képtelen beilleszkedni a társaságba. Ne küzdjön az érzései ellen, inkább vonuljon félre és kevesebbet vállalva, de azt egyedül megoldva terelje el a figyelmét az Önt felzaklató kérdésekről. A rutin feladatokkal úgy is képes megbirkózni, hogy nincs szüksége segítségre, így nem kell másokhoz alkalmazkodni. Családi körben végül megnyugodhat, lazíthat kicsit.

Bak
12.22 – 01.20
Minden nézeteltérést, ellentmondást személyes sértésnek él meg. Ezzel a hozzáállással azonban nehéz Önnel együttműködni, így ne csodálkozzon, ha egyedül kell megküzdenie a mai akadályokkal. Olyan feladatokkal töltse az idejét, melyek nem igénylik mások segítségét, nincs szükség arra, hogy külső támogatást kapjon. Érdemes azon elgondolkodnia, miért képtelen elfogadni a kritikát, hisz ez nem a magabiztosság, sokkal inkább a belső bizonytalanság jele.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Ez a nap nem az Öné. Folyamatosan félreértik, még a vicceit is sértésnek veszik. A legjobb az lesz, ha csendesen visszavonul a háttérbe, nem próbál meg mindenáron érvényesülni. Ha a véleményére kíváncsiak, számoljon el tízig, mielőtt bármit mondana és próbálja meg úgy megfogalmazni, hogy kerül minden személyeskedést és kizárólag tárgyilagosan, tényekkel igazolja közlendőjét. Még így is komoly sebeket ejthet a környezetében élőkön.

Halak
02.20 – 03.20
Emberek között kell helytállnia, ezért fontos, hogy képes legyen a saját igényeit háttérbe állítani és mások ügyeiért is szívvel-lélekkel küzdeni. Ez persze ne jelentse azt, hogy a véleményének nem ad hangot, azonban el kell fogadnia azt is, ha nem Önnek lesz igaza. Álljon be a sorba, ez a nap nem Önről szól. Az önzetlensége természetesen hosszú távon meghozza majd a gyümölcsét.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. március 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Tekintse meg nálunk, mit jósolnak a [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Tekintse meg nálunk, mit jósolnak a [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
DEAC: fontos meccs előtt a floorballosok
Debrecen - A tavasz legfontosabb rangadója vár szombaton a debreceni floorballcsapatra: az SZPK Komárom vendégei [...] tovább »
Győzelemmel búcsúztatnák Görbicz Anitát
Budapest, Debrecen - A debreceni Sirián Szederkével a soraiban csap össze Magyarország a hollandokkal. tovább »
Extra védelem; glóriát kapnak a pilóták
Gumifronton is lesz újdonság és nincs már cápauszony. tovább »
Alonso szerint jó úton halad a csapata
A Toro Rossót egyenesen a meglepetésgyanús formációk közé sorolják a szakértők. tovább »
Nagyon közel állt a sikerhez a DEAC
Debrecen - Óriási csatában, csak a végjátékban maradt alul a DEAC a listavezető Szolnoki Olaj KK ellen. A [...] tovább »
A tét: Hamilton vagy Vettel lesz az idén ötszörös bajnok?
Nehéz lenne elképzelni, hogy ne a Mercedes és a Ferrari küzdjön majd az elsőségért. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása