Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 25., csütörtök

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 25., csütörtök
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Nehéz nap vár Önre, ha magánéleti problémákkal küzd. Képtelen lesz ugyanis felülemelkedni a gondjain és a feladataira összpontosítani. Megoldásokat keres, de nem a hivatalos ügyeire, sokkal jobban foglalkoztatják az otthon történtek. Így viszont az energiái java részét azzal tölti, hogy az érzelmi életében próbál rendet teremteni, amely elsősorban azt igényli, hogy a szívére hallgasson, miközben komoly szellemi munkát kellene végeznie.

Bika
04.21 – 05.21
Nehezen mutatja ki az érzéseit és ez a mai napon hátrányos helyzetbe hozza. Szakmailag ugyanis nem védhető az álláspontja, de a szíve azt súgja, Önnek van igaza. Ezt bebizonyítani azonban csak akkor lehetne, ha képes lenne átadni mindazt, amit érez. De úgy érzi, túlságosan kitárulkozna, túl nagy betekintést adna a lelkébe, ha így cselekedne. Döntsön bárhogyan is, elégedett nem lesz az elért eredménnyel, hosszú idő lesz, míg ezt feldolgozza.

Ikrek
05.22 – 06.21
Valami nincs rendben Önnel, de még nem tudja, hogy egy betegség húzódik meg a háttérben vagy csak a problémái emésztették fel az erőtartalékait, így kimerült, fáradt. Mindenesetre a mai napra ne állítson össze zsúfolt programot, nagyra törő terveit halassza el és csak annyit végezzen, amennyit feltétlenül szükséges. Keressen lehetőséget arra, hogy aktívan kikapcsolódjon, mozgassa át a testét és a szellemét.

Rák
06.22 – 07.22
Megvan annak is az előnye, amikor ennyire érzékeny. Ilyenkor ugyanis képes a mások problémáival azonosulni és könnyebben elfogadni a gyengeségüket. Tudja, mikor kell őket magukra hagyni és nem veszekedni velük egy esetleges hibáért, gyengébb teljesítményért, de ezeken a napokon a dicséretekkel is sokkal bőkezűbb. Nem csoda, ha keresik a társaságát, és könnyebben nyílnak meg Ön előtt az ismerősök.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Oroszlán
07.23 – 08.23
Teljesen eluralkodnak Önön az érzelmek. Ha épp szerelmes, ha otthonában minden rendben, kifejezetten kellemes társaság, mosolyog, felszabadult, madarat lehet Önnel fogatni, ami a teherbírását is jelentősen megnöveli. Ha azonban gondjai vannak a magánéletében, mindenki jobban jár, ha messze elkerüli, mert időzített bomba. Elég egyetlen apró szikra ahhoz, hogy robbanjon és akkor bizony nincs az az ember, aki megúszná a dühkitörését.

Szűz
08.24 – 09.23
Annyi energia szunnyad Önben, hogy képes a saját feladatai és problémái mellett a másokéval is foglalkozni. Ennek köszönheti, hogy nem fog unatkozni, hisz a környezetében élők ezt hamar észreveszik és ki is használják. Ha nem vigyáz, könnyen túlterhelheti mind fizikailag, mind szellemileg magát, amelynek egyenes következménye lehet egy olyan szintű kimerültség, ami szabad utat enged a betegségeknek.

Mérleg
09.24 – 10.23
Nincs kifejezetten csúcsformában, azonban ez ne keserítse el. Még így is sokra képes, ha a figyelme nem kalandozik el, azokra a feladatokra összpontosít, amelyekkel foglalatoskodik. Arra ugyan képtelen, hogy mások segítségére legyen, de a saját munkáival remekül halad. Ha sikerül időben végeznie, mozduljon ki a négy fal közül, keressen lehetőséget arra, hogy a friss levegőn csodálhassa a természet szépségeit.

Skorpió
10.24 – 11.22
Szórakozni, kikapcsolódni vágyik, de ezt csak akkor teheti meg nyugodt lelkiismerettel, ha valamennyi hivatalos ügyeit lezárja. Hívja fel a barátait, akikkel remek közös programokat szoktak szervezni és találkozzon velük. A lazítás nem csak azt fogja eredményezni, hogy pihenhet, de az élmények, amelyeket együtt élnek át, fel is töltik energiával, feszültségoldásnak is remek lehetőség egy kis beszélgetés.

Nyilas
11.23 – 12.21
Szakmai, hivatali életében nem számíthat kiemelkedő eredményekre, ugyanis képtelen gondolkodni, felülemelkedni a magánéleti problémákon. Próbáljon meg azokra a feladataira összpontosítani, amelyeknél szorongatják a határidők, hogy legalább késedelembe ne essen, újabb gondokat zúdítva a saját nyakába. Közeleg a hétvége, addig dolgozza ki, hogyan tudja a családi életében bekövetkezett zűröket orvosolni, és akkor, nyugodtabb körülmények között fogjanak ahhoz hozzá.

Bak
12.22 – 01.20
Igazi csapatjátékos. Akkor áll elő ötletekkel, ha ez szükséges, de ha hallgatni kell, képes a háttérben csendesen tevékenykedni, akár mások érdekében a sajátjait is félretenni. Húzóerő lehet ott, ahol elfogyott a lendület és képes visszatartani azokat, akik szakadék felé rohannak. Az otthonában is nagy szükség lesz ez utóbbi képességére, ugyanis egyik családtagja olyan terveket szövöget, mely nem csak őt, de a családi kötelékeket is veszélyezteti.

Vízöntő
01.20 – 02.19
A környezetében élők szemében Ön a megtestesült határozottság és magabiztosság. Forduljanak Önhöz bármilyen problémával, mindig van a tarsolyában egy kidolgozott terv, megoldási javaslat. Csak épp a saját gondjaival nem tud mit kezdeni. Hiába is próbálná megoldani, úgy érzi, láthatatlan falak veszik körül, amelyek közül képtelen kitörni. Ne is rohanjon fejjel neki, keresse meg az ajtót, hisz ott van az, csak meg kell nyugodnia.

Halak
02.20 – 03.20
Mindig nézzen a háta mögé, sosem tudhatja, honnan jön a támadás. A mai nap különösen sebezhető és ezt az irigyei is észreveszik. Nem nyugszanak addig, míg meg nem találják a gyenge pontját. Ha belülről gyenge és fáradt is, kifelé sugározzon magabiztosságot és határozottságot. Ezzel legalább megnehezítheti azok dolgát, akik fogást keresnének Önön. Családi körben megnyugodhat, ott nem kell váratlan eseményekre számítania.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. november 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
“A sok kapufa és az elpuskázott ziccerek megbosszulták magukat”
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Szombaton a megyei első osztály őszi utolsó fordulójában három mérkőzést játszottak le. tovább »
DEAC: akadozott a gépezet, egy ponttal kellett beérni
Debrecen - A debreceni gárda keményen harcolt, de a csapatjáték nem működött a megszokott olajozott módon. tovább »
Torna ob – Kardos Botond újabb három érmet nyert
Győr - Kardos Botond az egyéni összetett megnyerése után újabb három érmet szerzett a tornászok mesterfokú [...] tovább »
Úszó-vk – Hosszú 200 m vegyesen első Szingapúrban, összetettben második lett
Budapest, Szingapúr - Hosszú Katinka nyerte a 200 méter vegyes döntőjét szombaton az úszó világkupa-sorozat [...] tovább »
Debrecenben vívnak döntő fontosságú meccset az ifjak
Debrecen - Az U19-es bajnokság fináléjára készülnek a cívisvárosi tojáslabdások. tovább »
Szedték a lábukat az ifjak Nemesvámoson
Debrecen - Nemesvámoson folytatódott a Mezei Futó Magyar Liga sorozat nemrégiben. A Debreceni [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása