Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 24., szerda

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 24., szerda
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
Nyugtalan és ezért képtelen arra összpontosítani, amivel foglalatoskodik. Ha nem tudja feldolgozni azokat a problémákat, amelyek ezt a szétszórtságát okozzák, olyan emberek bizalmát veszítheti el, akikre eddig biztosan számíthatott. Kérjen segítséget a barátoktól, ha egyedül nem megy, de ne engedje, hogy felemésszék a gondjai. Minél hamarabb jár a dolgok végére, annál kisebb károkat okoz saját magának.

Bika
04.21 – 05.21
A környezete kénytelen elfogadni, hogy érzelmi hullámvasúton ül. Ennek köszönhetően ideges, kapkod és képtelen összpontosítani. A hibát azonban nem ott keresi, ahol gyökerezik, hanem ahol a legkisebb ellenállást véli felfedezni. Ez rövid távon ugyan megnyugvást jelent Önnek, azonban nem marad következmények nélkül. Olyan embereket is megbánthat, akik Ön mellett álltak a nehéz időkben, de nem várhatja el tőlük, hogy ez mindig így is maradjon.

Ikrek
05.22 – 06.21
Kerülje a hirtelen helyzeteket, az olyan döntéseket, amelyeknél nincs lehetősége átgondolni minden körülményt. Így maradnak ugyan lezáratlan ügyei, mégis ez a kisebbik rossz. Nem fogja tudni minden problémáját a mai napon orvosolni, de annak sincs értelme, hogy félmegoldások, elfogadhatatlan egyezségek szülessenek. Ha valami mégsem úgy alakul, ahogyan azt Ön elképzelte, elsősorban saját magában keresse az okokat.

Rák
06.22 – 07.22
A környezetében élők megértéssel fordulnak Ön felé, hisz ők már látják azt, amit még önmagának sem vallott be. Ereje elfogyott, kimerült, fáradt. Ennek köszönhető az ingerültsége, robbanékonysága. Nem csodálkozik már senki azon, ha a hibát másokban keresi, ok nélkül bántja meg őket. Ne éljen azonban vissza ezzel a helyzettel, rövid távon működhet, de rendeznie kell a sorait, ha nem szeretné saját magát és ismerőseit felemészteni.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Könnyedén megy az ismerkedés, mások problémájának feltérképezése és azokra megoldás találása. Ez azonban csak pótcselekvés, próbálja ezzel elterelni a figyelmét arról, ami Önben játszódik le. Nem kíván szembenézni a gondjaival, abban reménykedik, megoldódnak azok maguktól is. Ez egy darabig talán így is fog történni, de ha a gyökereket nem tépik ki, újra és újra számolnia kell azzal, hogy fel fognak bukkanni.

Szűz
08.24 – 09.23
A mai napon hasznát veszi a diplomáciai képességének. Komoly nézeteltéréseket kell elsimítania úgy, hogy az valamennyi fél számára elfogadható megoldás legyen. Ugyanis minden érintett sokat jelent Önnek, egyiket sem szeretné elveszíteni. Első lépésben tudatosítsa mindenkiben, hogy a céljaik közösek, ennek kell alárendelni az egyéni érdekeket. Legyen példamutató ebben, és tegye meg Ön az első lépést.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23
Magasra teszi a mércét, de nem elérhetetlenek a célok, amelyeket kitűz, Ehhez azonban össze kell szednie magát és a zavaró tényezőket ki kell zárnia. Minden erejére szüksége lesz, így nincs lehetősége arra, hogy mások problémáival foglalkozzon, ez meglepheti a környezetében élőket. Ne legyen türelmetlen, ideges, udvariasan utasítsa vissza a megkereséseket, vagy próbáljon meg náluk halasztást kérni.

Skorpió
10.24 – 11.22
A gondjai abból eredhetnek, hogy a tervei nem megalapozottak, kissé túlzóak. Sem szakmailag, sem emberileg nem áll még készen arra, hogy megvalósítsa, amit elképzelt, túlbecsüli önmagát. Ez már nem egészséges önbizalom, így komoly gondokat vehet a vállára, ha nem mérlegel. Legyen határozott és magabiztos, de mindig előzze meg ezt hosszas megfontolás, valóban Ön-e az alkalmas személy a feladatok elvégzésére.

Nyilas
11.23 – 12.21
Önmaga se érti miért, de szívesen beszél az érzéseiről. Ez befolyásolja a döntéseit is, pedig Ön az az ember, akire lehet számítani, ha hideg fejre van szükség. Tisztázza magával a kérdést, ha kell, beszéljen a barátaival is arról, miért is alakul így az élete. Miért fordulhat az elő, hogy képtelen a hivatali életét leválasztani a magánéletéről és fordítva, miért nem tudja az otthoni problémákat egyszerűen elzárni akkor, amikor szakmai kérdésekben kellene határoznia.

Bak
12.22 – 01.20
Vannak álmai, amiket nem szabad feladnia. Valóban lehetnek az embernek elérhetetlen tervei, de ha nem is küzd értük, csak beletörődik, hogy nem valósulnak meg, céltalanná válik. Fáradt, kimerült, ezért érzi úgy, hogy felesleges küzdenie. Egy-egy olyan nap, amikor a túlélésre játszik, még belefér, legyen ez a mai is egy ilyen, de ne engedje, hogy eluralkodjon Önön az az érzés, hogy értéktelen ember és az élete is vakvágányon fut.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Ne menjen bele Önnek hátrányos helyzetekbe, megoldásokba, ugyanis most kényelmesnek tűnhet beadni a derekát, de meg fogja bánni, ha nem áll ki az érdekeiért. Hosszabb távon jelentkezhet a csalódás, elsősorban saját magában, és feldolgozni mindezt nem lesz egyszerű. Ragaszkodjon az elveihez, hisz azokat nem egyik napról a másikra állította fel magának követendő mintaként, ezek segítségével érte el az eddigi sikereit.

Halak
02.20 – 03.20
Mivel hiányzik Önből a képesség, hogy összpontosítson, ne számítson könnyű napra. Figyelme elkalandozik, így viszont minden munkájával kétszer annyi időt tölt, mint szokott. Késedelembe eshet, ha nem szedi össze magát. Az esti, nyugodtabb órákban érdemes lenne elgondolkodni azon, minek köszönheti a szétszórtságát, mivel a háttérben szunnyad egy olyan probléma, amellyel ha nem foglalkozik, felemésztiTovábbi hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. február 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. február 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Fotók: Az Aranycsapatról értekeztek
Debrecen - Az Aranycsapat-emlékév tiszteletére tartott előadást Kozma Mihály a Debreceni Egyetemen, a Buzánszky [...] tovább »
Mezőkövesd Zsóry FC: Minél több villanást akarnak
Mezőkövesd - Megismétlődik a szombati párosítás: csak fordítva és más sorozat keretében. tovább »
Hétvégén rajtol a mennyei megyei tavaszi idénye
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Több mint két hónap után ismét útjára indul a labda a megyei első osztályú [...] tovább »
Megvan a kézi-MK-párosítás
Debrecen - Elkerülte egymást a címvédő Győri Audi ETO KC és a Ferencváros csapata a női kézilabda Magyar Kupa [...] tovább »
DVSC: gólgazdag összecsapás után tovább kell jutni
Debrecen - Az NB III-as FC Ajka otthonában vívott Magyar Kupa-nyolcaddöntőt a DVSC futballcsapata kedden este, [...] tovább »
Élő tv-sportközvetítések – Szerda, csütörtök
Budapest - A szerdai és csütörtöki élő sportközvetítések a hazai televíziókban: tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása