Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 21.

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 21.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Mivel elintézetlen feladatok nem szorongatják, érdemes lenne olyan kérdéseket újra a kezébe venni, melyek ott lapulnak a fiók mélyén valami csodára várva. Elérkezett az a pillanat, amikor megvan Önben a kellő kitartás, lendület ahhoz, hogy a végére járjon még akkor is, ha ez nem fontos. Ha marad még ideje, dolgozzon előre is, tervezze meg a jövőhetet, dolgozza ki a szükséges lépéseket, mérje fel az akadályokat és készüljön fel a nehézségekre is.

Bika
04.21 – 05.21
Mivel az önbizalma ismét helyreállt, újra egyensúlyba került önmagával, az érzelmi élete is letisztázódott, nem csoda, ha mindenhol szívesen látott ember. Ilyenkor megértő, elfogadó és türelmes, olyan ember, akire lehet számítani és kiszámítható, mit kaphat az ember, ha Önhöz fordul. Tartalékoljon azonban energiát az esti órákra is, hogy ebben az örömben a családja is részesülhessen. Ha valaki megérdemli, akkor a párja igazán, hogy megörvendeztesse remek hangulatával.

Ikrek
05.22 – 06.21
Engedélyezzen magának egy lazább napot, ne keressen magának munkát, csak annyit végezzen el, amennyit feltétlenül szükséges. Az így nyert időt és energiát fordítsa arra, hogy önmagába fordul és elemzi az elmúlt időszak eseményeit. Túl gyakran engedett szabad utat a hangulatváltozásainak, ennek köszönhetően nemcsak összezavarta a környezetében élőket, de válogatatlan szavaival mély sebeket is ejtett rajtuk.

Rák
06.22 – 07.22
Elsősorban olyan feladatokat vegyen kézbe, melyeket egyedül is képes megoldani. Az, hogy nem kap segítséget nem Önnek szól, inkább annak köszönheti, hogy mindenkinek megvan a saját problémája, melyet értelemszerűen a legfontosabbnak érez. Ezen nem érdemes megsértődnie, fogadja el, hisz ha jobban belegondol, Ön is ugyanígy gondolja. Szerettei számítanak a tapasztalatára, ha kérdezik, mondja el őszintén a véleményét.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Maradjon meg a realitások talaján még akkor is, ha a heves szócsata következtében magával ragadná a hév. Ha érzelmi síkra próbálná terelni a kérdést, nem kerülhet ki győztesen az ügyből. Érvekkel kell a partnereit meggyőzni a véleménye helyességéről. Válogassa meg a szavait még azelőtt, hogy kimondaná, mert most képes különösen mély sebeket ejteni másokon. Szűkebb családi körben is törekedjen a békés hangulat megőrzésén.

Szűz
08.24 – 09.23
Hajlamos lehet túl élesen megfogalmazni a véleményét és ezzel komoly bajba sodorhatja magát. Válogassa meg a szavait mindig aszerint, kivel beszél. Ha olyan embernek kell kifejtenie a nézeteit, akihez erős szálak fűzik, érdemes óvatosan fogalmazni és nem túl magabiztosnak tűnni. Álljon készen a megegyezésre is, mutassa ki az érzéseit is a másik fél irányába. A túlzott arrogancia a mai napon nem hoz eredményt.

Mérleg
09.24 – 10.23
Bár úgy érzi, kézben tartja a dolgokat, a túlzott magabiztosság nem mindig jó tanácsadó. Túl erőszakosnak tarthatja ugyanis a környezete, ha mindenáron érvényre kívánja juttatni az akaratát anélkül, hogy másokat meghallgatna. Ha nem is fogadja meg az elhangzottakat, azért még ne fojtsa bele a szót másokba. Egyszerre egy feladatra összpontosítsa a figyelmét, mert a szétszórtság – melyre egyébként is hajlamos – komoly bajba sodorhatja.

Skorpió
10.24 – 11.22
Hajlamos lehet a bolhából is elefántot csinálni, különösen akkor, ha érzi, ebből kiadós veszekedést kovácsolhat. A belső feszültség levezetésének nem éppen a legjobb formáját választja, ha arra törekszik, minél több embert haragítson magára. Érdemes lenne inkább feltárni az okokat és azt orvosolni. Ha ehhez egy barátra van szüksége, akinek kiöntheti a lelkét, ne habozzon telefon után nyúlni.

Nyilas
11.23 – 12.21
Higgyen magában és a képességeiben, ne engedje, hogy a beszélgetések, melyeket a mai napon folytat, elbizonytalanítsák. Mivel jelenleg nem érzi kellően határozottnak magát, érdemes azonban kerülnie azokat a témákat, amelyeket szívéhez közel állónak gondol. Minél hamarabb tud visszavonulni, annál több ideje jut arra, hogy dolgozzon az önbizalmán. Úgy juthat túl ezen az időszakon a leggyorsabban, ha a sikereit veszi számba és abból táplálkozik, a kudarcokat most felejtse el egy időre.

Bak
12.22 – 01.20
Érdemes lenne elgondolkodnia, valóban az-e a helyes út, amelyet Ön jelölt ki. Ha alaposabban utánagondol az elmúlt napokban elhangzott javaslatokról, találhat közöttük olyat, amely megkönnyítené a helyzetét. Ehhez azonban arra lesz szüksége, hogy kivételesen ne azt nézze, ki mondta, hanem hogy mit. A helyzetet valóban Ön ismeri a legjobban, azonban gyakran a megoldáshoz épp arra van szükség, hogy kívülről szemléljük a dolgokat.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Érzelmek viharát éli meg egyetlen nap alatt. Miközben az egyik pillanatban még feldobott, vidám és magabiztos, elég egyetlen szó, hogy magába roskadjon és elveszítse a hitét önmagában. Pedig a kritika nem azért hangzik el, hogy az Ön kedvét szegje, inkább tanácsnak szánják, mellyel éppen az érdekérvényesítő-képességét kívánták javítani. Éppen ezért hallja meg a jobbító szándékot és legyen újra az az önfeledt ember, aki reggel volt.

Halak
02.20 – 03.20
Azt egyből észreveszi, ha nem látják szívesen és ezért az az érzése támad, sehol nincs maradása. Pedig ha nyitott szemmel járna, azt is megtapasztalhatná, hogy bizonyos körökben kifejezetten adnának a véleményére. Ne engedje, hogy az elkeseredettség legyen az úr, távozzon angolosan, ha kinézik, de ha valahol kérdezik, válaszoljon őszintén. Ha így tesz, újra megtalálja azt a magabiztosságot, amelyre aztán a szürke hétköznapokban szüksége lehet.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Adam Peaty és Sarah Sjöström az év úszója a LEN-nél
Budapest - A brit Adam Peaty és a svéd Sarah Sjöström lett a tavalyi év legjobbja az Európai Úszó Szövetség [...] tovább »
Phjongcshang 2018 – Orosz média: Viktor An rövidpályás gyorskorcsolyázót kizárták
Moszkva - Kizárták Viktor Ant, a rövidpályás gyorskorcsolyázás hatszoros olimpiai és 18-szoros világbajnokát a [...] tovább »
Bundesliga – Bernd Hollerbach lett a Hamburg edzője
Budapest/Hamburg - Bernd Hollerbach lett a német labdarúgó-bajnokságban kiesőhelyen álló Hamburger SV vezetőedzője. tovább »
Horvát jobbátlövőt szerződtetett a MOL-Pick Szeged
Budapest - A horvát Ivan Srsen tavasszal a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát erősíti. tovább »
Orosz és koszovói csapat vár a DVTK-ra Törökországban
Miskolc - Három felkészülési mérkőzést játszik a DVTK a törökországi edzőtáborban, két találkozóra már [...] tovább »
A korcsolyázók elnöke bízik az éremszerzésben
Debrecen - Kósa Lajos szerint a debreceni Nagy Konrádban benne van a meglepetés. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása