Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 20.

Napi horoszkóp – 2014. szeptember 20.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Szellemi munkában egyszerűen verhetetlen. Képes tisztán, logikusan gondolkodni, a véleményét úgy megfogalmazni, hogy az mások számára is érthető legyen, az összefüggéseket még akkor is felfedezi, ha igyekeznek elrejteni Ön elől. Ez leegyszerűsíti a folyamatokat, hisz így tud tervszerűen haladni, hisz látja minden cselekedete következményeit. Megtalálja azokat az embereket, akiket képes az ügye mellé állítani.

Bika
04.21 – 05.21
Mindent megtervez és halad előre lépésről lépésre. Elszántan küzd, hogy mindazt meg is valósítsa, amit elképzelt. Hajlandó megalkudni is a siker érdekében, ennek is köszönheti, hogy egyre több követője akad. Bár a kitartásával és küzdeni akarásával inkább ellenségeket kellene teremtsen, de azáltal, hogy törekszik a megegyezésre, nem pedig a határozott vezetésre, mégis szimpatikussá teszi a környezetében élők szemében.

Ikrek
05.22 – 06.21
Majdhogynem őrült tempót diktál, szinte képtelenség Önnel lépést tartani. Kitartása, lendülete egész nap elkíséri, fáradhatatlanul dolgozik mindazon, amit a kezébe vesz. Addig nem nyugszik, míg a végére nem jár, de még ekkor sem pihen meg, máris új tennivaló után néz. Ne csodálkozzon, ha több ellenséget, mint barátot szerez, hisz irigylésre méltó a mai napi teljesítménye. Megértést csak családi körben remélhet.

Rák
06.22 – 07.22
Változtatásokat szeretne elérni, a mai napon minden adott ahhoz, hogy ehhez partnereket találjon. Remek meggyőzőképességének köszönhetően képes lelkesedést ébreszteni másokban és az ügye mellé állítani őket. Egy percre sem lankad a figyelme és mindvégig magánál tartja a kezdeményezést és a vezetést. Remek alkalom ez arra, hogy a céljai felé komoly lépéseket tegyen meg. Este pedig méltán ünnepelheti a sikereit.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Képes a környezetében élőket felrázni, a mindennapi rutint feledtetve velük színt vinni az életükbe. A maga finom módján provokálja őket, hogy felébressze bennük a vágyat az újra, izgalmasra. Amikor ezt eléri, akkor lesz igazán elemében, hisz átveszi felettük az irányítást és a felkeltett érdeklődésüket olyan irányba tereli, amely az Ön érdekeit, céljait szolgálja. Tökéletes a taktika, az eredmény sem marad el.

Szűz
08.24 – 09.23
Gyűjtsön szövetségeseket és akkor reménykedhet a nagy áttörésben. A mai napon ugyanis képes lesz összehangolni mások munkáját, de ezenközben Ön is aktív, szervez és gondolkodik, az energiaszintje pedig nem csökken ezen közben. Megosztja a figyelmét a több folyamat között, mégsem válik felületessé. Igazi vezéregyéniség, de azt egy percig sem szabad felednie, hogy egyedül mindez nem sikerülhetett volna.

Mérleg
09.24 – 10.23
Szabad utat enged az Önben tomboló belső feszültségének, ezzel azonban csak tovább nehezíti a saját helyzetét. Ugyanis csak ellenségeket szerezhet akkor, ha kritizál, de nem dicsér, ha nem hallgatja meg mások véleményét, de elvárja, hogy az Önét elfogadják. Ha bárki szóvá meri tenni, hogy a mai napon nem önmaga, személyes sértésnek veszi. Minél hamarabb szabaduljon meg a kötöttségektől és szellőztesse ki a fejét, engedje szabadjára az Önt nyomasztó kétségeket, de akkor, mikor egyedül van.

Skorpió
10.24 – 11.22
Hajlandó felvállalni az érzelmeit és ezeket a külvilág számára megmutatni. Bár ezt gyengeségnek tartja, azonban a környezetében élők szemében épp ezáltal válik sokkal emberibbé. Nem azt látják, hogy mindent mérlegel és hideg fejjel dönt, sokkal inkább felfedezik, hogy Önnek is van szíve, amely ráadásul képes érezni is. Ne ódzkodjon attól sem, hogy a negatív érzéseinek is hangot adjon, ha már egyszer idáig eljutott.

Nyilas
11.23 – 12.21
Óvakodjon a túlzásoktól. Hajlamos lehet ugyanis könnyelműsködni, legyen az egy döntés meghozatala vagy vásárlás. Úgy érzi, azzal teheti a legtöbbet önmagáért, ha teret ad a vágyainak. Ennek azonban komoly következményei lehetnek. Meggondolatlanul cselekszik, tesz kijelentéseket. A belső elégedetlenségét pedig nem fogja ez feloldani, azonban komoly nézeteltéréseket okozhat anyagi téren illetve családon belül.

Bak
12.22 – 01.20
Úgy fest, Ön a céltábla. Ha bárkinek gondja támad, Önhöz fordul, azonban nem tanácsért, ahogyan ezt megszokta, hanem hogy bűnbakká nyilvánítsa. Egy ideig ezt még képes is kezelni, azonban délutánra már felgyűlik a feszültség, amit valahol le kell vezessen. Ne kövesse el azt a hibát, mint a többiek, inkább mozduljon ki a négy fal közül, szellőztesse ki a fejét vagy mozgassa át a testét.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Ha sikerül megtalálni az okokat, könnyebben fogadja el az események ilyetén alakulását. Kellemetlen beszélgetések, heves szócsaták és mindez a semmiért. Legalábbis nem azért, amiért kirobban, sokkal inkább a feszültség levezetését szolgálja. Ne legyen ebben partner, igyekezzen kikerülni a kínos helyzetből és visszavonulni. Elsősorban saját magára figyeljen és csak akkor nyisson a környezetében élők felé, ha biztos abban, hogy képes megőrizni a nyugalmát.

Halak
02.20 – 03.20
Olyan vitákba keveredik, melyeket szeretett volna elkerülni, hisz régen nem arról szól, hogy megoldja a problémát, sokkal inkább személyes jellegű. Eddig sikerült megúsznia, de most rosszkor van rossz helyen és már nincs visszaút, véleményt kell mondania. Ne legyen ingerült, próbálja érvekkel alátámasztani a mondanivalóját és mielőbb hagyja el a helyszínt. Megérdemel egy kis kényeztetést ezért a kellemetlen jelenetért, jutalmazza meg magát.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. április 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. április 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
MLS – Sallói gólpasszal vette ki részét a 6-0-s győzelemből
Kansas City - Sallói Dániel, aki végigjátszotta a mérkőzést a Sporting Kansas Cityben, gólpasszal járult hozzá [...] tovább »
DVTK vs. Puskás Akadémia – Így állhat fel a Diósgyőr
Miskolc – A szombaton 17 órakor kezdődő Diósgyőri VTK – Puskás Akadémia FC NB I-es mérkőzés előtt [...] tovább »
Női labdarúgó NB I – A második félidőben döntött a DVTK
Miskolc – A női labdarúgó NB I rájátszásának harmadik fordulójában az ETO FC Győr vendége volt a [...] tovább »
UEFA Futsal Kupa – Kikapott az elődöntőben a Rába ETO
Budapest/Zaragoza - A Rába ETO 6-1-re kikapott a Sporting CP csapatától az UEFA Futsal Kupa négyes döntőjének [...] tovább »
HTE: nyerni kell a címvédéshez
Hajdúböszörmény - A női futsal NB I. elődöntőjében a címvédő Hajdúböszörményi TE a Brandmission-Artifex [...] tovább »
Női kézilabda NB I – Dunaújvárosi diadal Debrecenben
Budapest/Debrecen - A Dunaújváros mindkét félidőt 12-11-re megnyerve diadalmaskodott a Debrecen otthonában a női [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása