Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. október 25.

Napi horoszkóp – 2014. október 25.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
Elsősorban olyan feladatokat keressen magának, melyeket képes egyedül is megoldani, mivel nem számíthat sok segítségre. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy türelmetlen és ingerült. Ilyenkor nem csoda, ha elfordulnak Öntől, hisz nehéz a kedvében járni. A hibát sem magában keresi, hanem az első olyan embert okol minden kudarcért, aki éppen szembe jön. Ha légüres térben érezné magát, azt elsősorban ennek köszönheti.

Bika
04.21 – 05.21
Képtelen elfogadni, hogy másoknak is lehet problémája, így türelmetlen, ha ezzel Önt akarja terhelni. Szeretne a saját ügyeivel foglalkozni, hisz úgy érzi, az is bőven elég tennivalót tartogat és minden erejére szüksége lesz ahhoz, hogy véghez is vigye, amit elképzelt. Azt azonban nem lenne szabad elfelejtenie, hogy Önnek is volt már szüksége segítségre és bizony ilyenkor jól jött a figyelmes hallgatóság vagy egy bölcs tanács.

Ikrek
05.22 – 06.21
Hagyja, hogy eltereljék a figyelmét és utólag bosszankodik azon, mennyi időt fecsérelt el olyan beszélgetésekre, vitákra, melyek nem vitték közelebb a céljaihoz. Mindezt elsősorban magának köszönheti, hisz nem veszi időben észre, hogy felesleges olyan partnerekkel szócsatát vívni, akik képtelenek meghallgatni a másik felet, csak a maguk igazát hajtogatják. Legyen éber, hogy idejében léphessen.

Rák
06.22 – 07.22
Hiába mondja el tízszer vagy százszor, akkor sem fognak Önnek hinni, pedig igaza van. Az egész világ összeesküdött Ön ellen, legalábbis így érzi. Ne akarja megváltoztatni a körülményeket, fogadja el és vonuljon vissza. A mai napon egyedül kell boldogulnia még akkor is, ha ezt lehetetlennek érzi. A kitaszítottság érzése és a bizonyítási vágy fog erőt adni Önnek véghezvinni mindazt, amit a fejébe vett.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Hiába próbál tanácsot adni, mint a falra hányt borsó, úgy pörög le a másik félről. Kár ezen bosszankodnia, fogadja el, hogy nem kíváncsiak a véleményére. Az idő úgyis Önt fogja igazolni, és akkor nyugszik meg igazán, ha mindez nem lesz túl késő. Most azonban csak annyit tehet, hogy emelt fővel távozik és a saját dolgaira koncentrál. Van bőven mit csinálnia akkor is, ha mások nem kérnek a segítségéből.

Szűz
08.24 – 09.23
Képtelen összpontosítani arra, amit éppen csinál, elég egy aprócska zavaró tényező és figyelme máris új utakra téved. Így délutánra már tele van elkezdett, de lezáratlan feladatokkal, amely azonban idegessé teszi. Ne másokban keresse a hibát, mielőbb kezdjen hozzá ezek feldolgozásához. Csak akkor tér ugyanis elégedetten az ágyba, ha legalább azokat az ügyeket befejezi, amelyeket kora reggel betervezett.

Mérleg
09.24 – 10.23
Képes mások helyzetébe képzelni magát, ennek köszönheti, hogy Önhöz fordulnak a problémájukkal. Minden tanácsa találó, hiszen úgy érzi, Ön az érintett, ennek megfelelően csak azt mondja el, Ön hogyan oldaná meg a gondot. Mivel pedig a sajátjait igyekszik a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban rövidre zárni, így a másoknak tett javaslatai is hasonlóak. Nem csoda, ha estére kimerülten zuhan az ágyba.

Skorpió
10.24 – 11.22
A mai napon az érzelmeké a főszerep. Ezek irányítják minden mozdulatát, döntését. Képtelen gondolkodni, ha a szíve parancsol valamit, már ki is mondja anélkül, hogy mérlegelné a következményeket. Ilyenkor jobb távol tartania magát a komolyabb beszélgetésektől és minden olyan helyzettől, amikor a kimondott szavaknak súlya van. Mielőbb vonuljon vissza szerettei körébe, ahol őszintén kitárhatja szívét.

Nyilas
11.23 – 12.21
Tele van energiával, ilyenkor minden sokkal könnyebben megy, különösen nyitott az emberek felé. Ha felkeresik a problémájukkal, nem fordít hátat a segítségkérőnek, elgondolkodik, milyen tanáccsal láthatná el. És még így is marad ideje arra, hogy a saját ügyeivel foglalkozzon, nem kezd ideges kapkodásba csak azért, mert egy-egy beszélgetés felborította a terveit. Aztán persze az ilyen napok annyira kimerítik, hogy a reggeli lendület semmivé válik.

Bak
12.22 – 01.20
Hiányzik Önből a lendület, úgy érzi, az energiaforrásai kimerültek. Ahhoz, hogy ezeket az órákat mégis valahogy túlélje, szüksége lesz a szervezőképességére. Így képes lesz a feladatait felosztani, ösztönözni másokat arra, hogy az Ön céljaiért is harcba szálljanak. Az így elért sikerek ugyan nem egyértelműen az Öné, mégis segíteni fogják abban, hogy átlendüljön a holtponton. Ennél többet ne is várjon ettől a naptól.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Ha úgy gondolja, hogy társaságban jobban érzi magát, mint egyedül, ne habozzon keresni a lehetőséget vagy egyszerűen úgy szervezni a napját, hogy találkozhasson barátokkal, kedves ismerősökkel. Szeretné valakinek kiönteni a lelkét, bár még nem döntötte el, ez segíteni fog-e, de mindenképpen megkönnyebbülést hozna, ha elmondhatná, ami bántja és tanácsot kapna. Találja meg azt az embert, akiben megbízik és úgy érzi, a segítségére lehet.

Halak
02.20 – 03.20
Átlagos napra számíthat, így akár feledésbe is merülhetne, ha egy heves vita nem korbácsolná fel az érzelmeket. Mély sebek tépődnek fel Önben, hisz olyan dolgokat vágnak a fejéhez, melyet igyekezett eltemetni és feledni. Mégis helyt kell állnia több fronton is, nem vonulhat vissza, hogy magányosan feldolgozhassa a történteket. Mihamarabb tudja le minden kötelezettségét, így talán marad egy kis ideje saját magára is.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Folytatnák a jó sorozatot a debreceni kézisek
Debrecen - Az Érd csapata az idei szezonban még nem tudott nyerni a debreceni hölgykoszorú ellen. tovább »
DVSE: vissza akarnak vágni a tatai vereségért
Debrecen - Teljes kerettel vághat neki újabb hazai találkozójának szerdán a DVSE. tovább »
Rangos hokitornát rendez a hétvégén Debrecen
Debrecen - A hétvégén sem maradnak érdekes esemény nélkül mindazok, akik ellátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba. [...] tovább »
Díjesővel zárult a jubileumi Oxigén Kupa Debrecenben
Debrecen - A futóverseny-sorozat legjobb amatőrje Pásztor Kornélia, igazolt versenyzője Kazi Tamás lett. tovább »
DVSC: Kóródi és Bíró is felépült
Debrecen - Szilvási Péter viszont sérült, Völgyi Dániel pedig továbbra is betegséggel küszködik. tovább »
Elkelt a világ legértékesebb futballmatrica-albuma
Budapest - Tizenkétezer eurós (3,7 millió forint) rekordáron kelt el egy Pelé aláírásaival ellátott [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása