Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. október 2., csütörtök

Napi horoszkóp – 2014. október 2., csütörtök
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Amit ma megtehet, ne halassza holnapra. Bár úgy érzi, túl sokat vállalt, de ha összpontosít, akkor képes lesz mindennel végezni. A figyelmét ne tereljék el a külső, zavaró tényezők, ne pazarolja az energiáit olyan problémákra, melyek nem vinnék közelebb a céljaihoz. Haladjon határozottan előre, de eközben ne sodorja el az útjában állókat. Azért, mert valaki nem tart Önnel, még nem az ellensége, egyszerűen kerülje ki.

Bika
04.21 – 05.21
Kiváló hangulatban ébred, a kisugárzása megnyugtatóan hat a környezetében élőkre. Remek alkalom ez arra, hogy a mélyben gyökerező nézeteltéréseket tisztázza. Keresse azokat az embereket, akikkel egy félreértés miatt megszakadt a kapcsolata. Egy kávé mellett beszéljék meg újra, mert most képesek lesznek megérteni egymást, elfogadni a másik álláspontját is. Talán nem jutnak közös nevezőre, de legalább a csatabárdot elássák.

Ikrek
05.22 – 06.21
„Egyedül nem megy”, és ez különösen igaz Önre. Hiába látja a problémát, tudja, mit kellene tennie, képtelen rá. Hiányzik a lendület vagy a motiváció, mindegy is. Szüksége van valamire, amely kizökkenti ebből a hangulatából és ezt csak a környezetében élőktől várhatja. Ne vonuljon hát félre és törődjön bele, hogy ez egy semmirevaló nap, hanem keresse olyan emberek társaságát, akik ilyenkor Ön mellett szoktak állni. Most is szívesen lesznek a segítségére.

Rák
06.22 – 07.22
Hirtelen döntésekre akarják kényszeríteni, ilyenkor hajlamos lehet összeomlani. Felborul a megszokott napirendje, mert váratlan akadályok merülnek fel, így hiába is tervezte el, mit fog elvégezni, lassabban halad a dolgokkal. Az idegeskedés nem segít, inkább szakítson időt arra, hogy nyugalomban újragondolja a dolgokat. Hagyja a terveket és összpontosítson arra, amit a csillagok Önnek szántak a mai napra. Ebből hozza ki a legjobbat.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Oroszlán
07.23 – 08.23
Kissé összekuszálódtak a szálak, de ha hisz önmagában, akkor képes lehet rendbe hozni. Ehhez nem is kell más, mint nyugalom és hideg fej. Ne kezdjen kapkodni, gondolja át, hogyan is kezdjen hozzá és mi legyen a végső cél. Azt tartva szem előtt, a lépések már jönnek maguktól. Az akadályok, melyekbe ütközik, most feldobják, nem hátrál meg, addig küzd, míg végre megtalálja azt az utat, amellyel elháríthatja azokat.

Szűz
08.24 – 09.23
Ne azt várja, hogy megsajnálják, legyen erős és álljon talpra, ha kell egyedül. Megtetette máskor is, ez a helyzet sem rosszabb. Gondoljon a céljaira, melyeket eddig oly nagy lelkesedéssel próbált elérni, de az utóbbi időben háttérbe szorultak. Legyen újra az a határozott, céltudatos ember, aki tudja mit akar és nem nyugszik, amíg azt meg nem kapja. Keressen partnereket a terveihez, társaságban gyorsabban feldolgozza, ami Önnel történt.

Mérleg
09.24 – 10.23
Talán nem aludta ki magát, de állhat egy betegség is a hátterében annak, ahogyan a mai napon érzi magát. Fáradt, ingerült és a legnagyobb gond, hogy képtelen a figyelmét irányítani. Szétszórtsága jobb esetben csak oda vezet, hogy a munkái pontatlanok, képtelen betartani, amit vállalt, rosszabb esetben akár balesetet szenvedhet vagy okozhat. Éppen ezért a lehető legkevesebbet mozogjon, vállaljon magára, mielőbb kerüljön ágyba.

Skorpió
10.24 – 11.22
Meglepi a környezetében élőket, azonban ennek most nem örülnek. Értetlenül állnak ugyanis azelőtt, hogy olyan dolgokon is felbosszantja magát, amin máskor játszi könnyedséggel átlép. Ahelyett, hogy egy akadály láttán a megoldásokat keresné, inkább bűnbak után néz, nem átlépni szeretne felette, hanem megtalálni azt az embert, aki odatette. Mielőbb végezzen a feladataival, hogy visszavonulhasson, mert ezzel a viselkedésével csak az ellenségei számát növeli.

Nyilas
11.23 – 12.21
Olyan dolgokért tehetik felelőssé, amelyekben nem vett részt. Valaki Önön vezetné le a feszültséget, hisz látja, hogy most képtelen lenne „visszaütni”. Remekül érzi ugyanis magát és eldöntötte, nem engedi ezt a remek hangulatát elrontani. Ha boksz zsáknak használják, azt is méltósággal viseli, mert úgy gondolja, ezzel is segít a másik félnek. Komoly lelki erőről tesz tanúbizonyságot, ami azonban hosszabb távon nem járható, hisz megterhelő.

Bak
12.22 – 01.20
A mai nap nem okoz gondot, ha társaságban kell lennie. Egyenesen kivirágzik, ha a figyelem középpontjába kerül, ha körberajongják. Élvezi, ha irányíthat, és ehhez remek érzékkel rendelkezik. Ha találkozik egy remek ötlettel, ne hagyja veszni, karolja fel. Az ötletgazda talán félénk, kevésbé agilis, így félne a tettek mezejére lépni, de egy kis támogatással, amit Ön adhat meg, kiválóan teljesíthetnek.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Kedves, kiegyensúlyozott, ilyenkor kellemes társaság. Ennek is köszönheti, hogy régi arcok ismét felbukkannak és a találkozás nem merül ki köszönésben és pár mondatos üres fecsegésben. Új emberekkel is ismeretséget köthet, azonban az óvatosság fontos lehet a most kialakuló kapcsolatokban. Előfordulhat ugyanis, hogy a szándékok nem ugyanazok, a másik fél többet szeretne Öntől, mint amit adhat. Ezt tisztázzák már az elején.

Halak
02.20 – 03.20
Szerencsés nap ez a mai. Ötletei vannak és ezeket szívesen is osztja meg másokkal, akikkel továbbgondolva az alapokat, végül meg is valósítják azokat. Előfordul gyakran, hogy jár az esze, de ilyenkor ezt megtartja magának és már csak akkor tárja a nyilvánosság elé, amikor teljesen összeáll a kép. Így viszont későn érkeznek javaslatok is, emiatt bonyolítja a kivitelezést. Vonja le a mai nap tanulságát és máskor is legyen ilyen nyitott.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. április 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. április 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a tizenkét [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
“Sajnos megint elpártolt tőlünk a szerencse”
Szabolcs-Szatmár Bereg - Megyei II. osztály: Nyírerdő-csoport. tovább »
“Ami könnyű lehetne, megnehezítjük, ami alapól nehéz, még nehezebbé tesszük”
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, Pannónia Zrt. csoport. tovább »
“Olyan nehéz volt, mint egy skóttól borravalót kicsikarni”
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország-csoport. tovább »
Kiütéses vereséget szenvedett a Kisvárda
Kisvárda - Szombaton a Bajnokok Ligája döntős Győr vendége volt a Kisvárda NB I.-es csapata. A rengeteg hibával [...] tovább »
“Remélem, hogy minél hamarabb kilábalunk ebből a gödörből”
Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II felsőági bajnokság 4. fordulójának szombati mérkőzései. A Nagyrábé [...] tovább »
“Minden hatodik meccsbe egy döntetlen belefér”
Hajdú-Bihar - Íme, itt vannak a megye II alsóági bajnokság 4. fordulójának eredményei. A Görbeháza edzőjét [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása