Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. november 14., péntek

Napi horoszkóp – 2014. november 14., péntek
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Ne reménykedjen abban, hogy segítséget kap, ha elakad, éppen ezért érdemes inkább olyan feladatokkal foglalkoznia, melyeket egyedül is képes megoldani. Megmagyarázhatatlan, miért fordítanak Önnek hátat, hisz nem tett semmit ennek érdekében. Kár az időt arra vesztegetni, hogy magyarázatot keressen, egyszerűen fogadja el, hogy magányosan kell megvívnia a mai háborúit. Ha képes erre összpontosítania, nem is lesz olyan elviselhetetlen ez a nap.

Bika
04.21 – 05.21
Ne érzelmi oldalról közelítse meg a kérdést, mivel így nem találhat megoldást találni. A józan eszére lesz szükség ahhoz, hogy mérlegelje a nehézségeket, márpedig azok felmérése elengedhetetlen ahhoz, hogy a válasza valóban előre vigye az életútján. Ez ugyanis egy olyan kérdés, amely hosszú távon nem csak Önre lesz hatással, de az egész családját érinteni fogja. Éppen ezért érdemes lenne megbeszélnie velük is.

Ikrek
05.22 – 06.21
Ne csodálkozzon, ha folyton falakba ütközik, hisz éppen az Ön makacssága és önfejűsége épít mások elé áttörhetetlen akadályt. A mai napon csak tükröt tartanak Ön elé, megpróbálnak rávilágítani arra, milyen is Önnel tárgyalni, amikor képtelen a megegyezésre. Lám, nem is olyan egyszerű úgy egy olyan emberrel együtt dolgozni, aki képtelen más oldalról is megközelíteni a kérdést, a véleményét képtelen felülbírálni.

Rák
06.22 – 07.22
Legyen belátó, megértő, ha ezt várja el a környezetében élőktől. Ha görcsösen ragaszkodik a saját véleményéhez, elképzeléseihez, meg sem hallja a figyelmeztetéseket, akkor egy idő után elfordulnak Öntől és egyedül találja magát. Pedig csak azért ennyire makacs, mert ezzel próbálta volna felhívni magára a figyelmet, de ehhez nem a legjobb módszert választotta. Ezzel a viselkedésével csak ellenségeket szerez magának.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Képes a bolhából is elefántot csinálni, ha nem az Ön véleménye nyer. Egy apró probléma és máris heves vitába bonyolódik, élet-halál harcot vív azért, hogy végül Önnek legyen igaza. Pedig a gond egyáltalán nem olyan hatalmas, ahogyan azt próbálja beállítani. Egyszerűen csak ezzel próbál a középpontba kerülni, de nem épen a legcélravezetőbb utat választja ehhez. Ha a nézeteltérés során nagyvonalúan visszavonulna, sokkal inkább számíthatna tiszteletre, népszerűségre.

Szűz
08.24 – 09.23
Alaposan felvágták a nyelvét, ami egy gyereknek jól áll, azonban az Ön korában már elvárható lenne, hogy mielőtt szólásra nyitja a száját, gondolja meg a szavait. Képes egy fél mondattal mély sebeket ejteni a másik félben pusztán azért, mert a diplomatikus énjét otthon felejtette. Nem a mondandójával van a probléma, hanem a stílussal, amit választ ehhez. Ne csodálkozzon, ha hátat fordítanak Önnek, ha nem változtat a viselkedésén.

Mérleg
09.24 – 10.23
Ha jobban belegondol, lehet, hogy mégis neki van igaza. A vita hevében azonban ezt képtelen volt mérlegelni és foggal-körömmel ragaszkodott a véleményéhez. Mivel ilyen makacs volt, a másik fél engedett, azonban ha valóban az Ön elképzelései szerint folytatják az útjukat, hamar vakvágányra futhatnak. Ha már belátta a tévedését, nem is olyan nagy lépés, hogy ezt a partnerével is megossza és végül kéz a kézben induljanak az ő útján.

Skorpió
10.24 – 11.22
Érzelmi hullámvasúton ül a nap folyamán. Minden felmerülő problémát a szívével közelít meg, így nem csoda, ha megoldások helyett könnyek vagy éppen mosoly lesz az osztályrésze attól függően, érzelmi oldalról sikerül-e jó választ találnia. Érdemes elgondolkodnia azon, miért képtelen az eszével gondolkodni, mi okozza ezt az érzelmi túltengést Önben. Nagyfokú bizonytalanságra, önbizalomhiányra lehet ugyanis következtetni a viselkedéséből.

Nyilas
11.23 – 12.21.
A kérdésre is kérdéssel válaszol, ami lehet egyrészről építő jellegű, hisz így gondolkodásra kényszeríti a másik felet, de bosszantó is egyben, hisz az Ön véleményére lennének kíváncsiak, azonban Ön nem foglal állást. Megmagyarázni Ön sem tudja, miért teszi, bár az kifejezetten tetszik Önnek, ha bosszanthatja a beszélgetőpartnerét. Ne csodálkozzon, ha a délutáni órákban magára marad, hisz ki szereti az olyan társaságot, akiből nem lehet „egy értelmes mondatot” sem kicsikarni.

Bak
12.22 – 01.20
Úgy látszik, Ön lesz a mai napon a környezetében élők box-zsákja, akin le lehet vezetni a feszültséget. Kezdetben tiltakozik a szerep ellen, próbál védekezni, de hamar ráébred, mindenkinek egyszerűbb, ha enged és tűr. Hamar rádöbben, nem a személyének szólnak az ütések, sokkal inkább annak, hogy érzik Önben azt az erőt, amely segítségével képes állni azokat. Mivel hamar híre terjed, milyen remek villámhárító, gyorsan növekszik a népszerűsége.

Vízöntő
01.21 – 02.19
Ha ellent mernek Önnek mondani, bizony jobb, ha utána egyből menekülőre is fogják. Mindennemű kritikát személyes sértésként él meg, úgy érzi, nem értik meg és ráadásul nem is akarnak Önnek segíteni. Pedig a hiba Önben van, hiszen képtelen másokra hangolódni, csak saját magával van elfoglalva, a gondjaival, melyek Ön szerint megoldhatatlanok. Nyugodjon le, és a kétségbeesés helyett a kiutat kezdje keresni, meglátja, a helyzete nem is reménytelen.

Halak
02.20 – 03.20
Fáradtan, kimerülten ébred és ahogy az ilyenkor lenni szokott, nem önmaga. Minden nehézségre erőszakkal keresi a megoldást ahelyett, hogy venne egy mély lélegzetet és gondolkodna pár percet. Persze ez a viselkedés leginkább saját magának nem tetszik, mégis úgy érzi, képtelen tenni ellene. Pedig senki nem segíthet, valóban az lenne az egyetlen járható út, ha szakítana pár percet arra, hogy a friss levegőn kiszellőztesse a fejét és megnyugodjon.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. március 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
DVSC Schaeffler: a sok hiányzó ellenére is tartotta magát a csapat
Debrecen - Jó iramú meccsen kapott ki a DVSC a román élvonalban szereplő Nagybánya csapatától. tovább »
Szlovák-magyar – Védekező felfogású játékosok vannak többségben Rossi kezdőcsapatában
Nagyszombat - A védekező felfogású labdarúgók vannak többségben a csütörtökön Szlovákia vendégeként [...] tovább »
MLSZ – Rasszista megnyilvánulások miatt büntették a DVSC-t
Budapest - Rasszista megnyilvánulások miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága 200 ezer [...] tovább »
Légfegyveres Eb – Női pisztolyban Major és Sike is döntős
Budapest/Eszék - A korábbi három számmal ellentétben női pisztolyban lesz magyar döntős, sőt, Major Veronika [...] tovább »
Jégkorong divízió I/A-vb – Kedden kezdi a felkészülést a magyar válogatott
Budapest - A magyar jégkorong-válogatott kedden kezdi meg felkészülését az április végén rajtoló nurszultáni [...] tovább »
A labdarúgó megyei III. osztály 16. fordulójának eredményei
Miskolc – A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság 16. fordulójának eredményei. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása