Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. november 02.

Napi horoszkóp – 2014. november 02.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Nehezen találja meg a közös hangot mindazokkal, akikkel azonban együtt kellene dolgoznia ahhoz, hogy a mai napra betervezett feladatait elvégezhesse. Legyen nyitottabb és megértőbb, ha meg akarja érteni, miért mondanak Önnek ellent. Nem rossz szándék vezérli őket, egyszerűen szeretnék az Ön dolgát megkönnyíteni és más irányból közelítik meg a kérdést. Lehet, hogy a javaslataik valóban nem használhatóak, de ezt el lehet mondani sokkal finomabban és burkoltabban is.

Bika
04.21 – 05.21
A hangulata kiszámíthatatlan, az egyik percben még madarat lehet Önnel fogatni, a következőben már képes egy apróság miatt olyan dühkitörést produkálni, hogy még azokat is meglepi ezzel, akik igazán jól ismerik Önt. Mindez abból fakad, hogy nem találja azt az utat, amelyen érdemes lenne haladnia. Tűzzön ki egyszerre egy célt maga elé és keresse a megoldást, hogy elérhesse. Így haladjon lépésről lépésre.

Ikrek
05.22 – 06.21
Mielőtt végképp elkeseredne amiatt, hogy ilyen feszült a légkör Ön körül, érdemes lenne elemezni ennek az okát. Ahogyan a fáradtság is hathat ösztönzően, úgy az is segítheti az előrelépést, ha izzik a levegő. Csak tudni kell kezelni a hangulatot és olyan mederbe terelni, amely teremt és nem rombol. Ön ennek nagymestere, ezért álljon a csapat élére és vegye át az irányító szerepét. Az eredmények Önt fogják igazolni.

Rák
06.22 – 07.22
Úgy érzi, nincs az az akadály, amit ne tudna leküzdeni. Ez azonban arra ösztönözheti, hogy túlvállalja magát és saját határait is átlépve, komoly bajba sodródik. Legyen tisztában azzal, mit vállalhat el úgy, hogy az még ne legyen leterhelő, mégis kihívásnak tarthassa, komoly szellemi vagy fizikai kihívást jelentsen Önnek. A kellemes fáradtság még nem kóros, de ha már jártányi ereje sem marad, azzal az egészségét is veszélyezteti.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Magabiztos, határozott és ilyenkor rendkívül vonzó. Céltudatosan halad előre, bár ellentmondást nem tűr, teszi ezt mégis olyan stílusban, amely által nem tűnik önteltnek. Bár a kritikát nehezen fogadja, mégis udvarias, elegáns. Vegye észre, ha a környezetében valaki segítségre szorul és legyen Ön az, akire számíthat. Tekintse ezt egyfajta befektetésnek, mert amit ma ad, akkor fogja visszakapni, amikor a leginkább szüksége lesz rá.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Szűz
08.24 – 09.23
Bármit vesz is a fejébe, szinte el is intézte. Tele energiával és lendülettel kezd neki a napnak, úgy érzi, nincs, ami megálljt parancsolhatna. Az elért sikerek csak tovább növelik az önbizalmát. A környezetében élők is csodálattal tekintenek a teljesítményére, ez azonban hajlamossá teheti Önt arra, hogy elbizakodottá váljon. Legyen megfontolt és ne lépje túl a korlátait, ha nem szeretne másoknak, de elsősorban saját magának csalódást okozni.

Mérleg
09.24 – 10.23
Nehezen hoz meg döntéseket és elég egyetlen ellenvetés ahhoz, hogy úgy érezze, nincs is igaza. Ez a bizonytalanság komoly gondokat okozhat akkor, ha fontos beszélgetések várnak Önre. Érdemes lenne pár percet önmagára szánni és elgondolkodni azon, miért is nem képes kiállni saját magáért. Ha ezt megfejti, nagy lépést tesz meg annak érdekében is, hogy a mélyebben gyökeredző konfliktusokat is tisztázhassa az illetékesekkel.

Skorpió
10.24 – 11.22
Sokkal könnyebben beadja a derekát, mint máskor, éppen ezért ügyeljen arra, hogy kikkel veszi körül magát. Hamar feltűnik ugyanis a környezetében élőknek, hogy kerüli a konfliktusokat és ezért hajlandó olyan kompromisszumokra is, melyek akár hátrányosak is lehetnek az Ön számára. Ahhoz, hogy ezt ne fordítsák Ön ellen, csak olyanok társaságában mozogjon, akikben maradéktalanul megbízik, így nem élnek vissza a pillanatnyi gyengeségével.

Nyilas
11.23 – 12.21
Kerüli az emberek társaságát, úgy érzi, egyedül most sokkal könnyebben boldogul. Ha feszültséget érez a levegőben, egyenesen menekül onnan, hisz a lelkét épp most tette rendbe, szeretné még elhitetni magával egy kis ideig, hogy nincsenek problémák. Arra is szakít időt, hogy a családját egy kisebb meglepetésben részesítse, ezzel is fenntartsa azt az idilli állapotot, amelyet megteremtett maga körül.

Bak
12.22 – 01.20
Ha bárhol lehetőséget talál arra, hogy a belső feszültségét egy kiadós veszekedéssel vezesse le, nem habozik és él az alkalommal. Ennek köszönhetően nagyon hamar az egész világot ellenségnek tekinti, akik csak azért ébredtek fel a mai napon, hogy Önnek ellentmondjanak. Pedig éppen Ön az, aki nehezen békél meg a környezetében élőkkel és a körülményekkel, és ahelyett, hogy tenne ellene, csak mérgelődik.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Mivel Ön sem tudja, mit is szeretne igazán, így nehéz a kedvében járni. Nem csoda, ha egyedül érzi magát, hisz viselkedése oly ellentmondásos, hogy még azok is elpártolnak Ön mellől, akik jól ismerik. Csak a lényeges kérdésekre összpontosítson, ami elnapolható, bátran halassza későbbre. Az így nyert szabadidőben mozduljon ki a négy fal közül, keressen lehetőséget arra, hogy kikapcsolódhasson.

Halak
02.20 – 03.20
Azzal próbálja a bizonytalanságát leplezni, hogy meg sem hallgatva másokat, ragaszkodik a saját véleményéhez. Ha bárki ellent merne mondani, csak kiabálásra, ingerült válaszra számíthat, megértésre nem. Így viszont könnyen hibázhat, hisz erre hiába hívnák fel a figyelmét. Keresse magában az okokat, ne a környezetében élőkön vezesse le a belső feszültségét, hisz az még sosem vezetett eredményre.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
DVSC: a mester és a klublegenda is ott volt a derecskei Loki Klub első összejövetelén
Derecske - A családias, jó hangulatú ankéton nem csak felnőtt, hanem egészen fiatal kis szurkolók is voltak. tovább »
Klip készült a DVTK-indulóhoz
Miskolc - A régi stadionnak állítanak emléket a kisfilmmel. tovább »
Folytatnák a jó sorozatot a debreceni kézisek
Debrecen - Az Érd csapata az idei szezonban még nem tudott nyerni a debreceni hölgykoszorú ellen. tovább »
DVSE: vissza akarnak vágni a tatai vereségért
Debrecen - Teljes kerettel vághat neki újabb hazai találkozójának szerdán a DVSE. tovább »
Rangos hokitornát rendez a hétvégén Debrecen
Debrecen - A hétvégén sem maradnak érdekes esemény nélkül mindazok, akik ellátogatnak a Debreceni Jégcsarnokba. [...] tovább »
Díjesővel zárult a jubileumi Oxigén Kupa Debrecenben
Debrecen - A futóverseny-sorozat legjobb amatőrje Pásztor Kornélia, igazolt versenyzője Kazi Tamás lett. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása