Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. január 25., szombat

Napi horoszkóp – 2014. január 25., szombat
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20

Túl keveset tud? Vagy túl sokat beszél? De az is lehet, Ön túl kíváncsi. Vagy olyan kritikákat fogalmaznak meg Önről, melyek arra kényszerítik, átgondolja az eddig elért eredményeket. Ne kérdőjelezze meg a tudását, az elhivatottságát, de gondolkodjon el azon, vajon a kommunikációja mindig tiszta és érthető-e. Hisz az önmegvalósítás elengedhetetlen feltétele, hogy a céljainkat és az elvárásainkat a környezetünk felé egyértelműen tudjuk megfogalmazni.

Bika
04.21 – 05.21

A mai napon számos meglepetés várja. Na ne nagy ajándékokra gondoljon, sokkal inkább a lelkét melengető kellemes érzésekre. Szüksége van a változatosságra ahhoz, hogy a mindennapokban megállja a helyét. Talán ezek a mai élmények egy ilyen új színt hoznak az életébe. Egy olyan más világot, mely eddig zárva tartotta Ön előtt a kapuit, de most szélesre tárva vár arra, hogy Ön belépjen rajta és elinduljon a felfedező körútra.

Ikrek
05.22 – 06.21

A mai napon képes a hosszú távú célkitűzéseit és a rövid távú terveit összhangba hozni. Ennek megfelelően sugárzik Önből az elégedettség. Most képes az elképzeléseit egyértelműen megfogalmazni és mások előtt felvázolni. Határozott fellépésével embereket állít maga mellé, olyan partnerekre talál, akik azonosulnak az Ön távlati céljaival, hogy azokat együtt tudják megvalósítani. Egy igazi csapat kezd Ön körül kialakulni, mely a sikerek alapja lehet.

Rák
06.22 – 07.22

A család célkitűzéseit alárendeli egyéb kívánságainak. Így most inkább törekszik a biztonságra, állandóságra, keresi a szépet és a belső békét. Ma képes a szituációkat reálisan értékelni, az embereket a helyükön kezelni. Találkozik egy olyan emberrel is, akinek az egyénisége teljesen a bűvkörébe vonja. Nem tud neki ellenállni, hiszen úgy vonzza, mint a mágnes. Rengeteg élménnyel gyarapodik általa.

Oroszlán
07.23 – 08.23

Megnyugtató kisugárzásának köszönhetően mindenhol jóindulat fogadja. A mai napon Ön lehet a tökéletes békebíró, mert képes minden érdekelt fél helyzetébe beleképzelni magát. A közvetítés elsősorban arra irányul, hogy megfogalmazza az egymással szemben álló felek számára a nézeteltérést olyan érthetően és logikusan, hogy az mindkét partner számára elfogadhatóvá válik. És ha már képesek egymás helyzetébe beleképzelni magukat, nyert ügye van.

Szűz
08.24 – 09.23

A mai nap különösen a szellemi munkának kedvez. Olyan kérdéseket is képes tisztán és logikusan átgondolni, melyek érzelmeit is erősen felkorbácsolják. Nagy segítségére van ebben, hogy beszélgetőpartnerekre akad családja körében. A nehéz témákat is tisztán és érthetően képes megfogalmazni, ezáltal is rendszerezve önmagában a problémákat. Ez megkönnyíti az információk befogadását és elfogadását.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg
09.24 – 10.23

A mai napon Ön diktálja a tempót. Senki nem sürgeti Önt és Önnek sem kell a családtagokat nógatni. Oly hatékonyak, hogy délutánra minden eltervezett feladatot végrehajtanak. Egy kellemetlen hír azonban szertefoszlatja a kialakult kellemes légkört. Egy eddig eltitkolt információ kerül napvilágra, így nem kerülhetik a kellemetlen téma megbeszélését. Őrizze meg a nyugalmát és próbáljon meg a másik fél fejével gondolkodni, mielőtt ítélkezne.

Skorpió
10.24 – 11.22

Feszülten indul a reggel és ez a nap folyamán nem enyhül. Érzelmei hullámoznak, így egy rossz időben feltett kérdés hamar dühöt válthat ki Önből. Pedig a segítségkérés általános és máskor készséggel siet a ilyenkor támaszának lenni. Csillapítsa le az érzelmeit, mert a hangulata könnyen átragad a környezetében élőkre, melynek következtében olyan feszültségek pattanhatnak ki, melyek megfékezésére már képtelen lesz.

Nyilas
11.23 – 12.21

Mihez lenne ma kedve? A mai napon az Önnel szemben támasztott elvárások egyensúlyban állnak személyes vágyaival. Olyan feladatok elvégzése vár Önre, melyeket készséggel és szívesen végez el. Olyan kérdésekre kell választ adnia, melyek elgondolkodtatják ugyan, de így saját belsőjében is tehet kirándulást. A pozitív kisugárzás környezetében is mély nyomokat hagy. Mosolygó emberek veszik körül, mely életkedvvel tölti el.

Bak
12.22 – 01.20

Ma nem hiányzik Önből az energia és a kitartás ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyen véghez. Semmi nem kerülheti el a figyelmét a végrehajtás során, így ügyesen kerüli ki a buktatókat, és ezáltal a nap végén elégedetten tekinthet vissza a teljesítményére. Meghitt légkört képes teremteni az otthonában, amelyet elsősorban annak köszönhet, hogy Önben is béke honol. Képes kikapcsolni és ahelyett, hogy a gondokat látná maga előtt, inkább a szépet és a nyugalmat keresi.

Vízöntő
01.20 – 02.19

Nem lehet, hogy túlságosan is helyreállt az önbizalma? Olyan dolgokba fog bele, melyek eddig kivitelezhetetlennek tűntek. Vigyázzon, mert az egészséges önbizalom és az önmagunk túlbecsülése között nagyon vékony a határ. És míg az előbbi nagy dolgokra tesz minket képessé, addig az utóbbi rossz tanácsadó. Mérlegeljen tehát, mielőtt nekikezd a feladatnak, valóban minden képességnek a birtokában van-e, melyek a végrehajtásához szükségesek.

Halak
02.20 – 03.20

A fárasztó nap után nem vágyik másra, csak hogy párjával kettesben tölthessenek néhány meghitt órát. Úgy gondolja, ez nemcsak Önnek lenne elengedhetetlen, de kapcsolatuk kissé ellaposodott, így éppen ideje lenne egy kis kalanddal színesíteni. Nem habozik hát, és a tettek mezejére lép. A gyermekekre vigyáznak a nagyszülők, így semmi akadálya, hogy tervét megvalósítsa. Bár kedvese nem rajong az ötletért, éjfélre már minden kételye eloszlik.

 További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. március 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Tekintse meg nálunk, mit jósolnak a [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Tekintse meg nálunk, mit jósolnak a [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. március 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Jégkorong Erste Liga – A DVTK sorozatban negyedszer, a MAC először lehet bajnok
Miskolc - A címvédő DVTK Jegesmedvék egymást követő negyedik sikerére hajt a jégkorong Erste Liga pénteken [...] tovább »
Női kosárlabda Magyar Kupa – Soproni torna az Euroliga négyes döntő jegyében
Budapest - A házigazda Sopron Basket már az egy hónap múlva ugyanott sorra kerülő Euroliga négyes döntő [...] tovább »
Még a héten lehet nevezni az edelényi kastélykörökre!
Edelény - Első alkalommal rendezik meg a futóversenyt a gyönyörű környezetben. tovább »
Credobus Eger Rallye – Négy futam érinti megyénket
Eger, Miskolc - Tizenöt R5-ös és közel kétszáz autó a rajtvonal mögött a Credobus Eger Rallye-n. tovább »
DVSC: nem jött össze a feljutás az e-sport-csapatnak
Debrecen - Az együttes hétvégén már Magyar Kupa-mérkőzést is játszik. tovább »
Szpari – Hornyák Marcell gólja döntött
Nyíregyháza - Műfüves edzőmeccset játszott a Szpari a vendég Balmazújváros ellen. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása