Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. január 20., hétfő

Napi horoszkóp – 2014. január 20., hétfő
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
A munka, mely máskor nyugtatóan hatott Önre, most csak tovább fokozza a feszültséget. Az így kialakuló belső nyugtalanság már-már a környezetét is megmérgezi. De arra ügyeljen, hogy ne zúdítsa rájuk a gondjait, hanem azon dolgozzon, hogy önmagában legyen képes feloldani. Fogadja meg, hogy tesz valamit az egészsége érdekében, például eljár rendszeresen mozogni. Meglátja, a fizikai fáradtság valóságos csodaszerként fog hatni a lelki életére is.

Bika
04.21 – 05.21
Mind testileg, mind lelkileg összetörtnek, meggyötörtnek érzi magát. Mielőtt azonban mindezért a környezetében élőket kezdené okolni, számoljon el tízig és ezalatt keressen magában kapaszkodókat. Ugyanis ha teljes elkeseredettségével a nyakukba zúdítja mindazt, ami belülről őrli, könnyen megbánthatja őket, amit azonban semmiképpen nem szeretne. Egy forró fürdő, esetleg egy jó bor és könyv társaságában könnyebben feloldódnának Önben a belső görcsök.

Ikrek
05.22 – 06.21
A mai nap a nyugtalanság jegyében telik. Ez ugyanúgy érinti a magánéletét, ahogy az emberekhez való megnyilvánulásait is. Igazi hangulatember, de ez nem szabad, hogy oda vezessen, hogy mindenkit hibáztat a környezetében. Irányítsa a felfokozott figyelmét sokkal inkább azokra a dolgokra, amelyek már régóta zavarják, és keressen rájuk úgy megoldást, hogy nem rontja el a viszonyát azokkal, akikkel érintkezik.

Rák
06.22 – 07.22
Szellemi energiái a mai napon a csúcsra érnek. Olyan összefüggéseket ismer fel néhány másodperc alatt, amelyek eddig sosem tűntek fel. Mindent képes néhány perc alatt értelmezni, kielemezni és utána józan, logikus következtetéseket levonni. A partnerkapcsolatára is előnyös hatást gyakorolhat azon képessége, hogy most tisztán felismeri a problémákat és logikus érveléssel a megoldásokat is feltárja.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Ha így folytatja, nem lesz népszerű. Bár ingerlékeny hangulata a múlté, de továbbra is mindent elkövet, hogy a figyelem középpontjában maradjon. Talán érdemes lenne elgondolkodnia azon, mindezt úgy tegye, hogy szerettei kitartsanak Ön mellett. Mutassa meg nekik, milyen fontosak Önnek, mennyire becsüli őket azért, mert olyankor is kitartanak Ön mellett, amikor igazából még saját maga elől is menekülne. Ezzel is elérheti ugyanazt a célt, Önre figyelnek, de teljesen más szemmel.

Szűz
08.24 – 09.23
Maga mögött képes hagyni a munkahelyi gondjait és képes feledni minden problémáját. Mély beszélgetéseket folytat a környezetében élőkkel, legyenek ők barátok, vagy olyan kapcsolatok, melyek hivatali életében alakultak ki., meghallgatva gondjaikat, újra gyermeknek érzi magát. Hirtelen eltörpülnek saját kételyei és megérti, a világ körforgása nem állt meg egy percre sem. És bizony egy-egy leküzdött akadály csak erősítette Önt még akkor is, ha akkor éppen úgy érezte, veszített.

Mérleg
09.24 – 10.23
Az Ön szétszórtsága igazi kihívás a környezetében élőknek. Minden olyan tanács, amely arra irányul, hogy legyen megfontoltabb, átgondoltabb, falra hányt borsóként pereg le Önről. Még a legnagyobb jóindulattal sem képes most összpontosítani. Hagyja egyszerűen megtörténni a dolgokat, felesleges lenne az energiáit arra pazarolni, hogy cselekedeteit összehangolja. Vegyen egy forró fürdőt, ez legalább az idegeire jótékony hatást gyakorol.

Skorpió
10.24 – 11.22
A mai napon nagyon kreatív és kommunikatív, ez megkönnyíti a helyzetét, hogy kiálljon a világ elé új ötleteivel. Egy kis merészséggel újításokat vezethet be a családjában. Használja ki a lehetőséget, és ezek a most elfogadtatott dolgok szolgálják egyúttal az egészségüket is. Hogy ez az étkezési szokásaikban fognak megjelenni, vagy a szabadidős tevékenységet fogják más irányba terelni csak azon múlik, Ön miben talál rá önmagára.

Nyilas
9.01 – 9.01
Az, hogy a hangulat feszült, nagyban Önön múlik, így viselje méltósággal az ezért kapott kritikát. Mindenkinek feltűnik, hogy gyakran ideges, ingerült. Találja meg a valóban fontos dolgait, helyezze azokat előtérbe, de mindeközben ne feledkezzen meg szeretteivel érzékeltetni, milyen sokat jelentenek Önnek. Nem tesz jót szervezetének az állandó stressz. Bár a tisztulási folyamat egyúttal komoly veszteségekkel járhat, ha maga mellett tudhatja a családját, nyert ügye van.

Bak
12.22 – 01.20
A külvilág úgy érzékeli, Ön ma kitűnő állapotban van. A valóság azonban ennek ellentéte. Hiányzik Önből a döntés képessége, az önbizalma éppen a mélyponton. Ez a bizonytalanság ahhoz vezet, hogy az élvezeteket hajhássza. Olyan új hobbit keres magának, melyben úgy érzi, kiteljesedhet. És éppen ez az útkeresése borít leplet belső életének zűrzavarára. Nagyon fontos lenne, ha legalább legjobb barátnőjével le tudna ülni egy kis beszélgetésre.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Megdöbben, milyen könnyedén halad a feladataival, szinte bele sem fogott és minden fáradtság nélkül máris a végére ért. Használja ki ezt a remek lehetőséget arra, hogy letudjon olyan kötelezettségeket is, melyeket későbbre tervezett, illetve készítse elő az olyanokat, melyek elvégzésére már nem marad ugyan ideje, de az előkészületek is komoly energiaráfordítást igényelnek. Így felkészülhet azokra a napokra, amikor legyűri Önt a téli fáradtság.

Halak
02.20 – 03.20
A mai napon különösen a kreatív munkák állnak Önhöz közel. Rengeteg ötlet cikázik a fejében. Különösen kapóra jön mindehhez, hogy szívesen kommunikál a környezetében élőkkel. Így az elképzeléseit megbeszélheti rokonaival, ismerőseivel, de most még partnerét is saját elképzelései eléréséhez mozgósítani tudja. A most folytatott megegyezések nem lehetnek azonban gyümölcsözőek, ha nem fordít kellő figyelmet a másik fél elképzeléseire is.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. november 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 15.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 14.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. november 09.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Nyíregyházi KC – Megszerezték idénybeli első hazai győzelmüket
Nyíregyháza - Pénteken a bajnokság 8. fordulójában a Kecskemétet fogadta a Nyíregyházi KC NB I B-s csapata. A [...] tovább »
Fogasy: Nehéz feladat volt
Az abszolút kilencedik helyen végzett Fogasy Gergely és Berendi Dávid a jövőévi magyar Európa-bajnoki futam [...] tovább »
Harminchárom éves volt a szkanderes
Ukrajna - Harminchárom esztendősen, autóbalesetben életét vesztette Andrij Puskar 14-szeres világbajnok ukrán [...] tovább »
Két válogatott kézilabdázó is szerződést hosszabbított Érden
Érd - Janurik Kinga és Katarina Krpez Slezak is szerződést hosszabbított az Érd HC női kézilabdaklubbal. tovább »
Magyar-finn – Pátkai visszatért a klubjához
Budapest - Pátkai Máté visszatért klubjához, mivel sárga lapos eltiltása miatt nem léphet pályára vasárnap a [...] tovább »
Nem pomponrázással világbajnok
Nyíregyháza - A 23 éves nyíregyházi lány a magyar egyetemi cheerleader-válogatottal lett a világ legjobbja. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása