Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. augusztus 27.

Napi horoszkóp – 2014. augusztus 27.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos

03.21 – 04.20

Ha a mai napon valamibe belekezd, az hosszú távon is hatást fog kifejteni az életére. Legyen a végeredmény siker vagy kudarc, az biztos, hogy nem lép át rajta könnyedén. Új szakaszt indít el, amely az eddig megéltek tapasztalataira épül, így lényegesen gördülékenyebb lesz, azonban nem fog kevesebb fejfájást okozni. Őrizze meg a higgadtságát, türelmét akkor is, ha úgy érzi, valaki visszahúzza.

Bika
04.21 – 05.21
Képes elnyerni olyan emberek bizalmát is a mai napon, akikkel évek óta teljesen ellenkező elveket vallottak. Mindezt köszönheti annak, hogy más stílusban próbálja érvényre juttatni a véleményét, mint eddig. Végre félreteszi a túlzott magabiztosságát, és mielőtt véleményt alkotna és annak hangot adna, meghallgatja a másik felet is. De most nem udvariasságból teszi ezt, hanem figyelmesen és fel is dolgozza a hallottakat.

Ikrek
05.22 – 06.21
Érdemes néha a járt útról letérni és valami újat kipróbálni. Különösen akkor hajlandó erre, ha úgy érzi, elakadt, de most egészen más készteti erre. Az ügyei haladnak lassan, de biztosan előre, valamiért mégis elégedetlen a helyzetével. És ekkor olyan információ birtokába jut, ami teljesen más megvilágításba helyez bizonyos kérdéseket és rá kell döbbennie arra, hogy másképp is lehetne csinálni. Nagy levegő és ugrás a mélybe.

Rák
06.22 – 07.22
Amit ma megtehet, ne halassza holnapra, mert akkor sem lesznek kedvezőbbek a lehetőségek. Valóban nem könnyű most belefogni abba, amit tervezett, mégiscsak érdemes lenne megtenni legalább a kezdő lépéseket. A csillagok ugyanis próbálják az útját egyengetni, így még az is lehet, sokkal jobb tempóban haladhat előre, mint azt gondolná. Bár úgy érzi, felkészületlenül vág bele, végül a lendület átsegíti a nehézségeken.

Oroszlán
07.23 – 08.23
Változás vár Önre, de ez nem jelenti azt, hogy menekülnie kell előle. Vágjon bele bátran és ezt vállalja fel ország-világ előtt. Mindez nem azért történik Önnel, mert eddig helytelen úton járt vagy kudarcot vallott volna, sokkal inkább azért, mert Ön ezt szerette volna. Vágyott valami újra, érdekesre, de eddig nem tudta, merre keresse. Most azonban szembe jön Önnel a lehetőség, engedjen hát a csábításának.

Szűz
08.24 – 09.23
Ilyenkor mondják, hogy nem látja a fától az erdőt. Majd kiszúrja a szemét a megoldás, mégsem képes észrevenni. Ehelyett egy helyben toporog, kétségbeesetten próbál segítséget kérni. Nem csoda, ha nem kap, hisz mindenki számára egyszerűnek tűnik a probléma, így nem veszik komolyan. Próbáljon megnyugodni és nem görcsösen a sikert üldözni, kicsit eltávolodva a kérdéstől Ön is látni fogja, merre kell mennie.

Mérleg
09.24 – 10.23
Engedje, hogy mások is szóhoz jussanak Ön mellett. Szívesen mondja el a véleményét olyan lendülettel, hogy azzal lesodor mindenkit a színről. Ellentmondást nem tűrő modora azonban nem éri el azt a hatást, amit szeretne. Ön ugyanis úgy gondolja, ha így lép fel, határozottságot, magabiztosságot sugall. De ez nem így van, sokkal inkább tesz benyomást egy erőszakos, arrogáns emberről. Legyen visszafogottabb.

Skorpió
10.24 – 11.22
Csak akkor várhatja el, hogy meghallgassák, ha Ön is megértő hallgatóság. Nem kell bólogatni, a véleményét nyugodtan megfogalmazhatja, azonban ne ítélkezzen úgy, hogy nem ismer minden részletet. Ha összeáll Önben a kép, fontos, hogy úgy tárja a nyilvánosság elé hogy azzal ne sértse meg mások érzéseit. Ha pedig kritikát kap, ne váltson ki Önből feltétlen ellenkezést, hisz aki mondja, nem feltétlenül rosszindulatból teszi ezt.

Nyilas
1123 -12.21
Mi más kellene a sikerhez, mint nyugalom és hideg fej. Hisz ha fejben összeáll a kép, annak megvalósítása már gyerekjáték lesz. Ezért fontos, hogy az indulatait kezelni tudja, ne engedje elsodorni magát a hirtelen jövő lendülettel, haladjon a saját tempójában. Bár sürgetik és ez módfelett bosszantja, mégis az az egyetlen járható út, ha kizárja a külvilágból érkező zavaró hangokat. A megérdemelt jutalom sem fog elmaradni.

Bak
12.22 – 01.20
A legjobbkor lendült formába, a mai napon szüksége lesz ugyanis minden energiájára ahhoz, hogy az Önre váró feladatokkal megküzdjön. Elsősorban fejben fog eldőlni, hogy milyen sikerrel zár, hisz most főleg ott kell összeállnia egy pontos menetrendnek, amely mentén aztán tevékenykedhet. Egymásra épülő lépések viszik előre, így fontos, hogy ezeket megfelelő sorrendbe állítsa. Ha elkerüli a kapkodást, nem kell egy percig sem aggódni amiatt, hogy ne sikerülne.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Ha vitába is keveredik, képes megőrizni a hideg fejét és így a véleményét is sokkal hatékonyabban tudja képviselni. Megmarad a realitások talaján, nem engedi, hogy az indulatai elragadják magukkal, ezért aztán az érvei világosak, mindenki számára érthetőek. Ez persze nem jelenti azt, hogy meg is győzi a másik felet az igazáról, de ez nem is baj. A fontos, hogy képesek voltak megbeszélni a dolgot anélkül, hogy haraggal váltak volna el.

Halak
02.20 – 03.20
Akkor érzi magát különösen elemében, ha emberek között mozoghat. Szívesen beszélget, még önmagát is meglepi, milyen őszintén képes feltárni lelke legmélyebbnek gondolt titkait. És lám, ha kimondja, már nem is olyan vészes, és persze így tanácsokat is kaphat azokra a gondokra, melyek hónapok óta foglalkoztatták. Bár önmagában több megoldás is körvonalazódott, végül most jutott el a végsőhöz.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2016. január 14.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 13.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 12.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 11.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 10.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Napi horoszkóp – 2016. január 9.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Adam Peaty és Sarah Sjöström az év úszója a LEN-nél
Budapest - A brit Adam Peaty és a svéd Sarah Sjöström lett a tavalyi év legjobbja az Európai Úszó Szövetség [...] tovább »
Phjongcshang 2018 – Orosz média: Viktor An rövidpályás gyorskorcsolyázót kizárták
Moszkva - Kizárták Viktor Ant, a rövidpályás gyorskorcsolyázás hatszoros olimpiai és 18-szoros világbajnokát a [...] tovább »
Bundesliga – Bernd Hollerbach lett a Hamburg edzője
Budapest/Hamburg - Bernd Hollerbach lett a német labdarúgó-bajnokságban kiesőhelyen álló Hamburger SV vezetőedzője. tovább »
Horvát jobbátlövőt szerződtetett a MOL-Pick Szeged
Budapest - A horvát Ivan Srsen tavasszal a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát erősíti. tovább »
Orosz és koszovói csapat vár a DVTK-ra Törökországban
Miskolc - Három felkészülési mérkőzést játszik a DVTK a törökországi edzőtáborban, két találkozóra már [...] tovább »
A korcsolyázók elnöke bízik az éremszerzésben
Debrecen - Kósa Lajos szerint a debreceni Nagy Konrádban benne van a meglepetés. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása