Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014. augusztus 22.

Napi horoszkóp – 2014. augusztus 22.
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21 – 04.20
Elsősorban az eszére lesz szüksége a mai napon, így nem is annyira fizikailag, mint lelkileg és szellemileg fognak lemerülni az energiái. Az ilyen napokon aztán képtelen lenyugodni, tombol Önben a feszültség, amit aztán a családtagokon vezet le. Mi lenne, ha most másképpen csinálná és még mielőtt hazatér, kiszellőztetné a fejét vagy elmenne egy kicsit sportolni? Így megőrizhető a meghittség és a béke, amelyet oly nagy munkával teremtett meg.

Bika
04.21 – 05.21
Inkább írjon fel magának mindent, minthogy megfeledkezzen valamiről. Igencsak rohanós lesz ez a nap, így nem lenne csoda, ha valami elmaradna. Ezért lenne érdemes már előre eltervezni, mivel is tud érdemben foglalkozni és ha ezenközben újabbak merülnek fel, azt jegyzetelni. Estére már azt sem fogja tudni, hol áll a feje, de ha mindez nem lenne elég, még családi körben is vár Önre egy komoly kihívás.

Ikrek
05.22 – 06.21
Mozgalmas nap vár Önre, nem nagyon lesz ideje megpihenni. Szereti, ha pörögnek az események Ön körül és most végre Ön lehet a középpont, aki mindezt irányítja, összefogja. Remekül megtalálja a hangot mindazokkal, akikkel a céljai érdekében együtt kell működnie, nem ismer tréfát, ha valaki mellett ki kell állnia, de mindig van egy vicc a tarsolyában, ha a hangulatot kell feldobni. Igazi vezéregyéniség és erről most tanúbizonyságot tesz.

Rák
06.22 – 07.22
Érdemes olyan kérdésekkel foglalkoznia, melyeket eddig azért halogatott, mert úgy érezte, képtelen megoldást találni. A mai napon remek érzékkel ragadja meg a kérdéseket, hamar felfedezi az összefüggéseket és ezek birtokában már gyerekjáték rálelni a megoldásra. Ezt elsősorban annak köszönheti, hogy nyugalom veszi körül, ha valahol mégis feszültség támadna, képes észrevétlenül elhagyni a helyszínt.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
Most kellemes társaság lehet bármely közegben is fordul meg. Legyen a kapcsolatuk szakmai, hivatalos, vagy privát, ideális partner. Ahol józan észre van szükség, ott képes tisztán gondolkodni és reálisan felmérni a helyzetet, de ha lelki életet szeretne Önnel valaki élni, megértően tud hallgatni, Olyan tanácsokat adni, amelyek átlendíthetik beszélgetőpartnerét a holtponton. Szerencsésnek vallhatja magát mindenki, akivel kapcsolatba került.

Szűz
08.24 – 09.23
A teste jelzéseit nem szabad elhanyagolnia. Márpedig az üzen, mégpedig azt, hogy ideje lenne változtatni. Annyiszor megfogadta már, hogy egészségesebben fog élni, de pár nap után mindig feladta, újra visszatért a régi étrend, elmaradt a sport. Gondolkozzon el azon, ha már nem elég kitartó az újra, akkor szabaduljon meg valami régitől. Hisz számos káros szenvedélye van, amellyel a szervezetét mérgezi.

Mérleg
09.24 – 10.23
Érdekes és eseménydús nap vár Önre. Számos beszélgetés, tárgyalás után végre Ön is megérti, hogy eddig is elismerték a képességeit, csak nem olyan módon, ahogyan azt Ön elvárta volna. Mikor már feladta volna az egészet és visszavonulót fújt volna, megkapta azt a kis pluszt, ami eddig olyan nagyon hiányzott. Éljen a hirtelen jött lehetőséggel, használja ki a kínálkozó alkalmat arra, hogy újabb tervekkel áll elő.

Skorpió
10.24 – 11.22
Nyitottsága és őszintesége kapukat fog megnyitni Ön előtt. Persze ehhez szüksége lesz arra is, hogy képes legyen a véleményét megfelelő módon tálalni. Nem ronthat ugyanis ajtóstul a házba, de apró lépésekkel előrehaladva végül célt ér. Legyen türelmes, ne akarja azonnal elérni az áhított eredményeket. Érdemes mérleget vonnia este, hisz számos kapcsolatában változások álltak be, de még nem volt ideje ezek hatásait átgondolni.

Nyilas
11.23 – 12.21
Úgy érzi, összeroskad a súly alatt, amelyet a vállára helyeztek. Mégse kezdjen ideges kapkodásba, gondolja végig nyugodtan, hogyan építhetné le azokat apránként. Egyszerre csak egyre összpontosítson, ha azt már lezárta, akkor kezdjen a következőbe. Az most nem fog segíteni, ha mindegyikkel elhalad egy picit, konkrét eredményeket várnak Öntől, nem részmegoldásokat. Ne feledje, nincs egyedül, kérjen segítséget.

Bak
12.22 – 01.20
Támadásba lendülnek az irigyei, így minden lépésére különösen nagy gondot fordítson. Ott állnak szorosan Ön mögött és azt lesik, mikor hibázik. Ezért ha nem biztos a dolgában, ne keveredjen ismeretlen területekre, maradjon meg azon a pályán, ahol otthonosan mozog és nem tudják megszorongatni. Pár napig halassza el azokat a terveit, amelyeket még nem dolgozott ki, most ne bízzon a jó szerencsében.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Többször találja magát viták közepében, egyenesen Ön lesz a céltábla, pedig most igazén nem tett semmit ennek érdekében. Maradjon meg mindentől függetlenül a realitások talaján, őrizze meg a hideg fejét és ne bonyolódjon bele túlságosan. Ha pár mondat után nem sikerül tisztáznia magát, inkább vonuljon le a csatatérről, mert csak az indulatok fogják magukkal ragadni, az ügy végére úgysem tehet megnyugtató módon pontot.

Halak
02.20 – 03.20
Mintha csak valami visszahúzná. Elsősorban saját magában keresse ezt a féket, hisz a gondolatainak rabja. Képtelen szabadulni tőlük és ennek köszönhetően nem is tud továbblépni. Egyfolytában azon jár az esze, miért ne tegye. Egy idő után ez már bosszantja és ennek köszönhetően azokat teszi felelőssé a tehetetlenségéért, akik segíteni szeretnék. Mindenki számára könnyebb lenne, ha elfogadná a helyzetet, és visszavonulna.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. március 23.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. március 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
DEAC: nagy küzdelem után újabb hazai győzelem
Debrecen - Nagyon értékes győzelmet aratott utolsó hazai alapszakasz mérkőzésén a DEAC kosárlabdacsapata. Az [...] tovább »
DVSE: csak fellángolásokra futotta a Fradi ellen
Debrecen - Nem volt esélye a DVSE vízilabdacsapatának az FTC-Telekom ellen az OB I középszakaszának 5. [...] tovább »
„A múlt hetet el kell felejteni, az az előtti hetet is el kell felejteni, és a mostanit?”
Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Közép csoportjának 20. fordulójában négy meccset játszottak szombaton. tovább »
„Itt ha van egy harmadik félidő akkor sem rúgunk gólt”
Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Kelet csoportjának 20. fordulójában három meccset játszottak szombaton. tovább »
„Amit az elmúlt időszakban felépítettünk a mai napon leromboltuk!”
Miskolc - A labdarúgó megyei II. osztály Észak csoportjának 20. fordulójában négy meccset játszottak szombaton. tovább »
„Gyakorlatilag helyzet nélkül nyerték meg a meccset”
Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 20. fordulóját játszották szombaton. Megyénk csapatainak eredményei. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása