Frissítve:

Napi horoszkóp – 2014.02.04., kedd

Napi horoszkóp – 2014.02.04., kedd
Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése

Kos
03.21 – 04.20
Kreatív, sziporkázik. De arra azért ügyeljen, ne legyen szétszórt. Akkor ugyanis a remek ötletek könnyen elvesznek, a megvalósításuk pedig meghiúsul. Sokkal hasznosabb lenne, ha az elképzeléseit megbeszélné a partnerével, barátaival. Így a kivitelezésükhöz nem csak tanácsokat kaphat, de akár még segítőkre is találhat. A közös élmények pedig a kapcsolatokat elmélyítik, és az élményeket nem veheti el Önöktől senki.

Bika
04.21 – 05.21
Még a környezete számára is feltűnik, milyen levert, mennyire nem találja a helyét. A környezetében élőkkel minden apróságon képes veszekedni. Próbálja meg a rossz hangulatát leküzdeni, mert a feszültség hamar megmérgezi a napját. Törekedjen arra, hogy harmóniát teremtsen maga körül, így a lelkébe is visszatérhet a béke. És ez az, amire most a legnagyobb szüksége lenne. Nehéz időszak áll a háta mögött, szüksége lenne pihenésre.

Ikrek
05.22 – 06.21
Szokatlan és meglepő módon közelít az emberek felé, ezzel új színt adva a kapcsolatainak. Boldogan állapítja meg, hogy mindez nem is esik a nehezére. Egy kis önbizalom és máris képes arra, hogy a környezetét elkápráztassa. De Önt is érik kellemes élmények, melyek mélyen meghatják. Ez segítséget nyújt ahhoz, hogy kitörjön a korlátai mögül és a világ számos új csodája váljon Ön előtt is ismerté.

Rák
06.22 – 07.22
A mai napon kifejezetten keresi az emberek társaságát. Szereti a baráti beszélgetéseket, amikor a szellemi képességeit másokhoz mérheti és megcsillogtathatja a tudását. De mindeközben nyitott arra, hogy mások álláspontja szerint is megközelítsen egy-egy témát és tanuljon az elhangzottakból. Arra azonban ügyeljen, hogy a partnerei is hasonlóan vélekedjenek, és ne arra játszanak, hogy burkoltan konfliktushelyzetet teremtsenek.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Oroszlán
07.23 – 08.23
A magánéletében számos konfliktus vár tisztázásra, melyeket eddig csak halogattak. Eljött az idő, hogy végre leüljenek és tisztázzák a félreértéseket. Hallgasson meg minden érintett felet, mielőtt ítéletet mondana vagy megfogalmazná a saját álláspontját. Sajnos előfordulhat, hogy Önnek kell a békebíró szerepét betölteni és fájdalmas döntést kell hoznia. De a csillagok most segítenek abban, hogy a véleményét a lehető legdiplomatikusabban tudja kinyilvánítani, elkerülendő azt, hogy bárkit megsértsen.

Szűz
08.24 – 09.23
Olyan nézeteltérésekbe bonyolódik, melyeket nem is Ön okoz. Ne engedje, hogy a méreg vagy a düh elborítsa az elméjét. Egy kellemes hangulatú beszélgetés segítene tisztázni a dolgokat, ehhez azonban az szükséges, hogy meg tudja őrizni a tárgyilagosságát. Sikerül magára is szakítani egy kis időt, ez most a legjobbkor történik. Az elmúlt időszakban már a teste is jelezte, hogy a feszültség és a stressz, mely Önt körülveszi, meghaladja az erejét.

Mérleg
09.24 – 10.23
Használja ki azokat a lehetőségeket, melyet az ismeretségi köre kínál. Új dolgok felfedezése sokkal könnyebb, ha talál egy „idegenvezetőt”. Nem is gondolta volna, hogy az Ön számára ismeretlen, de izgató témában a barátai között lelhet olyan emberre, aki már ezen terület szakembere. Egy kis beszélgetés számos új oldaláról mutatja be a már régóta ismert barátait is. A jövőben igyekezzen több időt szakítani arra, hogy leüljön beszélgetni velük.

Skorpió
10.24 – 11.22
Úgy tűnik, a mai napon nemhogy elkerüli, de direkt keresi a konfliktushelyzeteket. Ezen viselkedését mások a túlzott egoizmusával magyarázzák és szó nélkül hátat fordítanak Önnek. Ha képes a véleményeket, kritikákat meghallgatni, máris sokat tett annak érdekében, hogy megértésre találjon és ne vádolják azzal, csak magára, a saját érdekeire koncentrál. Ismerje el, hogy nem csak Önnek lehetnek igényei, sőt elvárásokat is támaszthatnak.

Nyilas
9.01 – 9.01
Valami gond lehet a kisugárzásával. Bárkivel ül le beszélgetni – partnerével, gyermekeivel vagy régi barátokkal -, nem találják meg a közös hangot. Sajnos komoly veszekedések is keletkeznek, pedig a szakadék a nézeteik között nem lenne olyan mély, amely ezt indokolná. Ügyeljen arra, hogy ne reagáljon túl egy-egy kritikát vagy célzást, maradjon a tények talaján és nyugodjon meg. Ezzel elkerülheti, hogy megsértse az Önhöz közel állókat.

Bak
12.22 – 01.20
A családjában súrlódások várnak Önre. Ezek legtöbbször nem az Ön hibájából erednek, mégis a közepén találja magát a vitáknak. A kritikákat ne vegye a szívére, keresse meg a bennük rejlő igazságot és a felindultságból eredő sértő szavakat engedje el a füle mellett. Különösen akkor, ha a vita hevében már-már személyeskedő hangnemet üt meg a partnere. Rá fog arra is döbbenni, hogy a párja felindultsága teljesen jogos, még ha igazságtalan is, hogy Önre zúdítja a haragját.

Vízöntő
01.20 – 02.19
Az Önt körülvevő emberek gyakran hatnak inspirálóan. Ez visszavezethető az Ön nyitottságára és a barátságos közeledésére. Feltűnő az is sokak számára, ahogyan Ön ezeket a pozitív megerősítéseket azonnal hasznosítja, a tettek mezejére tereli. Legyen ezért hálás a rokonainak, közeli barátainak, és nyújtson Ön is segítő jobbot, ha elakadnak az életükben. Így alakulhat ki az a légkör, ahol az adok és a kapok hosszútávon is egyensúlyban van.

Halak
02.20 – 03.20
Nem úgy alakul a magánélete, ahogyan szeretné. Próbálja meg elkerülni a heves szóváltásokat és reagáljon a vitákban higgadtan és megfontoltan. Ez ugyan a nehezére esik, de be kell lássa, nem mindig az Ön elképzelései szerint alakulnak a dolgok, és bizony előfordulhat, hogy az irányítás kicsúszik a kezei közül. Talán ha a partnere szemszögéből is megvizsgálná a dolgokat, megértőbben fogadná a felvetéseit.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2019. január 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2019. január 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Szöllősi György az AIPS Europe alelnöke lett
Budapest/Lausanne - A Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusán az európai [...] tovább »
Egyetlen sikerre a történelmi vb-részvételtől a női curlingcsapat
Budapest/Naseby - A magyar női curlingválogatott szerdán kivívhatja a sporttörténelmi világbajnoki [...] tovább »
Aluinvent-DVTK: A Galatasaray ellen még egyetlenegyszer sem meccseltek
Miskolc - Hetedszer játszik török együttes ellen az Európa Kupában a diósgyőri női kosárcsapat. tovább »
Kikapott a Vegyész
Kazincbarcika – Hazai porondon az évad első vereségét szenvedte el a VRCK férfi röplabdacsapata. tovább »
NyíKSE – A nagyszünet után dőlt el
Nyíregyháza - A NyíKSE a bajnokság egyik legnagyobb esélyesével találkozott. tovább »
Fölényesen győzött a DEAC
Debrecen - Szépen búcsúzott az Erste Liga alapszakaszától hazai pályán az egyetemi gárda. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása