Frissítve:

Napi horoszkóp – szombat 2013.05.25.

Napi horoszkóp – szombat 2013.05.25.
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

hiba beküldése


Kos
03.21-04.20
Könnyedén indul a napja, maradjon is ilyen. Nem kell semmit megtennie, ha úgy érzi, nehezére esik. Készítsen tervet, hogyan is teljen a hétvége, de ne legyen diktátor, hallgassa meg a családtagok véleményét is. Találja meg az egyensúlyt a közös programok és az egyéni szabadság között, csak így érheti el, hogy a béke hosszú távon is fent marad. Ne mondjon le csak azért egy programot, mert nem talál kísérőt, bátran menjen el egyedül.

Bika
04.21-05.21
Nem szabad a céltudatosságot összekeverni a siker utáni mérhetetlen vággyal. Meg kell találnia az egyensúlyt az egyéni igényei és a család érdekei között. A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy átbeszéljék az elmúlt időszak tapasztalatait és mindenki őszintén feltárhassa az érzéseit. Ha kritikaként azt hozzák fel, hogy elhanyagolta őket, érdemes elgondolkodnia ezen, valószínűleg nem ok nélkül teszik.

Ikrek
05.22-06.21
Az ellentétek vonzzák egymást, ez különösen igaz a mai napjára. Taszítják a megszokások, olyan új kihívásokra vágyik, melyek eddig teljesen kimaradtak az életéből. Ennek köszönhetően új oldalait mutatja a családnak, aki meglepődve tapasztalják, mi minden lakozott eddig Önben elrejtve. Már csak az a kérdés, hogyan lesznek képesek megbarátkozni az Ön új énjével és az ennek köszönhető változásokkal.

Rák
06.22-07.22
Nem mindig a siker a legnagyobb eredmény, sokszor a közös munka öröme lehet a jutalom. Gondoljon erre akkor, ha nem úgy halad a munkálatokkal, ahogyan azt eltervezte, mert a segítségére sietők igazából hátráltatják. Nem kell kapkodni, nincs elmaradva semmivel, ha pedig nem jut a feladati végére, majd holnap folytatja. A kikapcsolódás is ráfér Önre, ezért ne habozzon elfogadni egy váratlanul jött meghívást, remekül fogja érezni magát.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Oroszlán
07.23-08.23
A valóság és az Önben élő kép között kisebb szakadék tátong. Ön is tapasztalja, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt szeretné, de nem találja az okot. Rossz helyen keresi akkor, ha másra próbálja hárítani a felelősséget. Nem találhatja meg az egyensúlyát, ha nem néz önmagába. Ha pedig erre felhívják a figyelmét, ne az legyen a válasza, hogy ők gondolják rosszul, fontolja meg az elhangzó kritikákat.

Szűz
08.24-09.23
Belülről emészti a feszültség, ez negatívan hat a kisugárzására és egyúttal a közérzetére is. A hangulatával megmérgezi környezetét is, így különösen azokat az embereket bántja meg könnyen, akik közel állnak Önhöz. Olyan kritikákat fogalmaz meg velük szemben, melyeket átgondolva sosem mondana ki, hisz tudja, hogy igaztalanok. Mégis hagyja, hogy kiszaladjanak a száján, mert képtelen uralkodni magán. Konfliktusokkal teli napra számíthat.

Mérleg
09.24-10.23
Vágyik a sikerre és az elismerésre, de rossz úton jár ennek érdekében. Nem bánik ugyanis kesztyűs kézzel azokkal, akik hátráltatják, akadályozzák. Ne tegye kockára azokat a kapcsolatait, amelyeket évek alatt épített fel és ne engedje beszivárogni a családi életbe a feszültséget pillanatnyi dicsfény reményében. Lassítson egy kicsit, álljon meg nyugodtan pihenni is, hogy aztán megnyugodva, újult erővel foghasson neki álmai megvalósításának.

Skorpió
10.24-11.22
Ne engedje, hogy az apró nézeteltérések heves vitákká fajuljanak. Tudomásul kell vennie, hogy nem mindig az Ön elképzelései szerint alakulnak a dolgok és csak azért, mert más vet fel egy ötletet, az még nem feltétlenül rossz. Ön sem tévedhetetlen, érdemes erre gondolnia, ha túlzottan ragaszkodna a saját álláspontjához. Engedjen teret a családtagoknak is, hogy kibontakozzanak, és legyen most Ön az, aki feltétel nélkül felsorakozik mögéjük.

Nyilas
11.23-12.21
Úgy érzi, nem értik meg Önt, minden szavát kiforgatják. Nem lehet, hogy Ön nem fogalmaz elég egyértelműen? Ne erőltesse a hosszabb beszélgetéseket, ha képtelen türelmesen elmagyarázni mindazt, ami a fejében van. Ha túl hamar elveszíti a türelmét, csak még nagyobb fezültséget teremt maga körül. Fogjon bele egyedül az elképzelései megvalósításába, a tettei által könnyebben találhat most segítőket.

Bak
12.22-01.20
Nehezen találják meg Önnel az összhangot a családtagok, mivel a hangulata pocsék. Ismerik már ezt az oldalát, mégis meglepődnek azon, mennyire elutasító. Pedig őket a jó szándék vezérli, csak Önnek szeretnének segíteni. Ne legyen elutasító, hisz erre semmi oka. Próbáljon meg erőt venni magán és gondolja át az is, miért is alakult így ez a mai nap. Milyen belső feszültségek vezettek odáig, hogy a szeretteiben is csak ellenségeket lát?

Vízöntő
01.21-02.19
Az Önben tomboló problémák kihatással vannak a hangulatára. Túl ideges és egyúttal a hangulata rabja, így hajlamos lehet megbántani a szeretteit. Számoljon el tízig, mielőtt bármilyen kritikát kimondana, átgondolva ugyanis a szavait, rá fog jönni arra, hogy túl élesen fogalmazna. Ha mindenáron el szeretné mondani a véleményét, amely nem túl hízelgő, legalább a megfogalmazásra ügyeljen.

Halak
02.20-03.20
Míg általában könnyű Önnel kijönni és szívesen vonul a háttérbe mások érdekei szolgálatában, a mai napon mintha nem önmaga lenne. Pedig nem most jött el az Ön ideje, sokkal inkább kellene azon dolgoznia, hogy a család céljaiért küzdjön. Csak Önre számíthatnak, ugyanis Ön lehet az összetartó erő, ha az élükre áll, képes a nézeteltéréseket elsimítani és jó diplomata módjára olyan megoldásokat találni, mellyel mindenki elégedett.További hírek a Horoszkóp kategóriából
Napi horoszkóp – 2018. július 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 17.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 16.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Napi horoszkóp – 2018. július 13.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 [...] tovább »
Még több kategóriábol »

Sporthírek
Öttusa Eb – Négyből három magyar jutott döntőbe a férfiaknál
Székesfehérvár - A négy magyar induló közül három - Marosi Ádám, Demeter Bence és Regős Gergely - jutott be [...] tovább »
Vízilabda Eb – Oroszország legyőzte Romániát
Budapest/Barcelona - Az orosz válogatott öt góllal legyőzte Románia együttesét a Barcelonában zajló vízilabda [...] tovább »
Bükkábrányi Bányász SCE: Felléphet a harmadikos bajnokcsapat a második vonalba
Bükkábrány, Miskolc - A Bükkábrányi Bányász SCE nyerte a Dél-­Borsod csoportot. tovább »
Öttusa Eb – Kasza otthonról szurkol
Budapest/Székesfehérvár - Nem a helyszínen szurkol a társainak Kasza Róbert, aki sérülés miatt kénytelen [...] tovább »
Triatlon Eb – Tóth Tamás hatodik, Bragmayer Zsanett tizedik
Budapest/Tartu - Legjobb magyarként a férfiaknál Tóth Tamás a hatodik, a nőknél Bragmayer Zsanett a tizedik [...] tovább »
2Rule-ban a Diósgyőr is
Miskolc - Nemzetközi felszerelésről magyarra váltottak a piros-fehérek. tovább »
Még több kategóriábol »

Login2


Autentificati-va sau adaugati un comentariu pe TION.ro

Autentificati-va pe TION.ro:
Elfelejtetted a jelszavad?

Comentati pe TION.ro:

Completati numele si e-mailul dvs. in casutele de mai sus pentru a putea comenta ca utilizator neinregistrat.

Új felhasználó regisztrálása