Kincsvadászat a budapesti utcákon

Kincsvadászat a budapesti utcákon

Egy valós és virtuális térben zajló kincskereső játék indul fiataloknak az Európai Unió Bizottságának szakmai támogatásával. Három héten át Budapest utcáit járják majd a „kincsvadászok”, hogy GPS-koordináták segítségével az épületekről megfejtett betűkkel eljussanak a kincses ládát feltörő kód megfejtéséig, amely egy 27 betűből álló Európai Uniós fogalom.
tovább »
Gól- és pontszegény forduló az NB II-eseink számára
Olvasó Riporter

Gól- és pontszegény forduló az NB II-eseink számára

Labdarúgás - Összesen egy pontot szerzett az NB II. Keleti csoportjában küzdő két hajdú-bihari gárda. A 18. forduló alkalmával a Balmazújváros a sereghajtó Vecsés otthonában vendégszerepelt
tovább »
Marad a 16 csapatos NB I, 2013-tól egycsoportos lesz az NB II

Marad a 16 csapatos NB I, 2013-tól egycsoportos lesz az NB II

Budapest, 2011. december 14., szerda (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége úgy döntött, hogy megváltoztatja a hazai bajnokságok versenyrendszerét, de a módosítások csak a 2013/14-es szezonban lépnek életbe.
tovább »

NAV: 7500 doboz csempészett cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök Vecsésen

Budapest, 2015. június 27., szombat (MTI) - Hétezer-ötszáz doboz csempészett cigarettát és 50 kilogramm dohányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Vecsésen egy monori férfitól.
tovább »

Kutyatámadás miatt indult per egy vecsési férfi ellen

Budapest, 2013. május 8., szerda (MTI) - Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége miatt indult büntetőper szerdán a Budapest Környéki Törvényszéken Sz. Zoltán ellen, akinek nagytestű kutyája 2011-ben súlyosan megsebesített egy ötéves kislányt.
tovább »

Járások - Tizennyolc járásközpont lesz Pest megyében

Budapest, 2012. augusztus 15., szerda (MTI) - Tizennyolc járási székhely lesz Pest megyében a kormánynak a járások kialakításáról szóló döntése szerint.
tovább »

Árokba csúszott egy kamion a 4-es főúton Vecsés közelében - teljes útzár

Vecsés, 2012. június 12., kedd (MTI) - Keresztbe fordult, majd árokba csúszott egy kamion Vecsésnél a 4-es főút M0-s felhajtójánál kedd délután. Senki nem sérült meg; a műszaki mentés idejére lezárják az érintett útszakaszt - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség az MTI-vel.
tovább »

Bécsből Üllőre helyezi regionális disztribúciós raktárát a Beiersdorf

Budapest, 2012. június 11., hétfő (MTI) - A német Beiersdorf (BDF) kozmetikai cég Magyarországra helyezi jelenleg Bécsben működő regionális disztribúciós raktárát, amely 2013 márciusától a DHL Supply Chain Magyarország Kft. (DSC) üllői központi raktárában működik majd - közölte a DSC az MTI-vel.
tovább »

Juh- és húsmarhatartókat támogató program indult

Vecsés, 2012. március 5., kedd (MTI) – Kérődző szerkezetátalakítási program indult, az új támogatási rendszer a várakozások szerint 12 ezer gazdálkodót - főként juh- és húsmarhatartót - érinthet, akik összesen  44,5 millió eurót, azaz több mint évi 13 milliárd forintot igényelhetnek.
tovább »

Baseball ütő, husáng, vascső - majdnem megölték egy megjegyzésért

Majdnem megöltek egy megjegyzés miatt valakit Monorierdőn azok a férfiak, akiket a napokban fogtak el a rendőrök, Pest megyében. A monorierdei vasútállomáson a későbbi áldozat egy megjegyzést tett egyikük barátnőjére, ezt bosszulták meg.
tovább »

Még kórházban van a fagyási sérülések miatt elvitt vecsési kislány

Még kórházban van az az 5 éves kislány, akit március 11-én fagyási sérülések miatt vittek kórházba Vecsésről a szülei. A rendőrség egyelőre tovább vizsgálja az eset körülményeit. Több tanút kell meghallgatni, illetve igazságügyi orvosszakértőnek kell kimondania, hogy valójában mitől sérült meg a kislány.
tovább »

Fagyási sérülések egy ötéves kislányon Vecsésen

Rendőrségi kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást, ugyanis bejelentés érkezett egy Vecsési rendelőből, hogy egy ötéves kislányon külsérelmi nyomokat és fagyási sérülésekre utaló nyomokat talált a gyerekorvos.
tovább »

Több hír

Vecsés.
MON.HU

További hírek a kategóriából
NAV: 7500 doboz csempészett cigarettát foglaltak le a pénzügyőrök Vecsésen
Budapest, 2015. június 27., szombat (MTI) - Hétezer-ötszáz doboz csempészett cigarettát és 50 kilogramm dohányt [...] tovább »
Kutyatámadás miatt indult per egy vecsési férfi ellen
Budapest, 2013. május 8., szerda (MTI) - Életveszélyt okozó, gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége [...] tovább »
Járások – Tizennyolc járásközpont lesz Pest megyében
Budapest, 2012. augusztus 15., szerda (MTI) - Tizennyolc járási székhely lesz Pest megyében a kormánynak a [...] tovább »
Árokba csúszott egy kamion a 4-es főúton Vecsés közelében – teljes útzár
Vecsés, 2012. június 12., kedd (MTI) - Keresztbe fordult, majd árokba csúszott egy kamion Vecsésnél a 4-es főút [...] tovább »
Bécsből Üllőre helyezi regionális disztribúciós raktárát a Beiersdorf
Budapest, 2012. június 11., hétfő (MTI) - A német Beiersdorf (BDF) kozmetikai cég Magyarországra helyezi jelenleg [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása