Paneltűz volt Újbudán, több embert kórházba vittek

Paneltűz volt Újbudán, több embert kórházba vittek

Budapest - Tűz ütött ki egy XI. kerületi panelházban, az épületből több embert kórházba vittek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő délben az MTI-vel.
tovább »
Meghalt egy ember egy XI. kerületi építkezésen

Meghalt egy ember egy XI. kerületi építkezésen

Budapest, 2015. augusztus 4., kedd (MTI) - Meghalt egy ember egy XI. kerületi, Sasadi úti épület omlásakor a fővárosban kedden, két ember pedig megsérült - közölte a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat az MTI-vel.
tovább »
Lezárták a Budaörsi utat a környéken talált bomba miatt

Lezárták a Budaörsi utat a környéken talált bomba miatt

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Lezárta a rendőrség a fővárosban a Budaörsi utat szombaton, miután csatornázási munkálatok közben második világháborús robbanótestet találtak a Muskotály utcában - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
tovább »
Tüzérségi lövedéket találtak a XI. kerületben
Olvasó Riporter

Tüzérségi lövedéket találtak a XI. kerületben

Budapest, 2014. november 22., szombat (MTI) - Csatornázási munkálatok közben tüzérségi lövedéket találtak Budapesten a XI. kerületben; több társasházat kiürítenek - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje az MTI-vel.
tovább »

Új templom épült Budapesten

Új templom épült Budapesten

Budapest, 2014. október 31., péntek (MTI) - Új római katolikus templom épült Budapest XI. kerületében. A Boldog Meszlényi Zoltánról elnevezett templomot Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szentelte fel péntek este.
tovább »
Leégett egy hétvégi ház Budapesten, a XI. kerületben
Olvasó Riporter

Leégett egy hétvégi ház Budapesten, a XI. kerületben

Budapest, 2014. június 22., vasárnap (MTI) - Leégett vasárnap egy nyolcvan négyzetméteres hétvégi ház és a hozzá tartózó melléképület Budapesten, a XI. kerületi Fülőke utcában - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
tovább »

Gázolt a villamos a budapesti Móricz Zsigmond körtéren

Budapest - Halálra gázolt egy embert a villamos a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren kedd délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Újabb "unokázós" csalások miatt emeltek vádat Budapesten

Budapest - Újabb "unokázós" csalások miatt emeltek vádat Budapesten, az elkövetési érték hétmillió forint - közölte a fővárosi főügyészhelyettes kedden az MTI-vel.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Gránátot találtak a XI. kerületi Talaj utcában

Budapest, 2014. október 13., hétfő (MTI) - Gránátot találtak földmunkák közben a XI. kerületi Talaj utcában - közölte Várkonyi Melinda, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje hétfő délben az MTI-vel.
tovább »

Szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak kórházba két idős embert a fővárosban

Budapest, 2014. szeptember 15., hétfő (MTI) - Súlyos szén-monoxid-mérgezéssel szállítottak kórházba két idős embert egy budapesti lakásból - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn este az MTI-vel.
tovább »

Megsemmisítették a Sas-hegyen talált gránát gyújtószerkezetét

Budapest, 2014. szeptember 10., szerda (MTI) - Megsemmisítették a XI. kerületi Töhötöm utca környékén talált gránát gyújtószerkezetét, a terület lezárását feloldották - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerda délelőtt az MTI-t.
tovább »
Kiégett egy busz a XI. kerületben

Kiégett egy busz a XI. kerületben

Budapest, 2014. június 19., csütörtök (MTI) - Kiégett egy BKV-busz csütörtök este Budapesten a XI. kerületi Neumann János utcánál - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Több mint kétszáz lakásban nincs áram a XI. kerületben

Budapest, 2014. május 25., vasárnap (MTI) - Egy kigyulladt kapcsolószekrény miatt nincs áram több mint kétszáz lakásban Budapesten, a XI. kerületben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnap este az MTI-vel.
tovább »

Molnár-Lakos-ügy - A védelem a vádlottak felmentését, az ügyész a bűnösség megállapítását kérte

Budapest, 2014. május 20., kedd (MTI) - A védők felmentést, illetve új eljárást kértek, az ügyész a bűnösség kimondását indítványozta a Molnár Gyula szocialista és Lakos Imre volt szabad demokrata politikus ellen XI. kerületi ingatlanügyletekkel kapcsolatban, hivatali visszaélés vádjával indult büntetőperben a Kúrián kedden.
tovább »

Fővárosi Közgyűlés - Félmilliárdból újíthatják fel jövőre a Budaörsi út egy szakaszát

Budapest, 2014. április 29., kedd (MTI) - Félmilliárd forintból újíthatják fel a jövő évben Budapest XI. kerületében a Budaörsi út Villányi út és Dajka Gábor utca közötti szakaszát.
tovább »
EP-választás - Pelczné Gáll Ildikó: Brüsszelben is meg kell védeni a termelői piacokat

EP-választás - Pelczné Gáll Ildikó: Brüsszelben is meg kell védeni a termelői piacokat

Budapest, 2014. április 26., szombat (MTI) - Nemcsak Magyarországon, hanem az Európai Unióban is meg kell védeni a magyar családoknak fontos termelői piacokat - mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) listavezetője szombaton a gazdagréti piacon, ahol bemutatta a pártszövetség listájának több női jelöltjét.
tovább »
Elszállították a XI. kerületben talált robbanótestet

Elszállították a XI. kerületben talált robbanótestet

Budapest, 2014. április 14., hétfő (MTI) - Nem sokkal este 8 óra előtt a tűzszerészek elszállították a XI. kerületi Köbölkút utcában talált robbanótestet, a korábban ideiglenesen kitelepített lakók visszatérhetnek otthonaikba - közölte a honvédság tűzszerészetének kommunikációs tisztje az MTI-vel hétfőn.
tovább »

Tűz ütött ki egy fővárosi XI. kerületi lakásban

Budapest, 2014. április 12., szombat (MTI) - Tűz ütött ki egy XI. kerületi lakásban Budapesten, a Baranyai téren; a tűzoltók egy 60 év körüli férfit hoztak ki otthonából - tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton késő este.
tovább »

A könyvtárhasználatot népszerűsíti Újbuda és a Széchényi könyvtár

Budapest, 2014. április 9., szerda (MTI) - Közösen népszerűsíti a könyvtárhasználatot az újbudai önkormányzat és az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK). A felek szerdán írták alá az erről szóló együttműködési megállapodást.
tovább »

Fogyatékosságbarát munkahely díjat kapott két kerületi önkormányzat is

Budapest, 2014. március 24., hétfő (MTI) - Fogyatékosságbarát munkahely díjat kapott a XI. és a XVI. kerületi önkormányzat polgármesteri hivatala, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara valamint öt, megváltozott munkaképességű embert foglalkoztató cég hétfőn Budapesten.
tovább »

Csőtörés a XI. kerületben

Budapest, 2014. február 4., kedd (MTI) - Csőtörés miatt elzárták a vizet egy, a XI. kerületi Ballagi Mór utcában lévő társasházban kedd este - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.
tovább »

Meghalt egy ember egy XI. kerületi tűzben

Budapest, 2013. december 11., szerda (MTI) - Egy ember életét vesztette, amikor szerda délután tűz ütött ki a XI. kerületi Balatoni úton egy bódéban - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »
Egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött a XI. kerületben

Egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött a XI. kerületben

Budapest, 2013. október 22., kedd (MTI) - Egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött kedden este Budapesten a XI. kerületben - tájékoztatta az MTI-t az ORFK sajtóügyeletese.
tovább »
Két személyautó és egy kisteherautó ütközött a XI. kerületben

Két személyautó és egy kisteherautó ütközött a XI. kerületben

Budapest, 2013. október 17., csütörtök (MTI) - Két személyautó és egy kisteherautó ütközött össze csütörtök délután a főváros XI. kerületében. A helyszínelés idejére a Szerémi utat lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak egy férfinél a fővárosban

Robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak egy férfinél a fővárosban

Budapest, 2013. október 13., vasárnap (MTI) - Robbanószerkezetnek látszó tárgyat találtak egy férfinél vasárnap Budapesten, egy Bartók Béla úti villamosmegállóban, ezért azt egy időre le kellett zárni, a villamosok körülbelül egy órán át nem közlekedtek.
tovább »

A kilakoltatási szabályok módosítását kezdeményezi Újbuda polgármestere

Budapest, 2013. szeptember 19., csütörtök (MTI) - Súlyos problémának tartja Újbuda polgármestere, hogy a lakáshiteleket nyújtó pénzintézetek nem jelzik az állami vagy önkormányzati intézményeknek, ha szociálisan rászorulót készülnek kilakoltatni. Hoffmann Tamás csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján közölte: a vonatkozó jogszabályok módosítását kezdeményezi, miután szerdán otthonvédők akadályozták meg egy 93 éves asszony kilakoltatását.
tovább »
Két autó ütközött a XI. kerületben, négy sérült

Két autó ütközött a XI. kerületben, négy sérült

Budapest, 2013. július 6., szombat (MTI) - Négyen megsérültek, amikor egy német és egy magyar rendszámú személygépkocsi összeütközött szombat este a főváros XI. kerületében.
tovább »
Súlyos, de stabil az ablakon kiesett kisfiú állapota

Súlyos, de stabil az ablakon kiesett kisfiú állapota

Budapest, 2013. június 4., kedd (MTI) - Súlyos, de stabil állapotban szállították kórházba azt a kisgyermeket, aki kedden esett ki egy XI. kerületi Kondorosi úti ház ablakából - közölte Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Világháborús robbantótesteket találtak a XI. és a XXII. kerületben

Budapest, 2013. április 13., szombat (MTI) - Világháborús robbanóeszközök kerültek elő szombat délután a fővárosban a XI. kerületben, valamint a XXII. kerület két utcájában is - közölte a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Zsákmány nélkül menekült a rabló egy XI. kerületi pénzváltóból

Budapest, 2013. február 25., hétfő (MTI) - Sikertelenül próbált meg kirabolni egy pénzváltót egy ismeretlen hétfőn a főváros XI. kerületében a Bartók Béla úton. Senki nem sérült meg - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata az MTI-t.
tovább »

Fél nap alatt elfogtak egy rablópárt a fővárosban

Budapest, 2013. február 21., csütörtök (MTI) - Tizenkét órán belül elfogták a rendőrök azt a két embert, aki szerda hajnalban a gyanú szerint bántalmazott és kirabolt egy taxist a XI. kerületben - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n csütörtökön.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »

Feloldották a XI. kerületben talált gránát miatt elrendelt területlezárást

Budapest, 2013. február 6., szerda (MTI) - Feloldották a XI. kerületben, a Naprózsa utcában talált gránát miatt elrendelt területlezárást - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezred kommunikációs illetékese az MTI-vel.
tovább »

Holttestet találtak a XI. kerületben

Budapest, 2012. december 30., vasárnap (MTI) - Egyelőre ismeretlen férfi holttestére bukkantak vasárnap a főváros XI. kerületében a Dombóvári úton, a vasúti töltésnél - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyeletese az MTI-t.
tovább »
Fél lábbal a nyolc között a kupában a Vasút

Fél lábbal a nyolc között a kupában a Vasút

Az első meccset megnyerte a miskolci csapat a női röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében.
tovább »

Édesapjuk mentette meg két kislány életét Budapesten

Budapest, 2012. november 11., vasárnap (MTI) - Édesapjuk mentette meg annak a két kislánynak az életét, akik vasárnap délután szén-monoxid-mérgezést szenvedtek Budapesten, a XI. kerületben - tájékoztatta az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-t.
tovább »

Holttestet találtak a tűzvizsgálók egy XI. kerületi lakásban

Budapest, 2012. október 27., szombat (MTI) - Holttestet találtak a tűzvizsgálók szombaton egy budapesti, XI. kerületi lakásban, ahová egy korábbi tűzeset miatt kellett kimenniük a tűzoltóknak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Gázriasztó fegyverrel rálőttek egy XI. kerületi bevásárlóközpont biztonsági őrére

Budapest, 2012. október 24., szerda (MTI) - Könnyebb sérülésekkel szállították az ügyeletes szemklinikára azt a biztonsági őrt, akit gázzal működő riasztó fegyverrel megsebesítettek szerda délután a XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban.
tovább »
Harmadával olcsóbbak a paneles lakások, mint a társasháziak

Harmadával olcsóbbak a paneles lakások, mint a társasháziak

Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) - Egy lakótelepi paneles lakás fajlagos ára átlagosan egyharmadával alacsonyabb, mint az ugyanazon a területen található egyéb társasházi lakásé, a legkeresettebbek továbbra is az 55 négyzetméter alatti lakások - közölte az OTP Jelzálogbank, a lakótelepi értéktérkép elemzésére hivatkozva az MTI-vel.
tovább »
Megsemmisítették a XI. kerületben talált aknavető gránátot

Megsemmisítették a XI. kerületben talált aknavető gránátot

Budapest, 2012. szeptember 10., hétfő (MTI) - Megsemmisítették a Budapest XI. kerületében hétfőn talált aknavető gránátot - közölte a honvédség tűzszerész és hadihajós ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4

XI. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Gázolt a villamos a budapesti Móricz Zsigmond körtéren
Budapest - Halálra gázolt egy embert a villamos a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren kedd délelőtt - [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Paneltűz volt Újbudán, több embert kórházba vittek
Budapest - Tűz ütött ki egy XI. kerületi panelházban, az épületből több embert kórházba vittek - közölte a [...] tovább »
Újabb “unokázós” csalások miatt emeltek vádat Budapesten
Budapest - Újabb "unokázós" csalások miatt emeltek vádat Budapesten, az elkövetési érték hétmillió [...] tovább »
Meghalt egy ember egy XI. kerületi építkezésen
Budapest, 2015. augusztus 4., kedd (MTI) - Meghalt egy ember egy XI. kerületi, Sasadi úti épület omlásakor a [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása