Vihar - Elöntötte a víz a Vágány utcai vasúti aluljárót

Vihar - Elöntötte a víz a Vágány utcai vasúti aluljárót

Budapest - Elakadt autót tolnak a VI. kerületben, a Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél, a Vágány utcai vasúti felüljárónál 2017. május 23-án.
tovább »
Andrássy úti tűz - A kormány segíteni kíván a helyreállításában

Andrássy úti tűz - A kormány segíteni kíván a helyreállításában

Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) - A kormány segíteni kíván a múlt kedden kigyulladt Andrássy úti palota helyreállításában. A tárca kulturális örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára két héten belül szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a felújításban érintettekkel: a lakók, a tulajdonosok, a kerület és az illetékes hatóságok képviselőivel - közölte a Miniszterelnökség szerdán az MTI-vel.
tovább »
Andrássy úti tűz - Polgármester: az önkormányzat azonnali segítséget nyújt a károsultaknak

Andrássy úti tűz - Polgármester: az önkormányzat azonnali segítséget nyújt a károsultaknak

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Az Andrássy úton kedden kiégett palota lakóinak azonnali anyagi támogatást nyújt az önkormányzat, amely gondoskodik ideiglenes elhelyezésükről is - mondta szerdai sajtótájékoztatóján a VI. kerület polgármestere.
tovább »
Andrássy úti tűz - Eloltották a tüzet

Andrássy úti tűz - Eloltották a tüzet

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Sikerült eloltani kedd estére az Andrássy úton lángra kapott palotában a tüzet - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.
tovább »

Andrássy úti tűz - Meglátogatták a rendőrség vezetői a sérülteket

Andrássy úti tűz - Meglátogatták a rendőrség vezetői a sérülteket

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Meglátogatta az országos és a budapesti rendőrfőkapitány kedd este a kórházban az Andrássy úti tűzben könnyebben megsérült rendőröket - erősítette meg a rendőrség az MTI értesülését.
tovább »
Andrássy úti tűz - Életveszélyessé nyilvánították a házat

Andrássy úti tűz - Életveszélyessé nyilvánították a házat

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Életveszélyessé nyilvánították az Andrássy úti tűzben megrongálódott házat, ezért a lakók nem térhetnek vissza oda - olvasható a katasztrófavédelem honlapjára kedden este feltett közleményben.
tovább »

Ugrásszerűen nőtt a bulinegyed forgalma a NAV ellenőrzése alatt

Budapest - Mintegy 35 ezerrel több nyugtát és 62 millió forinttal több bevételt regisztráltak az online pénztárgépekben, mint a korábbi, hasonló időszakokban, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Budapest VI. és VII. kerületében lévő bulinegyedben az adótraffipax rendszerében előre bejelentett hatnapos ellenőrzéssorozatot tartott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal (Nébih) és a rendőrséggel közösen - közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Halált okozó testi sértés gyanújával vettek őrizetbe egy ausztrál férfit az Ó utcai házban holtan talált ember ügyében

Budapest - Halált okozó testi sértés miatt nyomoz a rendőrség, és egy 25 éves ausztrál férfit őrizetbe vettek abban az ügyben, amelyben holtan találtak egy embert hétfőn a főváros VI. kerületében, az Ó utcában.
tovább »

Megkezdődött a Fürst-per, hárommilliárdos hűtlen kezelés a vád

Budapest - Összességében több mint hárommilliárd forintos hűtlen kezelés vádjával megkezdődött a Fürst György vagyongazdálkodásért felelős egykori VI. kerületi szocialista alpolgármester és 23 társa elleni büntetőper a Fővárosi Törvényszéken kedden.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Az LMP a legfőbb ügyészhez fordul az terézvárosi ajánlóívek megsemmisítése ügyében

Budapest, 2015. január 9., péntek (MTI) - Az LMP arra kéri a legfőbb ügyészt: foglalja le az önkormányzati választási ajánlóíveket a budapesti VI. kerületben, még azok hétfőn esedékes megsemmisítése előtt.
tovább »

Andrássy úti tűz - Befejeződött az életveszély-elhárítás

Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Befejeződtek az Andrássy út 83-85. alatt található épület közvetlen külső és belső életveszély-elhárítási munkálatai - közölte a terézvárosi önkormányzat csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Emberölés kísérlete miatt vádat emeltek a volt élettársára rálövő férfi ellen

Budapest, 2014. október 3., péntek (MTI) - Emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal az 53 éves férfival szemben, aki tavaly ősszel egy budapesti bevásárlóközpontnál rálőtt volt élettársára - közölte az MTI-vel a főügyész helyettese pénteken.
tovább »

Andrássy úti tűz - A kerületi önkormányzat 250 millió forintot biztosít az életveszély-elhárításra

Budapest, 2014. július 24., csütörtök (MTI) - A VI. kerületi önkormányzat 250 millió forintos keretet biztosít, egyúttal egyedi kormányzati segítséget is kér a múlt kedden kigyulladt Andrássy úti palota helyreállításához - közölte a terézvárosi önkormányzat az MTI-vel. Az Andrássy úton több mint egy hete érvényes forgalomkorlátozást csütörtökön feloldották.
tovább »

Andrássy úti tűz - A tűzoltók továbbra is a helyszínen vannak

Budapest, 2014. július 18., péntek (MTI) - A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltói állandó felügyeletet biztosítanak a kedden kiégett budapesti Andrássy úti palotánál - közölte Kisdi Máté szóvivő pénteken az MTI-vel.
tovább »

Andrássy úti tűz - Nagy Bálint: több milliárdba kerül majd az épület rendbehozatala

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Helyre lehet ugyan hozni a kedden súlyos tűzkárokat szenvedett Kodály köröndi vasutas házat, azonban ez több milliárd forintba fog kerülni, hiszen a tűz és az oltáshoz használt több ezer köbméternyi víz nemcsak a tetőszerkezetben, de az egész épületben komoly károkat okozhatott - mondta az MTI-nek Nagy Bálint építész, aki 10 évvel ezelőtt, még a VI. kerületi önkormányzat megbízásából készítette el a ház homlokzatának felújítási terveit.
tovább »

Andrássy úti tűz - Szabadon engedik a tűz előidézése miatt őrizetbe vett férfiakat

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Szabadon engedik a budapesti Andrássy úti tűz előidézésének gyanúja miatt őrizetbe vett két embert.
tovább »

Andrássy úti tűz - Panaszt tettek a gyanúsítottak

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Panaszt tett meggyanúsítása ellen az a két férfi, aki ellen közveszély gondatlan okozása miatt indult nyomozás az Andrássy úton kigyulladt ház ügyében - közölte a rendőrség honlapján szerdán délután.
tovább »
Andrássy úti tűz - Tűzoltó tábornok: a tűz összefügghet az építési munkával
Olvasó Riporter

Andrássy úti tűz - Tűzoltó tábornok: a tűz összefügghet az építési munkával

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - A budapesti Andrássy úti tűz valószínűleg összefügg az épületen végzett felújítási munkálatokkal - erről Varga Ferenc tűzoltó dandártábornok beszélt kedd este a helyszínen, sajtótájékoztatón.
tovább »
Andrássy úti tűz - Megfékezték a tűz továbbterjedését

Andrássy úti tűz - Megfékezték a tűz továbbterjedését

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Mostanra megfékezte a helyszínen dolgozó csaknem 110 tűzoltó a VI. kerületi Andrássy úton álló palota tetőterében meggyulladt tűz továbbterjedését - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője kedden az MTI-vel.
tovább »
Andrássy úti tűz - Polgármester: az önkormányzat elhelyezi a fedél nélkül maradt lakókat

Andrássy úti tűz - Polgármester: az önkormányzat elhelyezi a fedél nélkül maradt lakókat

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - A terézvárosi önkormányzat egy iskolában és egy kulturális intézményben helyezi el azokat az Andrássy úti tűzben érintett lakókat, akik nem tudnak hova menni - közölte Hassay Zsófia, a VI. kerület polgármestere (Fidesz-KDNP) kedden a tűz helyszínén az MTI-vel.
tovább »
Andrássy úti tűz - Tűzoltók: percek alatt elterjedtek a lángok

Andrássy úti tűz - Tűzoltók: percek alatt elterjedtek a lángok

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Percek alatt elterjedtek a lángok az Andrássy úton kigyulladt palota tetején, és teljesen elemésztették a tetőszerkezetet - mondta az MTI helyszínen lévő tudósítójának kedden a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója.
tovább »

Szén-monoxid-mérgezés a VI. kerületben

Budapest, 2014. április 7., hétfő (MTI) - Három embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés miatt Budapesten, a VI. kerületi Jókai utcából hétfő este - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Lövöldözés volt egy budapesti étteremben

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Meglőtte egy külföldi férfi szintén külföldi ismerősét csütörtök délután Budapesten, egy belvárosi étteremben, majd elmenekült, de a támadót egy autó elütötte és a meglőtt férfival együtt kórházba került - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) az MTI-t.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »
Fidesz-székház - Az Alkotmánybíróság épületénél ért véget a tüntetés

Fidesz-székház - Az Alkotmánybíróság épületénél ért véget a tüntetés

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - Az Alkotmánybíróság épülete előtt beszédekkel ért véget csütörtök este fél 11-kor az a tüntetés, amely reggel a Fidesz Lendvay utcai székháza udvarának és erkélyeinek elfoglalásával kezdődött.
tovább »

Fidesz-székház - A tüntetők elhagyták az épület udvarát

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - A tüntetők elhagyták a Fidesz budapesti, Lendvay utcai székházának udvarát csütörtök este.
tovább »

Fidesz-székház - Tüntetők hatoltak be a Fidesz-székház udvarára

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - Néhány tucat tüntető hatolt be a Fidesz budapesti, Lendvay utcai székházának udvarára csütörtök délelőtt, így tiltakozva az alaptörvény negyedik módosítása ellen. A Fidesz Bajnai Gordon volt kormányfőt vádolja a történtek miatt, ezt az Együtt 2014 mozgalom visszautasította.
tovább »

Fidesz-székház - Amnesty International: nincs közünk a demonstrációhoz

Budapest, 2013. március 7., csütörtök (MTI) - Az Amnesty Internationalnek (AI) semmi köze nincs a Fidesz Lendvay utcai székházánál zajló demonstrációhoz - mondta a szervezet kampánykoordinátora csütörtök este az MTI-nek.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »
Hajléktalan aktivisták foglaltak el egy üres házat Erzsébetvárosban

Hajléktalan aktivisták foglaltak el egy üres házat Erzsébetvárosban

Budapest, 2013. január 19., szombat (MTI) – Civil és hajléktalan aktivisták foglaltak el egy üresen álló, önkormányzati tulajdonban lévő kétszintes házat szombaton kora délután a főváros VII. kerületében, a Csányi utcában. A ház bejáratánál tíz fiatal alkot élőláncot, védve az aktivistákat a kilakoltatástól, míg néhányan bementek az egyik üres lakásba.
tovább »
Mentőautó karambolozott Budapesten, hárman megsérültek
Olvasó Riporter

Mentőautó karambolozott Budapesten, hárman megsérültek

Budapest, 2012. december 27., csütörtök (MTI) - Megkülönböztető jelzést használó mentőautó ütközött össze egy személyautóval csütörtök délelőtt Budapesten, a balesetben három ember sérült meg, valamennyien a személygépkocsiban utaztak - közölte a rendőrség az MTI-vel.
tovább »
Tűz volt a Kolibri Színház épületében

Tűz volt a Kolibri Színház épületében

Budapest, 2012. december 20., csütörtök (MTI) - Kigyulladt egy lezárt lakás bútorzata a fővárosi Jókai téren, a Kolibri Színháznak is helyet adó épület ötödik emeletén csütörtök este - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.
tovább »

Halálos gázolás Budapesten a VI. kerületben

Budapest, 2012. október 18., csütörtök (MTI) - Gyalogost gázolt egy autó Budapest VI. kerületében a Podmaniczky és a Rózsa utca kereszteződésében csütörtök reggel, az idős férfi a helyszínen meghalt - közölte a rendőrség az MTI-vel.
tovább »

Taxist bántalmaztak a fővárosban, a gyanúsítottakat elfogták

Budapest, 2012. szeptember 5., szerda (MTI) - Súlyos sérüléseket szenvedett egy taxis, akit három férfi bántalmazott Budapesten, a VI. kerületi Podmaniczky utcában szerda hajnalban; a gyanúsítottakat elfogták - közölte a rendőrség a honlapján.
tovább »
Kábítószer-terjesztőket fogtak el a fővárosban

Kábítószer-terjesztőket fogtak el a fővárosban

Budapest, 2012. június 27., szerda (MTI) - A gyanú szerint kábítószert terjesztett az a 61 éves nő, akit fiával együtt a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói fogtak el Budapesten - közölte a BRFK sajtóügyeletese szerdán az MTI-vel.
tovább »

Újabb ingatlanok áron aluli eladásával gyanúsították meg Verók Istvánt

Budapest, 2012. június 1., péntek (MTI) - Ismét gyanúsítottként hallgatta ki Verók István volt VI. kerületi polgármestert és az akkori önkormányzat teljes szocialista és szabad demokrata frakcióját, valamint három korábbi jegyzőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság - tudta meg pénteken az MTI Hírcentrum.
tovább »

Helyet cserél a parkolósáv és a kerékpársáv az Andrássy úton

Budapest, 2012. április 15., vasárnap (MTI) - Hétfőn indul a budapesti Andrássy úton az a forgalmi rend átalakítás, amelynek során "helyet cserél" a parkolósáv és a kerékpársáv az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vasárnap az MTI-vel.
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Hideg idő - BKV: nincs fennakadás a forgalomban

Budapest, 2012. február 6., hétfő (MTI) - Nincs fennakadás a BKV járműveinek forgalmában; a buszok 99 százalékát el tudták indítani - közölte a BKV Zrt. hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3

VI. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Ugrásszerűen nőtt a bulinegyed forgalma a NAV ellenőrzése alatt
Budapest - Mintegy 35 ezerrel több nyugtát és 62 millió forinttal több bevételt regisztráltak az online [...] tovább »
Vihar – Elöntötte a víz a Vágány utcai vasúti aluljárót
Budapest - Elakadt autót tolnak a VI. kerületben, a Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél, a [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Halált okozó testi sértés gyanújával vettek őrizetbe egy ausztrál férfit az Ó utcai házban holtan talált ember ügyében
Budapest - Halált okozó testi sértés miatt nyomoz a rendőrség, és egy 25 éves ausztrál férfit őrizetbe vettek [...] tovább »
Megkezdődött a Fürst-per, hárommilliárdos hűtlen kezelés a vád
Budapest - Összességében több mint hárommilliárd forintos hűtlen kezelés vádjával megkezdődött a Fürst [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása