Vihar - Elöntötte a víz a Vágány utcai vasúti aluljárót

Vihar - Elöntötte a víz a Vágány utcai vasúti aluljárót

Budapest - Elakadt autót tolnak a VI. kerületben, a Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél, a Vágány utcai vasúti felüljárónál 2017. május 23-án.
tovább »
Andrássy úti tűz - A kormány segíteni kíván a helyreállításában

Andrássy úti tűz - A kormány segíteni kíván a helyreállításában

Budapest, 2014. július 23., szerda (MTI) - A kormány segíteni kíván a múlt kedden kigyulladt Andrássy úti palota helyreállításában. A tárca kulturális örökségvédelemért felelős helyettes államtitkára két héten belül szeretne tárgyalóasztalhoz ülni a felújításban érintettekkel: a lakók, a tulajdonosok, a kerület és az illetékes hatóságok képviselőivel - közölte a Miniszterelnökség szerdán az MTI-vel.
tovább »
Andrássy úti tűz - Polgármester: az önkormányzat azonnali segítséget nyújt a károsultaknak

Andrássy úti tűz - Polgármester: az önkormányzat azonnali segítséget nyújt a károsultaknak

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Az Andrássy úton kedden kiégett palota lakóinak azonnali anyagi támogatást nyújt az önkormányzat, amely gondoskodik ideiglenes elhelyezésükről is - mondta szerdai sajtótájékoztatóján a VI. kerület polgármestere.
tovább »
Andrássy úti tűz - Eloltották a tüzet

Andrássy úti tűz - Eloltották a tüzet

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Sikerült eloltani kedd estére az Andrássy úton lángra kapott palotában a tüzet - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.
tovább »

Andrássy úti tűz - Meglátogatták a rendőrség vezetői a sérülteket

Andrássy úti tűz - Meglátogatták a rendőrség vezetői a sérülteket

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Meglátogatta az országos és a budapesti rendőrfőkapitány kedd este a kórházban az Andrássy úti tűzben könnyebben megsérült rendőröket - erősítette meg a rendőrség az MTI értesülését.
tovább »
Andrássy úti tűz - Életveszélyessé nyilvánították a házat

Andrássy úti tűz - Életveszélyessé nyilvánították a házat

Budapest, 2014. július 15., kedd (MTI) - Életveszélyessé nyilvánították az Andrássy úti tűzben megrongálódott házat, ezért a lakók nem térhetnek vissza oda - olvasható a katasztrófavédelem honlapjára kedden este feltett közleményben.
tovább »

Teréz körúti robbantás - Szerdán kezdődik a büntetőper

Budapest - Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantás vádlottjának büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken, Budapesten.
tovább »

Ugrásszerűen nőtt a bulinegyed forgalma a NAV ellenőrzése alatt

Budapest - Mintegy 35 ezerrel több nyugtát és 62 millió forinttal több bevételt regisztráltak az online pénztárgépekben, mint a korábbi, hasonló időszakokban, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Budapest VI. és VII. kerületében lévő bulinegyedben az adótraffipax rendszerében előre bejelentett hatnapos ellenőrzéssorozatot tartott a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal (Nébih) és a rendőrséggel közösen - közölte a hivatal szerdán az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Halált okozó testi sértés gyanújával vettek őrizetbe egy ausztrál férfit az Ó utcai házban holtan talált ember ügyében

Budapest - Halált okozó testi sértés miatt nyomoz a rendőrség, és egy 25 éves ausztrál férfit őrizetbe vettek abban az ügyben, amelyben holtan találtak egy embert hétfőn a főváros VI. kerületében, az Ó utcában.
tovább »

Megkezdődött a Fürst-per, hárommilliárdos hűtlen kezelés a vád

Budapest - Összességében több mint hárommilliárd forintos hűtlen kezelés vádjával megkezdődött a Fürst György vagyongazdálkodásért felelős egykori VI. kerületi szocialista alpolgármester és 23 társa elleni büntetőper a Fővárosi Törvényszéken kedden.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Az LMP a legfőbb ügyészhez fordul az terézvárosi ajánlóívek megsemmisítése ügyében

Budapest, 2015. január 9., péntek (MTI) - Az LMP arra kéri a legfőbb ügyészt: foglalja le az önkormányzati választási ajánlóíveket a budapesti VI. kerületben, még azok hétfőn esedékes megsemmisítése előtt.
tovább »

Andrássy úti tűz - Befejeződött az életveszély-elhárítás

Budapest, 2014. november 20., csütörtök (MTI) - Befejeződtek az Andrássy út 83-85. alatt található épület közvetlen külső és belső életveszély-elhárítási munkálatai - közölte a terézvárosi önkormányzat csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Emberölés kísérlete miatt vádat emeltek a volt élettársára rálövő férfi ellen

Budapest, 2014. október 3., péntek (MTI) - Emberölés bűntettének kísérlete és más bűncselekmény miatt vádat emelt a Fővárosi Főügyészség azzal az 53 éves férfival szemben, aki tavaly ősszel egy budapesti bevásárlóközpontnál rálőtt volt élettársára - közölte az MTI-vel a főügyész helyettese pénteken.
tovább »

Andrássy úti tűz - A kerületi önkormányzat 250 millió forintot biztosít az életveszély-elhárításra

Budapest, 2014. július 24., csütörtök (MTI) - A VI. kerületi önkormányzat 250 millió forintos keretet biztosít, egyúttal egyedi kormányzati segítséget is kér a múlt kedden kigyulladt Andrássy úti palota helyreállításához - közölte a terézvárosi önkormányzat az MTI-vel. Az Andrássy úton több mint egy hete érvényes forgalomkorlátozást csütörtökön feloldották.
tovább »

Andrássy úti tűz - A tűzoltók továbbra is a helyszínen vannak

Budapest, 2014. július 18., péntek (MTI) - A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltói állandó felügyeletet biztosítanak a kedden kiégett budapesti Andrássy úti palotánál - közölte Kisdi Máté szóvivő pénteken az MTI-vel.
tovább »

Andrássy úti tűz - Nagy Bálint: több milliárdba kerül majd az épület rendbehozatala

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Helyre lehet ugyan hozni a kedden súlyos tűzkárokat szenvedett Kodály köröndi vasutas házat, azonban ez több milliárd forintba fog kerülni, hiszen a tűz és az oltáshoz használt több ezer köbméternyi víz nemcsak a tetőszerkezetben, de az egész épületben komoly károkat okozhatott - mondta az MTI-nek Nagy Bálint építész, aki 10 évvel ezelőtt, még a VI. kerületi önkormányzat megbízásából készítette el a ház homlokzatának felújítási terveit.
tovább »

Andrássy úti tűz - Szabadon engedik a tűz előidézése miatt őrizetbe vett férfiakat

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Szabadon engedik a budapesti Andrássy úti tűz előidézésének gyanúja miatt őrizetbe vett két embert.
tovább »

Andrássy úti tűz - Panaszt tettek a gyanúsítottak

Budapest, 2014. július 16., szerda (MTI) - Panaszt tett meggyanúsítása ellen az a két férfi, aki ellen közveszély gondatlan okozása miatt indult nyomozás az Andrássy úton kigyulladt ház ügyében - közölte a rendőrség honlapján szerdán délután.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

VI. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Teréz körúti robbantás – Szerdán kezdődik a büntetőper
Budapest - Szerdán kezdődik a Teréz körúti robbantás vádlottjának büntetőpere a Fővárosi [...] tovább »
Ugrásszerűen nőtt a bulinegyed forgalma a NAV ellenőrzése alatt
Budapest - Mintegy 35 ezerrel több nyugtát és 62 millió forinttal több bevételt regisztráltak az online [...] tovább »
Vihar – Elöntötte a víz a Vágány utcai vasúti aluljárót
Budapest - Elakadt autót tolnak a VI. kerületben, a Podmaniczky és a Dózsa György út kereszteződésénél, a [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Halált okozó testi sértés gyanújával vettek őrizetbe egy ausztrál férfit az Ó utcai házban holtan talált ember ügyében
Budapest - Halált okozó testi sértés miatt nyomoz a rendőrség, és egy 25 éves ausztrál férfit őrizetbe vettek [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása