Tűz volt egy budapesti lakóházban, holtan találtak egy nőt

Tűz volt egy budapesti lakóházban, holtan találtak egy nőt

Budapest - Tűz volt egy budapesti lakóházban, a XX. kerületben, a helyszínen egy idős nőt holtan találtak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd este az MTI-vel.
tovább »
Rendőrségi kisbusz ütközött taxival, több könnyű sérült
Olvasó Riporter

Rendőrségi kisbusz ütközött taxival, több könnyű sérült

Budapest, 2015. április 11., szombat (MTI) - Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy rendőrségi kisbusz és egy taxi szombaton hajnalban nem sokkal egy óra előtt Budapesten, a XX. kerületben a Nagysándor József és a Vörösmarty utca kereszteződésében, többen könnyebben megsérültek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »
A volt férj gyilkolt Pesterzsébeten

A volt férj gyilkolt Pesterzsébeten

Budapest, 2014. április 2., szerda (MTI) - A volt férj gyilkolt Pesterzsébeten, a volt feleségét leszúró férfi feladta magát - mondta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtószóvivője szerda reggel az MTI-nek.
tovább »
Fának ütközött egy autó Pesterzsébeten, a vezető meghalt

Fának ütközött egy autó Pesterzsébeten, a vezető meghalt

Budapest, 2014. március 2., vasárnap (MTI) - Fának ütközött egy személygépkocsi szombaton késő este a Budapest XX. kerületében, Pesterzsébeten, a Virág Benedek utcában, a vezető meghalt - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
tovább »

Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Három budapesti kerület kereste a mátészalkai férfit - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. október 25-én történt események összefoglalója.
tovább »
Halálos késelés Budapesten

Halálos késelés Budapesten

Budapest, 2012. december 1., szombat (MTI) - Halálosan megszurkáltak egy 42 éves férfit szombaton kora este Budapest XX. kerületében, a támadó később maga ellen fordította a kést - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrségi honlapon.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Vélhetően tüzérségi lövedéket találtak a XX. kerületben

Budapest, 2014. október 27., hétfő (MTI) - Vélhetően aknavető gránátra bukkantak a főváros XX. kerületében, a Kakastó utcában - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje hétfő délelőtt az MTI-t.
tovább »

Elszállítják a XX. kerületben talált tüzérségi lövedéket

Budapest, 2014. október 27., hétfő (MTI) - Megsemmisítésre elszállítják a Budapest XX. kerületében, a Kakastó utcában talált aknavető gránátot, a terület lezárását feloldották - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje hétfőn az MTI-t.
tovább »

Jogerősen elítéltek fiatalokat egy fővárosi benzinkút és egy bolt kirablása miatt

Szeged, 2014. október 1., szerda (MTI) - Jogerősen végrehajtandó, illetve felfüggesztett szabadságvesztéssel sújtott a Fővárosi Ítélőtábla szerdán több fiatalt, akik 2009 decemberében kiraboltak egy fővárosi benzinkutat, illetve egy élelmiszerüzletet.
tovább »

Gyógyszermérgezés gyanújával vittek kórházba három lányt egy XX. kerületi általános iskolából

Budapest, 2014. április 7., hétfő (MTI) - Gyógyszermérgezés gyanúja miatt vittek kórházba három lányt Budapesten, a XX. kerületi Tátra téri általános iskolából.
tovább »

Választás 2014 - Mesterházy: ez a gazdagok kormánya

Budapest, 2014. április 1., kedd (MTI) - A gazdagok kormányának nevezte Orbán Viktor kabinetjét Mesterházy Attila baloldali miniszterelnök-jelölt keddi fórumán, Budapest XX. kerületében.
tovább »

Egy fővárosi kocsma teraszára sodródott egy autó, hárman megsérültek

Budapest, 2013. december 27., péntek (MTI) - Egy kocsma teraszára sodródott egy személygépkocsi péntek délelőtt Budapesten, három embert kórházba szállítottak - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Két motorosbaleset történt a fővárosban

Budapest, 2013. szeptember 21., szombat (MTI) - Két motorosbaleset is történt szombaton délután a fővárosban, a motorost mindkét helyszínről kórházba vitték - tudta meg az MTI az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatától.
tovább »

Több millió forintnyi hamis bankjegyeket készített két nő

Budapest, 2013. június 8., szombat (MTI) - Több millió forintnyi hamis bankjegyet készített és hozott forgalomba két nő Budapesten - közölte a rendőrség honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton.
tovább »

Fegyvert talált egy kisfiú a fővárosban

Budapest, 2013. április 27., szombat (MTI) - Elpusztult tengerimalacát akarta eltemetni egy kisfiú a főváros XX. kerületében egy parkban, és a gödör ásása közben egy önvédelmi fegyvert talált.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »
Megöltek egy nőt Pesterzsébeten
Olvasó Riporter

Megöltek egy nőt Pesterzsébeten

Budapest, 2012. november 12., hétfő (MTI) - Megöltek egy nőt a főváros XX. kerületében vasárnap este - tudatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő hajnalban a honlapján.
tovább »
Meghalt a Pesterzsébeten megszúrt férfi

Meghalt a Pesterzsébeten megszúrt férfi

Budapest, 2012. szeptember 4., kedd (MTI) - A kórházban meghalt az a férfi, akit kedd délután nyaktájékon szúrtak Budapest XX. kerületében - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
tovább »
Életveszélyes állapotban egy férfi, akit megszúrtak a fővárosban

Életveszélyes állapotban egy férfi, akit megszúrtak a fővárosban

Budapest, 2012. szeptember 4., kedd (MTI) - Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy férfit, akit nyaktájékon szúrtak kedd délután Budapesten - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel. A rendőrség emberölés elkövetésének gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.
tovább »
Taxi karambolozott a XX. kerületben, egy gyerek is megsérült
Olvasó Riporter

Taxi karambolozott a XX. kerületben, egy gyerek is megsérült

Budapest, 2012. július 12., csütörtök (MTI) - Taxi ütközött egy másik személyautóval csütörtök délután Budapesten, a XX. kerületben; a balesetben egy gyermek és egy felnőtt sérült meg.
tovább »

Iskolai rosszullét - Elhagyhatják a Heim Pál kórházat a diákok

Budapest, 2012. június 12., kedd (MTI) - Elhagyhatják a Heim Pál Gyermekkórházat kedden azok a XX. kerületi gyerekek, akiknek az iskoláját hétfőn többször is kiürítették, miután sok diák rosszullétre panaszkodott; a katasztrófavédelem semmilyen veszélyes anyagot nem talált a helyszínen.
tovább »

Iskolai rosszullét - Zárt területté nyilvánították a XX. kerületi iskolát

Budapest, 2012. június 11., hétfő (MTI) - Egyelőre zárt területté nyilvánították azt a XX. kerületi iskolát, amelyet hétfő délelőtt ki kellett üríteni, miután az intézményben több mint húsz diák rosszul lett. Az iskolából több mint ötven gyermeket szállítottak kórházba.
tovább »
Ismét kiürítették a XX. kerületi iskolát, 25 gyermeket kórházba szállítottak
Olvasó Riporter

Ismét kiürítették a XX. kerületi iskolát, 25 gyermeket kórházba szállítottak

Budapest, 2012. június 11., hétfő (MTI) - A tűzoltók ismét kiürítették azt a fővárosi, XX. kerületi iskolát, amelyben több mint húsz diák lett rosszul hétfő délelőtt - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Visszatérhettek a diákok a XX. kerületi iskolába
Olvasó Riporter

Visszatérhettek a diákok a XX. kerületi iskolába

Budapest, 2012. június 11., hétfő (MTI) - Visszatérhettek az épületbe a tanulók abba a XX. kerületi iskolába, amelyet tömeges rosszullét miatt ürítettek ki hétfő délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Tömeges rosszullét miatt kiürítettek egy iskolát a XX. kerületben

Budapest, 2012. június 11., hétfő (MTI) - Tömeges rosszullét miatt kiürítettek egy iskolát Budapesten, a XX. kerületi János utcában hétfő délelőtt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Új típusú lakhatási lehetőség nyílt a rászorulóknak a fővárosban

Új típusú lakhatási lehetőség nyílt a rászorulóknak a fővárosban

Budapest, 2012. május 16., szerda (MTI) - Átadták szerdán az első úgynevezett Trambulin Házat Budapesten, amely a hajléktalanellátó rendszerben élő, önálló lakhatásra nem képes, dolgozó rászorulóknak nyújt segítséget.
tovább »

Szén-monoxid mérgezés Budapesten

Budapest, 2012. április 28., szombat (MTI) - Két ember szén-monoxid mérgezést szenvedett szombaton Budapesten a VII. kerületi Wesselényi utca egyik lakóházában - tájékoztatta az MTI-t Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.
tovább »

BRFK: több bűnözőt is elfogtak "egyrendőrös" járőrautókkal

Budapest, 2012. április 2., hétfő (MTI) - Számos bűnözőt, köztük gépkocsi-feltörőt, ittas vezetőt és betörőt is elfogtak a fővárosi rendőrök az új, úgynevezett "egy járőr-egy gépkocsi" program keretében - számolt be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapján.
tovább »

Tarlós István: a főváros megegyezésre törekszik a vízművek ügyében

Budapest, 2012. március 1., csütörtök (MTI) – Tarlós István főpolgármester szerint a legkívánatosabb megoldás, hogy sikerüljön megegyezni a Fővárosi Vízművek befektetőivel; amennyiben mégis fel kell mondani a szerződést, azt a kormánnyal egyezteti a főváros.
tovább »

Szálló por - Budapesten elrendelték a szmogriadó tájékoztatási fokozatát

Budapest, 2012. február 8., szerda (MTI) - A szálló por légköri koncentrációjának emelkedése miatt Tarlós István főpolgármester - további intézkedésig - Budapesten elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradó éjszaka az MTI-vel.
tovább »

Hideg idő - BKV: nincs fennakadás a forgalomban

Budapest, 2012. február 6., hétfő (MTI) - Nincs fennakadás a BKV járműveinek forgalmában; a buszok 99 százalékát el tudták indítani - közölte a BKV Zrt. hétfő reggel az MTI-vel.
tovább »

Havazás - A BKV járatai rendben közlekednek, a budapesti közutak is járhatók

Budapest, 2012. február 4., szombat (MTI) - A fővárosi közösségi közlekedésben nincsenek fennakadások, a BKV járművei minden viszonylatban rendben közlekednek - tájékoztatta a fővárosi közlekedési társaság fődiszpécsere szombat délután az MTI-t. A közutak is járhatóak.
tovább »

A fővárosi toxikológiára szinte folyamatosan szállították az ittas fiatalokat szilveszter éjjelén

Budapest, 2012. január 1., vasárnap (MTI) - A Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára szilveszter este hét órától reggel fél kilencig szinte folyamatosan szállították a mentősök a többségében részeg fiatalokat - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője vasárnap az MTI-nek.
tovább »

Villamos ütött egy gyalogost a XX. kerületben

Budapest, 2011. december 25., vasárnap (MTI) - Villamos ütött el egy gyalogost Budapesten a XX. kerületben szombaton délután; a férfi súlyos sérüléseket szenvedett - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Megöltek egy férfit egy XX. kerületi lakásban

Budapest, 2011. december 25., vasárnap (MTI) - Megöltek egy 69 éves férfit egy budapesti, XX. kerületi lakásban szombaton; az elkövető értékek után is kutatott a lakásban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel vasárnap.
tovább »

Változik a közösségi közlekedés az ünnepek alatt

Budapest, 2011. december 22., csütörtök (MTI) - Változik a közösségi közlekedés menetrendje karácsonykor. A BKV legtöbb nappali járata szombat délután négy óráig közlekedik.
tovább »

Fővárosi Közgyűlés - Emelkednek a kegyeleti szolgáltatási díjak

Budapest, 2011. december 14., szerda (MTI) - Emelkednek Budapesten a kegyeleti szolgáltatások díjai január elsejétől, miután a képviselők megszavazták az erről szóló előterjesztést a közgyűlés szerdai ülésén.
tovább »

Rálőttek egy riasztópisztollyal egy férfira Budapesten

Budapest, 2011. december 3., szombat (MTI) - Rálőttek egy gázriasztópisztollyal egy férfira szombatra virradóra Budapesten, a XX. kerületben, a sértett 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett - mondta Pap Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek.
tovább »
Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Szálló por - Fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és a forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 18., péntek (MTI) - Pénteken is fennmarad a szmogriadó riasztási fokozata és ezzel együtt a forgalomkorlátozás Budapesten - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel péntekre virradóan.
tovább »
Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Szálló por - Szmogriadó riasztási fokozata Budapesten, csütörtöktől forgalomkorlátozás

Budapest, 2011. november 16., szerda (MTI) - Szerdán életbe lép a levegőszennyezettség miatt a szmogriadó riasztási fokozata és csütörtök reggel hat órától érvényesek a forgalomkorlátozó intézkedések - közölte a Főpolgármesteri Hivatal szerdára virradóan az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2

XX. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Tűz volt egy budapesti lakóházban, holtan találtak egy nőt
Budapest - Tűz volt egy budapesti lakóházban, a XX. kerületben, a helyszínen egy idős nőt holtan találtak - [...] tovább »
Rendőrségi kisbusz ütközött taxival, több könnyű sérült
Budapest, 2015. április 11., szombat (MTI) - Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy [...] tovább »
Putyin Budapesten – Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden
Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti [...] tovább »
Vélhetően tüzérségi lövedéket találtak a XX. kerületben
Budapest, 2014. október 27., hétfő (MTI) - Vélhetően aknavető gránátra bukkantak a főváros XX. kerületében, [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása