Rogán: ingatlaneladások nélkül nem újult volna meg a Belváros

Rogán: ingatlaneladások nélkül nem újult volna meg a Belváros

Budapest, 2015. január 19., hétfő (MTI) - Rogán Antal szerint az V. kerületi önkormányzat üzlethelyiség-értékesítéseiből származó bevétel nélkül nem alakulhatott volna ki egy európai léptékű Belváros.
tovább »
Magyar-finn - A rendőrség egy férfit gyanúsít Eremenko meglopásával

Magyar-finn - A rendőrség egy férfit gyanúsít Eremenko meglopásával

Budapest, 2014. november 18., kedd (MTI) - A rendőrség felhívást tett közzé Roman Eremenko, a finn labdarúgó-válogatott játékosának meglopása ügyében.
tovább »
Megújult a budapesti Batthyány-örökmécses környezete

Megújult a budapesti Batthyány-örökmécses környezete

Budapest, 2014. október 5., vasárnap (MTI) - Megújult a Batthyány-örökmécses környezete a főváros V. kerületében, a közterületet vasárnap, az aradi vértanúk emléknapja előtt adták át.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Két nap alatt két férfit állítottak bíróság elé margitszigeti szeméremsértés miatt

Budapest - Két nap alatt két olyan férfit állítottak bíróság elé, aki kedden szeméremsértő módon mutogatta magát a Margitszigeten - közölte a fővárosi főügyész csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Képességeket szinten tartó számítógépes játékokat kaptak idősek

Budapest - A kognitív képességeket szinten tartó, az időskori demenciát mérő számítógépes programokat kaptak a Segítő Kezek infokommunikációs modellprogramban részt vevő idősek.
tovább »

Miniszteri biztos: infokommunikációs csomaggal bővül a Segítő kezek program

Budapest, 2015. április 15., szerda (MTI) - Infokommunikációs fejlesztési csomaggal bővül a szociális alapellátást kiegészítő Segítő kezek program, amelyhez mára mintegy 155 önkormányzat csatlakozott országszerte - mondta Jeneiné Rubovszky Csilla, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) idősek szociális alapszolgáltatásainak infokommunikációs fejlesztéséért felelős miniszteri biztosa az MTI érdeklődésére.
tovább »

Az önkormányzat nem tud arról, hogy az ügyészség nyomozást rendelt el a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében

Budapest, 2015. április 13., hétfő (MTI) - Belváros-Lipótváros Önkormányzata semmilyen hivatalos megkeresést nem kapott sem a Fővárosi Főügyészségtől, sem más illetékes hatóságtól a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében - közölte Belváros-Lipótváros Önkormányzatának sajtóosztálya az MTI-vel hétfőn este.
tovább »

Nyomozást rendelt el az ügyészség a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében

Budapest, 2015. április 13., hétfő (MTI) - Hatályon kívül helyezte a rendőrség nyomozást elutasító határozatát és különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanújával nyomozást rendelt el a Fővárosi Főügyészség Juhász Péter belvárosi ingatlanértékesítések miatt tett feljelentése alapján - ezt az ellenzéki politikus közölte hétfőn az MTI-vel.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

OLAF-vizsgálat - A belvárosi önkormányzat nem tud kifogásokról

Budapest, 2015. január 23., péntek (MTI) - Nem tud a Budapest Szíve projekttel összefüggő esetleges kifogásokról az V. kerületi önkormányzat. A városrész sajtóosztálya pénteken az MTI-vel közölte, hogy minden szükséges anyagot megküldtek az Európai Csalás Elleni Hivatalnak (OLAF).
tovább »

OLAF-vizsgálat - A Budapest Szíve projektet ellenőrizte az uniós szervezet

Brüsszel, 2015. január 23., péntek (MTI) - Szabálytalanságokra, illetve csalásokra vonatkozó állítások miatt vizsgálatot folytatott a Budapest Szíve belvárosi felújítási projekt közbeszerzési eljárásaival kapcsolatban az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF). A szervezet az MTI-vel pénteken közölte, hogy ajánlásait megküldte az Európai Bizottság illetékes szervezetének, valamint az ügyészségnek. Az OLAF nem közölt konkrétumokat a vizsgálat eredményéről.
tovább »

Tüntet az Együtt az V. kerületben

Budapest, 2015. január 13., kedd (MTI) - Az Együtt - A Korszakváltók Pártja tüntetést tart az V. kerületben a "Rogán Antal és a körülette lévő ingatlanmaffia" ügyei elleni tiltakozásul szerda este - jelentette be keddi sajtótájékoztatóján Szigetvári Viktor, az ellenzéki párt társelnöke.
tovább »

Juhász Péter feljelentést tesz a belvárosi önkormányzat ingatlaneladásai miatt

Budapest, 2014. december 29., hétfő (MTI) - Feljelentést tesz bűnszervezetben elkövetett különösen jelentős vagyon hátrányt okozó csalás gyanúja miatt Belváros-Lipótváros önkormányzatának ingatlaneladási gyakorlata miatt Juhász Péter, az Együtt társelnöke, V. kerületi önkormányzati képviselő.
tovább »

A Belváros alpolgármestere összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez Juhász Péter ellen

Budapest, 2014. november 29., szombat (MTI) - Az V. kerületi alpolgármester összeférhetetlenségi eljárást kezdeményez Juhász Péter, az Együtt önkormányzati képviselője ellen, mert véleménye szerint valótlan a politikus vagyonnyilatkozata. Böröcz László alpolgármester ezt szombaton közölte az MTI-vel.
tovább »

Visszaadja az önkormányzattól vett lakását Szentgyörgyvölgyi Péter

Budapest, 2014. november 21., péntek (MTI) - Visszaadja az önkormányzattól vásárolt lakását Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP) V. kerületi polgármester.
tovább »

Tűz volt egy V. kerületi házban

Budapest, 2014. november 3., hétfő (MTI) - Egy hétemeletes ház egyik első emeleti lakásában keletkezett tűz Budapest V. kerületében, a Balaton utcában hétfő hajnalban - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Az ügyészségen a tűcsereprogrammal kapcsolatban kiszivárgott levél ügye

Budapest, 2014. október 15., szerda (MTI) - Az illetékes kerületi ügyészség elutasította a tűcsereprogrammal kapcsolatban kiszivárgott levél miatt az ombudsman által tett feljelentést - közölte az MTI megkeresésére szerdán Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője, hozzátéve: a határozat ellen panasz érkezett.
tovább »

Együtt-PM: feljelentés Szentgyörgyvölgyi lakásvásárlása miatt

Budapest, 2014. szeptember 25., csütörtök (MTI) - Feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettesek ellen Juhász Péter, az Együtt-PM társelnöke, mert véleménye szerint Szentgyörgyvölgyi Péter V. kerületi fideszes alpolgármester feltehetően áron alul vásárolt meg egy önkormányzati ingatlant.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Együtt-PM: a kampány miatt nem újítanak fel egy csatornát a belvárosban

Budapest, 2014. szeptember 16., kedd (MTI) - Az Együtt-PM szerint a választási kampány miatt nem újítanak fel - közegészségügyileg kockázatos módon - egy rossz állapotú csatornát az V. kerületben.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

V. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Két nap alatt két férfit állítottak bíróság elé margitszigeti szeméremsértés miatt
Budapest - Két nap alatt két olyan férfit állítottak bíróság elé, aki kedden szeméremsértő módon mutogatta [...] tovább »
Képességeket szinten tartó számítógépes játékokat kaptak idősek
Budapest - A kognitív képességeket szinten tartó, az időskori demenciát mérő számítógépes programokat kaptak [...] tovább »
Miniszteri biztos: infokommunikációs csomaggal bővül a Segítő kezek program
Budapest, 2015. április 15., szerda (MTI) - Infokommunikációs fejlesztési csomaggal bővül a szociális [...] tovább »
Az önkormányzat nem tud arról, hogy az ügyészség nyomozást rendelt el a belvárosi ingatlanértékesítések ügyében
Budapest, 2015. április 13., hétfő (MTI) - Belváros-Lipótváros Önkormányzata semmilyen hivatalos megkeresést [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása