Vihar - A fővárosi tűzoltók közel 100 helyen avatkoztak be a vihar miatt

Vihar - A fővárosi tűzoltók közel 100 helyen avatkoztak be a vihar miatt

Budapest - A fővárosi tűzoltók kedden este 10 óráig közel száz helyen avatkoztak be a kora esti órákban a fővárost is elért vihar miatt; jellemzően faágakat, kidőlt fákat kellett eltávolítaniuk, amelyek felső vezetékekre vagy járművekre zuhantak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.
tovább »
Kiraboltak egy budapesti bankot

Kiraboltak egy budapesti bankot

Budapest - Kiraboltak egy pénzintézetet Budapest X. kerületében, nem sérült meg senki, a rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető kézrekerítéséhez.
tovább »
Tűz volt egy fővárosi idősotthonban

Tűz volt egy fővárosi idősotthonban

Budapest - Kigyulladt egy helyiség a X. kerületi Jászberényi úti idősek otthonában hétfő reggel, senki sem sérült meg - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Richter Gedeon Nyrt.: ketten sérültek meg a gyár budapesti telephelyén

Richter Gedeon Nyrt.: ketten sérültek meg a gyár budapesti telephelyén

Budapest, 2015. augusztus 27., csütörtök (MTI) - A Richter Gedeon (RG) Nyrt. egyik külső munkatársa súlyosan, egy másik pedig könnyebben sérült meg, amikor egy tartály bontása közben csütörtökön tűz keletkezett a gyógyszergyár budapesti telephelyén - tájékoztatta a cég az MTI-t.
tovább »

Robbanás volt a Richter Gedeon Gyógyszergyárban, egy ember megsérült

Robbanás volt a Richter Gedeon Gyógyszergyárban, egy ember megsérült

Budapest, 2015. augusztus 27., csütörtök (MTI) - Egy ember megsérült, amikor robbanás történt csütörtök délelőtt a Richter Gedeon Gyógyszergyár területén Budapesten - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »
Meghalt az ablakon kiesett gyerek Budapesten

Meghalt az ablakon kiesett gyerek Budapesten

Budapest, 2015. augusztus 26., szerda (MTI) - A kórházban meghalt az a kétéves kisfiú, aki kedd este esett ki egy fővárosi társasház emeleti ablakából - közölte a rendőrség szerda délelőtt a honlapján.
tovább »

BRFK: hat embert előállítottak egy lövöldözésről szóló bejelentés után

Budapest - Hat embert előállított a rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt egy kőbányai lövöldözésről szóló bejelentés után - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán az MTI-vel.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Kábítószer-kereskedőt fogtak el Budapesten

Budapest - Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök Budapesten, a házkutatáskor 430,4 gramm kristályt és speedet, valamint több mint 4,5 millió forint készpénzt találtak és foglaltak le - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján.
tovább »

Halálos szén-monoxid-mérgezés a X. kerületben

Budapest - Egy fiatalember meghalt, egy gyermeket pedig kórházba szállítottak szén-monoxid-mérgezés miatt szerda délután Budapesten - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Halálra gázolt egy embert egy személyvonat Kőbánya-Kispesten

Budapest - Halálra gázolt egy embert egy személyvonat péntekre virradó éjjel Budapest X. kerületében, a Kőbánya-Kispest vasútállomás közelében - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.
tovább »

Halálos motorbaleset történt a Kerepesi úton

Budapest, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) - Fának ütközött és életét vesztette egy motoros kedden éjjel Budapesten a Kerepesi úton - közölte kedden honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
tovább »
Kiesett a másodikról egy kisfiú Budapesten, újraélesztették

Kiesett a másodikról egy kisfiú Budapesten, újraélesztették

Budapest, 2015. augusztus 25., kedd (MTI) - Eddig tisztázatlan körülmények között a belső udvarba esett egy kisgyerek Budapest X. kerületében, a Halom utcában egy társasház egyik lakásának emeleti ablakából kedd délután - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) este a rendőrség honlapján. A BRFK vizsgálja az eset körülményeit.
tovább »

Elszenesedett holttestet találtak a fővárosi tűzoltók egy kiégett vasúti szerelvényben

Budapest, 2015. február 17., kedd (MTI) - Elszenesedett holttestet találtak a fővárosi tűzoltók egy kiegészett vasúti szerelvényben a tűz oltását követően - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedden hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Villanyoszlopnak hajtott és kigyulladt egy személyautó a X. kerületben

Budapest, 2014. december 21., vasárnap (MTI) - Villanyoszlopnak hajtott, majd felborult és kigyulladt egy személyautó Budapesten az Albertirsai úton vasárnap kora reggel - közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).
tovább »

Befejezték a munkát a tűzszerészek a Kerepesi úti kereszteződésnél

Budapest, 2014. december 5., péntek (MTI) - Befejezték a munkát a honvédség tűzszerészei, és feloldották az útzárat Budapest X. kerületében, a Kerepesi út, Mexikói út, Albertirsai út kereszteződésénél - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje pénteken délelőtt az MTI-vel.
tovább »
Ketten meghaltak ütközéses balesetben a fővárosban

Ketten meghaltak ütközéses balesetben a fővárosban

Budapest, 2014. szeptember 20., szombat (MTI) - Egy idős nő és egy idős férfi meghalt, amikor két személygépkocsi összeütközött szombat este a főváros X. kerületében - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Önkormányzat 2014 - DK: Kőbányán együttműködik a baloldal

Budapest, 2014. augusztus 12., kedd (MTI) - A Demokratikus Koalíció (DK) tájékoztatása szerint a főváros X. kerületében megállapodott az MSZP, az Együtt-PM szövetség és a DK helyi szervezete az önkormányzati választási kampánystratégiában.
tovább »

Megsérült egy gyermek egy fővárosi lakástűzben

Budapest, 2014. június 6., péntek (MTI) - Kigyulladt egy családi ház péntek délután a főváros X. kerületében. A házból egy sérült gyermeket mentettek ki a tűzoltók - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Választás 2014 - Nézőpont: csak széleskörű összefogással szerezheti vissza a baloldal a budapesti városvezetést

Budapest, 2014. április 30., szerda (MTI) - Kizárólag széleskörű összefogással lehet esélye a baloldali pártoknak visszaszerezni a budapesti városvezetést, valamint a kerületek jelentősebb részét - olvasható a Nézőpont Intézet szerdán az MTI-nek elküldött közleményében.
tovább »

Elfogták a Kőbányán holtan talált fiatal lány gyilkosát

Budapest, 2014. március 15., szombat (MTI) - Őrizetbe vett a rendőrség egy 33 éves balassagyarmati férfit, akit a X. kerületi Zágrábi utcában holtan talált 17 éves lány megölésével gyanúsítanak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton a rendőrség honlapján. A férfi beismerő vallomást tett.
tovább »

Négy autó ütközött Budapesten, lezárták a Jászberényi utat

Budapest, 2014. március 11., kedd (MTI) - Öt ember megsérült, amikor négy autó ütközött a főváros X. kerületében a Jászberényi úton kedden délelőtt - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-t.
tovább »

Két autó és egy busz karambolozott a X. kerületben

Budapest, 2014. március 8., szombat (MTI) - Két autó ütközött a 68-as busszal Budapesten, a X. kerületi Sibrik Miklós úton - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság és az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata szombaton az MTI-vel.
tovább »
Villamos, teherautó és személyautó ütközött a X. kerületben
Olvasó Riporter

Villamos, teherautó és személyautó ütközött a X. kerületben

Budapest, 2014. január 16., csütörtök (MTI) - Villamos, teherautó és személyautó ütközött össze Budapesten, a X. kerületi Sírkert utcában csütörtök reggel. A balesetben mindhárom jármű kigyulladt, hárman megsérültek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
A Rákos-patakba hajtott egy autó

A Rákos-patakba hajtott egy autó

Budapest, 2013. december 20., péntek (MTI) - Karambol miatt egy autó belehajtott a fővárosi Rákos-patakba a X. kerületi Malomárok utca környékén pénteken - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Halálos gyalogosgázolás a X. kerületben

Budapest, 2013. december 20., péntek (MTI) - Halálra gázolt egy személyautó egy gyalogost Budapesten, a X. kerületben - közölte az MTI-vel péntek hajnalban az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata.
tovább »

Leégett egy autószerelő-műhely Budapesten

Budapest, 2013. december 3., kedd (MTI) - Három autó kiégett, amikor kigyulladt egy autószerelő-műhely kedd délután a főváros X. kerületében, senki nem sérült meg - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »

Meghalt egy idős asszony egy X. kerületi lakástűzben

Budapest, 2013. december 3., kedd (MTI) - Meghalt egy idős asszony a kigyulladt X. kerületi lakásában hétfő éjszaka, a másik lakót, egy idős férfit a mentők kórházba vittek - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kedd reggel a honlapján.
tovább »

Halálra gázolt a vonat egy embert a X. kerületben

Budapest, 2013. november 24., vasárnap (MTI) - Halálra gázolt a vonat egy embert vasárnap Kőbánya felső vasútállomásnál - értesült az MTI.
tovább »
Négyen megsérültek, amikor két jármű összeütközött Budapesten

Négyen megsérültek, amikor két jármű összeütközött Budapesten

Budapest, 2013. november 16., szombat (MTI) - Összeütközött két jármű szombaton kora este Budapesten a X. kerületben, a balesetben négy ember megsérült - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Két-három év múlva lehet dugódíj a fővárosban

Budapest, 2013. október 24., csütörtök (MTI) - A főpolgármester szerint 2015 vége, 2016 eleje ésszerűbb határidő a dugódíj bevezetésére a korábban vállalt 2013-nál, és erre "hallgatólagosan" már kaptak haladékot.
tovább »

Motorbaleset a X. kerületben

Budapest, 2013. augusztus 5., hétfő (MTI) - Jelentős torlódás alakult ki Budapesten a X. kerületi Maglódi út és Újhegyi út kereszteződésében, ahol hétfő reggel összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel.
tovább »
Mentőautó karambolozott Kőbányán

Mentőautó karambolozott Kőbányán

Budapest, 2013. június 21., péntek (MTI) - Karambolozott egy mentőautó péntekre virradó éjjel Budapesten, a X. kerületben, a balesetben a személyautót vezető nő könnyebb sérülést szenvedett, a mentőben szállított beteg és a személyzet nem sérült meg - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Tizenöt kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök Budapesten

Budapest, 2013. április 25., csütörtök (MTI) - Tizenöt kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök Budapesten, és négy vietnami állampolgárt őrizetbe vettek - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata csütörtökön.
tovább »

Március 15. - Változik a budapesti közösségi közlekedés rendje

Budapest, 2013. március 14., csütörtök (MTI) - Az ünnepségek miatti forgalomkorlátozások miatt megváltozik március 15-én a közösségi közlekedés menetrendje, a parkolás pedig a P+R parkolókat leszámítva ingyenes lesz pénteken.
tovább »
Felrobbant és kiégett egy lakás a X. kerületben

Felrobbant és kiégett egy lakás a X. kerületben

Budapest, 2013. február 12., kedd (MTI) - Vélhetően gázrobbanás történt kedden egy X. kerületi, Ónodi utcai lakásban, ami lakhatatlanná vált. Egy fiatalembert életveszélyes égési sérülésekkel vittek kórházba - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Havazás - Folyamatosan dolgoznak a hókotrók Budapesten

Budapest, 2013. február 11., hétfő (MTI) - A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) munkagépei folyamatosan dolgoznak a budapesti utakon, hétfőn hajnalra a főútvonalakat megtisztították, a közösségi közlekedés elindult, délelőtti munkavégzésre hómunkásokat vesznek fel - közölte a társaság hétfőn hajnalban az MTI-vel.
tovább »

Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség szombaton és hétfőn Budapesten

Budapest, 2013. február 8., péntek (MTI) - Több megemlékezést és demonstrációt jelentettek be szombatra és jövő hétfőre Budapesten, ezért a rendőrség ezeken a napokon fokozott ellenőrzést tart - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken honlapján.
tovább »

Leszúrta a férjét egy nő Kőbányán

Budapest, 2013. január 11., péntek (MTI) - Leszúrta a férjét egy nő Kőbányán csütörtök este, a gyanúsítottat őrizetbe vették - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.
tovább »
Álló villamosnak ütközött egy autó az Élessaroknál
Olvasó Riporter

Álló villamosnak ütközött egy autó az Élessaroknál

Budapest, 2012. november 10., szombat (MTI) - Álló villamosnak ütközött egy autó szombat este Budapesten, a X. kerületi Élessaroknál, emiatt a 28-as és a 28A jelzésű villamosokat egy szakaszon buszokkal pótolják - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-vel.
tovább »

Régi problémák megoldását kezdte meg Kőbánya

Budapest, 2012. november 1., csütörtök (MTI) - Régi közlekedési és szociális problémák megoldását kezdte meg Kőbánya. Jelentős előrelépés volt a közbiztonságot és a közterületek állapotát illetően az elmúlt két évben - mondta Kovács Róbert (Fidesz-KDNP), a X. kerület polgármestere az MTI-nek.
tovább »

Egy feldőlt állólámpa okozhatta a füstöt és az idős nő halálát Kőbányán

Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) - Egy feldőlt állólámpa okozhatta az izzást és a füstöt, amelynek következtében egy idős nő meghalt kedden Kőbányán.
tovább »
Lakástűzben meghalt egy idős nő Kőbányán

Lakástűzben meghalt egy idős nő Kőbányán

Budapest, 2012. október 9., kedd (MTI) - Órák óta füstölhettek a bútorok abban a X. kerületi, Liget utcai lakásban, ahol a tűzoltók holtan találtak egy idős nőt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Halálra gázoltak egy kerékpárost a X. kerületben

Budapest, 2012. október 2., kedd (MTI) - Halálra gázoltak egy kerékpárost kedd este Budapesten, a X. kerületi Fehér úton - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3

X. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
BRFK: hat embert előállítottak egy lövöldözésről szóló bejelentés után
Budapest - Hat embert előállított a rendőrség csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt egy kőbányai [...] tovább »
Vihar – A fővárosi tűzoltók közel 100 helyen avatkoztak be a vihar miatt
Budapest - A fővárosi tűzoltók kedden este 10 óráig közel száz helyen avatkoztak be a kora esti órákban a [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Kiraboltak egy budapesti bankot
Budapest - Kiraboltak egy pénzintézetet Budapest X. kerületében, nem sérült meg senki, a rendőrség a lakosság [...] tovább »
Kábítószer-kereskedőt fogtak el Budapesten
Budapest - Kábítószer-kereskedőt fogtak el a rendőrök Budapesten, a házkutatáskor 430,4 gramm kristályt és [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása