Vihar - A fővárosi tűzoltók közel 100 helyen avatkoztak be a vihar miatt

Vihar - A fővárosi tűzoltók közel 100 helyen avatkoztak be a vihar miatt

Budapest - A fővárosi tűzoltók kedden este 10 óráig közel száz helyen avatkoztak be a kora esti órákban a fővárost is elért vihar miatt; jellemzően faágakat, kidőlt fákat kellett eltávolítaniuk, amelyek felső vezetékekre vagy járművekre zuhantak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.
tovább »
Szijjártó: új minőségi fejezet nyílik a magyar informatikai és távközlési iparágban

Szijjártó: új minőségi fejezet nyílik a magyar informatikai és távközlési iparágban

Budapest - A Nokia Skypark irodaépület átadásával új minőségi fejezet nyílik a magyar informatikai és távközlési iparágban, a 25 ezer négyzetméteres épület a legújabb és egyik legmodernebb iroda és kutatás-fejlesztési helyszín a szektorban - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Nokia Solutions and Network Kft. új épületének átadásán kedden, Budapest VIII. kerületében, a Corvin-negyedben.
tovább »
Videó: Kirabolták az OTP Bank fővárosi, Blaha Lujza téri fiókját

Videó: Kirabolták az OTP Bank fővárosi, Blaha Lujza téri fiókját

Budapest - Kirabolták az OTP Bank fővárosi, VIII. kerületi Blaha Lujza téri fiókját szerda este - erősítette meg az MTI értesülését az OTP Bank.
tovább »
Videó: Kifosztotta a buszmegállóban alvó férfit, a járókelők csak nézték

Videó: Kifosztotta a buszmegállóban alvó férfit, a járókelők csak nézték

Budapest - Térfigyelő kamera is rögzítette a kifosztást. A rendőrök hét percen belül elfogták a férfit.
tovább »

Kiraboltak egy irodát a fővárosban

Kiraboltak egy irodát a fővárosban

Budapest, 2015. szeptember 12., szombat (MTI) - Kiraboltak egy irodát a főváros VIII. kerületében lévő Gaál Mózes utcában - közölte a rendőrség szombaton az MTI-vel.
tovább »
Megöltek egy férfit a Józsefvárosban, elfogták a gyanúsítottat

Megöltek egy férfit a Józsefvárosban, elfogták a gyanúsítottat

Budapest, 2015. március 24., kedd (MTI) - Leszúrtak egy 42 éves férfit hétfő este a főváros VIII. kerületében, a rendőrök elfogták a gyanúsítottat, aki ellen emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.
tovább »

Szálló por - Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban

Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a fővárosban, a riasztási fokozat fenntartása ezért továbbra is indokolt - tájékoztatta a főpolgármesteri hivatal az MTI-t.
tovább »

Huszonöt millió forintnyi kábítószert foglaltak le két fővárosi bérlakásban

Budapest - Huszonöt millió forintnyi kábítószert foglaltak le a nyomozók két fővárosi bérlakásban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon csütörtökön.
tovább »

Üzletszerűen árulta a neten a semmit

Nyíradony - A nyíradonyi nyomozók vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a budapesti férfi ellen, aki a gyanú szerint olyan termékeket adott el, amelyekkel nem is rendelkezett.
tovább »

Külföldön fogták el a szamurájkarddal rendőrökre támadó férfit

Budapest, 2015. július 30., csütörtök (MTI) - Az Egyesült Királyságban fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint 2009-ben szamurájkarddal támadt a vele szemben jogszerűen intézkedő rendőrökre, majd a büntetőeljárás elől külföldre menekült - közölte a Fővárosi Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Kétszázmillió forintos ékszerlopás ügyében emeltek vádat

Budapest, 2015. június 24., szerda (MTI) - Kétszázmillió forint értékű aranyékszert lopott el a vád szerint négy férfi egy fővárosi ékszerbolt falát kibontva, a VIII. Kerületi Ügyészség vádat emelt ellenük - közölte a Fővárosi Főügyészség szerdán az MTI-vel.
tovább »
Eloltották a tüzet a főváros VIII. kerületében kigyulladt raktárban

Eloltották a tüzet a főváros VIII. kerületében kigyulladt raktárban

Budapest, 2015. március 13., péntek (MTI) - Már nem lángol a Budapest VIII. kerületében péntek délután kigyulladt raktérépület, csupán izzó, parázsló részek maradtak, amelyeken a tűzoltók reggelig dolgozhatnak - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
tovább »
Lángol egy raktárépület Budapest VIII. kerületében

Lángol egy raktárépület Budapest VIII. kerületében

Budapest, 2015. március 13., péntek (MTI) - Teljes terjedelmében lángol egy raktárépület Budapest VIII. kerületében. Az épületben ruhaneműket tároltak, több mint hatvan tűzoltó dolgozik az oltáson - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján péntek kora este. A rendőrség lezárta a Kőbányai út egyik szakaszát.
tovább »

Putyin Budapesten - Több kerületben lesznek forgalomkorlátozások kedden

Budapest, 2015. február 14., szombat (MTI) - Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több kerületben kell ideiglenes forgalomkorlátozásra készülni, például az M3-as és M5-ös autópálya bevezető szakaszán, az M0-ás autóúton, a Hősök tere, a Sándor-palota, a Kossuth tér, a Fiumei úti temető környékén és több hídon is.
tovább »

Két kerületi rendőrkapitányság élére új vezetőket neveztek ki

Budapest, 2015. január 1., csütörtök (MTI) - Január elsejétől a főváros VIII. és XII. kerületi rendőrkapitányságát is új kapitány vezeti - közölte a rendőrség a honlapján csütörtökön.
tovább »

FM: a jó termés miatt ösztönözni kell az almafogyasztást

Budapest, 2014. november 5., szerda (MTI) - A szokásosnál jóval több alma termett az országban az idén, ezért ösztönözni kell a lakosságot a fogyasztásra - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) parlamenti ügyekért felelős államtitkára szerdán Budapesten, a CBA egyik VIII. kerületi üzletében. Az áruházlánc akciót indított a magyar alma népszerűsítésére.
tovább »
Összeütközött egy mentőautó és egy személyautó Budapesten

Összeütközött egy mentőautó és egy személyautó Budapesten

Budapest, 2014. október 27., hétfő (MTI) - Egy mentőautó és egy személyautó ütközött össze Budapesten a VIII. kerületben a Kerepesi út és a Százados út sarkánál - közölte honlapján hétfő kora reggel a rendőrség.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Iványi Gábor: nem tartjuk nyilván, ki milyen nemzetiséghez, felekezethez tartozik

Budapest, 2014. október 15., szerda (MTI) - Iványi Gábor, az Oltalom Karitatív Egyesület elnöke tiltakozik a Magyar Nemzet online kiadásának múlt csütörtöki írása ellen, amelyben a lap azt írta, "rejtélyes örmények" jelentek meg az Iványi Gábor egyháza és alapítványa által üzemeltetett hajléktalanszálló-együttesben. Az egyesület elnöke közölte: nem tartják nyilván, ki milyen nemzetiséghez, felekezethez tartozik, és egyetlen örmény sem jelentkezett be az egyesület VIII. kerületi szállóira a kampányban.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Kisebbségi jelölt: a választás előtt nőtt meg a magukat örménynek vallók száma a VIII. kerületben

Budapest, 2014. október 9., csütörtök (MTI) - Egy örmény kisebbségi önkormányzati képviselőjelölt szerint gyanús, hogy röviddel a választás előtt nagy számban jelentkeztek be magukat örmény nemzetiségűnek valló emberek egy budapesti, VIII. kerületi hajléktalanszállóba - számolt be csütörtök este az M1 Híradója.
tovább »

Épületről zuhant le egy férfi a Józsefvárosban

Budapest, 2014. október 6., hétfő (MTI) - Lezuhant egy férfi egy építkezési területen álló lakóházról a főváros VIII. kerületében. A szerencsétlenül járt ember a helyszínen meghalt - értesült az MTI hétfőn.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Bodnár Zoltán nyilvános vitára hívta a fideszes Kocsis Mátét

Budapest, 2014. szeptember 23., kedd (MTI) - A Magyar Liberális Párt főpolgármester-jelöltje 24 órán belül ellátogat a VIII. kerületbe, és arra kéri Kocsis Máté fideszes polgármestert, hogy csatlakozzon hozzá és ott, akár egy nyilvános vita keretében is fejtse ki pártja, illetve saját álláspontját a kerületi drogstratégiáról.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Az Együtt-PM kevesli a zöldfelületeket a Horváth Mihály téren

Budapest, 2014. szeptember 19., péntek (MTI) - Az Együtt-PM VIII. kerületi szervezete szerint csökkentették a zöldfelületeket az újjáépült Horváth Mihály téren.
tovább »

Székely: alkotmányos alapjog sérült a józsefvárosi tűcsereprogram megszüntetésével

Budapest, 2014. szeptember 17., szerda (MTI) - A józsefvárosi tűcsereprogram megszüntetése az egészséghez és az egészséges környezethez való jog sérelmének közvetlen veszélyét idézte elő - állapította meg jelentésében Székely László, az alapvető jogok biztosa.
tovább »

Önkormányzat 2014 - Józsefvárosi önkormányzat: Erőss Gábor nem ismeri a kerületet

Budapest, 2014. augusztus 21., csütörtök (MTI) - Az Együtt-PM VIII. kerületi polgármesterjelöltje, Erőss Gábor nem ismeri Józsefvárost, vagy csak nem mondott igazat, amikor arról beszélt, hogy a kerületben a legmagasabb a munkanélküliség a fővárosban - reagált a józsefvárosi önkormányzat Erőss Gábor szerdai kijelentésére.
tovább »

Augusztus 20. - Kenyeret osztott az Együtt-PM józsefvárosi polgármesterjelöltje

Budapest, 2014. augusztus 20., szerda (MTI) - Kétszáz darab félkilós kenyeret osztott ki segítőivel az arra járóknak szerdán a fővárosi Blaha Lujza téri aluljáróban az Együtt-PM VIII. kerületi polgármesterjelöltje, Erőss Gábor. Előzőleg sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy Kocsis Máté, Józsefváros fideszes polgármestere augusztus 20. minden üzenetét „lábbal tiporja”
tovább »

BKK: négy fővárosi kerületben lesznek útfelújítások

Budapest, 2014. augusztus 14., csütörtök (MTI) - Budapest I., III., VIII. és XIV. kerületében újítanak fel utakat a következő két hónapban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
tovább »

Elfogták a VIII. kerületi gyújtogatókat

Budapest, 2014. július 13., vasárnap (MTI) - Testvérek gyújtották fel a gyanú szerint szombaton a VIII. kerületben azt faépületet, ahol tűzoltók egy holttestet találtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap.
tovább »
Kigyulladt egy használaton kívüli épület a VIII. kerületben

Kigyulladt egy használaton kívüli épület a VIII. kerületben

Budapest, 2014. július 12., szombat (MTI) - Kigyulladt egy 300 négyzetméter alapterületű, faszerkezetes, használaton kívül lévő épület Budapesten, a VIII. kerület Bérkocsis utcában szombaton hajnalban.
tovább »
Kocsis: minden eddiginél több forrás jut a nyári gyermekétkeztetésre

Kocsis: minden eddiginél több forrás jut a nyári gyermekétkeztetésre

Budapest, 2014. június 20., péntek (MTI) - Minden eddiginél több forrás, 2,6 milliárd forint áll rendelkezésre a nyári gyermekétkeztetésre - jelentette be Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), Józsefváros polgármestere pénteki sajtótájékoztatóján.
tovább »

Csaknem 300 millió forintba kerül a VIII. kerületi térfigyelőkamera-rendszer

Budapest, 2014. június 18., szerda (MTI) - Mintegy 300 millió forintba kerül a VIII. kerületben a térfigyelőkamera-rendszer kiépítése - mondta Kocsis Máté, a kerület polgármestere szerdán az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtt.
tovább »

Villamos és autó ütközött a VIII. kerületben

Budapest, 2014. április 14., hétfő (MTI) - Villamos és személyautó ütközött össze hétfőn Budapesten, a VIII. kerületben, a Bródy Sándor utca és a Múzeum körút sarkánál - közölte a rendőrség az MTI-vel.
tovább »
Elfogták a fővárosban lövöldöző kábítószer-terjesztőket

Elfogták a fővárosban lövöldöző kábítószer-terjesztőket

Budapest, 2014. március 30., vasárnap (MTI) - A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai elfogtak négy férfit, aki március 3-án botokkal, kardokkal felszerelkezve és lövöldözve akart rendezni a főváros VIII. kerületében egy, a kerületi kábítószer-terjesztés és területelosztás miatt keletkezett vitát - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján vasárnap.
tovább »

Varga: a kormány megállította az ország és az önkormányzatok eladósodását

Budapest, 2014. március 27., csütörtök (MTI) - A nemzetgazdasági miniszter szerint a kormánynak sikerült megállítania az ország és az önkormányzatok eladósodásának folyamatát. Varga Mihály erről csütörtökön Budapesten beszélt, amikor átadta Kocsis Máténak (Fidesz-KDNP), a főváros VIII. kerülete polgármesterének Józsefváros 9,397 milliárd forintos adósságának állami átvállalásáról szóló bizonyságlevelet.
tovább »

Választás 2014 - Rongálás miatt feljelentést tett a józsefvárosi önkormányzat

Budapest, 2014. március 26., szerda (MTI) - Illegálisan kihelyezett, illetve megrongált plakátok miatt feljelentést tett a józsefvárosi önkormányzat a kerületi rendőrkapitányságon - tájékoztatta Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) polgármester szerdán az MTI-t.
tovább »

Bionikai Innovációs Központ épül a Józsefvárosban

Budapest, 2014. március 18., kedd (MTI) - A biológia, az elektronika és az informatika eredményeit felhasználó multidiszciplináris kutatási terület, a bionika lehet Magyarország egyik sikerágazata a közeljövőben, ezt előmozdítandó hamarosan Bionikai Innovációs Központ (BIK) épül Budapesten, a Józsefvárosban a kormány támogatásával - jelentették be kedden a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karán rendezett sajtótájékoztatón.
tovább »

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki leszúrta testvérét

Budapest, 2014. március 17., hétfő (MTI) - Emberölés miatt vettek őrizetbe egy 24 éves sárospataki férfit, aki a gyanú szerint vasárnap este egy késsel leszúrta 34 éves testvérét a főváros VIII. kerületében, egy Auróra utcai kapualjban - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) hétfőn a rendőrség honlapján.
tovább »

Gránátot találtak az Orczy-kertben

Budapest, 2014. március 10., hétfő (MTI) - Építési munkálatok közben találtak egy repeszromboló gránátot a VIII. kerületi Orczy-kertben hétfő délután, a bevizsgálás idejére lezárták a parkot - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.
tovább »

Ötszáz józsefvárosi család otthona újult meg

Budapest, 2014. február 13., csütörtök (MTI) - A főváros VIII. kerületében a Magdolna negyed program folytatásában tizenkét társasház újult meg, további 28 önkormányzati bérház felújítása pedig rövidesen kezdődik; az önkormányzat közel 4 milliárd forintot fordít a program harmadik ütemére.
tovább »
Nézőpont: A bicikli mint hungarikum

Nézőpont: A bicikli mint hungarikum

Vajh mi is lesz azzal a pénzzel, amit a szégyenkező honfitársaink elkezdtek összegyűjteni neki az új bringára... Kiss László jegyzete.
tovább »

A Jobbik feljelentést tett a Gyermekrák Alapítvány ügyében

Budapest, 2013. december 21., szombat (MTI) - A Jobbik pénteken feljelentést tett a Gyermekrák Alapítvány ügyében a Legfőbb Ügyészségen hűtlen kezelés és csalás gyanúja miatt - jelentette be szombati sajtótájékoztatóján Szilágyi György.
tovább »

Helyreállították a leszakadt villamos felsővezetéket a VIII. kerületben

Budapest, 2013. december 7., szombat (MTI) - Helyreállították a leszakadt villamos felsővezetéket szombaton hajnalra Budapesten a VIII. kerületben, a villamosok menetrend szerint elindulnak - közölte a BKV fődiszpécsere.
tovább »
Kidőlt fa villamosvezetéket szakított el a VIII. kerületben

Kidőlt fa villamosvezetéket szakított el a VIII. kerületben

Budapest, 2013. december 7., szombat (MTI) - Budapesten autóra dőlt egy fa és elszakította a villamos felsővezetéket a VIII. kerületi Dobozi utcában pénteken este - közölte az MTI-vel a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyelete.
tovább »

Önbíráskodás miatt előzetes letartóztatásba helyeztek három embert

Budapest, 2013. december 2., hétfő (MTI) - Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett önbíráskodás és személyi szabadság megsértése miatt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a három embert, aki hitelkártyáról eltulajdonított pénzt akart visszaszerezni.
tovább »

Eloltották a tűzoltók a budapesti bérházban keletkezett tüzet

Budapest, 2013. november 28., csütörtök (MTI) - Sikerült eloltaniuk a tűzoltóknak csütörtök este, nem sokkal 9 óra előtt azt a tüzet, amely egy régi bérházban keletkezett a főváros VIII. kerületében - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »
Kigyulladt egy négyszintes ház tetőszerkezete Budapesten

Kigyulladt egy négyszintes ház tetőszerkezete Budapesten

Budapest, 2013. november 28., csütörtök (MTI) - Kigyulladt egy négyszintes, többlakásos régi bérház tetőszerkezete csütörtök este Budapest VIII. kerületében, minden lakónak el kellett hagynia az otthonát; senki sem sérült meg - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.
tovább »

Több hír 1 | 2 | 3 | 4

VIII. kerület.
MON.HU

További hírek a kategóriából
Vihar – A fővárosi tűzoltók közel 100 helyen avatkoztak be a vihar miatt
Budapest - A fővárosi tűzoltók kedden este 10 óráig közel száz helyen avatkoztak be a kora esti órákban a [...] tovább »
Szijjártó: új minőségi fejezet nyílik a magyar informatikai és távközlési iparágban
Budapest - A Nokia Skypark irodaépület átadásával új minőségi fejezet nyílik a magyar informatikai és [...] tovább »
Szálló por – Jelentős forgalomcsökkenés, kismértékű javulás a fővárosban
Budapest - Jelentősen csökkent az autóforgalom, de csak kis mértékben javult hétfőn a levegő minősége a [...] tovább »
Huszonöt millió forintnyi kábítószert foglaltak le két fővárosi bérlakásban
Budapest - Huszonöt millió forintnyi kábítószert foglaltak le a nyomozók két fővárosi bérlakásban - [...] tovább »
Videó: Kirabolták az OTP Bank fővárosi, Blaha Lujza téri fiókját
Budapest - Kirabolták az OTP Bank fővárosi, VIII. kerületi Blaha Lujza téri fiókját szerda este - erősítette [...] tovább »
Még több kategóriábol »


Városok, városrészek hírei

BelépésElfelejtetted a jelszavad?
Új felhasználó regisztrálása